Playstation 4

Kdo shání PS4? (81)

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

jak je na tom Ceska Republika s ps4? jeste neni k dostani? ja jen, ze tady maji 3 kousky link

• marek25
    marek25marek25

Jj jenom konzole stačí mam cod

• adamito11
    adamito11Zeus

Kde to je teda?

• Jacob14521
    Jacob14521

čistá konzole?

• marek25
    marek25marek25

Datart na andělu

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy

přišel mě mail z playcentra, budou mít pár kusů bundlu killzone, za 15 papírů, prej jestli chci, hahaha, padlí na palici ne, po vánocích a ještě takovou pálku

• Jacob14521
    Jacob14521

kde jsi teda nakonec koupil?

• marek25
    marek25marek25

Tak a je doma těd jsem jí přivezl náhoda jak sviné borec jí nechtěl tak mi jí dal

• Jacob14521
    Jacob14521

Mrda dík za tip) ale furt je to o 1000 držší :D

update: Dík moc Robot)

• RobotCZ
    RobotCZ

Tááák a bude se nadělovat :-D Mám pro kdo shání poslední 3 kusy PS4. Maji 2ks za 11890kč a 1xbundle za 13890kč........

Euronics Pelhřimov - tel 577055722

Byl jsem tam před 20ti minutama

• zuzzara
    zuzzara

Jestli máte někdo v okolí Globus,tak to zkuste tam. U nás v Liberci je prý měli.

• marek25
    marek25marek25

Jj jěště jednou dík

• Jacob14521
    Jacob14521

psal jsem i na Zličín včera a napsali mi že nic nemají tak co to má znamenat?

marek: máš to v PM)

• marek25
    marek25marek25

Jj pošli to dik

• Jacob14521
    Jacob14521

hele obeslal jsem všechny JRC jestli chceš tu za 19k kouknu do mailu a napíšu ti tady prodejny, který mi řekli, že mají ten bundle.

• marek25
    marek25marek25

To jsem udělal a ptal se a borec řekl ze to nevidí a konec volal jsem to Letňan

• bolero2004
    bolero2004

Na Zličíně, ale prostě si zavolej na nějakou pobočku JRC a mě hned sdělili, kde PS4 měli skladem. Po telefonu jsem zamluvil.

• marek25
    marek25marek25

A kde jsi to koupil

• bolero2004
    bolero2004

Přesně tak za 19k,hry jsem stejne chtěl a druhej ovládač se mi taktéž hodil.

• Jacob14521
    Jacob14521

ale jestli mi někde zatajili základní verzi tak je zažaluju :D

• marek25
    marek25marek25

Aha tak to ju

• Jacob14521
    Jacob14521

Asi koupil tu za 19k mají ji i na netu myslim. obeslal jsem všechny JRC v republice a buď neměli nebo měli ten za 18 990

• marek25
    marek25marek25

To není možný a kde

• Jacob14521
    Jacob14521

ale tu za 19k ne?

• bolero2004
    bolero2004

Ja ji koupil dnes v JRC.

• marek25
    marek25marek25

Počkám na březen na infamous a koupím set

• Jacob14521
    Jacob14521

Tak to je škoda no asi si budu muset počkat do 15. ale třeba budou lidi po vánocích něco prodávat no uvidíme každopádně dík za echo

• marek25
    marek25marek25

Byl jsem v obou

• Jacob14521
    Jacob14521

I v tom velkym na čerňáku? jedině mě ještě napadá Planeo ale tam mi to yhodilo jenom mimopražský pobočky

update: teď přišel mail z Planea taky nic nemaj

• marek25
    marek25marek25

Jj byl i dneska a nic

• Jacob14521
    Jacob14521

A v Electroworldu jsi byl?

• marek25
    marek25marek25

Datart nemá dneska jsem byl na Chodově i na mostě a nic

• Jacob14521
    Jacob14521

Dík za tip zkusim tam zavolat)

• etj
    etjetj

Viděl jsem zakladní PS4ky vcera v Electroworldu myslim nebo v Datartu v CČM a na Chodově

• Jacob14521
    Jacob14521

Koupím Základní verzi PS4, ale jestli za to chcete 15k tak sem ani prosím nepište Dík) obeslal jsem všechny JRC a všude mají jen ten bundle za 19k.

• Delsemela
    Delsemela

sladpa: V okolí Zlína ??? no já jsem přímo ze Zlína a konzoli už mám doma od neděle :-) ! měl jsem to rezervovaný v Datartu v bundlu Killzone, dva ovladače plus kamera...co vím tak další kusy až po novém roce...čili leden nebo až únor..v Datartu jich měli jen 7 celkem...asi ti nezbyde nic jiného než prostě sjet všechny obchody

• sladpa
    sladpa

Asi v okolí Zlína nikde nemají ,že ? [s1] Nějak se mě nechce jezdit po všech obchodech.

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer

JRC na Andělu ještě mají. PS4, 2x DS4, Knack, Killzone a dvě další hry dle vlastního výběru 18990 Kč. [s6]

• jirka023
    jirka023
    1

Skladem je mají,ale jen proto,ze jsou predrazeny

• hopa26
    hopa26

tady má dva kusy skladem link

• kaktusak_cz
    kaktusak_cz^^

tim bych si nebyl zas tak jistej,verny zakaznik potom co uvidi jaky to sou pardon hajzlove uz tam pak taky muze prestat nakupovat,kort kdyz si nato daj cenu jako pomalu 2 konzole

• Speirs44
    Speirs44

Tak hloupý není ten kdo to za velkou cenu prodá ale ten kdo to za těch podmínek zaplatí[s14]

• kaktusak_cz
    kaktusak_cz^^

ja si v takove prodejne uz z principu nekoupim ani tuzku

• Andress
    Andress
    1

Hmm tak to shrnu jedním slovem....židi!

• RobotCZ
    RobotCZ

Ty vl jestli někdo z vás tam na Aukru hodí na PS4 za 27papírů, tak mu osobně dojedu namlátit :-D.....néééé a teď bez prdele. Ty ceny jsou šílený a je vidět, že lidská vychcanost nemá hranic....

Velkýtučňáku nemáš zač, hlavně že jsi koupil :-D

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

nebo na konzole od nintenda ty taky nikdy neumely nic ppradne krom prehravani her a jak se prodavaly, teda az na pruser jmenem wiiU :D

• Gibsn
    Gibsn

se koukni na iphone, to taky je prapodivnej stroj a jaky ma ve svete pozdvih :D

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ
    11

Tolik povyku kvuli oskubanemu kusu hardwaru (ani pitome mp3 to neprehraje, tfujtajksl!). Odbornik zasne, laik se divi.

• Loser
    Loser
    2

demence nekterých lidí co se snaží oškubat jine lidi nezná hranic[s3]

• Apocalypto-79CZ
    Apocalypto-79CZ
    1

Tady to je na Aukru lepší,...toto je msakr :-) link

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.