Akční FPS

KILLZONE shadow fall (166)

• L8ck3
    L8ck3

Hraje nekdo ten coop? Potreboval bych pomoc s trofejemi v obou dlc.

• VenousekVesely
    VenousekVeselyPS4

Hraje to vůbec ještě někdo???Snažím se o trofej CO-OP CAPTAIN,ale k nikomu mě to nechce připojit.Běhám tam pořád sám.Nenašla by se nejaká dušička na pomoc???

• VenousekVesely
    VenousekVeselyPS4

Díky

• KAJOSAK
    KAJOSAK4K HDR PS5

Ano

• VenousekVesely
    VenousekVeselyPS4

Čus pařani,chci se zeptat,kupoval jsem tehdy první PSko právě s KZSF.Hru už samozřejmě nemám,ale rád bych dodělal trofeje.Tak se ptám savy mám samozřejmě uložený,když koupím normálně krabicovku budou ty savy fungovat???

• haryvotruba
    haryvotrubaReiður

Koupil jsem ted ve store za 200 neco.A jako musim rict ze me to bavi,zkusil jsem jeden MP.A oni to lidi i hrajouHraje ten MP i nekdo tady z vas?

• Cobra
    Cobra

Oukont tady se ptal na singl, multák netuším, hrál jsem u Killzone 2, tam mě bavil, 3 mě multak moc nechytl a u 4 jsem po katastrofálním singlu už na online neměl chut

• Cobra
    Cobra

Tak Killzone na ps4 je z prominutím ostuda série, ale pokud se ti to líbí tak si to užij, vpoho a co se hratelnosti týká, tak prvním třem dílum nesaha ani po kolena, bohužel.

• LPTroll
    LPTroll

Kdo hrajete SP? Vaše názory? Rozehrál jsem ho teprve nedávno (jsem v pátém chapter) a docela jsem příjemně překvapenej, kort po té ktrice od skalních fanoušků série. Jasně, není to už tak temný jako 1,2 a občas příběh je trošku "hollywoodsky" vyprávěn, ale hratelnost je super a prostředí s atmosférou taky:) MP jsem zatím nehrál.

• deadspace
    deadspacePS12345

Tak to joja nemam +

• deadspace
    deadspacePS12345

Sniper 3 je za 270

• RobotCZ
    RobotCZ

mnaca...jenom? si děláš prdel, tak to nejni o čem jdu to hnedka máznout, ať mám večer co hrát ....díkes za tip

• RobotCZ
    RobotCZ

Petr Pita...tak za mě jednoznačně Doom a Shadow Warrior(teď během jara má na PS4 vyjít druhý díl se všemi DLC na kterej se teda neskutečně těším), určitě Wolfenstein....ještě bych bral Titanfal2, a určitě nějakej Battlefield a CoD tam se taky nehraje na nějakej děj + já bych šel osobně do Sniper Elite 3 (ale to je odstřelovačská to záležitost - ale je to parádní věc + teď je venku 4ka ale tu jsem ještě nehrál)

• Petr Pita
    Petr Pita

Dik

• Sath Ulv
    Sath Ulv

Doom, Wolfenstein: The New order, Wolfenstein: Old Blood... neviem co tym myslis "jednoducha strielacka". Killzone tiez neni uplne easy hra

• Petr Pita
    Petr Pita

Mohl by mi prosim nekdo doporucit hru podobnou KillZone Shadow fall? Jde mi o jednoduchou hru (srilecku). Dik.

• VenousekVesely
    VenousekVeselyPS4

No to snad néé.Já si to chtěl zrovna zahrát,ale holandsky se opravdu učit nebudu.Krásně jsem se zasmál po ránu.Díky

• nomad-cz
    nomad-cz

tupaccz lol

• Robitus
    Robitus$Jednu Rybu!!$
    2

indianka musíš zapojit mikrofon do DS4 a popohánět je v před. Jen je tu problém musíš na ně mluvit Holandsky jelikož je hra z Holandska. Ale neboj to se naučíš:-) to chce jenom čas:-D

• indianka
    indianka

Ahojky,potřebuji radu. Jsem uplny začátečník PS4 a hry Killzone Shadow fall. Vzdy skoncim u 2 kapitoly (v lese), vsechny skoro postrilim a nemuzu prijit na to,jak donutit 3 partáky v bunkru, aby spolupracovali se mnou. Poradí mě prosim nekdo?? Děkujiiii!

• ft5678877uy5
    ft5678877uy5ACS

V tom on line ? A kde se mi to otevře ? jinak dik

• nomad-cz
    nomad-cz

Čau dědku na hadičkách,aby jsi ziskál miny a lepši věci do zbraní tak musíš plnit challenge.

• ft5678877uy5
    ft5678877uy5ACS

Decka, hraju on line ale mam jen granaty,jak ziskam ty letajici boty nebo naslapný miny ?

• Honza1984
    Honza1984

hraje někdo coop dlc?

• LookashCZ
    LookashCZ

HRAJE NĚKDO?

HLEDÁM parťáka na hraní :D

Přidejte si mě, nick: LookashCZ

• nomad-cz
    nomad-cz

MAJSTA spíš nejhorší mp,díky zmrdům co se neuměj postarat o servery atd.

• FatyCZ
    FatyCZ

Nepocitalo ale po update nevim datum nevim cislo uz to jede takhle jsem udelal za 2 dny tu trofej jak mas otevrit vsechny zbraně a doplňky. Dočetl sem se to cca 3 mesice zpatky na psnprpfiles a funguje to

EDIT: Ted nevím jak je to presne v menu ale musíš si vytvorit svoji war zonu zadas pravidla atd.. pocet botu (max 12 snad) a jedes.

V penthuse jsem udelelal vecinu věci. Ale ted uz mi zbývá jenom ten létající dron a to jde strasne pomalu :\ pridejte si me ja vam poradim kdyztak ale napiste do zpravy killzone konzolista diky

• Honza1984
    Honza1984

prej ne

• Gibsn
    Gibsn

hra sbootama je pocita na trofeje?

• FatyCZ
    FatyCZ

Občas hraju normálně, ale spis boostuju s botama na poslední online trofej

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.