Volné forum

Kolik času denně trávite hraním? (144)

• KarelZila
    KarelZila

Závisí to ... během pracovního týdne pouze 1-2 hodiny, ale o víkendech obvykle 4 hodiny.

• Zakoush
    Zakoush
    2

Kluci bezva, super info, uz vim co me ceka Ja hraji taky od dob Atari, vzdycky plno casu, vztah nevztah a pak clovek najde tu pravou, resi dum a planuji prcka no a najednou cas proste utika rychleji a je ho malo

Ja jsem jen typ cloveka, co nema rad, kdyz neco ma a nevyuziva to (proto jsem asi 2xkonzoli prodaval a zase se k ni vratil ).

Ja se na prcka taky hrozne tesim, na dum a vse kolem rodiny. To je pro.me.priorita, ale jak pisete, proste je potreba si i zrelaxovat, tal nejakou hodinku za tyden bych tomu rad dal. Online hry uplne vypoustim a zahraju tak exkluzivni tituly, to je to co me u PSka drzi :)

Hlavne at jsou rodiny zdrave a prcci delaji radost! A hrani at nas dal bavi

Edit: Treba v patek jak vyjde TLoU 2 jsem cely vecer a noc sam doma, idealka :-)

• Lebowski
    LebowskiD'oh
    3

@Zakoush: taky mám teď doma ženu s ročním děckem na mateřské a to si člověk vážně moc času nenajde.. navíc když si někdo jak já najde babu, která se mimo dítěte nedokáže postarat o domácnost takže já přijdu večer z háku, poklidim, uvařím si večeři, věnují se malému, dáme ho spát a pak ještě chce žena abych se jí věnoval.. takže čas na hraní tak 2 hodiny za týden max.. o víkendu udělám vše co je třeba kolem baráku a nebo jedeme někam na vylet.. no když to po sobě tak čtu, kdo jste sám tak si užívejte Jinak jak ses ptal tak já mám svou pracovnu kde mám i konzole takže hraji tam

• Unholyu
    Unholyu;)
    1

Posledni dobou nehraju tak casto jako driv radeji sportuju ale i tak se snazim tim ze muzu hrat v praci tak se vzdy cas na neco najde jen tech her je nejak moc vzdy nevim na cem hrat driv zda xbox pc ci switch vsude mam toho nakoupeno a dost nedohrano jinak se snazim byt s prckem protoze to je cas ktery vam uz nikdy znovu nikdo nevrati hry tady budou vzdy

• Šamot
    ŠamotPs5/Switch
    1

@Zakoush: takových je tady spousta, někteří jsou i normální(někteří bohužel ne 😁) každopádně já hraju od dob co vyšla úplně první verze ps1.. Pamatuji si ze byli i doby kdy jsem třeba půl roku nehrál a vcelku mi to zůstalo.. Jsem rád že si i teď kdy jsem o dost starší najdu cas zahrát si.. No snad jsem pomohl, čas si určitě najdeš aspoň sem tam :)

• lukyto85
    lukyto85PS5+Switch❤️
    1

Hram celkom nepravidelne. Vacsinou iba ked vyjde nejaka only ps hra. Sem tam sa najde nejaka vynimka takze teraz mam napriklad uz par tyzdnov rozohrane little nightmares Cize hram par krat za rok intenzivne ked si vychutnam nejaku hru a potom aj na par mesiacov ani ťuk.

• Šamot
    ŠamotPs5/Switch
    2

@sergej781: já naštěstí chytnul 14 dní co máme celozavodku v praci, tak koupim Day1.. Jinak souhlasim, mám ženu na mateřské, malé dítě a ten čas se hledá blbě a často je to na úkor spánku a tak.. Pořád je pro mě hlavní rodina, ale neříkám že si občas rád neoddechnu.. Jednou za nějaký čas máme s ženou "domluvu" že jde prostě nahoru spát za malou a já hraju třeba až do rána 😁ale to je tak jednou za 2 měsíce a pak jsem unavený víc jak z práce když mám 16tku 😁

• Zakoush
    Zakoush
    1

@sergej781: cau, cau diky moc za nazor. Jak presne pises, ja bohuzel na smemy nedelam a cas mivam tak hodinku denne. Nicmene mivam obcas volny den, kdy je pritelkyne na aluzbe pres den i noc, mala u babicky s dedou, to je vyhra

No, jeste nejaky mesic a presne to co pises nastane, takze pak par let si.toho moc nezahraju i kdyz, kdo vi.

Jsem rad, ze v moji situaci je tu vic hracu. Treba to nakonec nebude tak zly

• sergej781
    sergej781Krabičky
    1

@Zakoush: čus chlape, hele je to individuální, ale skloubit se to vždycky nějak dá..nejhorší je to asi když máš babu na mateřský s mimčem doma, tam moc prostoru nenajdeš, ale když je pak dítko ve školce, ženská v práci a ty neděláš jak jouda osmičky od rána do odpoledne tak je to výhra, protože jak máš jiný směnný režim, vracíš se často do prázdného domova a můžeš hrát kdykoliv pokud nespíš. Dále pokud si sova, tak se dá hrát hodně po nocích, když všichni spí. Já si teď jedu na pohodu a upřímně zvažuji, zda koupím hned TLOU2, když to vydali v nejhezčím období v roce,(fakt jsem nerad v létě doma) tohle není hra na odreagovačku, ale zážitek, na který chceš mít klid a žádné vnější rozptylování....

• Zakoush
    Zakoush

Jo, verim ze to obcas klapne. Tlou 2 taky beru, nakonec zrovna jak to vychazi budu tyden a 2 vikendy sam, tak si to hodne uziju

• Šamot
    ŠamotPs5/Switch
    1

@Zakoush: jasný no, já tedka vzal ps4 z bazaru za pár supu protože prachy prostě nejsou :D v knihovně mám kotel her co jsem ani nedohrál, teď teda koupim tlou 2 a s tím vyziju hodně dlouho :D ráno jsem dal stahovat World of tanks, to mi na nintendu hodně chybí a je to taková moje oblíbená odreagovacka, dneska se to dostahuje (jsem z vesnice a net stojí za prd no :D) a zítra ráno mám ranní tak vstanu kolem 03:00,na 2 hodinky zahraju, hurá do práce, pak domu, odpoledne nějaký ten výlet s rodinkou a je to :D prostě hraju jak se podaří, nesedím a urcite u toho nebudu sedet každý den, ale sem tam si já osobně čas najdu :) tak snad se ti taky v pohodě zadari :)

• Zakoush
    Zakoush

Ty jo, to nezni tak spatne Jelikoz vstavam na 5, asi brzke vstavani nehraje roli, switch uz uz jsem bral, ale nakonec jsem vzal zpet PS4ku, protoze nintendo proste nema hry co me oslovi. Nicmene jsem sam zvedavy, jak to bude vypadat.

V obyvaku to asi nehrozi, musim si udelat svoji mistnost a tam to nejak po vecerech a ve volnych chvilich hravat:-) Vidim ale, ze ty jsi mel tu situaci stejnou (koupe baraku napriklad). Budu si ted odkladat do obalky po stovkach, abych si za nejaky rok koupil PS5 a dobrou TV, to uz se vse tak nejak ustali a bude to ok

• Šamot
    ŠamotPs5/Switch
    1

@Zakoush: mám dcerku rok a půl, manželku, barák, 2 psy 😁 hraju hlavne v praci na switch 😁 dřív jsem hraval na xboxu i ps4, pak byli jiné starosti, kdyz jsme kupovali dům atd.. Každopádně jsem pak konzole prodal, puk roku nic nehrál a ani mi to nějak nechybělo, pak jsem opět pořídil (ten switch) a šíleně mě to začalo bavit.. Dneska jsem opět koupil PS4, hldvne kvůli tlou 2,jak dlouho se mi doma ohřeje nevím, třeba až do vydání Ps5, kdo ví..zkloubit to určitě jde, já dělám na směny (většinou noční /ranní).. Můj sobotní večer vypadá tak ze se s manželkou podíváme na seriály co sledujeme, ona jde pak spát a já v noci hraju 😁tím pádem mám jednu hru tak na měsíc/dva úplně z přehledem 😁 PSko mám v obýváku, cily přes den si nějak nezahraju, to už spíš trávíme čas po výletech, s malou atd.. Každý to má jinak, já hraju prakticky jen v noci a nebo brzo ráno, když se mi joooo chce vstávat tak si klidně privstanu, nachystám rodince snídani, 2 hodiny si zahraju a jsem spokojený, ale to je fakt výjimečně 😁

• Zakoush
    Zakoush

Ahoj kluci, rad bych to tu trosku ozivil. A to zejmena proto, ze cekame miminko, do toho kupuju barak a ja tak nejak netusim, jak a jestli vubec to jde casove spojit s hranim Ted vyjde PS5, to pujde asi na nejaky rok stranou, protoze penize ted pujdou do vseho jinyho. Jenze. Hrozne me to laka, uz hraji jen exkluzivity, ted tak hodinku za den, vikend nebo volny den nekdy i 4h, ale jak dojde na zvetseni rodiny, kor s malym ditkem, tak se obavam, ze budu rad za hodinku v mesici Ale treba to mate jinak?

Procital jsem to tu a je skvele vedet o vas vic, snad se to tu zase trosku rozjede. Mate treba v dome nejakou "Herni mistnost/pokoj pro hosty"? Kam si zalezete a hrajete. Nebo to resite normalne v obyvaku, az jsou vsichni zalezli.

Nechci uprednostnovar hrani pred rodinou, pritelkyne k tomu naklonena neni, ale nerada, kdyz to zapinam v pritomnosti ji a dcerky, nechapu proc

• Rathek
    RathekPS4 / XSS
    2

Já už prakticky hraju jen pár krát do týdne, tak hodinu, o víkendu sem tam víc. Dříve to byly i 2-3 hodiny denně, hlavně grindovani Diabla 3.. teď s miminkem na to holt není tolik času. Jinak teď taky parim Evil Within, asi 8 kapitola, ultra pecka. Po dohrání kupuju bez rozmýšlení druhý díl.

• ReVoes777
    ReVoes777

Mega moc :-D a když už o tom mluvíš Evil Within Nazdar lidi dávám pravidelné streamy dnes poprvé konečně s majkem :-) a tímhle by jsem chtěl ukázat lidem co tuhle hru zavrhují že je to nehorázná pecka a už se těším až to dohraju a zapnu tam tu dvojku :-)link

• ArrozoKONDAR
    ArrozoPS5

Koupil jsem ve sleve Evil Within asi pred mesicem...jsem v 6.kapitole a odehrano mam podle savu 6h a 55minut :-) Dost me to prekvapilo, ze to je tak malo...jinak teda hraju Rocket League, ktere neni narocny na cas. To dam vecer 2-3 zapasy a jdu spat. To pro predstavu, jak ten cas na hrani fakt ubyva...

• RashCZ
    RashCZ
    2

Kdybych furt nečuměl na Konzolistu, tak toho odehraju o dost víc.

Hraju tak jak to vyjde a mám chuť, zpravidla dvě hoďky denně večer místo TV, o víkendu výrazně více, ale ne vždy to taky vyjde. Poslední dobou si užívám zejména VR.

Foxovi přeji hodně zdraví, ať máš výsledky super a bude zase fajn. Spoustu pohodových let s těmi, co máš rád, a prožitých tak, jak to považuješ za důležité.

• Cobra
    Cobra

Přes týden málokdy,ale v sobotu,pokud jsem doma sám tak i cele odpoledne

• Mirasov
    Mirasov

V 17 na skole, na vojne ve 20 :-D a pak uz furt u sboru :-)

• sergej781
    sergej781Krabičky

Moneta - myslím, že v té době byl ještě na škole nebo na vojně, ale je to šumafuk, má to vypočítaný a s valorizací přežije

• Mirasov
    Mirasov
    1

Sergej: Hry jsou, zaplatpanbuh, snad furt levnejsi Renta se valorizuje jako duchody, ale tusim, ze jen o polovinu toho, co starobni duchod (1,5 %?). Aspon u nas teda.

• sergej781
    sergej781Krabičky

Mirasov: a ta renta se valorizuje nebo ne? bo ceny půjdou furt nahoru, vždyť to sám vidíš na žrádle a bytech, snad jen ty hry nám zatím nezdražují

• Mirasov
    Mirasov
    2

Sergej: Roky na duchod mi sice chybet budou, ale renta je az do smrti, tudiz duchod resit nemusim (pokud se teda do ty doby nic nezmeni, on Kalousek je svine :-)). Na vratnici seru Zena uz se ted rozciluje, ze prej nebude chodit do prace, kdyz ja se budu valet doma (je o deset let mladsi).

• RedSeaDiver70
    RedSeaDiver70PS5! ✌😎
    1

Pokud chceš brát rentu tak musíš něco dělat třeba na vrátnici! Chlapi u nás na vrátnici to tak mají! Nemysli si že budeš brát rentu a válet se doma na gauči s gamepadem!! 😂😂😂👎

• sergej781
    sergej781Krabičky
    1

Mirasov - jen technická: když vypadneš v 50ti na rentu, nebudou ti pak chybět roky na starobní důchod? (tuším, že to zvedli na 35 let), ale možná ti bude až do smrti stačit ta renta, netuším, proto se ptám.

• Mirasov
    Mirasov
    1

Fox4077: Nejsi divnej, ja zil taky dlouho sam (samo baby jsem mel furt), byl jsem na to zvyklej a libilo se mi to Ozenil jsem se az tesne pred 40, protoze to byla ta prava :-) A ted uz se zacinam cim dal casteji tesit, az v padesati vypadnu z prace a budu se valet na rente :-)

• Fox4077
    Fox4077
    3

Mirasov: Tak jasně "to smutný" bylo myšleno s hodně velkou nadsázkou. Ohledně názoru na rodinu a hlavně děti jsem tu já, ten divnej. Jak píšeš, že jste hlídali rekr. stř. hned se mi vybavil film Osvícení. Já loni třeba koupil dvě pořádné koloběžky a často vyjíždíme do přírody. Takže taky furt nesedím u her. Jen mám teď prostě daleko větší puzení k tomu, abych dělal pokud možno jen věci co mě baví. A prostě neztrácel čas s něčím, co není pro mě důležité. Takže díky a vše nej Tobě a rodině. Hlavně to zdraví, vše ostatní se dá koupit.

• Oig1
    Oig1
    2

Dvě děti,dvě práce,jedna manželka, 38 let, hraju někdy od 10 ,od 8-bitu až ted po ps4,xone,pc a pořád se to dá skloubit. Beru to jako součást života,manželce říkám že hraju od 10 let a ji znám od 25,tak je jasný co bylo dřív a co má přednost . A tím že dělám hlavně noční se i ty děti dají pořešit. Ráno přijdu odvedu děti, od 8-10 dám dvě hoďky hrám,jdu spát,odpoledne vstanu přivedu děti, do 8 než jdou spát se jim věnuju, a když mám volno pustím zařízení, jdu spát tak ve 2 ráno(6 hodin hraní), vstanu v 9 a do 15 hod(dalších 6 hodin) než jdu zas pro deti můžu hrát ( když mám volno vodí děti do ústavů manželka)

• Mirasov
    Mirasov
    5

Fox: Smutny, no jak se to vezme.. Mam zase super manzelku a synka, slusnou praci, radi jezdime na ruzny degustace, pobyty, turistika, proste si to uzivam zase jinak.. :-) Ale je fakt, ze na ty stary cas sem tam zavzpominam.. ( Treba kdyz jsme v zime s kamosem hlidali rekreacni stradisko na Machaci v zime, vsude prazdno, snih, mlha, zili jsme v podstate jen z vina a THC, na chatce bezel imrvere prvni xbox, jo, to byly casy..:-)). Jinak Ti, Foxi, drzim samozrejme pesti, at se ta svine uz nevrati..;-)

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.