Konzolista.cz

Kingdom Come: Deliverance (4218)

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
G
G #🏮いただきます🏮
😁1

@Fio: škoda, že to nejsou barefooty😒😁

Fio
👍2
❤️1
😁1

nove boty od Botas link

G
G #🏮いただきます🏮
👍2

Sakra to je škoda. člověk by řek, že "Malíř" bude jen nadstavba a vono to rozesere celou hru. Nevim, zda teda byly i nějaký fixy k tomu, či je to provazany se základem nějak? Aktuálně jsem na Expedici33, tak se asi ještě chvíli radši zdržim...

fuffcz
fuffcz #🎄🎮💙
😁2
👍1

Když vyšlo KCD1, bylo rozbité jak cikánské hračky. Postupně to dali jakž takž dokupy. Co čtu, tak u dvojky je tomu přesně naopak. 😀

Ještě radši chvíli s návratem do Kutné počkám.

kaigr

Krom toho, ze to dlc rozbilo hru, hra trpi krom blikani dalsima obtizema, napriklad se mi bugnul kvest v laznich a musel nacist pozici od znova, nemuzu v kutne hore v hospode otevrit dvere do sveho pokoje (nastesti se lze vyspat ve druhe). Dlc dohrano, musim rict, ze to byl vic opruz, nez jakakoliv zabava. Malir byl otravnej, nuti vas plnit ukoly, ktere jsou dulezity pro nej, vam to muze byt uplne jedno, ale on sam se nehodla jakkoliv pricinit, i kdyz je to prave on, kdo by mel mit zajem. Vytahnout z nej o co jde, trva cele dlc. Malir je otravna postava, kterou jsem mel ke konci chut majznout po hlave.

Biolog

Ano taky jsem dnes nainstaloval patch a blika to uplne vsude na kazde mape takze dlc zatim hrat nebudu

kamilpetras
kamilpetras #PS5+XsX
👍1

Tak dnes jsme to zapnul po dnešním updatu a teda nestačím se divit, jako to myslí Warhorse vážně ? Každým patchem je hra více a více rozbitá..😂😂 hra bliká jak vánoční stromeček doskakovaní textur samé grafické glitche. Včera jsme to hráli a bylo to v pohodě.

BenjaminL
BenjaminL #Fuck off
👍1

Ty vole, testoval tu verzi 1.3 vubec nekdo??? Vsechno tam blika jak hovado, to se neda hrat! Pan reditel Zemekoule Vavra by za to jakykoliv jiny vyvojare sepsul a pak pusti ven takovou nehotovou sracku!

kaigr
👍1

Po stazeni dlc mi problikavaji ruzne objekty ve hre (dvere, strechy, stromy, kameni na ceste, vozy, pytle...) zkousel jsem resetnout perky, nepomohlo to. Druha herni linie je v pohode zatim, ale nevim jestli to chci hrat cely znovu...

G
G #🏮いただきます🏮
👍7

Dílo dokonano, radost se smutkem nastupují. Po tomhle si dám herní prázdniny asi. A brzy nějaké to dlcčko, prosím :)

Tato hra je šperk.

maverick
👍1

Na ofiko FB PlayStationu CZ můžete kdokoliv položit otázku na Dana. Budou tam s ním dělat rozhovor. link

esoLister
esoLister #legendMKII

@RedBird: mě to cinklo, když jsem jich měl přesně 100. Pak jsem ještě pokračoval a hru skončil ze 116, pokud mě paměť neklame. A to jsem mel bugnute questy od mlynáře na trosecku, jinak by jich bylo ještě víc. Doma schválně mrknu kolik přesně hotových to ukazuje.

pedros

@RedBird: Někde jsem četl, že na tu trofej stačí dokončit 108 questů. Takže nepotřebuješ všechny, pokud se Ti něco buglo.

pedros

@Ashitaka: Tu trofej s utracením 10k grošů mám buglou (zašel jsem i včera do shopu, nakoupil věci za 10+k a nic), tu ohledně ztráty 10k grošů mám splněnou (nevím jak, strážím jsem pokutu nikdy neplatil a větší prohry v kostkách jsem zbaběle loadoval).

Ohledně vrácení peněz bábě, to už opravdu nevím, v jaké fázi hry jsem jí ty peníze dal, takže pokud to musí být před nějakým dialogem s Ptáčkem, tak je možné, že jsem to udělal až později.

RedBird

Po dohrání hry mi nejde dodělat vedlejší úkol, který musím odevzdat v Suchdole. Do toho hradu totiž z jistých důvodů nejde jít. Co s tím? Vyskočí mi trofej za splnění většiny aktivit i bez tohoto úkolu?

Navíc další úkol k dispozici mi to ukazuje u Kateřiny. Ta se ale jen modlí a žádný úkol mi nezadá

pitrsone
pitrsone #Trololo

@Ashitaka: já vím mám obě. Jednu za to co jsem já utratil u obchodníků a druhou mám za to co jsem si nasbíral/nakradl. Pokutu jsem platil tak max jednou celé hraní pár grošů.

pitrsone
pitrsone #Trololo

@Ashitaka: s těmi groši je to tak že když jsem u obchodníků prodal moje zbozi celkem za 10k tak trofej cinkla.

pedros
😁1

To mě teda nenapadlo... nu což, alespoň následoval ten krásný masakr, kde jsem udělal 2 levely v sečných zbraních 😀.

Mimochodem, koukal jsem na trofeje po dohrání (ty jsou mi u každé hry zcela ukradené) a jsou bugnuté... mám jich asi polovičku a nemám splněno například utracení 10k grošů a nebo třeba vrácení prachů té bábě na začátku - to vím určitě, že jsem udělal. Bůh ví, jaká další mi necinkla.. naštěstí je mi to jedno.😃

SPOILER

Jinak mě pobavila ta poslední scéna s rodiči... dostal jsem kartáč, protože jsem zabil žabožrouta (Komár byla moje oblíbená nejvtipnější postava, to ani jinak nešlo, než žabožrouta kuchnout) i Aulitze, kradl a vraždil jsem + vyplenil jsem Semín a nechal vyvraždit Malešov. Takže rodiče mě zjebali a znechuceně odešli :D ... a doufám, že v DLC bude možné konečně vykostit teplého Erika, kterého při souboji zachránila jen ta nascriptovaná animace.

esoLister
esoLister #legendMKII
😁1

Já mel taky pražský varkoč, ale i tak šli po mě jak pomatení. Asi jsem někoho předtím sundal nebo okradl, to uz nevím, páč to byl denní chleba😃

Wertus
Wertus #United!!!
😁1

tvle ja mel na ten prazskej prehoz na sobe cirou nahodou , tak jsem pak nechapal , kde maji ostatni problem😁

LukasX
LukasX #…
😁2

A pritom staci mit jenom prazskou zbroj 😀 samozrejme me to napadlo az po 20 pokusu

fuffcz
fuffcz #🎄🎮💙

Mně se to povedlo na tajňačku, relativně v pohodě asi na třetí pokus.

Přes dvůr kolem vojáka a za dvorem do prava k hlavní bráně. Tam jsem položil Sama, odlákal hlídku kamenem a pak se Samem na zádech za branou do prava kolem tábora až dozadu ke koním.

esoLister
esoLister #legendMKII
👍1

@pedros: já to tam udělal stejně🤣 Po pár pokusech ho vynést tajně, jsem toho nechal. Nechat tam bráchu zařvat bych neudělal, tak jsem taky začal vyhlazovací taktiku. Celkem solidní počet jsem jich dal v pootevřených vratech, než jim došlo, že vedle jsou dveře a vpadli mi do zad. Tak jsem se přemístil kousek vedle na jakousi rampu, kde mě z boku kryl vůz. Tam se na mě cpali pěkně po jednom a jak lumíci se vršili na hromadu. Po masové vraždě jsem hrdě vynesl chlapíka na hřbetě a vyrazil vstříc lepším zítřkům🤣

Taky mě to pak napadlo, kde se zase vzali, když měli ležet posekaní na hromadě, trošku škoda. Ale asi to nebylo úplně v plánu, že by to někdo komplet vyrubal ještě před finále. Tam si měli trošku pohrát s nenápadnou záchranou. Vynést ho přes tábor snad nemožné. Nebo se to někomu povedlo? Bylo to tam dost uměle nastrkané ty zábrany, zavřené dveře bez možnosti je nějak otevřít a proplížit se. Trošku kontrast s těmi možnostmi a otevřeností v celé hře.

pedros
👍3

Tak hlásím taky dohraný hlavní příběh (asi 90 hodin, hraju od prvního dne), ale končit ještě nehodlám a budu dál dělat vedlejšáky... ta parta z Čertovky mi bude fakt chybět. Za mě jasná desítka, takhle jsem se u hry nepobavil roky. 👍

SPOILER

Na konci se mi to poněkud zvrtlo v rambovinu obřích rozměrů. Při snaze zachránit Sama jsem po prvním tichém zabití byl odhalen a vletěl na mě celý pražský tábor. Myslel jsem, že jsem v prdeli... ale bez jediného loadu jsem zvolil užší průchod, kam se vlezli maximálně 2. Po asi čtvrt hodině tam vznikla taková hromada mrtvol, že jsem musel přeběhnout a najít si druhé vhodné místo, kde jsem proces opakoval. Za půl hodiny bylo čisto... takže můj Jindra posekal celou armádu pěkně tváří v tvář 😁. K Aulitzovi jsem pak nakráčel prázdným táborem a kuchnul ho v sedě, jako psa 😀. Škoda, že s tím hra fakt nepočítá a v závěrečném boji bylo pražáků zas jak much.🙃

johnyital
johnyital #Au Rat
👍2

Tak znal jsem jednu sektu, co tvrdila už když, ze hrat ve vlastnim jazyce je prostě dobrý.😛😛😛

Někteří zvlášt vybraní jedinci se z tohohle tvrzení mohli úplně posrat. Když se jim dostávalo zpětně něco z té nekonečné variace, na sektu žalovali.😱😀

꧁༒♛Makléř♛༒꧂
👍1
😁1

@hopa26: souhlas. A to jsem tu byl jeden z tech, co po traileru (kde ten dabing znel ale fakt hrozne a cringe) rikal, ze to snad budu hrat radsi v anglictine s titulkama abych si nekurvil zazitek. TY VOLE, ja byl ale kokot :). Ten dabing je bozi a megavtipnej v urcitych scenach diky nasi cestine, ktera je jak stvorena pro nekonecne variace sprostych slov😀

hopa26
👍3

ja se furt nemuzu nabazit toho dabingu. kde bych se kdy myslel, ze se to takhle muze zazitkove vylepsit. a paradoxne i je super videt tu ruznorodost nebo diverzitu co je ve hre obsazena. vubec mne nepoburuje, protoze to neni na silu a vim ze to tu takhle driv pravdepodobne doopravdy bylo. je skvelej rozhovor s bocanem, mechanismy co jsou obsazeny hodne gut link

doporucuji pretrpet zvuk bidnej protoze je to mistama fest legrace.

johnyital
johnyital #Au Rat

@🦹🏼‍♂️📝🏚️💵: No já psal mladší než Veselovský, myslím, že je to o deset let.

Jako ano, může být, ale podstatně starší její kolegové, mající datum výroby hluboko v minulém století, zdá se , jsou se svojí rolí "v zabijáku lidských životů" celkem OK.

Takže spíš póza, o které myslí, že je správně, no.

Tak titul "národní umělkyně" za to asi nebude, ale větší popularita určitě ano.

꧁༒♛Makléř♛༒꧂
👍1

Cemu chlapci rikate mlada? Je ji skoro 40 let. Vsak to je presne ta generace co zila v dobe, kdy hrani her bylo brane jako neco pro divnolidi. Me je 33 let a ma generace holek to ma +- porad podobne, ikdyz to uz berou lip. Naopak ta generace dnesnich pod 30 je ta, kde holky bezne hrajou a berou to jako normalni vec, ze nekdo hraje hry a ma to jako konicek.

hopa26
👍3

Johny: Taky jsem na ten rozhovor koukal a myslim, ze to je proste nepochopeni dvou taboru, co nemaji nic spolecneho. Myslim presah her, ze uz tohle odvetvi u mladych davno zvalcovalo serialova veledila co davaji v maistream televizich. Ja uplne tecu z titulku "hvezda Ulice" -nikdy jsem nevidel ani jeden dil a predsudecne si dovoluji tvrdit, ze to bude nebetycna sracka. Muj nazor treba muze nekoho poburovat a nesouhlasit s nim, podobne jako se nas dotyka ze se tohle děvče mračí na hrace.

Myslim ze ji asi šokuje ze natocila stovky hodin filmu ktere zmizeli zcela bez povsimnuti.

A postava jen tak bokem brigadne pricmrdnuta kterou ztvarnika v KCD2 pretrva roky a jsoun z ni všichni štajf.

Zajem zjevne neuticha.

Pry maji uz 3 milo prodany. Preju jim to. 🙂