Playstation 3

kolik mate platinovek? (817)

• Pan T
    Pan TDrifter
    7

Teď mám 8 platin. Ještě před dvěma roky mě trofeje vůbec nezajímaly, a spíš mě otravovalo když mi tam něco cinklo, a nápisem rušilo ve vypjatých chvílích.[s6] Dost jsem tomu ale přišel na chuť. U her které si zamiluji se po dohrání mrknu na trofeje, a najdu tam další motivaci a důvod proč se k hře které jsem se dostatečně nenabažil vrátit. Často člověk díky tomu vyzkouší věci které by ho normálně nenapadly. Např. dohrát level na master obtížnost s uživatelskou lodí, kde jsou všechny speciální vlastnosti nastavené na nule, přežít minutu bez střílení atd.(Resogun)

Takové cinknutí trofeje je pak jako iluzorní cukříček pro koně, a v případě náročných her může být i měřítkem šikovnosti. Když vidím že dá kamarád platinu z Velocity 2X, nebo Hotline Miami, tak je pro mě frajer. Youtube/neyoutube, jsou hry které nedá jen tak někdo. Tedy já určitě na dvě výše popsané prostě nemám.

Samozřejmě hlavní je aby to člověka bavilo, a nic nedělal na sílu. Když někdo tráví desítky hodin svého mladého života u hry která už ho nebaví, místo ponoření se do příběhu hry odbíhá k PC na youtube, nebo kupuje hry které by normálně nehrál, tak je to dost špatně. Tohle už pak není prohloubení zážitku, výzva a motivace, ale normální obsese lidí kterým se vytrhli otěže z rukou. Určitě se bohužel najde dost lidí kterým to takhle přerostlo přes hlavu.

• Munky
    Munky
    2

Soky..YouTube za tebe tu trofej neudělá, takže i tak musíš tu hru ovládat.Ale vim jak to myslíš a že narážíš na hledaní předmětů a podobně. V tomhle máš pravdu že by to bez toho kolikrát nešlo..nebo bys u toho musel trávit o dost víc času, kterýho prostě tolik není.

• VulcanR
    VulcanRTrogári
    1

Z mojich 4 mam 3 celkom poctivo a bez navodu - Sly collection. [s1]

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan
    1

ja jich mam 88, jsem typ hrace co chce mit ve hre všechno, takze trofeje beru jako takovy ukoly který chci splnit, pokud je to v mych silach, hraju samozrejme jen hry co me bavi, moje nejcennejsi platina je z Mortal Kombat vs DC Universe, ty kombo challenge byly strasny, a nejzdlouhavejsi platina je z MK9

• Predicktor soky
    Predicktor sokyOld shatterhand
    1

Heh hrát hry podle YouTube a pak se chlubit platinama je něco jako doping ve sportu :) Otázka spíš mela znít kolik mate platin bez YT? :) A teď se ukažte..

• Munky
    Munky
    1

Zatim jich mám 52 a musim říct že mě to pořád baví.I když poslední dobou už koukám na to kde je ta platina reálná a kde ne.To znamená že se o to nesnažim automaticky v každý hře,ale jenom tam kde mě ta hra fakt baví a kde si tim sbíráním trofejí prodloužim herní čas.Her je hodně a nervů málo, takže je to fakt jenom o zábavě [s14]

• BlacksheepTNT
    BlacksheepTNTPS4 Only
    1

Pánové a dámy, ani jednu. Jak vy to děláte, musíte mít železné nervy. Nejblíž jsem s Metrem 2033 redux, ale dohrál jsem to dvakrát + jsem se vracel do některých extra misí a mám splněno jen na 70% :D A vzdávám to, už nechci nic sbírat podle youtube - viz třeba GTA 5, bez youtubu bych ty papírky nikdy v tak velkým světě a na takových místech kde byly nenašel. Vracím se čistě k hraní pro zábavu, bez návodu a sbírání nesmyslů :)

• raza2234
    raza2234No Hero

Tak já jich mám už 12. GT5 mi ale taky chybí, hlavně kvůli těm Red Bull závodům. Zvládnul jsem jen Monzu. A to díky tomu, že se tam dá zkracovat.

• mattias-47
    mattias-47

Platinovek mám 15. Ještě k tomu GT5 - ty Red bull závody mi nepřišly tak těžký, jako zajet Nürburgring s Nissanem pod určitej čas. To mi chybí doteď. Ale nijak ty trofeje nehrotím, takže jsem se smířil s tím, že mi to bude chybět.

• Predicktor soky
    Predicktor sokyOld shatterhand
    1

Chtěl bych jednou aspoň jednu :)

• wolf28
    wolf28WLM

ale zase znám pár lidí co říkají že na padu je to jednoduché třeba já to zajeto mám ale na jiném nicku který byl...smazáno po 2 letech prej nevhodný nick[s4],,ale tak za hodinku to šlo jen ty auta jsem tam nedohledal to byla strašná trofej začal jsem znova a tak 720 aut a pak GT6[s12]

• Pajda1985
    Pajda1985Jesenik

jeste ze sem se nikdy nepovazoval za lovce trofeji ... nemam na to cas ani nervy ... !!! MAJSTA to klobouk dolu GT5 na platinu to nema kazdy hrac ... ale 2. Cechy v pratelych prece jen mam ... zajimalo by me kolikrat si opakoval ten zavod za red bull jak tam ridis ten sileny prototype co jede snad 600km/s nebo kolik ... prave ti borci rikaly ze bez volantu by to asi nedaly ... a znam par lidi kterym chyby tahle posledni trofej a nemuzou ji zajed ... :):):)

• REK-CZ
    REK-CZ
    4

Jet v platinach znamena hrat ty nejvetsi herni sr*cky pod Sluncem, o ktery normalni clovek nezavadi ani pohledem, natoz aby je koupil. Nakopal bych se do prdele za vsechny ty roky, co jsem kvuli tomu ztratil.

• zdeny bacon
    zdeny baconzdenybacon

Jo, Hakoom ,3 ucty-us,eu a jpn, 2xps3 se 4 ovladači a move, ps4 a 2x ovladac, vita a další vychytávky pro trophy Huntery. Tohle není normalni běžný zivot[s6]

• zdeny bacon
    zdeny baconzdenybacon

Pajda1985: Asi jo, s tvyma 2000 trofejema a 14 platinama, první trofej cca před 6 roky,jsi proste chytrejsi... AMEN![s4]

• Pajda1985
    Pajda1985Jesenik

zdeny bacon ... no tak vydis ty pises ze normalnim hraniim sis za 3. roky nahral 135 platin ... ps3 uz je na scene nejakych 9-10 let jestly se nepletu ... tak si ty tvoje platiny vynasob roky ... ber v potaz ze je nekdo rychlejsi pri dokonceni hry nez ty ... a vybira si hry ktere jsou nejjednodusi na platinu (treba hra typu walking dead) nejlechci platina jakou znam dokoncis vsechny kapitoly a mas ji doma ... takze i normalnim hranim muzes 600 platin nahrat bez cizy pomoci ... :):):)

• zdeny bacon
    zdeny baconzdenybacon

Terminátor Salvation jo, to je platina zdarma. Star Oceán neznám a Warhawk je ultra raritní pro ještě větší blázny [s6], takže ne ale mam platinu třeba s Injustice a Mortal Kombat9. Taktéž nářez...

• NEMÁM PENÍZE NA KONZOLI
    NEMÁM PENÍZE NA KONZOLISONY ({})

zdeny a platinu ve hře Terminator na PS3 máš ? A co třeba v Star Ocean: The Last Hope ??

A Warhawk ??

• zdeny bacon
    zdeny baconzdenybacon

Pajda1985 Proto píšu normalnim životem, já za 3 roky "normálním běžném zivotem-soukromy život,práce, spánek, rodina, zaliby" nahrál 135 platin(7333 trofejí)

• Pajda1985
    Pajda1985Jesenik
    1

zdeny bacon ... tak to stebou nesouhlasim 600 platin nahrat jde bez zadne pomoci ostatnich ... potrebujes byt dobrej ve hrach ... mit neomezene financni prostredky ... a spousty casu ... jak sem rikal najdou se blazni kteri maji jeste vic platin ... ja kdybych byl lovec trofeji a mel treba 200 platin ... urcite bych nikomu nedaval heslo od miho uctu aby mi pomohl z trofejemi ... kdyby ten clovek byl zmrd behem chvilky ti zmeni heslo ... a pak uz si jenom stahuje hru za hrou z PS storu ... jednou to na me taky jeden zkousel ... ze kdyz mu dam heslo aby si mohl stahnout jednu hru ... muzu si od neho stahnout co budu chtit a jeste mi pomuze z trofejemi ... zajimave bylo ze kdyz sem mu rikal ze si nejdriv stahnu neco od neho zacal se vymlouvat ... pak prestal psat ... a nakonec si me smazal ... jo jo zmrdy ja poznam na dalku :):):)

• Hromotluk
    Hromotluknezávislý
    3

Asi 2, nevm. Nezajima me to. Nehraju pro to abych to bral jako praci, nebo abych se tim chlubil...hraju pro zabavu

• Vojta_cz
    Vojta_cz
    3

Vubec zadnou, protoze me to nezajima [s16]

• zdeny bacon
    zdeny baconzdenybacon
    2

S platinama se kseftuje i za prachy a i několik lidí hraje na jeden ucet pak těch 600platinovek není problém. Normálním životem to nahrát nejde

• Matesino
    MatesinoPS4
    1

Jenom 4 :D a teď mi chybí 2 trofeje do platiny v AC Unity :)

• Lordkarl
    LordkarlLineage2
    1

17kousku :-)

RESIDENT EVIL 6

Battlefield 4

Battlefield 4(PS3)

Sleeping Dogs

Battlefield: Bad Company 2

RESOGUN

Borderlands

RESIDENT EVIL 5

Need for Speed: Most Wanted

Need for Speed: Hot Pursuit

Plants vs Zombies: Garden Warfare

Borderlands 2

PlayStation All-Stars Battle Royale

The Lord of the Rings: War in the North

inFAMOUS Second Son

inFAMOUS First Light

The Walking Dead[s16]

• Pajda1985
    Pajda1985Jesenik
    1

na Mirrors Edge uz sem fakt nemel nervy i kdyz me to celkem bavilo ... v time trialech sem si dokazal najit nejkradsi cestu a vedel sem uplne presne kam mam jit ale pak stacila jedna mala chybka a cas byl v p****y ... a opakovat to porad dokola, dokola, a dokola bylo pro me deprimujici ... jednou sem malem hodil ovladacem do zdi kvuly tomu ze sem tesne pred cilem klopytl ... :(

• jirka023
    jirka023

Pajda1985:Tak u Mirrors Edge s Tebou souhlasím,to byla nejtěžší platina i pro mě.Taky si ji nejvíc cenim!!!

• Gmok4
    Gmok4PS+indiáni

5031 ★★★★☆ [s6]

• sova655
    sova655gabrda_9
    2

80 :) na cestě je 81. z GTA V PS4.

• Pajda1985
    Pajda1985Jesenik
    1

takze clovek co je cely den doma a jenom zere, sere a hraje by teoreticky tech 687 platin mohl stihnout ... potom uz zalezi taky na tom jak je clovek dobrej, rychlej, a bohatej ... samozrejme taky zalezi na hre ... treba udelat GT5 nebo mirror eggs na platinu je pro me nadlicky vykon (jedny z nejtezsich platin) ... jinak ja jich mam 14. ... :D

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.