Pro pobavení

Konzolista dotazníček, aneb když nerdi hrají.... :-) (99)

• wesick
    wesickFCHK

1)12 (30)

2)vokouní u týfky a chodí mě pro lahváče :-)

3) 20 hodin

4)kdysi nějaký LAN party cca 15 hodin?

5)hulex,pivex

6)hry nekupuju,tedy občas něco z PSN,jinak jedu bazar..když už si nějakou hru koupim,vždy dohraju(na PC jsem nedohral skoro nikdy nic kvuli warezu,PS3 99% dohráno)

7)0-1000 Kč

8)nervák jak kdy a u jak čeho.dobře si vybírám kam ovladač leti(gauč,křeslo)

9)5/10

• Spontheplayer
    Spontheplayertvoje bába
    1

1) od 8 (23)

2) jelikoz s ni neziju takze kdyz je semnou tak nehraju, coz neni uplne casto.

3) 7-20

4) asi 14

5) Dokazal jsem jezdit GT5 na volantu s X1 ve 4 rano celkem silne ovlivnen.

Hrat Sillent Hill 3 po dvou gramech z holandska do tri do rana byl zazitek

Ale to jsou vyjimky vetsinou hraju za strizliva.

Pivo /Whisky + banda kamosu + NHL je velmi dobra zabava.

6) No od ty doby co zase studuju je to slabota, ale bude lip.

7) par litru

8) 2 nikdy si nekoupim NHL na domaci hrani.

9) (stredni vytoceni)5-15 (othodoxdarkmasochistterrordeathblackmetalcore)

snazim se klidnit, ale nekdy rozjedu Coreyho Taylora za casu alba Iowa. a nadavam cesky slovensky anglicky nemecky rusky a v hlave slysim grindcore, deathcore a moje srdce jede jak dvojslapka Joeyho Jordisona.[s6]

• ArrozoKONDAR
    ArrozoPS5

1) Kolem 6 let se ke mě dostali první videohry - už je to 20let:)

2) Většinou taky hraje (na PC) nebo kouká na televizi...

3) 7-10..:)

4) To nevim, ale jednoznačně to bylo u Hot-Seat při Heroes of Might and Magic 3[s7]

5) Hraju jedině neovlivněn..

6) Tak 5-7/dohraju všechny:)

7) To ani nechci vědět...

8) Nervák jsem velkej, ale nerozbíjím ovladače - na to je mám až moc rád:D

9) No tak jak kdy spíš se pohybuju od 6 nahoru:D

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

1) hraju od 9 a ted mi je 24

2) ted zadnou drahou polovicku nemam

3) tak kdyz nemam praci tak nahraju tak 70-80 hodin a kdyz praci mam tak nahraju tak 40 hodin

4) 16 hodin

5) nic neberu, jsem cista jak lilie :)

6) nekdy 1 hru za 2 mesice a nekdy i 1 hru za mesic a dohraju vse

7) kolem 10 000 i vic

8) driv sem byla velky nervak, ted hraju a kazim to i nekolik hodin ale pak uz vybouchnu a nadavky a sprosty slova litaji vzduchem, ale radsi to vypnu, je to o infarkt nekdy, rozbity ovladac nemam zadny, na cem bych pak hrala ze?

9) nejdriv je to v klidu a pak vybouchnu a sprosty slova litaji vzduchem, takze urcite 10/10

• Lloyd.Irving
    Lloyd.Irving1-2 Sniff

1) Začal jsem hrát v cca 5-6ti letech na vietnamském NESu. Dnes mi je 22.

2) Nadává že jsem magor.

3) Jak kdy, někdy ani jednu, někdy i 8 hodin za den.

4) Asi 18 hodin.

5) Rád si před hraním zahulím, ono to umocňuje pocity, ale na druhou stranu hraji hůř a hádánky mi občas dělaj potíže. :D

6) Byl rok, kdy jsem koupil i 40 her. Teď už si pečlivě vybírám a snažím se dohrát vše.

7) To radši ani nechci vědět, proto radši nepočítám.

8) Jsem nervák hooodně velký u stupidních a naprosto nelogických blbostí, které ve hře občas nacházím a brání mi v postupu. Ale ovladač jsem nezničil, max tak ošoupal analogy a zarazil/zatlačil křížek u PS1 :D

9) 10/10, dnes například u FIFA 13, mi to přijde, že některé zápasy jsou prostě nastavené tak abych je nevyhrál. Hodně u toho pí*uju a občas vymyslím i nové slovo. Někdy postačí třeba jen stupidně postavený checkpoint.

Jinak tady ta písnička je jakoby o mě, odpoví na většinu otázek :D link (a myslím že se týká víc lidí tady)

Parádní dotazník :D

• MARTASLJ
    MARTASLJ
    1

1.Oné od 4 rokov, som videl na automate náku bojovku(teraz viem že to bol Street Fighter), som bol z toho v péčku ja že to je nejaký film a som videl ako to tam ovládajú nejakými páčkami...Lol som čakal s fotríkom a išli sme si to zahrať, vôbec nám to nešlo, to bolo pokazené či čo lol, nám dali ešte jednu šancu zadara, ale boli sme radi, že sme vedeli s postavou hýbať....Prišli sme domov kúpili segu som s mariom zabíjal drakou a s Rambou honil Al káidu...

Potom som mal v sádre nohu a abych sa nenudil kúpili mi PS 1.Dlho som nehral až sa zo mňa stal PC-čkár no ako to začalo upadať prišiel som k PS 3 a tento rok mám už aj XBOX360...

2.Hmmm to sa mám opýtať teraz všetkých báb čo ma mali u seba doma v posteli? Ja som sexuálna mašina, rozdal by som si to aj s kontajnerom...

3.Niekedy to bolo aj celý deň, teraz už nič lebo hry už stoja za ********

4.No COD hry na jeden zátah tých 6 hodín, ale no čo ja vím, kto si to má pamätať, čo ma chytí a je možné tak to hrám od nevidím do nevidím...Ako vyšiel Uncharted 3 tak som to nevypol kým som to nedohral...

5.Hej chlapci, rád som hrával naložený - tak politra kvalitnej vodky Nicolausky, išli mi hry lepšie než za striezva, bol som neporaziteľný terminátor...Super herné momenty boli pre mňa väčšie než normálne, keby hrám nadrbaný hneď Uncharted 3 tak plačem od radosti...Poznám aj chlapcov čo hrajú hry total nafajčený a proste sú z toho úplne odvarený a najradšej by tak hrali furt...

6.Fuuuuuu tento rok čo som toho nakúpil, že by som mal aj vlastné súkromné lietadlo za to, ale som kupoval aj veľa starších hier, teraz čo vyšli tento rok väčšina stojí za vyprdený prd...Prejdem ich veľa....

7.Si prečítaj číslo 6 ty čubko...

8.Nerozbil som žiadny ovládač, čo si budem kaziť ovládač, kto mi ho zaplatí a ako by som hral looool....Rád pritom ale chytím nejaký cecek to dosť pomôže....

9.10 to je málo...1000000000000000

• SobolHK
    SobolHK

1) od 14, 28

2) spí

3) 20

4) nevím, ale B-spec GT5 svého času jezdil prakticky nepřetržitě 4dny

5) sem tam pár piv a pak usínám

6) tak 10 a ještě sem žádnou nedohrál

7) do 3k

8) ještě jsem ho nerozbil, ale už pěkně skřípe

9) 5 jsem dost kliďas

• Krammpy
    KrammpyPS

1)od 14, 28

2)kouká jak hraju nebo hraje na PC

3)20 až 25

4)16

5)bez cigára to není ono

6)moc ne, spíš si půjčím /max 2-3

7)max 4500

8)párkrát jsem mrsknul, ale nerozbil se

9)8+[s6]

• Swena
    Swena

Pro orientaci vkládám opět na novou stránku

1) Od kolika let hrajete? + současný věk

2) Co dělají vaše drahé polovičky v době, kdy právě hrajete?

3) Kolik průměrně za týden nahrajete hodin

4) Nejvyšší počet nahraných hodin v kuse

5) Hrajete výhradně neovlivněni omamnými látkami nebo si rádi před či během hraní něco dáte ( jde vám to lepší s nebo bez ) ?

6) Kolik her si za rok koupíte / kolik jich skutečně dohrajete

7) Kolik vás zhruba hry ročně stojí peněz

8) Jak moc velcí nerváci jste, aneb kolik rozbitých ovladačů už máte na kontě

9) Jak moc u hraní nadáváte? Ohodnoťte se známkou od 1 do 10 (10 = maximálně sprostě)

Berte to jako pobavení. Pro přehlednost vždy napište číslo otázky a pak odpověď.

• marek25
    marek25marek25

1)od 21, 34

2)je v práci, dělám na směny, velká výhoda

3)30 hodin podle hry a práce někdy i 60 hodin např dead space 2

4)30 hodin tag tournament na ps2 byla to první hra na ps2 a neměl jsem paměťovou kartu a byl to v tu dobu stroj času a měl jsem ho hned tenkrát 27 tis humus

5)nic

6)tak 5 až 7 her a snažím se dát platinu

7)7000 tis max

8)1

9)7

• Smileface
    Smileface

1) Co mi dorostly prsty k hraní ... 32

2) Dělá narozdíl ode mě užitečné věci

3) maximálně 5, jsem takřka nehrající kapitán. Ještě dodám že hry považuju za vyhozenej čas, takže čím míň hraju tím líp, bohužel to tak nějak nejde s tím uplně přestat :-D

4) 24 hodin, Wizardry VII

5) Bez

6) Kolem 40ti, počítám i menší storovky a klasiky z GOG, dohraju čtvrtinu maximálně

7) Maximálně 2 000 za měsíc

8-9 težko posoudit.

• neky
    nekyBF rulezzz

1 - od doby co to slo :) digihry ze zapadniho nemecka, atd... a je mi 30let

2 - čte si, vaří, spí - hraju vetsinou vecer, abych nerusil, pres den mame plan

3 - 21 priblizne (v lete o 20min, v zime o 6vic)

4 - to uz si nevybavuju presne, ale celej vikend urcite za časů Diabla a RedAlertu :D

5 - vyhradne s vitaminem T, H a C

6 - za rok dle nalady co chci hrat, tzn. priblizne 9 a dohraju vetsinou vsechny, jen se nehonim za platinou.. to me nebavi a nic nerika..

7 - hmm, to radsi nepocitam, bych se nasral!! pac bych mohl hned zitra letet nekam na fakt peknou dovolenou!!!

8 - nejsem nervak.. nerozbil sem zatim nic.. nenadavam.. a diky tomu jaci ostatni nervaci jsou, hraju uz vyhradne sam.. nebavi me to poslouchat..

9 - 0,01 (obcas reknu cosi o peaše a psich koulich)

ps.. za tricet let napisu znova :)

• xRay
    xRayReally?

1) Od 5, teď je mi 18.

2) Zatím single :)

3) Mno 30 minimálně, momentálně se ta celk. doba razantně zkrátila, ale pařím vždy kdy mám možnost.

4) 22hod. Moje první sezení u nově zakoupené PS3 :D

5) Výhradně neomamen. Párkrát jsem zkoušel hrát "v náladě", ale neměl jsem ze hry absolutně žádnej požitek, tak od té doby už to nezkouším.

6) 5-6 Určitě, záleží na finanční stránce. Dohraju všechno, každá koruna je pro mě drahá, tak přeci nebudu kupovat něco, co maximálně nevužiju :)

7) 10 000 určitě, potrpím si na různých Special Edicích - obzvlášť ze Assassin's Creed série.

8) Ani jeden. Vždycky to schytá jen tvrdým stiskem, někdy i kroucením :)

9) Jsem kliďas, ale někdy si neodpustím klasický: "WTF is this sh!t?!" a něco víc. Takže tak 6/10

• Janinka
    Janinka

Jo jo, přímo svatozář jsem měla [s6]. Ale taky jsem měla párkrát chuť mu to vypnout během hry natvrdo, ne proto, že hrál, ale proto, jak byl děsně sprostej [s16].

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy
    1

Tenkrát si musela být ale svatá, když vyšel Motorstorm Jano co? Vítek se tenkrát s najetím tratí mohl srovnávat tak akorát s Vladem. To byli doby. [s7]

• Janinka
    Janinka

zuzzara - jasně, ono je to asi úplně všude stejně, těch pár dní prvotního nadšení je v pohodě. Třeba mně když vyjde hra, na kterou se fakt těším, tak jsem u toho taky schopná prosedět mládí [s6].

• Shadow
    ShadowUko Yesita

1)od 12 let, Didaktik gama link 40+ [s12]

2)no obcas kouka a nechape:)

3)no ted uz je to slabsi cca 50h vita,ps3+ mobil

4) asi 20h na nesmrtelne hre Ishar-link srdcovka na Amidze 1200

5) [s6] jak kdy vesinou pod vlivem je to horsi

6)10+5?

7)5000 a vice

8)10 vice[s14]

9)viz 8

• nesquik
    nesquikBAZINGA

1) asi 20 let - je mi 24

2) jsem single

3) kolem 30, ale poslední dobou se to snižuje

4) 20 hodin v GT5

5) sem tam čokoládu, jinak nic :D

6) 10+ rekord je 16 z loňska, dohraju všechny

7) za kariéru mého PS3, což bude už 5 let jsem do toho vrazil něco okolo 100000,-kč takže bych řekl, že celkem dost :D (počítám i příslušenství)

8) moc se nenervuju, ale taky se občas dovedu pěkně rozčílit, nic jsem nikdy nerozbil

9) tak 7 v onlinu si neberu servítky :D

• zuzzara
    zuzzara

Marcel: Jo tak to chápu :D ale myslim si,že každej normální kluk časem pochopí, že " jinačí velké přednosti :D " taky nejsou všechno,ono je sice pěkný mít po boku nějakou nádheru,ale když vám pak doma neuvaří ani čaj a ještě buzeruje,tak to je na pytel :D

Janinka: taky zdravím, jo to je fakt,to by taky nebyl nadšen :D ale muj, třeba až mu vyjde nějaká hra,na kterou se hodně těší,třeba GTA5 nebo hitman,tak ho klidně nechám i těch 5 hodin denně :D pár dní se to dá,furt ne :D

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy
    1

No udržet je sice kumšt, ale jak má pařan nějakou získat, to je makačka na bednu.

• Predator
    Predator

No ale když se tady začal tak každý pěkně svěřovat.[s6]

• Swena
    Swena
    1

já myslím, že každý moc dobře ví, jak si drahou polovičku udržet :-)

• Predator
    Predator

Tady se to pěkně rozjíždí v poradnu jak si udržet drahou polovičku.[s6][s6] To mužeš Swena založit novou diskuzi co?!

• Janinka
    Janinka
    3

Tolerance je ve vztahu nepostradatelná, ale jak se říká - "vocamcaď pocamcaď". Kdyby můj drahý pařil denně pět hodin, asi by se mi to, i přes moje koníčky, moc nelíbilo a mám pocit, že ani on by nebyl štěstím bez sebe, kdyby dostal k obědu chleba s máslem, protože se zrovna teď nemůžu odtrhnout, páč jsem online :). Takže k té toleranci bych přidala ještě soudnost [s6].

P.S: Zdravím, mně dosud neznámé, příslušnice něžného pohlaví! [s6]

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

zuzzara ja vim mel :D nadruhou stranu ja jsen hodnej a trpelivej kluk na holky a navic mela jinaci velke prednosti :D..no proste chvili to trvalo nez sem ji poslal tam kde slunce nesviti :)

• zuzzara
    zuzzara
    1

Swena: to já pařim už od malička,asi díky staršímu bráchovi,kterej mě k tomu přivedl a pak už to jelo,ps1,ps2 a teď ps3. A je pravda,že jak se do hry člověk zažere,čas jde stranou a pak se člověk diví když se koukne na hodiny :D prostě človek musí mít chápavou polovičku :)

Styxx: joo to je zajimavej způsob :D to může odmítnout snad jen uplnej blb :D

• Liger
    Liger

1) od 8 jsem si zahrál jen občas, od 12ti díky Crashovi se zrodil nový koníček, jako nový styl života s příchodem FF VII od 14ti

2) nechci

3) někdy 0, někdy 30, někdy 60

4) 52 (FF IX a X v jednom zátahu od konce), dnes už na tak dlouhý blbnutí neni čas

5) nic

6) nevím přesně, letos určitě přes 100

7) raději nepočítám

8) nikdy jsem nic nerozbil, naopak

9) jsem chladný jako led 1/10

• Styxx
    StyxxLikeABoss!
    11

Hah... tak pro holky mám jednu radu (kluci to můžou přítelkyním doporučit), jak zaručeně dostat přítele od PC, potažmo konzole a hraní všeobecně. Funguje to dokonale. Namísto zbytečnýho vztekání se a nadávání se, v případě PC hraní, nasoukejte příteli pod stůl... co dělat dál už vám snad říkat nemusím. V případě hraní na konzoli nemusíte ani lízt pod stůl. A snažte se vybrat si tu nejhorší možnou chvilku. Třeba healování (léčení) party v dungeonu je pak opravdu těžká věc... hehe [s5] (opět případ hráče na PC). Navíc to skvěle funguje jako zkouška vašeho vztahu, protože pokud váš přítel něco takovýho odmítne, tak je to idiot a nemá cenu se jím dál zabývat.

• REK-CZ
    REK-CZ

Holky zakously do hrani jsem kdysi videl.

Na jedny parbe si to rozdaly v bojovce Soul Calibur 4. Nastavil jsem jim ovladani a pri ty prilezitosti i tajne navolil nekonecnou energii.

Mlatily tam do sebe asi hodinu, nez jim doslo, ze neco neni v poradku.

S holkama je u hrani docela sranda :)

• Swena
    Swena
    2

Tak zdravím děvčata :-) No je pravda, že jsem ke hraní začala být víc shovívavější, když jsem začala hrát sama :-D Teď mě to baví, jen kdyby bylo víc času a vlastní konzole :-D Till: já už jsem obrněná, na vás v chatu zvyklá :-)

Nejhorší je, že když se do hraní zakousnete, čas strašně rychle běží, znám sama a člověk (přítelkyně, jak píšete), které nehrají, nedokážou pochopit, jak u toho můžete tak dlouho sedět. Když nemají ještě vlastní zájmy, tak to je pak vůbec konec.

• Readdy_B
    Readdy_BGAME OVER
    1

1) 23 / 42 (počítám to, až když hraní přešlo do 3D - Wolfenstein 3D)

2) je v práci na noční nebo nám vaří, jsme doma 3 hráči:)

3) MP BF3 10-15 hod, zbytek cca do deseti hod, můžu až po desátý

4) 35 hod (třídenní párty u nás doma - NHL 99 / Wipeout 2047 / Tekken 3 / GT2)

5) denně 1g konopí ze zdravotních důvodů:) při MP BF3 se rád o víkendu zleju

6) Za 3,5 roku: koupeno 161 / dohráno 103 / čeká na zahrání 61[s14] + 30 na PSP

7) nakupuji levně na aukru, cca 8000 tis. (po dohrání prodávám)

8) 1, kdysi jsem v 98(?) u Soul Blade na PSX vzal ovladač za šňůru, vzteky rozmlátil o podlahu, zařekl jsem se a od té doby už nikdy[s14]

9) 10 u mulťáku[s14] ale nemyslím to zas tak vážně, spíš pochvalně, když mě nějakej "kokot" sejme[s14]

• Predator
    Predator

Holky se nám rozjížděj ,ale to je jenom dobře! :D

• zuzzara
    zuzzara

jo určitě je nás víc,ne moc ale jsme! :D

• Till
    TillPonies
    3

asi založíme forum, kde bude probíhat průzkum, kolik sem chodí slečen :) docela by mě to zajímalo. poslední dvě ( vyjma Sweny ) co měly odvahu napsat do chatu sem tu už neviděl :D:D

• katka
    katka
    1

... určitě je nás hrajících holek mnohem víc, než jak to na první pohled vypadá [s6]

• zuzzara
    zuzzara
    3

mě jen tak nějaký prase nerozhodí :D tak taky už jsem nějakej pátek chodím,ale spíš tak mrknout co je novýho,co kdy vyjde,když potřebuju poradit a občas se pobavit nad některýma lidma a jejich komentářema :D

• Till
    TillPonies

já se spíš divím, že se tu ještě nějaká holka objeví :D pravidelně sem chodí akorát Swena :D vzhledem ke složení našeho malého prasáckého státu je to rarita :D

• zuzzara
    zuzzara

Ja vím,náš druh hrajících holek je na vymření :D no jo,každýho baví něco jinýho,ostatní holky utrácej za kabelky a hadry,ja utratím víc za hry :D neee tak to si měl s prominutím pěknou satorii :D

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️
    2

zuzzara tak to ses jedno devce ze 100 :D...coco hele to je mozna tvoje zkusenost ale moje zase hrajes ty nesmysly vypni to a prikazuju ti me zabavit prptpze sama neman zadne konicky a nudim se a jelikoz sem tva holka budes mi delat program :D tak nejak to brala byvalka :D

swena:ne to ne ,ale musi byt tolerantni idealni je kdyz to nezba ale zajima ji to :)

• zuzzara
    zuzzara
    5

Je to o toleranci a o výběru partnera,jo každá holka nemá rada hry,ale když je k tomu ještě netolerantní tak to je konec :D samozřejmě taky u toho ten kluk nesmí furt smrdět že jo,to dojdou nervy každý. Mně osobně hry nevadí,hraju už od mala a když přítel sedí u ps3,tak já si zalezu ke svojí ps3 a je to :D

• Dexter.J
    Dexter.JYakuzaLord
    21

cocoflowa pouze v ideálním světě[s6]

• Swena
    Swena
    2

Marcel: takže každá baba, co nemá ráda hry, už to má předem spočítané jo?[s6]

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️
    2

pedro tobe je 31?:D tak to joo...nerikam nic

coco no tak treba byvalka hry kategoricky odmitala...kolikrat hrozila i rozchodem :D ...no i to je jeden z duvodu proc je to bejvalka :D

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ
    1

1) Prvni hra co jsem hral byl pong, nekdy v obdobi skolky. 31.

2) Kdyz nejaka je, tak hrajeme hry "pro dospele" a netravime cas u videoher :D

3) Vic jak 10h asi ne.

4) Gran Turismo 1 me onehda pohltilo na cely den.

5) Omamne latky? Ne, skutecne nejsem fetak, takze samozrejme ze bez.

6) Dohraju vsechny co si koupim (coz zalezi na tom, co zrovna vyjde, ale vic jak 2 hry za rok to nejsou), teda pokud se pod tim neskryva honba za abstraktnim nesmyslem zvanym trofeje.

7) 2x cca 1100Kc.

8) Celkem me deprimuji vylozene hloupi lide v MP, zejmena v coopu v uncharted. Drzim GAU, palim do obrnencu a drahy spoluhrac s IQ houpaciho kone mi neustale leze pred hlaven^_^

9) S ohledem na bod 8) to je nekdy i na tu desitku :D

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Gibsn: lokalizacii do RPG je dost. Oficialnych minimum - FF9 sem zial nepatri, cesky ho na store nenajdes. [s6]

• Gibsn
    Gibsn

COZE [s16] FC2 je FarCry? COZE 9000hodin [s6] u FF to je fakt sila..., je vic CZ lokalizacich na RPG hry? To sem vubec nevedel že je lokalizace na FF, je vic her RPG zanru na store s CZ lokalizaci?

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!
    1

Gibsn třeba já mám u FC2 kolem 2500 hodin :D

• Gibsn
    Gibsn

ty jo, u jaky hry si nahral 2000 hodin?

• REK-CZ
    REK-CZ
    1

1 - kdy jsem si poprvy neco zahral si fakt nepamatuju, myslim, ze uz ve ctvrty tride na zakladce jsem dostal tridni dutku za neomluveny hodiny, protoze jsem misto odpoledniho telocviku zachranoval osud slunecni soustavy v blizke bitevni stanici dokonale maskovane jako opryskana maringotka :) no a ted je mi 36, takze hraju uz prakticky jednu generaci :)

2 - moje draha polovicka je vetsinou v praci, snazim se ji mou vasni (tou herni samozrejme :)) zatezovat co nejmin. Pokud uz se k tomu nachomejtne, tak v 10% pripadu si zahraje se mnou (bavi ji takove ty odlehcene chodicky typu Little Big Planet nebo Rayman) a v 90% pripadu mi rekne "klidne hraj, me na to bavi koukat", lehne si a do peti minut je v limbu (ne v ty hre :)).

3- 3 az 4 hodiny denne. Nekdy nehraju vubec, jindy to natahnu na dyl.

4 - asi 10 hodin u jedny hry na Xboxu v dobe, kdy jsem sbiral aichy. Vetsinou se snazim dat kazdou treti hodinu pauzu. Jinak u jedny hry mam odehrano 2000 hodin.

5 - ne, v zadnem pripade, pri hrani chci cistou hlavu, abych si to naplno uzil.

6 - na to se zase tezko odpovida, v dobach nejvetsiho herniho zaprahu jsem porizoval zhruba jednu hru tydne a po dohrani jsem ji v mistnim kramu menil za jinou se slevou. Prodavaci na me po case zacinali byt hodne alergicti :) Dnes uz me hrani tolik nebere a kadence koupenych her se za posledni roky vyrazne snizila.

7 - no kdyz to tak pocitam... asi 15 litru za rok.

8 - nedavno jsem si rozslapnul dualshock, protoze jsem ho nechal lezet na zemi a v noci sel na zachod :)

9 - snazim se zustat v klidu, ale nekdy to proste bouchne, jsem jenom clovek. Kdyz mi pak hezka sousedka vycita, ze jsem hulvat, kdyz na svoji mladou takhle sproste hulakam (nikdy jsem na ni ani nezvysil hlas), radsi sklopim oci a klidim se z cesty. U online hrani v Pro Evolution Soccer na PS2 jsem od nejakyho urvanyho francouzskyho prcka dostal gol v posledni minute a odnesl to lustr, do ktereho nestastne vletnul joypad :) Ano, tu desitku bohuzel splnuju.

• Swarm23
    Swarm23△○✕◻

1) asi od 7, teď mám 25

2) dělá cokoliv jinýho, jen aby se na mě nemusela koukat [s14]

3) kolem 30

4) cca 12 (Age of Empires: Age of Kings po LANu)

5) podle toho, co hraju

6) do 10, snažím se dohrát vše

7) cca 10000 (neprodávám, neměním, nekupuji bazarovky)

8) nervák celkem jsem, ale ovladače nerozbíjím (víte, jak je to drahý[s6])

9) 7, snažím se ovládat

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.