Volné forum

Komunitní video (112)

• TumaPetr
    TumaPetr

Michelle, tak já myslim, že i pobavení a zabavení ostatních je lepší věc než se kopat do p*dele a rozdávat mínusy :) Jinak souhlas s těma mínusama. Stačí se kouknut do topicu o OFP či bodycountu...

• nicolo
    nicolo

jo, jo, některé videjka jsou dobry [s14] , s tím čuráním je to fakt pravda , kdo čurá proti větru , nejčastěji se sám počurá , ale některé komenty nedávaj smysl - viz Jack 210

• jack210
    jack210PS5

Michelle Je TU :) Edit: Michelle me proste skoro vzdy pobavi,to je cele :-)

• Michelle
    Michelle♀︎

VRB - dobrý nápad s tím "Zkuste místo těch kravin taky něco dělat..." ... Můžeš začít rovnou u sebe a jít příkladem ostatním :-)

BTW - sis ještě za tu dobu nevšimnul, že mínusy se nedávají za obsah komentáře ale podle toho, kdo ho napsal ? A ten, kdo čůrá proti větru, většinou není v kolektivu oblíben ... (vlastní zkušenost :-))

Jinak to video mě pobavilo ... vy jste fakt strašný hovada :-) ...

• TumaPetr
    TumaPetr

58: Tak až budeš mít čas, písni mi j edo PMka a pokecáme :)

Jinak by mě fakt zajímalo, kterej idiot dává mínusy za to, že má Míša nějaký nový nápady omg. Zkuste místo těch kravin taky něco dělat...

• play3man
    play3manYes, it is

Takže už som opravil to video:

Tu je: link

Dúfam že to je už OK

• Speeder12321
    Speeder12321

co takhle natocit neco jako : Jak se clovek dokaze nasrat u konzole [s14] ? Ale musil by se nejak dohodnout slovnik vulgarnich slov xDD

• Lamps
    LampsLamps

Tak, jsem proti druhýmu dílu .. už by to nemělo to svoje.. kouzlo

• TumaPetr
    TumaPetr

Tak to samý bych řekl, že už je zbytečný. Kdo se chtěl účastnit, ten to udělal. Ale pokud bude mít kdokoliv nápad z jinýho soudku, tak stačí napsat. Jinak to budem muset udělat mi :D

• Louli
    Louli

Udělal bych druhej dil ale s jinou hlaškou

• play3man
    play3manYes, it is

skandy: Ja toto video len opravím. Nebudem tam nikoho ďalšieho pridávať. Ale keď sa nájdu ďalší aspoň 10-ti tak sa môže spraviť aj druhý diel.

• skandy26
    skandy26skandy26

bude sa delat jeste jedno ??

• Louli
    Louli

Play

To je slovo chlapa [s1] [s6]

• play3man
    play3manYes, it is

VRB: ešte sa to dá napraviť. Toto je predsa moja chyba nie JENIK-ova tak hu budem musieť napraviť. Predsa keď sa JENIK snažil prispieť tak jeho prácu len tak nezahodím. To by nebolo fér! ;-)

• play3man
    play3manYes, it is

JENIK: Tak to ma mrzí. Všetký videá som sťahoval rovno z mailu do mobilu. A keď to mám (v mobile ho nemam) na e-maily tak veľké sorry. Mal som vtom dnes veľký bordel a tlačil ma čas. Keď chceš tak ja to hneď v pondelok napravím a pošlem VRBovy opravené. Ešte raz sorry.

• TumaPetr
    TumaPetr

Jeniku nebudem to řešit jednou přes PMka a pak ještě v jednotlivejch topikách :D Řikám ti, že to play asi nějak zapomněl, protože jsem mu to posílal. Možná v tom jen byla nějaká chyba. Nevim, zeptej se jeho. V každym případě už to stejně nevrátíme. Můžem se ti tak leda omluvit. sry.

• JENIK182
    JENIK182VŠB-TUO

JO přeháním to ... strašně moc to přeháním. Napíšu to tady 2x a hned přeháním. Mě jde jen o princip nic víc.

EDIT: A když už jsme u toho cpaní věcí všude ... podívej se prve na sebe.

• JENIK182
    JENIK182VŠB-TUO

Může mi někdo laskavě říct proč v tom videu CHYBÍM? [s3] [s3] Já si naschvál vyrobím krabici, dělám ze sebe kokota a vy mě tam nakonec nedáte ... Díky moc hoši! [s3] [s3] [s3] [s3]

• TumaPetr
    TumaPetr

jj yt se někdy nezdá :D

• play3man
    play3manYes, it is

Tak to bol fofr :D

• TumaPetr
    TumaPetr

Tak je to tu, můžou se kouknout jak skuteční konzolisti, kteří účinkovali i ten zbytek poseroutků :D viz. link

PS: Díky všem za skvělou spolupráci. Určitě to nedá dlouho a zas s Darkem něco upečem :D A za další chci fakt poděkovat play3manovi, jak to parádně sestříhal. Je to krásná práce, já bych ses tim prcal ještě na Vánoce :D

• TumaPetr
    TumaPetr

Tak za chvíli to je live. Původně jsem myslel, že to bude mít oněch 300 Mg o kterejch mluvil play :D

• play3man
    play3manYes, it is

VRB: to je tiež pravda ale dosť trvá len to aby sa to dalo do vysokej kvality. A to tie nahrávky nie sú.

• TumaPetr
    TumaPetr

Super kámo, jinak bych nepočítal dřív než před 2200, protože se to musí uploadovat na yt a pak to ještě musí přímo yt zpracovat :)

• play3man
    play3manYes, it is

Už je video v súbore a uploaduje sa na ulozto.

Inak mal som dosť veľké problémy. Najviac s videom fannatica942. Potom menším problém s mojim. Asi 10x som skúšal iné formáty. Ale stále to končilo tým že koverzia zlihala (To je tak keď požívam vývojovú verziu programu). Nakoniec som asi po 30 min. prišiel na príčinu a bolo to video fannatica942. Už som bol naozaj v tom že sa na to vy... ale som sa tomu postavil a vyriešil to.

Video by sa malo objaviť po 20:00.

• lidr13
    lidr13

kde se da na to kouknout?

• play3man
    play3manYes, it is

Speeder keď tam chceš byť tak mi to pošli do 10m na mail (play3man@gmail.com)

EDIT: Už ho mám. Inak to naserie keď to je hotové a zistíš že ešte jeden chýba.

EDIT 2: Video hotové! Ešte prejde kontrolou a ide do lisovne

• play3man
    play3manYes, it is

Oznamujem ze sa do toho púšťam. Uvidíme koľko to bude trvať.

• Speeder12321
    Speeder12321

5825: tak jsem to jeste poslal , dik za ten fotak xD

• Speeder12321
    Speeder12321

no vidis , fotak , to me nenapadlo , tak to mozna jeste stihnu xD

• TumaPetr
    TumaPetr

play klidně to pošli až potom, stejně to uvidim :D

Jinak ohledně mailu: Co sme dva kua? :D

• Speeder12321
    Speeder12321

5825 : zajimalo by me , co by jsi delal , kdyby se to stalo tobe ty skurvyksichte xDDD

• play3man
    play3manYes, it is

VRB: nenaserieš sa keď ti to moje pošlem až po premiere? :D

• TumaPetr
    TumaPetr

play: Na mailu máš instrukce :D Jinak mi pošli na mail i to tvoje ať to mám komplet :)

• play3man
    play3manYes, it is

Takže už som online :D

EDIT: tak a mám nahrané aj svoje :D Som tam s bráchom. :D

• FreeZy
    FreeZyRECTOR

Nejsem opožděnej jen sem nechtěl zasílat ,ale nakonec mě ten buzíček 5825 přemluvil [s6] [s6] [s6]

• TumaPetr
    TumaPetr

Play poslal jsem ti ještě opožděnýho FreeZyho :D :D

Takže teď je to komplet takhle:

Pajakenny

DarkBlade

VRB

Viki-kivi

Liger

Gorerated

5825

JENIK182

Hellgoat

Lamps

Tuxedoassassin

Jaccobino

IMHeS

Fannatic942

Play3man

FreeZy

Což je myslim hodně solidní na takovou pakárnu :)

• FreeZy
    FreeZyRECTOR

5825 Ty lamo [s6] [s6] [s6] [s6] [s6]

• play3man
    play3manYes, it is

VRB: ja som hore od 7:00 :-D Len na PC sa dostanem až po 12:00. (Píšem z mobilu)

• Speeder12321
    Speeder12321

kurva dyt ja to mam , fakt mi ten program nefunguje

EDIT: 5825:Pak se divis , ze furt inkasujes minuska , kdyz jsi takhle prijemnej , jo jo to je ten znamej stav bezmoce , kdy cloveku nikdo neveri a on pravdu nemuze nijak dokazat , leda ze bych to extra pro tebe vyfotil , ale to se mi nechce

• Speeder12321
    Speeder12321

bych rad , jenze to z ty kamery nemuzu dostat [s3]

• TumaPetr
    TumaPetr

Speeder: Tak řikal jsem, že to uzavřu až půjdu z práce, což je po 1400, ale jelikož už nemá nikdo žádný resty, tak to můžem uzavřít hned. Pokud se chceš přidat, tak to jen hoď na mail, play stejně ještě ani nevstal :D

• Speeder12321
    Speeder12321

reklo se do patku 20:00

EDIT: Tak nic , ja to z ty podelany kamery proste za boha nedostanu a neni to zadna vymluva , fakt to tam odsud nejde dostat, pripojim kameru k pc , dole na liste se rozsviti to logo bezpecne odebrat hardware a kdyz zapnu program , kterej ma prevadet videa z kamery do PC tak tam polozka : Transfer files to PC sviti sede a nejde na ni kliknout , opravdu jsem se chtel ucastnit ,ale nemuzu to tam odsud dostat

• Speeder12321
    Speeder12321

a co já ? [s13]

• TumaPetr
    TumaPetr

Tak play hotovo, máme všechny. Můžeš to uzavřít.

Účastnili se:

Pajakenny

DarkBlade

VRB

Viki-kivi

Liger

Gorerated

5825

JENIK182

Hellgoat

Lamps

Tuxedoassassin

Jaccobino

IMHeS

Fannatic942

Play3man (možná!!!!!! :D )

Jinak za mně nejlepší 5825 a Liger :D To si pouštíme každou minutu :D

• TumaPetr
    TumaPetr

Tak play už to můžeš kompletovat, protože teoreticky už jsem ti poslal všechny. Zbejvaj už jen suchaři a vymlouváčci, ale neočekávám, že to jedna z kategorií pošle :) Kdyby jo, dám neprodleně vědět.

edit: Tak to play ještě stopni, bude ještě pajakenny.

PS: Jinak viki :D a Liger luxus :D

• play3man
    play3manYes, it is

Keď tak premýšľam... keby som tam bol tak ako jediný budem slovák. Trochu blbé :D

EDIT: zatiaľ stanovujem čas na 20:00. Ale ja si dávam závezok že to musí byť hotové do 19:00. Tá hodina bude na zverejnenie vídea.

• Liger
    Liger

VRB: Video odesláno, větší hovadinu jsem vymyslet nemoh. [s6]

• play3man
    play3manYes, it is

ok

• TumaPetr
    TumaPetr

play: Nic nedorazilo, zejtra v práci to z těch dotyčnejch dostanu, dneska mám moc práce.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.