Konzolista.cz

Just Dance 4 PS4 (15)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Darth_Štófi
Darth_Štófi #Palmárák

Stačí mi 1,5 m od kamery pro hraní Just dance?

Darth_Štófi
Darth_Štófi #Palmárák
boszeli
👍1

Zkoušel jsem jeden song a fičel jsem na odpolední,zkoušel jsem jak to rychle reaguje podle toho čtverečku nahoře kde se vidíte,reaguje okamžitě,normálně denní světlo bez problémů,večer vyzkouším při umělém světle

play3man
play3man #Yes, it is

boszell: to sa vie no... chcelo by to viac nejaké dojmy ako dobre to reaguje a za akých svetelných podmienok ;)

boszeli

Tak dnes mi hra přišla,stačí kamera Move nepotřebujete,snímá celé tělo a kamera reaguje na pohyby takže nemusíte stát na jednom určeném místě,zaostřuje vždy na váš obličej :)

boszeli

link tady ten už má skill:D

boszeli

Spíše lama :D

Kira_Sakuya

boszeli: díky:) ale těžko říci zda-li nedokáže kamerka ty pohyby dobře zachytit, nebo to je taková lama:D

boszeli

link jo tak je to tak snímá to celé tělo

Kira_Sakuya

play: to jsem viděl, ale jen z xka... je tu určitě psko?

play3man
play3man #Yes, it is

Keď si pustíte gameplay tak nad menom je silueta kde je vidieť presne čo tá kamera vidí

boszeli

Hráli jsme to na xku360 právě a pod vlivem alkoholu je to docela chlama 😃 Být to hratelné to beru :)Co jsem viděl videa na youtube to jede dobře,ale nenaseljsem video kde to někoho skenuje jestli vůbec

Kira_Sakuya

yop, to jsem se také snažil dopátrat... dá se to hrát na ps4 s movem bez kamerky, či kamerkou bez movu:) Mno ale jestli to je stejně kvalitní jako na xku fakt nikde nelze zjistit...

play3man
play3man #Yes, it is

Áno kamera skenuje celé telo. Na YouTube sú videá kde to funguje aj dobre ale aj dosť zle. Takže čo sa názorov týka tiež by ma to zaujímalo.

boszeli

Zdar,chtěl bych se zeptat na tuto hru,podle videí jsem si všiml že už nejsou třeba move ovladače.Zajimalo by mě jak je to s ovladanim?Naskenuje si kamerka cele tělo jak tomu je u xka360?A jaka je hratelnost?Dik za odpoved