Akční TPS

Just Cause 2 - Just Cause 2 (138)

• sten32
    sten32loading...

Viete niekto ako si tam dať 100% save aby mi to neukazovalo že save je od iného hráča? Ja som si to kupil len pre zabavu a prechádzať sa mi to naozaj nechce. Respektíve nemusí to biť ani 100% save, ale stačí aby som mohol behať po celej mape a nemusel robiť misie.

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

po delší době sem zase chvílu zahrál, ale nevydržel ani hodinu. nenapadá mě jiná hra, kde by hratelnost byla tak nechutně natahovaná jako tady. mapa je sice velká, ale vesnice sou stylem copy/paste a běžný hráč stejně všechny končiny nenavštíví, takže klidně mohla být menší. úkoly se také neustále opakují, celkově je hra strašně podobná far cry 2. pěkná rozlehlá mapa, ale tipuju že většina hráčů to po pár misích zabalila.

• sotysnake
    sotysnakesnaaaaake

Mě JC2 pořád baví, je tam pořád co dělat ale škoda že to nejde dohrát na 100% jak to tu někdo říkal, to mě dost štve, snad to nějakým patchem opraví.

• Zhoolender
    ZhoolenderOVOXO

roly: me ta hra bavila, snad az ke konci uz to zacalo byt hodne stereotypni a to uz mi chybela jedna trofej na hard, tak jsem to dal

• roly30
    roly30

Dalsi duvod proc nesbiram dementni trofeje......... jen kvuli tomu abych hral hru kdyz me nebavi .... To fakt ne

• Zhoolender
    ZhoolenderOVOXO

yeah konecne jsem to dal na platinu a uz tu hru nechci videt :D

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

lavish: Kdybych mel, klido bych ti dal, ale mam tam kolem 80%...

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

Co clovek vse nevidi :D...

• Speeder12321
    Speeder12321

lavish: Velice rad bych ti pomohl , platinu z JC2 mam, ale s timhle opravdu ne, tohle je ta nejvetsi ubohost , kterou muzes udelat. Ze nemas cas ? To je sice mozny , no tk das platinu o trochu dyl . Ono se tak moc nestane , ale za pocit ze 75% ze hry jsi udelal ty a ne nekdo jiny to stoji. Nybrz nebyla by slusnost chlubit se cizim ovocem.

• roly30
    roly30

Kurna mam chut si to zase znovu zahrat ten bus sem taky nemohl najit .... ale on je to asi peknej chytak, co jsem cetl na forech musis padat 1000metru volnym padam pak jit k silnici a mel by kolem projet nebo stat. Pripadalo mi to jako kravina ale podival jsem se na youtube jestli nebude nejake misto kde ho hledat. A zadne neni pokazdy tam padaj volnym padem dou k silnici a bus je na svete :)

• REK-CZ
    REK-CZ

>>IZZA: videl jsem jeho obrazek na netu, ale ve hre ho proste NIKDO nenasel.

Pres DLC jsem stahnul 2 auta a jedno letadlo. Zaplatpanbuh za ne, jinak bych tam lital doted.

Jinak pres 60 hodin + asi 8 hodin znova na hard. Ale obcas jsem se kochal :)

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

Tady mate neco na pomoc, snad vam to pomuze...Par jsem jich diky tomu taky nasel .. link

Edit: REK-CZ , taky jsem si vypomohl DLC :)..

• IZZA
    IZZADon Izzo

Já je našel všechny krom toho cruiselineru(jak víš,že to je zrovna luxusni autobus?)Ale vypomohlo mi to,že mi dal kamarad stahnout ten baliček co byl k Limitované edici tam byly hned 3 nebo 4 dopravni prostředky navíc :)

Jinak by mě REKu zajímalo kolik hodin ti trvalo to zaplatinovat? :)

• REK-CZ
    REK-CZ

Hele, nasel jste nekdo vsech 104 dopravnich prostredku, aniz jste si vypomohli DLC?

Ja bych byl bez DLC v troube. Dopravni letadlo nikde, jeden clun mi taky nejak unikl a luxusni cestovni autobus Cruiseliner pry nenasel jeste nikdo. Asi nejake Just Cause 2 ufo :)

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

tož sem se do teho pustil, grafika opravdu parádní (v demu se mi zdála horší, možná nižší rozlišení...), destrukce parádní, sem zjedav, jak dlouho mě to bude bavit. strašně mi chybí rádio...

• IZZA
    IZZADon Izzo

Tak po 66 hodinach a 4 minutach mi ta vytouzena platina konecne naskocila.Bylo to krasnych 66 hodin budu na ne vzpominat jeste dlouho.Byl to boj hlavne o procenta,ale povedlo se.Cil jsem splnil takze ted muzu hru konecne vratit majiteli....bude rad dyt uz to mam doma 24 den :)

• lord hoven
    lord hovenMÁM RÁD NOHY

Já se snažím o platinu a asi to nedám.Ty procenta naskakujou strašně pomalu [s15] [s15] [s15] [s15]

Když se regnu na web hry Just Cause 2,tak se tam ukážou "trofeje" link Neví někdo,jak je dostat??

• digishit
    digishitdigishield

Jinak ten přeinstal asi pomoh i na tu plošinu, už jsem ji našel a zneškodnil! Ale tam je toho fakt tak moc, že prostě ani nevim kde začít ničit nebo hledat.

• digishit
    digishitdigishield

REKu ten koment tak vypadá ... nebo už to vidim jenom já jak jsem zvyklej ze zdejších poměrů, že furt někdo někoho poučuje, opravuje atd.

Peace!

• REK-CZ
    REK-CZ

>>lord hoven: aha, diky.

>>digishit: proc provokace? Jen jsem se chtel pojistit, kdyby se mi stalo neco podobneho.

• digishit
    digishitdigishield

REK-CZ: já to pochopil tak nevim o co ti jde? Že by provokace?

lord hoven: no tak to bude určitě ono sakra, tak to se nemusim snažit je všechny zase obletět. No nic budu hledat další věci na zničení :) THX!

• PeL.DAWE
    PeL.DAWEAC

Kdo chce limitovanou edici Just Cause 2 se všema in-game bonusama a plakátem tak ať napíše :)

• lord hoven
    lord hovenMÁM RÁD NOHY

digishit: prej se Just Cause 2 nedá dohrát na 100%.Je tam bug z nějakou věží,tak to bude asi ta ropná plošina,která se nezapočítá.

REK-CZ: PS3 si po prvním zpuštění Just Cause 2 nainstaluje potřebný data na svuj pevnej disk (1130Mb)

Stačí v menu PS3 najet na položku nainstalovaných her,smazat data Just Cause 2 a znovu je nainstalovat zpuštěním hry.

• REK-CZ
    REK-CZ

No problem.

• REK-CZ
    REK-CZ

>>lord hoven: specifikuj prosim to preinstalovani.

• digishit
    digishitdigishield

Jo tak to pomohlo, super! THX! Ale mám další bug asi a to s ropnýma plošinama, mám jich 10/11 ale přitom jsem zničil všech 11 ... nechápu to!

• lord hoven
    lord hovenMÁM RÁD NOHY

a co přeinstalovat hru??

• digishit
    digishitdigishield

No tak já mám stejnej problém až na to, že se ta poslední mise prostě neobjeví ani po Xtym vypnutí a zapnutí hry! Takže jsem asi v prdeli [s2]

• sten32
    sten32loading...

tak ked najdeš dobru cenu tak napiš [s1]

• olaf
    olaf

Já už se nemůžu dočkat až tuto hru budu mít.Bohužel nemám momentálně finance navíc,tak sháním bazarovku kolem 800 kč,ale zatím nenacházím a v Anglii se cena bohužel taky pořád drží přes

30 liber

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

Platina je v pohode, akorat to je casove narocny...

• mastrx
    mastrxdamn it!

Me chybi jeste pulka mam 52% a hlavni pribeh dohrany.Tak to s temi vozidly jsem si oddechl a diky za vyvraceni moje informace uz jsem myslel ze budu muset utracet ve store abych ziskal tu vytouzenou platinu.

• IZZA
    IZZADon Izzo

:) tady jeden nikdy neví.Kua chybí mi odkrutit 14 vozidel a jak nebude jina možnost tak si je koupim na storu(esli jich tam vůbec tolik je :D)

eště pohledam a uvidím.

a co ty PROCENTA?Jak jste na tom?

• Tuxedoassassin
    Tuxedoassassin

Ne to je blbost ta informace, pravda je že u té trofeje jde použít DLC vozidla.

• IZZA
    IZZADon Izzo

to si děláš kozy...kua kupovat dlc do hry kterou mám jen půjčenou...ale tak esli nebude jina možnost udělám to mno.

• mastrx
    mastrxdamn it!

Nevim jestli je to pravda ale pry aby ses svezl ve vsech 104 vozidel musis si jedno koupit v PS Store.Tak nevim zda to neni kec.

• IZZA
    IZZADon Izzo

Zdar pařmení.Jenom by mě zajímalo kolik procent hry po kolika hodinách už máte splněno?

Já hraju přesně 52 hodin a mám 60% je to masakr!Víc takových macatých her a budu spokojený hráč.Just couse 2 je pro mě rozhodně jedno z největších překvapení mého herního života.

ps:už má aji někdo platinu?Ja po ni pasu jako prase,ale dělá mi problém odřídit všech 104 dopravních prostředků :/

• ghost_cz
    ghost_cz

proč tuhle funkci nemá samotná PS3 ?? škoda toho a moc

• SmartinS
    SmartinSHelloworld

Moje video: link

• sten32
    sten32loading...

ice-p:Ak by som mal za čo tak si to kupim

• Homer
    HomerHommeer

link Moje videjko s letadlem [s1] [s6]

• ice-p
    ice-p

klidně čekej,stejně nekoupíš,takhle to píšou všichni [s6]

• sten32
    sten32loading...

Ach, ja som si to stale nekupil... :D asi si už počkam na verziu kde budu všetky dlc

• sotysnake
    sotysnakesnaaaaake

Teda tady to chcíplo, co říkáte na poslední dlc co vyšlo? Já se těším na další, z videí to vypadá na srandu [s14]

• Zhoolender
    ZhoolenderOVOXO

epic fail 2 :D link

• jack210
    jack210PS5

asi k nicemu:) mozna za 100 procent neco bude,ikdyz pochybuju

• roly30
    roly30

tak nwm ta 49 nikde ji nevidim tkaže mezitim du dát všech 368 měst,vesnic a základen na 100% :) jinak ví někdo k čemu je to dobrý? ty policajti tma stejěn zůstanou ne

• Zhoolender
    ZhoolenderOVOXO

link [s6] link :D link link

• jack210
    jack210PS5

Ja uz mam vsechny mise :) Mozna si nejakou prehlidl,nebo nemas vsechny otevrene :) .... justcause.com - po registraci zde ma kazdy svuj profil ze hry a muze prohlizet profily ostatnich :)

• roly30
    roly30

Mam otázku udělal někdo už všech 49 vedlejších misí jsem v 34% hry a mam už příběh dohranej a hotových 48 vedlejších misí těch faction m. Jenže na zlatou potřebuju 49 a žádná tam už neni. Jinak tady moje video objevil jsem takové horské středisko se sjezdovkami a je tam závod na sjezdovce auto se stává neovladatelným :D link

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.