Michelle, tak já myslim, že i pobavení a zabavení ostatních je lepší věc než se kopat do p*dele a rozdávat mínusy :) Jinak souhlas s těma mínusama. Stačí se kouknut do topicu o OFP či bodycountu...
jo, jo, některé videjka jsou dobry [s14] , s tím čuráním je to fakt pravda , kdo čurá proti větru , nejčastěji se sám počurá , ale některé komenty nedávaj smysl - viz Jack 210
VRB - dobrý nápad s tím "Zkuste místo těch kravin taky něco dělat..." ... Můžeš začít rovnou u sebe a jít příkladem ostatním :-)
BTW - sis ještě za tu dobu nevšimnul, že mínusy se nedávají za obsah komentáře ale podle toho, kdo ho napsal ? A ten, kdo čůrá proti větru, většinou není v kolektivu oblíben ... (vlastní zkušenost :-))
Jinak to video mě pobavilo ... vy jste fakt strašný hovada :-) ...
Tak to samý bych řekl, že už je zbytečný. Kdo se chtěl účastnit, ten to udělal. Ale pokud bude mít kdokoliv nápad z jinýho soudku, tak stačí napsat. Jinak to budem muset udělat mi :D
VRB: ešte sa to dá napraviť. Toto je predsa moja chyba nie JENIK-ova tak hu budem musieť napraviť. Predsa keď sa JENIK snažil prispieť tak jeho prácu len tak nezahodím. To by nebolo fér! ;-)
JENIK: Tak to ma mrzí. Všetký videá som sťahoval rovno z mailu do mobilu. A keď to mám (v mobile ho nemam) na e-maily tak veľké sorry. Mal som vtom dnes veľký bordel a tlačil ma čas. Keď chceš tak ja to hneď v pondelok napravím a pošlem VRBovy opravené. Ešte raz sorry.
Jeniku nebudem to řešit jednou přes PMka a pak ještě v jednotlivejch topikách :D Řikám ti, že to play asi nějak zapomněl, protože jsem mu to posílal. Možná v tom jen byla nějaká chyba. Nevim, zeptej se jeho. V každym případě už to stejně nevrátíme. Můžem se ti tak leda omluvit. sry.
Může mi někdo laskavě říct proč v tom videu CHYBÍM? [s3] [s3] Já si naschvál vyrobím krabici, dělám ze sebe kokota a vy mě tam nakonec nedáte ... Díky moc hoši! [s3] [s3] [s3] [s3]
Tak je to tu, můžou se kouknout jak skuteční konzolisti, kteří účinkovali i ten zbytek poseroutků :D viz. link
PS: Díky všem za skvělou spolupráci. Určitě to nedá dlouho a zas s Darkem něco upečem :D A za další chci fakt poděkovat play3manovi, jak to parádně sestříhal. Je to krásná práce, já bych ses tim prcal ještě na Vánoce :D
Inak mal som dosť veľké problémy. Najviac s videom fannatica942. Potom menším problém s mojim. Asi 10x som skúšal iné formáty. Ale stále to končilo tým že koverzia zlihala (To je tak keď požívam vývojovú verziu programu). Nakoniec som asi po 30 min. prišiel na príčinu a bolo to video fannatica942. Už som bol naozaj v tom že sa na to vy... ale som sa tomu postavil a vyriešil to.
kurva dyt ja to mam , fakt mi ten program nefunguje
EDIT: 5825:Pak se divis , ze furt inkasujes minuska , kdyz jsi takhle prijemnej , jo jo to je ten znamej stav bezmoce , kdy cloveku nikdo neveri a on pravdu nemuze nijak dokazat , leda ze bych to extra pro tebe vyfotil , ale to se mi nechce
Speeder: Tak řikal jsem, že to uzavřu až půjdu z práce, což je po 1400, ale jelikož už nemá nikdo žádný resty, tak to můžem uzavřít hned. Pokud se chceš přidat, tak to jen hoď na mail, play stejně ještě ani nevstal :D
EDIT: Tak nic , ja to z ty podelany kamery proste za boha nedostanu a neni to zadna vymluva , fakt to tam odsud nejde dostat, pripojim kameru k pc , dole na liste se rozsviti to logo bezpecne odebrat hardware a kdyz zapnu program , kterej ma prevadet videa z kamery do PC tak tam polozka : Transfer files to PC sviti sede a nejde na ni kliknout , opravdu jsem se chtel ucastnit ,ale nemuzu to tam odsud dostat
Tak play už to můžeš kompletovat, protože teoreticky už jsem ti poslal všechny. Zbejvaj už jen suchaři a vymlouváčci, ale neočekávám, že to jedna z kategorií pošle :) Kdyby jo, dám neprodleně vědět.
edit: Tak to play ještě stopni, bude ještě pajakenny.
Komunitní video (112)
Michelle, tak já myslim, že i pobavení a zabavení ostatních je lepší věc než se kopat do p*dele a rozdávat mínusy :) Jinak souhlas s těma mínusama. Stačí se kouknut do topicu o OFP či bodycountu...
jo, jo, některé videjka jsou dobry [s14] , s tím čuráním je to fakt pravda , kdo čurá proti větru , nejčastěji se sám počurá , ale některé komenty nedávaj smysl - viz Jack 210
Michelle Je TU :) Edit: Michelle me proste skoro vzdy pobavi,to je cele :-)
VRB - dobrý nápad s tím "Zkuste místo těch kravin taky něco dělat..." ... Můžeš začít rovnou u sebe a jít příkladem ostatním :-)
BTW - sis ještě za tu dobu nevšimnul, že mínusy se nedávají za obsah komentáře ale podle toho, kdo ho napsal ? A ten, kdo čůrá proti větru, většinou není v kolektivu oblíben ... (vlastní zkušenost :-))
Jinak to video mě pobavilo ... vy jste fakt strašný hovada :-) ...
58: Tak až budeš mít čas, písni mi j edo PMka a pokecáme :)
Jinak by mě fakt zajímalo, kterej idiot dává mínusy za to, že má Míša nějaký nový nápady omg. Zkuste místo těch kravin taky něco dělat...
Takže už som opravil to video:
Tu je: link
Dúfam že to je už OK
co takhle natocit neco jako : Jak se clovek dokaze nasrat u konzole [s14] ? Ale musil by se nejak dohodnout slovnik vulgarnich slov xDD
Tak, jsem proti druhýmu dílu .. už by to nemělo to svoje.. kouzlo
Tak to samý bych řekl, že už je zbytečný. Kdo se chtěl účastnit, ten to udělal. Ale pokud bude mít kdokoliv nápad z jinýho soudku, tak stačí napsat. Jinak to budem muset udělat mi :D
Udělal bych druhej dil ale s jinou hlaškou
skandy: Ja toto video len opravím. Nebudem tam nikoho ďalšieho pridávať. Ale keď sa nájdu ďalší aspoň 10-ti tak sa môže spraviť aj druhý diel.
bude sa delat jeste jedno ??
Play
To je slovo chlapa [s1] [s6]
VRB: ešte sa to dá napraviť. Toto je predsa moja chyba nie JENIK-ova tak hu budem musieť napraviť. Predsa keď sa JENIK snažil prispieť tak jeho prácu len tak nezahodím. To by nebolo fér! ;-)
JENIK: Tak to ma mrzí. Všetký videá som sťahoval rovno z mailu do mobilu. A keď to mám (v mobile ho nemam) na e-maily tak veľké sorry. Mal som vtom dnes veľký bordel a tlačil ma čas. Keď chceš tak ja to hneď v pondelok napravím a pošlem VRBovy opravené. Ešte raz sorry.
Jeniku nebudem to řešit jednou přes PMka a pak ještě v jednotlivejch topikách :D Řikám ti, že to play asi nějak zapomněl, protože jsem mu to posílal. Možná v tom jen byla nějaká chyba. Nevim, zeptej se jeho. V každym případě už to stejně nevrátíme. Můžem se ti tak leda omluvit. sry.
JO přeháním to ... strašně moc to přeháním. Napíšu to tady 2x a hned přeháním. Mě jde jen o princip nic víc.
EDIT: A když už jsme u toho cpaní věcí všude ... podívej se prve na sebe.
Může mi někdo laskavě říct proč v tom videu CHYBÍM? [s3] [s3] Já si naschvál vyrobím krabici, dělám ze sebe kokota a vy mě tam nakonec nedáte ... Díky moc hoši! [s3] [s3] [s3] [s3]
jj yt se někdy nezdá :D
Tak to bol fofr :D
Tak je to tu, můžou se kouknout jak skuteční konzolisti, kteří účinkovali i ten zbytek poseroutků :D viz. link
PS: Díky všem za skvělou spolupráci. Určitě to nedá dlouho a zas s Darkem něco upečem :D A za další chci fakt poděkovat play3manovi, jak to parádně sestříhal. Je to krásná práce, já bych ses tim prcal ještě na Vánoce :D
Tak za chvíli to je live. Původně jsem myslel, že to bude mít oněch 300 Mg o kterejch mluvil play :D
VRB: to je tiež pravda ale dosť trvá len to aby sa to dalo do vysokej kvality. A to tie nahrávky nie sú.
Super kámo, jinak bych nepočítal dřív než před 2200, protože se to musí uploadovat na yt a pak to ještě musí přímo yt zpracovat :)
Už je video v súbore a uploaduje sa na ulozto.
Inak mal som dosť veľké problémy. Najviac s videom fannatica942. Potom menším problém s mojim. Asi 10x som skúšal iné formáty. Ale stále to končilo tým že koverzia zlihala (To je tak keď požívam vývojovú verziu programu). Nakoniec som asi po 30 min. prišiel na príčinu a bolo to video fannatica942. Už som bol naozaj v tom že sa na to vy... ale som sa tomu postavil a vyriešil to.
Video by sa malo objaviť po 20:00.
kde se da na to kouknout?
Speeder keď tam chceš byť tak mi to pošli do 10m na mail (play3man@gmail.com)
EDIT: Už ho mám. Inak to naserie keď to je hotové a zistíš že ešte jeden chýba.
EDIT 2: Video hotové! Ešte prejde kontrolou a ide do lisovne
Oznamujem ze sa do toho púšťam. Uvidíme koľko to bude trvať.
5825: tak jsem to jeste poslal , dik za ten fotak xD
no vidis , fotak , to me nenapadlo , tak to mozna jeste stihnu xD
play klidně to pošli až potom, stejně to uvidim :D
Jinak ohledně mailu: Co sme dva kua? :D
5825 : zajimalo by me , co by jsi delal , kdyby se to stalo tobe ty skurvyksichte xDDD
VRB: nenaserieš sa keď ti to moje pošlem až po premiere? :D
play: Na mailu máš instrukce :D Jinak mi pošli na mail i to tvoje ať to mám komplet :)
Takže už som online :D
EDIT: tak a mám nahrané aj svoje :D Som tam s bráchom. :D
Nejsem opožděnej jen sem nechtěl zasílat ,ale nakonec mě ten buzíček 5825 přemluvil [s6] [s6] [s6]
Play poslal jsem ti ještě opožděnýho FreeZyho :D :D
Takže teď je to komplet takhle:
Pajakenny
DarkBlade
VRB
Viki-kivi
Liger
Gorerated
5825
JENIK182
Hellgoat
Lamps
Tuxedoassassin
Jaccobino
IMHeS
Fannatic942
Play3man
FreeZy
Což je myslim hodně solidní na takovou pakárnu :)
5825 Ty lamo [s6] [s6] [s6] [s6] [s6]
VRB: ja som hore od 7:00 :-D Len na PC sa dostanem až po 12:00. (Píšem z mobilu)
kurva dyt ja to mam , fakt mi ten program nefunguje
EDIT: 5825:Pak se divis , ze furt inkasujes minuska , kdyz jsi takhle prijemnej , jo jo to je ten znamej stav bezmoce , kdy cloveku nikdo neveri a on pravdu nemuze nijak dokazat , leda ze bych to extra pro tebe vyfotil , ale to se mi nechce
bych rad , jenze to z ty kamery nemuzu dostat [s3]
Speeder: Tak řikal jsem, že to uzavřu až půjdu z práce, což je po 1400, ale jelikož už nemá nikdo žádný resty, tak to můžem uzavřít hned. Pokud se chceš přidat, tak to jen hoď na mail, play stejně ještě ani nevstal :D
reklo se do patku 20:00
EDIT: Tak nic , ja to z ty podelany kamery proste za boha nedostanu a neni to zadna vymluva , fakt to tam odsud nejde dostat, pripojim kameru k pc , dole na liste se rozsviti to logo bezpecne odebrat hardware a kdyz zapnu program , kterej ma prevadet videa z kamery do PC tak tam polozka : Transfer files to PC sviti sede a nejde na ni kliknout , opravdu jsem se chtel ucastnit ,ale nemuzu to tam odsud dostat
a co já ? [s13]
Tak play hotovo, máme všechny. Můžeš to uzavřít.
Účastnili se:
Pajakenny
DarkBlade
VRB
Viki-kivi
Liger
Gorerated
5825
JENIK182
Hellgoat
Lamps
Tuxedoassassin
Jaccobino
IMHeS
Fannatic942
Play3man (možná!!!!!! :D )
Jinak za mně nejlepší 5825 a Liger :D To si pouštíme každou minutu :D
Tak play už to můžeš kompletovat, protože teoreticky už jsem ti poslal všechny. Zbejvaj už jen suchaři a vymlouváčci, ale neočekávám, že to jedna z kategorií pošle :) Kdyby jo, dám neprodleně vědět.
edit: Tak to play ještě stopni, bude ještě pajakenny.
PS: Jinak viki :D a Liger luxus :D
Keď tak premýšľam... keby som tam bol tak ako jediný budem slovák. Trochu blbé :D
EDIT: zatiaľ stanovujem čas na 20:00. Ale ja si dávam závezok že to musí byť hotové do 19:00. Tá hodina bude na zverejnenie vídea.
VRB: Video odesláno, větší hovadinu jsem vymyslet nemoh. [s6]
ok
play: Nic nedorazilo, zejtra v práci to z těch dotyčnejch dostanu, dneska mám moc práce.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.