Sockolow
Sokolov. :)
Dneska je HITLER kaput - takže od rána jsem na PIVU - večer máme Rangers na kolonádě to bude prdel. - [s11]
ok ale tak já pak RDR taky časem koupim tak taky dáme kdyžtak .. :)
hurtakcz: si piš, že mám.. ale za týden to prodám abych měl prachy na RDR
Skoro Mariánky [s6]
jjj tak já si tě dám do oblíbených a kdyžtak si můžem popučovat hry co říkáš ? a jesi máš gta episodes from liberty city tak můžem někdy dát online
Hurtakcz: do Sokolova jezdím do školy jinak jsem z Chodova
odsud sem :) jo aha měl bych napsat odkud přesněji Sokolov
kdyz uz jsme u toho piwa, tak mi nekdo rikal, ze diky EU se do pif pridava "neco" a ze jedinej Budwar mohl zustat svuj. nevi o tom nekdo neco? nebo to byly jen hospodsky kecy??? jinak nejhorsi piwo je zadny piwo
mno i Plnež chutná.. ostaně jakýkoliv pivo kdyý chutná tak chutná
Brutalrawe: az tak jo ? je dobry ale gambac je gambac
hradní jsem ochutnal jednou a jiné pivo pro mě už neexistuje [s14]
toci se tu Chebske HRADNI :D
9km od Kalamáry Vary [s7]
prdel u Mariánek [s14]
Marihuánské Lázně [s6]
prosím všechny z Karlovarského kraje o zapsání.. a ty co od tud nejsou ať si svoje připomínky nechají pro sebe dííííky :P
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
Karlovarský kraj (18)
Sockolow
Sokolov. :)
Dneska je HITLER kaput - takže od rána jsem na PIVU - večer máme Rangers na kolonádě to bude prdel. - [s11]
ok ale tak já pak RDR taky časem koupim tak taky dáme kdyžtak .. :)
hurtakcz: si piš, že mám.. ale za týden to prodám abych měl prachy na RDR
Skoro Mariánky [s6]
jjj tak já si tě dám do oblíbených a kdyžtak si můžem popučovat hry co říkáš ? a jesi máš gta episodes from liberty city tak můžem někdy dát online
Hurtakcz: do Sokolova jezdím do školy jinak jsem z Chodova
odsud sem :) jo aha měl bych napsat odkud přesněji Sokolov
kdyz uz jsme u toho piwa, tak mi nekdo rikal, ze diky EU se do pif pridava "neco" a ze jedinej Budwar mohl zustat svuj. nevi o tom nekdo neco? nebo to byly jen hospodsky kecy??? jinak nejhorsi piwo je zadny piwo
mno i Plnež chutná.. ostaně jakýkoliv pivo kdyý chutná tak chutná
Brutalrawe: az tak jo ? je dobry ale gambac je gambac
hradní jsem ochutnal jednou a jiné pivo pro mě už neexistuje [s14]
toci se tu Chebske HRADNI :D
9km od Kalamáry Vary [s7]
prdel u Mariánek [s14]
Marihuánské Lázně [s6]
prosím všechny z Karlovarského kraje o zapsání.. a ty co od tud nejsou ať si svoje připomínky nechají pro sebe dííííky :P
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.