Akční FPS

Killzone 3 - Hledám kámoše na hraní KZ3 :) (54)

• Banan
    Banan

Bananek_cz

pořídil jsem znovu KZ3, takže to občas zapnu, ale jen for Fun

• dez1nd
    dez1nd

sice nejlepsi multiplayer ktery jsem kdy hral ma killzone2 ale taky hraju kz3

dez1nd

• ivonovot78
    ivonovot78

Taky hraju, hlavne Operations. Headset mam ivonovot78

• tomas447
    tomas447

Nejlepší multiplayer,PSN: tomas447 Add me :-)

• KOZY99
    KOZY99

ted docela casto parime z bratrankem deathmatche... kdo chce at si me prida (Kozy-Eddy)

• Mird@
    Mird@

Taky pařim...dyžtak MirdA666

• Till
    TillPonies

Vašku tebe sem tam myslím nedávno viděl.

• VaclavVesely
    VaclavVesely

Mě si taky můžeš přidat VaclavVesely

• J.T.honza
    J.T.honzaGuitarHero

Koupil jsem to před týdnem, tak si me můžete taky přidat: PrinceRino

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

jo po dlouhy dobe bych zahral.

• h_eavyrain
    h_eavyrain

muj nick kdyby nekdo chtel pomoct je exclusive_cz,dik

• h_eavyrain
    h_eavyrain

moh by nekdo pomoct s trofeji triple kill ve stahl arms ? je to posledni co mi chybi

• dejv12
    dejv12

headset mam

• guuker
    guukerguuker

ja si te pridam, ted KZ3 micham trochu s Borderlands ale porad se ten cas obcas najde, mas headset ?

• dejv12
    dejv12

tak jsem KZ3 zase po čase rozehrál s move,nick Dejv_CZ přidejte si mě prosím

• h_eavyrain
    h_eavyrain
    1

zdravim,hrajete i dlc mapy?

• blekino8
    blekino8

PSN:blekino8 jsem trochu nováček ale řekl bych že né tak marnej :) tak když tak přidejte do friendu a nebo dejte pozvánku do klanu :)

• sotermen
    sotermen

sakra nefungujou tam trofeje i kdyz mam full verzi nechcou se synch. 80022D68

• the_edge
    the_edgedave3345

takze sem to demo dohral za 3 hodiny bohuzel jakmile clovek dosahne te 10 urovne tak se to vypne a zase skoci obrazovka kupte si plnou verzi.skoda uz sem si rikal jak se sony ukazalo ze dali skoro celou hru zdarma s omezenim ze se nepude dostat nad 10. level,ale nic z toho neni.

• KoLi-xVx
    KoLi-xVx[cZ]

hh tesim se na novacky [s14] konecne se naplni i dlc mapy

• the_edge
    the_edgedave3345

spatna zprava stahl sem killzone 3 demo a protoze sem hral uz plnou a mam vyssi level v plne tak si toto demo nemuzu zahrat a kdyz dam vyhledat hru tak mne to vyhodi obrazovku kupte si plnou hru.

EDIT- takze to de hrat,ale pres jiny ucet,pres ucet na kterem ste nehrali plnou verzi

• tomas447
    tomas447

rád bych taky s váma zahrál,V KZ3 mam nahrano pres 500 hodin,PSN:tomas447

• dj.cody
    dj.cody

Ja psn:dj.cody ok bude sranda [s6]

• StefiCZ
    StefiCZpls no

Mulťák bych taky dal za dob Kz2 jsem fáral jak divej. Co jsem ale přešel na 3ku moc mi to nešlo a ani mně to nějak nebavilo, kdo hraje tak si mně přidejte StefiCZ, s čechama by to mohlo být jiný kafčo [s14]

• KoKoT
    KoKoTNečum!!!

Koli-Včera sem si Killzone 3 přines domů,tak když dohraju kampan,můžeme spolu zapařit multi!?

• KoLi-xVx
    KoLi-xVx[cZ]

hraje jeste nekdo multak?

• adrianlevice
    adrianlevice

čavte ludia :D moj PSN:"adrianlevice".pošlite mi pls tie žiadosti a napíšte mi do nich pls s kade ste že či sa niekto nenájde z levíc a ešte že konzolista aby som vedel že ste to vy:Ddakujem a ja to hrávam piatky večere keby niečo tak by sme mohli niekedy vytvoriť klany a zahrať si proti sebe aby bola riadna haluz :D

• Alias
    Alias

Me si klidne taky pridejte hraju hlavne o vikendech to je nas plny squad. :)

• PAVEL
    PAVEL

ja mam Killzone 3 klidne si s kymkoliv zaraju moje ID je ICEMAN84000 DEKUJI TOMU KDO SI ME PRIDA DO PRATEL, PROTOZE JA MAM HROZNE MALO CESKYCH PRATEL......[s13][s13][s13][s14][s14][s14]

• razi
    raziPs4

martas12: ale jo klidně, proč si nezastřílet. kdo chce ať se přidá, kdyžtak dáme jenom sendvič :D je jedno kdo to založí, mody se můžou prostřídat, hlavně ne pls guerilla warfare, to je mod úplně o hovně. když se nás sejde víc, můžem si zahrát proti sobě, ale pochybuju, že se sejdem v nějakym hojnym počtu, proto bych to nechal asi jen na public

ale byl bych rád, kdyby to někdo založil, později se přidám a budu hrát do aleluja, pač musim vidět začátek mý spartičky :D

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.