Prodám

Konzole PS4 (9)

• Pavlicek09
    Pavlicek09B.O.R.E.C.

Venouškovi nevěřte..je to lotr a starej šmelinář [s14][s16]

• wwwwwena
    wwwwwena

myslím si, že to není třeba, protože to fakt není vidět a škráblé u mě znamenají vlásečnice, které jsou vidět, když konzoli natáčím proti světlu a hledám. Napsal jsem to tady blbě a ted to vypadá, jako když je konzole podrapaná a samý vryp, moje chyba. Ale díky za upozornění :-D. Jsi z Brna nebo okolí, tak se můžeš přijet podívat, pokud máš zájem o koupi :-).

• wolf28
    wolf28WLM

nějak jsi zapoměl napsat co tady a na aukru ani slovo že to je nějaké škráblé

• wwwwwena
    wwwwwena

vystaveno na aukru spolu s hrama link

• wwwwwena
    wwwwwena

:D náhodou, konzole je super. Už mě nebavilo sedět u stolu a klikat a tohle je paráda. Akorát jsem si ji měl koupit dokud jsem byl na kolejích. To nebyly peníze, ale alespon byl čas. Ted už člověk nemá ani peníze, ani čas :D.

• patrcz
    patrcz🎮📱🏃🏻⛰
    3

PC děti zas útočí :D

• jeffoun
    jeffounbad.boyz.c
    4

pozor!dementíci útočí![s6][s6][s6]

• kusleaui
    kusleaui

Dobře děláš, že se zbavuješ konzole. Pc jsou lepší. Ale v zájmu lidstva, hoď to radši do šrotu.

• wwwwwena
    wwwwwena

Prodám černou konzoli PS4, která byla koupená 14.6.2014 v Euronicsu. Konzole má lehce poškrábanou lesklou část. Součástí balení je konzole, DS4, napájecí kabel, manuál, nabíjecí kabel na ovladač, záruční list, krabice. Nejlépe osobní předání v Brně. V případě zájmu zašlu jakékoliv foto.

Cena 8300 Kč.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.