No to néé teď koukám do kalendáře a my až poslední víkend tenhle měsíc přijedeme z Itálie. Někdy ze soboty 26. na neděli 27. v noci. Ježiš a ještě sem to navrhloval já [s6] nechcete spíš první víkend v červnu? [s6]
Zdravím konzolisty. Uvažuju, že bych nějak zorganizoval ( tzn. zamluvil místo + určil čas ) na nějaký ten menší srázek. už je to nějakej ten pátek, co sme se viděli a chtělo by to zase se sejít a pokecat. proto se ptám, kdo z vás by měl čas a chuť poslední víkend v květnu někam zajít na pivo ?
Heleďte fakt se omlouvám že sem tentokrát nedorazil ale prostě už sem byl někde jinde, myslel sem že dorazím zpátky dřív a přijdu se na vás podívat ale nepovedlo se no [s6] a to soboty se toho zpravidla nikdy moc neděje. Ale takhle holt...no příště dit sou každou chvíli [s6] byl tam někdo nový kdo nebyl na minulejch srazech?
tak děkuju všem co nakonec přišli. moc nás nebylo. beru to, že někdo onemocní, nebo že má rodinné závazky, ale nechápu ty lidi, co nejsou schopný zvednout jednou za měsíc prdel od počítače/konzole a přijít na chvilku pokecat. v Praze je milion lidí, mraky lidí hrajou na konzoli a chodí sem na web. a ve finále se nás sejde 5 ? fakt nerdství, neochota a lenost...
V sobotu jedu ráno do Nymburka a nevim kdy se vrátim, ale jestli někdy rozumně tak bych dorazil, ale spíš až přímo tam, kdyžtak ti Tille napíšu jestli tam ještě ste třeba [s6] .
Konzolista.cz sraz (164)
Zdarec, keď všetko pôjde podľa plánov tak by som 26.8. mohol skočiť do Prahy. Kto by sa chcel stretnúť? Resp. kto by sa pridal.
zirafo priste prijed :D
neeee tak to bych snad dorazil jen kvuli moncicakovi:D
cau lidi uz se na vas tesim :D
určitě na chvíli dorazim
Kdo chce ať přijde, kdo bydlí v prdeli, tak ať si nestěžuje. Pořád dokola.
skoda že tam nebudu rad bych si delal s tilla predevsema srandu:D
skoda že tam nebudu rad bych si delal s tilla predevsema srandu:D
Rezervaci zajistím já (respektive můj partner,protože tam pracuje) a dorazím taktéž pokud nebudou námitky [s14]
sailog: seš drzá a tlustá [s6]
Till: ty taky co tě znám neustále přestáváš kouřit...evidentně se ještě nezadařilo [s6][s6][s6]
a zamluvte to v kuřácích pls :D
Jasně jeste chytnu nejakyho sklepmistra :D
mistr: jeď stopem :D
Till: zaplat pendolino a sem tam :D
mistr: sedni na pendolíno a nebuď línej :D Žirafa: nech si v Pardubicích upéct perníkový vláček a za chvíli seš v Praze .)
a co to dát poblíž ostravy jako play3day? :D
Udelej ho v HK a jsem tam jako na koni:D
tak kdo všechno by dorazil ?? sobota 26.5. ( místo upřesním ). nemá pro mě smysl dělat sraz po 3 lid. 6+ je už o něčem jiném.
sraz bych viděl eventuelně na sobotu 26.5. a ano bude to v Praze .)
No to néé teď koukám do kalendáře a my až poslední víkend tenhle měsíc přijedeme z Itálie. Někdy ze soboty 26. na neděli 27. v noci. Ježiš a ještě sem to navrhloval já [s6] nechcete spíš první víkend v červnu? [s6]
Můžu [s14]
Určitě bych zašel, v zimě mě skolila chřipka. Pokud to nebude 18. a 25. května, tak semnou můžete počítat. Pokud to tedy bude v Praze.
Zdravím konzolisty. Uvažuju, že bych nějak zorganizoval ( tzn. zamluvil místo + určil čas ) na nějaký ten menší srázek. už je to nějakej ten pátek, co sme se viděli a chtělo by to zase se sejít a pokecat. proto se ptám, kdo z vás by měl čas a chuť poslední víkend v květnu někam zajít na pivo ?
Určitě...já to vidim někdy v únoru ne? [s6]
Heleďte fakt se omlouvám že sem tentokrát nedorazil ale prostě už sem byl někde jinde, myslel sem že dorazím zpátky dřív a přijdu se na vás podívat ale nepovedlo se no [s6] a to soboty se toho zpravidla nikdy moc neděje. Ale takhle holt...no příště dit sou každou chvíli [s6] byl tam někdo nový kdo nebyl na minulejch srazech?
kdyby to bylo v HK bylo by to lepší:-P
A co vám Brňákům brání,si ten sraz v Brně udělat?
Till: snad nečekáš,že když pozveš pár kluků do hospody na pivo a budeš tomu říkat Konzolista sraz,tak ti tam přijede půlka republiky.
Kdyby se to konalo někdy v Brně taky by se nic nestalo a přišlo by víc lidí ...
A nebo kazdeho vec a svobodne rozhodnuti...
tak děkuju všem co nakonec přišli. moc nás nebylo. beru to, že někdo onemocní, nebo že má rodinné závazky, ale nechápu ty lidi, co nejsou schopný zvednout jednou za měsíc prdel od počítače/konzole a přijít na chvilku pokecat. v Praze je milion lidí, mraky lidí hrajou na konzoli a chodí sem na web. a ve finále se nás sejde 5 ? fakt nerdství, neochota a lenost...
nezapomeňte zítra na jiřího z poděbrad :)
Komentář byl uzamčen
Příspěvek porušuje pravidla komunity.
Tak jestli mohu tak se v sobotu taky na chvíli stavim.
V sobotu jedu ráno do Nymburka a nevim kdy se vrátim, ale jestli někdy rozumně tak bych dorazil, ale spíš až přímo tam, kdyžtak ti Tille napíšu jestli tam ještě ste třeba [s6] .
Tille já dorazím pokud se nestane něco závažného.
Kdy?[s6]
tak kdo všechno z Prahy dorazí ? nestyďte se .)
EDIT: info je na předchozí stránce
Jsem z Vyškova, takže Brno by bylo super [s16]
Brnaci by mohli dat zcuka v Pegasu na točenym pšeničaku[s16]
dost brnaku se za tu chvilku prihlasilo[s12]
1) na sraz v Praze dorazím
2) jsem rád kluci, že vim, kdo všechno z Vás je z Brna, ale možná by to chtělo fórum Sraz v Brně, takhle je to akorát kočkopes
Ať žije Štatl city [s14] Taky su z Brna [s6]
Taky jsem pro Brno :-)
A sli by ste nekdy na sraz?(Brno)
Já se taky hlásím z Brna [s12]
toz ja mam hoknu v brne [s14]
ja su z Brna[s6]
Brnaci by taky mohli udelat nekdy sraz.Je tady nekdo z Brna?
Škoda že je to až v Praze,hned bych jel[s8]
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.