Playstation 4

Kde koupíte hry na PS4? (18)

• Kreicaos
    Kreicaos

Já nakupuji už jen na originalky.cz. Call of Duty Ghosts za 1249,- to je naprostá paráda! Kamarád mi poradil ještě jeden e-shop gameleader.cz, taky slušný ceny

• Kimi
    KimiZ.M.R.D.I

Tak tady, kde bydlim pořadne herni shopy nejsou!! je tu jen JRC a Xzone a pak putik, kde většinou nic nemaji... takže nakupuju v JRC mam tam 15% slevu a hry vychazeji cenově vicemeně jako jinde a když už tak to vyjde maximalně o kilo draž než z eshopu!! a ja si pro hru raději zajedu osobně, pokecate s prodavačem občas vam něco přida!! než čekat na balik a platit hřišně poštovne!!!

• nomad-cz
    nomad-cz

Pokud nemáte slevovou tak se vám jrc nevyplatí.Já mám 15% slevu na krámě a na eshopu 20%,internetový nákup řeším buď 2 hry nebo hra a psn kredit a tím se ušetří na poštovném.

• Zlatopalcův Medovar
    Zlatopalcův Medovar
    3

Chcete radu,jak ušetřit 400 kč při kupování hry ? Nekupujte u JRC

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Kazdyho vec.Lidi jsou bohaty tak proc nenakrmit predrazeny schopy.To je prece moderni.

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

Kdyz je poptavka a kdyz je nabidka:)

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE
    4

Xzone a Jrc nejvetsi zlodejsky obchody a deti jim tam cpou grose :) no budiz

• jeffoun
    jeffounbad.boyz.c
    5

11 let?předraženější obchod snad neexistuje.prosincový leták:last of us-1599.půl roku po vydání hry,já to kupoval v den vydání za 1150,cz verzi, zloději[s1]

• smrtijed1
    smrtijed1

Ja jedine z obchodu a to JRC jsem u nich uz skoro 11let a spokojenost na90%

• Ehiq
    Ehiq
    1

Já jsem kupoval Ghosta pod 1 500,- v czc.cz a spokojenost...

• RobotCZ
    RobotCZ
    1

Lukasy jedině z UK a to platí pro všechny systémy....v Čechách jsou ceny strašně naražený......já beru vždy z UK po prvních slevách...ca. na naše 800-1000 kč v průměru

• Jacob14521
    Jacob14521

Ale určitě ne z CZ PS storu leda z US, protože ten český je neskutečně drahej teda aspoň na PS3 hry byl

• Kulda
    Kulda

pokud budeš chtít prodávat posleze placky tak ono je to asi jedno pokud ti jde o cenu si najdi na heurece nejlevnějí cenu a objednej.. Pokud placku nepotřebuješ tak z psn digitální verze.

• VenousekVesely
    VenousekVeselyPS4

Lidičky jěště dva týdny,to snad není možný!Já se už těším jak malé dítě!Hry podle mě koupíš všude Originálky,JRC,Playcentrum,atd a atd.

• alex33cz
    alex33cz

Tam kde ps4 tj originalky.cz

• jack210
    jack210PS5
    1

originalky.cz jsou spolehlive a nejsou drahe! Otazka jak se ceny zmeni ted po zdrazeni

• adamito11
    adamito11Zeus
    1

Tak třeba určitě né v JRC co jsem ted koukal....

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

Ahoj všichni, kde koupíte hry na PS4? Myslím podle zkušeností s dobrou cenou a doručením. Díky.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.