Akční FPS

Killzone 2 - Killzone 2 - Clany + kontakty (26)

• STRIKERcz89
    STRIKERcz89

Čaute lidi zrovna sem si koupil Killzone 2 na ps 3 rád bych s váma zahrál Mulťák když tak si mě přidejte.

Můj nick : STRIKERcz89

• sirhenrik
    sirhenrikPs3-Xbox1

J se taky přidávám k této hře..nedávno jsem si ji pořídil a taky bych pak rád někdy zahrál s Váma lidi !!! můj nick je Pjasatoo .

Díkes :D

• blekino8
    blekino8

Prosim Nema nekdo klan kde by me vzali uz me stve ze na online hrani nenarazim na zadnyho čecha Napiste kdo by me vzal dztak mi napiste do zpravy a nebo na PS3 se jmenuju blekino8 tak me muzete dat dopratel prdem dik [s6]

• EcoManiac
    EcoManiacDemente!

Vemte mě plz do clanu mě už nebaví hrát s Francouzama [s9]

• Kryshot
    KryshotNo Escape

to me trvalo tak mesic nez jsem se nasmeroval na poradneho zabijaka ... Kz 2 je moje prvni poradna multakovka

• dominik12
    dominik12 VeRv

ja byl rad za 30 [s6] ted si to neumim predstavit

• ghost_cz
    ghost_cz

sakra kde jsou ty casy kdyz jsem dostaval max 50Xp za kolo .. ale kazdej nejak zaciname ze ?

• EcoManiac
    EcoManiacDemente!

Mp hraju tepr 7 dní

• Kryshot
    KryshotNo Escape

eco : to je teprve zacatek muj rekord v jedne hre je se vsemi ukoly je 700 +/- bodu :D ;) :) neboj se zlepsis

• EcoManiac
    EcoManiacDemente!

No a je to ted jsem měl 89 bodů jenom v bodycountu a měl jsem i bonus a dostal jsem 146 bodů jupííí [s9]

edit: Já se hlásím ale právě jsem dostal 6 pozvánek do klanů

• deV
    deVNo Escape

Hoja.. Na našem webu jsme zveřejnili novinku ohledně nového možného projektu pro herní komunitu kolem KZ2.. Prosím, vyjádřete v komentářích pod novinkou i Váš názor.. Díky! LINK: link

• dominik12
    dominik12 VeRv

me ne [s6] ja sem z jineho klanu [s6]

• EcoManiac
    EcoManiacDemente!

Udělam si pár ranků a napíšu [s6]

• dominik12
    dominik12 VeRv

37 bodu [s6] napis matesakovy nebo sem link

• EcoManiac
    EcoManiacDemente!

Čuste chtěl bych do nějakého clanu:) Mam už 6. rank a za kolo ma cca 37 bodů.

• Matesak1
    Matesak1 [ENS]power

Zdarec vsem paranum.Chtel bych se tady optat na hrace KZ2 nabirame nejaky cleny do klanu ale hledame ty co budou chodit aspon 2x nebo 3x do tydne na trenaly a na turnajky .Kdyztak mi piste tady PM nebo PSN-Matesak1 diky za pozornost [s1] a verim ze se nekdo najde

• snowm4n
    snowm4n

Zdarec lidi. Před měsícem jsem koupil Killzone a docela rád bych dal mulťák s čecháčkama. Jsem sice v začátcích ale kdo budete chtít tak muj psn je czsnowm4n zdarec a dikec [s14]

• F4RR3LL_CZ
    F4RR3LL_CZF4RR3LL_CZ

jj, jasny....btw. the game je machr ;)

• Matesak1
    Matesak1 [ENS]power

ja te chapu ja te zatim jen zvu na trening chapes zaparit

• F4RR3LL_CZ
    F4RR3LL_CZF4RR3LL_CZ

muj nick je samej jako tady ;)...ok, ale nevim jestli to uz v pondlei dorazi (zname ceskou postu ze :D)...to by bylo fajn :)..

ale musim upozornit, ze jsem hral pouze demo, takze s tou hrou moc velky zkusenosti nemam...ale co neni, muze bejt :)

• Matesak1
    Matesak1 [ENS]power

tak az budeme potrenovavat tak se ti nejak ozveme asi v pondeli tak bud tady a zastrilime.Jaky mas psn si te pridam

• F4RR3LL_CZ
    F4RR3LL_CZF4RR3LL_CZ

aha..ja jen ze za chvili mi KZ2 prijde, tak bych ho chtel zkusit s nejakejma typkama, co to uměji :)

• gambrinus1
    gambrinus1CzDe

clan aktive je! ale členové na to nějak kašlou [s13]

• F4RR3LL_CZ
    F4RR3LL_CZF4RR3LL_CZ

je stále tento klan aktivní ??

• roly30
    roly30

náš clan (KZCZ) KONZOLISTA.CZ je nás zatím 5. Takže hrajem mody max. 4vs.4 .

PSN ID: roly30,dominik12,bzukCZ

• deV
    deVNo Escape

Vzhledem k tomu, že většina CZ/SK klanů nemá své klanové stránky a já jen těžko sháním kontakty na jejich leadry, rozhodl jsem se založit tento thread, kde by mohla vzniknout databáze klanů a kontaktů na jejich leadry ke snadnější domluvě mezi nimi. Osobně se radši domluvím předem s leadrem klanu na podmínkách při clanwaru, než abych posílal výzvu a čekal do poslední chvíle, zda na ní onen klan přistoupí nebo ne.

náš clan: No Escape / nEsc - www.no-escape.cz - ICQ 168744601

BTW: sháníme soupeře na středu ( cca 21:00, 4vs4 / 5vs5 / 6vs6 )

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.