přišel mě mail z playcentra, budou mít pár kusů bundlu killzone, za 15 papírů, prej jestli chci, hahaha, padlí na palici ne, po vánocích a ještě takovou pálku
sladpa: V okolí Zlína ??? no já jsem přímo ze Zlína a konzoli už mám doma od neděle :-) ! měl jsem to rezervovaný v Datartu v bundlu Killzone, dva ovladače plus kamera...co vím tak další kusy až po novém roce...čili leden nebo až únor..v Datartu jich měli jen 7 celkem...asi ti nezbyde nic jiného než prostě sjet všechny obchody
tim bych si nebyl zas tak jistej,verny zakaznik potom co uvidi jaky to sou pardon hajzlove uz tam pak taky muze prestat nakupovat,kort kdyz si nato daj cenu jako pomalu 2 konzole
Ty vl jestli někdo z vás tam na Aukru hodí na PS4 za 27papírů, tak mu osobně dojedu namlátit :-D.....néééé a teď bez prdele. Ty ceny jsou šílený a je vidět, že lidská vychcanost nemá hranic....
Kdo shání PS4? (81)
jak je na tom Ceska Republika s ps4? jeste neni k dostani? ja jen, ze tady maji 3 kousky link
Jj jenom konzole stačí mam cod
Kde to je teda?
čistá konzole?
Datart na andělu
přišel mě mail z playcentra, budou mít pár kusů bundlu killzone, za 15 papírů, prej jestli chci, hahaha, padlí na palici ne, po vánocích a ještě takovou pálku
kde jsi teda nakonec koupil?
Tak a je doma těd jsem jí přivezl náhoda jak sviné borec jí nechtěl tak mi jí dal
Mrda dík za tip) ale furt je to o 1000 držší :D
update: Dík moc Robot)
Tááák a bude se nadělovat :-D Mám pro kdo shání poslední 3 kusy PS4. Maji 2ks za 11890kč a 1xbundle za 13890kč........
Euronics Pelhřimov - tel 577055722
Byl jsem tam před 20ti minutama
Jestli máte někdo v okolí Globus,tak to zkuste tam. U nás v Liberci je prý měli.
Jj jěště jednou dík
psal jsem i na Zličín včera a napsali mi že nic nemají tak co to má znamenat?
marek: máš to v PM)
Jj pošli to dik
hele obeslal jsem všechny JRC jestli chceš tu za 19k kouknu do mailu a napíšu ti tady prodejny, který mi řekli, že mají ten bundle.
To jsem udělal a ptal se a borec řekl ze to nevidí a konec volal jsem to Letňan
Na Zličíně, ale prostě si zavolej na nějakou pobočku JRC a mě hned sdělili, kde PS4 měli skladem. Po telefonu jsem zamluvil.
A kde jsi to koupil
Přesně tak za 19k,hry jsem stejne chtěl a druhej ovládač se mi taktéž hodil.
ale jestli mi někde zatajili základní verzi tak je zažaluju :D
Aha tak to ju
Asi koupil tu za 19k mají ji i na netu myslim. obeslal jsem všechny JRC v republice a buď neměli nebo měli ten za 18 990
To není možný a kde
ale tu za 19k ne?
Ja ji koupil dnes v JRC.
Počkám na březen na infamous a koupím set
Tak to je škoda no asi si budu muset počkat do 15. ale třeba budou lidi po vánocích něco prodávat no uvidíme každopádně dík za echo
Byl jsem v obou
I v tom velkym na čerňáku? jedině mě ještě napadá Planeo ale tam mi to yhodilo jenom mimopražský pobočky
update: teď přišel mail z Planea taky nic nemaj
Jj byl i dneska a nic
A v Electroworldu jsi byl?
Datart nemá dneska jsem byl na Chodově i na mostě a nic
Dík za tip zkusim tam zavolat)
Viděl jsem zakladní PS4ky vcera v Electroworldu myslim nebo v Datartu v CČM a na Chodově
Koupím Základní verzi PS4, ale jestli za to chcete 15k tak sem ani prosím nepište Dík) obeslal jsem všechny JRC a všude mají jen ten bundle za 19k.
sladpa: V okolí Zlína ??? no já jsem přímo ze Zlína a konzoli už mám doma od neděle :-) ! měl jsem to rezervovaný v Datartu v bundlu Killzone, dva ovladače plus kamera...co vím tak další kusy až po novém roce...čili leden nebo až únor..v Datartu jich měli jen 7 celkem...asi ti nezbyde nic jiného než prostě sjet všechny obchody
Asi v okolí Zlína nikde nemají ,že ? [s1] Nějak se mě nechce jezdit po všech obchodech.
JRC na Andělu ještě mají. PS4, 2x DS4, Knack, Killzone a dvě další hry dle vlastního výběru 18990 Kč. [s6]
Skladem je mají,ale jen proto,ze jsou predrazeny
tady má dva kusy skladem link
tim bych si nebyl zas tak jistej,verny zakaznik potom co uvidi jaky to sou pardon hajzlove uz tam pak taky muze prestat nakupovat,kort kdyz si nato daj cenu jako pomalu 2 konzole
Tak hloupý není ten kdo to za velkou cenu prodá ale ten kdo to za těch podmínek zaplatí[s14]
ja si v takove prodejne uz z principu nekoupim ani tuzku
Hmm tak to shrnu jedním slovem....židi!
Ty vl jestli někdo z vás tam na Aukru hodí na PS4 za 27papírů, tak mu osobně dojedu namlátit :-D.....néééé a teď bez prdele. Ty ceny jsou šílený a je vidět, že lidská vychcanost nemá hranic....
Velkýtučňáku nemáš zač, hlavně že jsi koupil :-D
nebo na konzole od nintenda ty taky nikdy neumely nic ppradne krom prehravani her a jak se prodavaly, teda az na pruser jmenem wiiU :D
se koukni na iphone, to taky je prapodivnej stroj a jaky ma ve svete pozdvih :D
Tolik povyku kvuli oskubanemu kusu hardwaru (ani pitome mp3 to neprehraje, tfujtajksl!). Odbornik zasne, laik se divi.
demence nekterých lidí co se snaží oškubat jine lidi nezná hranic[s3]
Tady to je na Aukru lepší,...toto je msakr :-) link
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.