Playstation 4

Kdo si bude kupovat PS4? (65)

• karukatimon
    karukatimonYOLO

Jesti někdo z okolí Plzně chce ps4 pošlete PM na Alze mam ještě jednu objednávku.

• LATRINER
    LATRINERpan

tak ja som sa ju hned ani nechystal kupit [s6] ale rano mi volal kamos, ze im jedna prisla do obchodu, ci mi ju ma schovat :D A tak s jeho zamestnaneckou zlavou za 360€ no nekup to [s6]

• k.u.k.i
    k.u.k.iou jééé

Ja si ho budu moc koupit az pozdeji, mozna v unoru a dost vam to zavidim ale samo sebou taky preju.Ale mel jsem si ji uz moci odzkouset.., ale co me doslova uchvatilo je dualshock, to je proste petelice! [s7] [s7]

• POBI607
    POBI607

s nebo z? :D

• 🇨🇿 ZdeeDwo 🎮
    🇨🇿 ZdeeDwo 🎮Pohoda

Tohle pisu s ps4. Pohoda [s3]

• razi
    raziPs4
    3

už čekuju u okna až přijede pošta, Originálky super obchod [s4]

• Wolfik
    Wolfik

Tak jsem psal do Alzy a pokud tam máte u objednávky uvedeno že máte zboží rezervováno, tak s vámi počítají v první várce a normálně si ho můžete jít vyzvednout, jen to ti idioti nejsou schopný samy napsat. Kdybych jim nepsal, tak tu může člověk čekat až do ledna.

• Pampaliny
    Pampaliny

karukatimon: alza má nyní uvedeno "Očekáváme leden2014", takže tam o 13.12.2013 asi fakt nevědí :)

• karukatimon
    karukatimonYOLO

už někdo ví něco určitýho z alzy?? Přijdemi že snad ani neví že 13. je oficiáljí začátek prodeje:D

• Gibsn
    Gibsn

kdo z Vás bude dneska na půlnoční prodej na Smíchov do JRC?

• Banan
    Banan

Jde to někdo vůbec na půlnoční prodej ? Nebo to má raději každý předobjednaný :)

• kerl72cz
    kerl72cz
    1

Už hraju a Killzone vypada super. Stahuju i Ghost s doplatkem 270Kc při prechodu na ps4.

• Wolfik
    Wolfik

Kdo si objednával PS4 na Alze a včera mu změnili stav z "připravujeme" na "rezervováno", pokud jste se je pokoušeli dnes kontaktovat co vám odpovídají? Všude to mají lidi už nějak potvrzený a Alza pořád mlčí.

• Apocalypto-79CZ
    Apocalypto-79CZ
    2

Tak sms z Xzone přišla a Ps4 se už veze,jupí....Super bundle s 2xdualshockem 4,Kilzone Shadow Fall,Kamerka,+Assassin Creed 4,Need For speed Rivals..cena 16.380kč v četně pošty...Naprostá spokojenost s Xzone...ted už jen zítra ta česká pošta.. :-)

• FatyCZ
    FatyCZ

Já Killzone bundle = china

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

mám základ a je to made in japan

• FatyCZ
    FatyCZ

Jako by natom záleželo :D záruka tam je stejně a dokonce i můj iPhone je made in china a funguje furt

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer

Alex: jedna paní povídala. Něco asi bude China a něco Japan jak to stíhají vyrábět.

• alex33cz
    alex33cz

prej bundly china a samotna konzole japan je to pravda?

• Lordkarl
    LordkarlLineage2

v cz zatim japan co vim

• FatyCZ
    FatyCZ

Možna se to psalo ale pokud mi hlava slouží UK je v EU a moje konzole je made in china kdo ví jak to bude v ČR protože tam je prodej až v pátek každopádně UK vše Čína

• alienufon
    alienufonalienufon

nedostanou jelikož evropa se má zavážet z Japonských továren - ve fukušimi nebylo do čeho píchnout

• One
    One☯☯☯

To zde bude sebevražd, až někteří kluci a holky nedostanou superultrameganašláplodupanoučínskou konzoli ps4.

• Apocalypto-79CZ
    Apocalypto-79CZ

V pátek od Xzone doma..Super !!!

• Earl
    Earl

karukatimon: až 12.10.[s8]

adamito: Mě zatím žádný email neposlali.

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

vzpomenu si na tebe v pátek :)))

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

jeste si zapomnel napsat, za jak uzasnou velkoobchodni cenu to mas:-)

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

já u dodavatele objednal před měsícem a v pohodě :)

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ
    1

v czc to prej budou vedet az v prubehu patku. nechapu. objednaval jsem az 7/11 ps+kz bundle, takze nepocitam, ze to klapne.

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

Ahoj kluci...... v pátek mě přijde PS4 od mého dodavatele, napsal sem mu kdyby byl ještě nějaký volný kus ať mě dá vědět... Když bude volný kousek písnu sem a dohodneme cenu.

• karukatimon
    karukatimonYOLO

Earl: odky máš objednáno mě to tam taky napsalo rezervováno. tak doufám ale nic jsem z nich ještě nedostala to je emailama bombarduju denně:D

• adamito11
    adamito11Zeus

Z Alzy mi dnes přišlo, že se omlouvají ale nedokazali pokrýt moji objednávku takže alza je kaput!

• Earl
    Earl

karukatimon: Já, dnes mi změnili stav objednávky z připravujeme na rezervováno. Tak snad to vyjde, nechce se mi čekat do konce Ledna na Xzone.

• Devil2000
    Devil2000

Az v lete kupuji!!!!

• jeffoun
    jeffounbad.boyz.c

nikde už není nic[s1][s1][s1]

• karukatimon
    karukatimonYOLO

ma někdo objednána na alze?

• Pampaliny
    Pampaliny

Sony Center mi právě volali, že jsem ve hře a PS4 mi odesílají již zítra!!Takže v pátek mám jasno co budu večer dělat :D

• smrtijed1
    smrtijed1

Lord_of_Angmar-jj parada hned si te v patek pridam muj nick-SmrtijedRisesCZ

• Lord_of_Angmar
    Lord_of_AngmarPS 5

smrtijed1 - War Thunder,Warframe,Killzone určite,pridaj si ma potom.

• PCZ75
    PCZ75

Také kupuju. Ale běhat po obchodáku a prát se o krabici to zas ne. Když budou k mání, tak pořídím hned 13-tého. A hru KZSF.[s16]

• Kira_Sakuya
    Kira_SakuyaKnack
    1

Rek: mno snad mne tohle nikdy nepotka... hraji 25 let... a sice mam mnohem mene casu... ale za to si ty hry uzivam vice...

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer
    1

Rek: všichni stárneme. Tak ber hraní jen jako nárazový koníček a nedělej z toho vědu. :)

• REK-CZ
    REK-CZ
    1

No to je prave ten problem... ja uz hraju vsechny hry tak nejak z donuceni. Proste se mi obratily zivotni hodnoty. Pred tremi lety bych se tomu smal, ale fakt to tak je. Proste me po dvacetiletem obdobi, kdy jsem hral prumerne ctyri hodiny denne, hrani nejak omrzelo. Byla to fajn doba, ale uz je pryc a trochu si i vycitam, ze trvala tak dlouho.

Ale to je offtopic. PS4 koupim, tesim se na novyho Battlefielda a mozna ze spadnu do nejakyho MMOcka, treba do Deep Dawn, ale takovej naboj jako kdysi uz to pro me nikdy mit nebude.

• cipheruin
    cipheruincipheruin

REK-CZ: Obávám se, že s novým účtem tu pravděpodobnost znovupropadnutí spíše zvýšíš. On Ti s čistým štítem ten level bude naskakovat sakra rychle, a to by tě mohlo "zviklat" :D

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan
    1

Reku, kdo rika ze musis platinovat kazdou blbost? platinuj jen hry ktery te bavi, jako ja, je tedy pravda ze naky kraviny tam taky mam ale vse hraju podle nalady, urcite ne z donuceni kvuli platine

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Tak nezapomeň si přidat pak doktora on ti pak predepise hunter trofej medicínku :)

• REK-CZ
    REK-CZ

Uz davno ne. Dokonce si na PS4 udelam uplne novej ucet, preventivne, abych do toho nespadnul :)

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Čicham čichammmm....hunter trofej mana :)

• REK-CZ
    REK-CZ

Tak ten Last of Us jsem taky koupil v Datartu, ale v Tescu :)

• el-pedro
    el-pedro

REK-CZ: A kam chodíš? Mě vždycky zachrání Datart v Nise.. :)

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.