RPG

Kingdom Come: Deliverance (10)

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

tak hoši máte pravdu a dnes je to oficiální :) Kingdom Come: Deliverance bude oficiálně na next gen :) link

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

link Tady mate ten rozhovor s hlavním programatorem. Jasne tam říká že hra bude na next gen "osekana". Jinak je tam este rozhovor s Danem Vávrou a panem Klímou ...

• the_edge
    the_edgedave3345

mistrjakub link neni to sice oficialni potvrzeni,ale konzolovou verzi berou jako hotovou vec,nikde tam neni napsane ze pripadna konzolovova verze nebo neco podobneho,i vavra rikal pri prvni zmince o teto hre ze je pripravovana pro next gen konzole a pc.taky pro by na konzolistovy bylo tolik clanku a novinek,kdyby to bylo jen pro pc

• Deshien
    Deshien

kde nic neni ani smrt nebere.. Mafia2 byla relativne povedena i na xboxu360 verim ze se jim podari z ps4 vytahnou co to pujde ale osekane oproti PC verzi to bude.. jak rikaly v tom rozhovoru hra je cilena na HW roku 2015-16 a ten bude trochu jinde hlavne podpora 4K rozliseni a oculuse

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

the_ege: pošli link kde to je prosímtě potvrzené. Já jsem řetl, že to chcou udělat na next gen, ale vše je na sony/MS jestli to schválí. pokud ano budu rád na pc totiž hrát nechci, ale zároven nechci vynechat tuto českou hru :)

• the_edge
    the_edgedave3345

mistrjakub-next gen konzole sou uz dlouho potvrzene a zrovna ted sem cetl ze osekane to asi bude,ale jen blbosti jako min postav,mensi dohled,asi i mensi fps.

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

Warhorse sám potvrdil nedávno ze pokud to bude na konzole bude to osekane a hodně

• Offon
    OffonClose it.
    1

Ano, Cryengine 3 je dělaný hlavně na PC, takže na konzole to bude osekaný. Volnej svět super, jen se bojím že bude nudnej, realistický bojový systém nechci, tohle do her nepatří, navíc (zatím) vypadá hodně nudně. Takže uvidíme no :D

• icefireCZ
    icefireCZ

No vem si: CryEngine 3, Volný svět, RPG, "Realistický" bojový systém a to není vše. Jsem zvědav co do toho roku 2015 ještě vymyslí.

• icefireCZ
    icefireCZ

Tak co jak se těšíte na tento český hit?[s14]

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.