Volné forum

JRC zrušilo 15% slevu pro předobjednávky (25)

• Kanive
    KaniveIDontKnowU
    1

Deepe! Příště na reklamaci ovladače cekas měsíc a ne den :D

• deepthr04t
    deepthr04t

Kamenný prodejny her jsou přežitek, výdejní místo stačí [s16]

• KoubeXus
    KoubeXuskoubecx

Moneta_ pokud myslíš u předobjednávky, tak ta cena co je na eshopu platí i pro prodejnu.

• Unholyu
    Unholyu;)

Ja uz tam nic nekupuju protoze to neni solidni prodejce a uz jim neverim nic

Ale uz si nedelam iluze ano o xzone mrknete co tam bude stat napriklad destiny

• smrtijed1
    smrtijed1

Ja nakupuju v JRC uz 10let a jsem spokojeny vetsinu limitek a zberatelek maji,jedine minus je nekdy se stane ze nemaji hru v den vydani,kazdy obchod by mnel mit hry pred vydanim uz na obchode.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

A kdyz si chci koupit hru osobně tak ta kartička funguje?Nebo je to jenom na předobjednávky

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer
    11

Stejně moc nechápu ten humbuk kolem cen. Pokud si člověk v JRC koupí hru na blind (třeba nějaká maminka se synátorem), tak kupuje hru za doporučenou maloobchodní cenu. Pokud máte kartičku a nakupujete častěji, tak už je sleva nezanedbatelná. No a provoz firmy se taky z něčeho musí platit. JRC už působí jen v nákupních centrech, kde jsou ceny nájmů opravdu vyšponované. V Praze v nákupním centru začíná takový nájem zhruba na 80000 a jde i mnohem výš. K tomu si připočtěte energie, poplatek bance za kreditní karty a v neposlední řadě zaměstnance zaměstnané na pracovní smlouvu z které vyplývá i payroll tax. Což udělá taky své. Xzone a podobní, kteří zaměstnávají na živnosťnák šetří kde můžou.

Neodsuzoval bych JRC za vyšší ceny, které jsou vyváženy mnoha jinými věcmi. Já osobně krámky někde ve sklepě s pochybným zbožím a nedej bože případnými reklamacemi už nenavštěvuji téměř vůbec.

Nikdo nenutí nikoho aby zde nakupoval a každý může jít o dům dál. Jen aby tu časem měl kdo prodávat hry, když pokoutní prodejci na hrách vydělávají téměř nic a jednou na to sami nedoplatili.

• pastic
    pastic
    1

V našem statě se podnikat nedá!!!Hoši asi si neuvědomujete,že že ten kdo chce u nas podnikat musí platit dph,zdravotni,socialní,daně,reklamu,zaměstnance,pojištěni,silnični daně a hafo věcí co stím souvisí.Navíc jsou naši statní zaměstnanci uplne mršiny a všechno trvá dlouho,takže když chcete vyřidit nějakou věc na uřadech ,tak po tydnu běhani nemate ani chut něco zkoušet.Proč to píšu?

Zkuste si sami založit firmu a podnikat a nebudete se stačit divit co všechno musíte zaplatit.Ja si i připlatím a vím že hru budu mit včas(nemyslim JRC) a vím že přispívam česke ekonomice aspon trošku,když už nás všeci okradají.

• lukas7
    lukas7
    2

JRC nezrušilo slevu 15% pro předobjednávky, ale jen zrušili 15% z předobjednávkové ceny a to je rozdíl. Nejdou využít 2 slevy. Takže buďto internetovou cenu na kammeném obchodě, nebo za plnou cenu s 15% slevou. Je to spravedlivé pro nové zákazníky, kteří nenakupují tak často a můžou mít novinky za dobré ceny, a stálí zákazníci mají 15% po celý rok na vše.

• saurus
    saurus

Zrovna jsem se divil ,ze se neobjevil podobnej chtrak jako koubec:D to budue stoprocentne ekonom :D

• Starky
    StarkyNaughtyGod
    2

JRC je parta zlodejska.

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer

Koubec: nějak se mi nechce věřit, že by JRC zaměstnávalo přes 1000 zaměstnanců. To jsi myslim hodně přestřelil. Jestli se to bude pohybovat kolem 150, tak je to hodně.

• KoubeXus
    KoubeXuskoubecx
    1

Vy jste chytří jak rádia :) Sleva je možná zrušená ale za to předobjednávková cena je menší. Navíc kdyby jste měly vy obchod, prodávaly by jste s 0% ziskem? zamyslete se [s1]

Originálky, herní svět nebo Game2k navíc nemají 30 kamenných prodejen v ČR a nemusí živit přes 100 svých zaměstnanců..

oprava_ sorry utekla mi tam nula

nemusím být ekonom, stačí mít rozum :)

• Erik 666
    Erik 666

Proč ,dobře jim tak,když jsou nenažrany,budou mít ještě menší zisky..Když jsem viděl ceny her v Uk ,chtělo se mi brecet ...

• Gibsn
    Gibsn

Židi JRC

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava
    1

Ja taky do nich narval ani uz nevim kolik. V dobe ps1 to zacalo takze to bude lepsi nepocitat. Kdyz jsem si predobjednal+15% sleva, tak jsem byl na castce jako na nejakych web strankach. Jen jsem si tam dosel a nemusel platit postovny a byl jsem spokojenej

• RobotCZ
    RobotCZ

Azumaru85W...Souhlasím. Na Game2k nejlepší výprodejní ceny. Díky tomu prodávám na gamebazaru hry už jen sporadicky. Vřele doporučuji

• norbish
    norbish

Ja doporucuji ps3men.cz. Jedna se teda ale o soukromy bazar, nove tituly tam ma malokdy. Jinak z bazaru ma nejlepsi ceny vubec, alespon u vetsiny titulu, co jsem kdy shanel. Osobni odber ma v Pardubicich, ale casto ma akce na postovne zdarma, takze pohoda. A nedavno zavedl i zajimavy bodovy system.

• smurfik_
    smurfik_
    1

A nejaky doporuceni na takovy obchudek s odberem v brne? Kupuju vetsinou v alze a mall... Radej si pro to vzdycky zajdu. V obchodech ktery uvadite je to sice o krapet levnejsi ale to dam za dopravu...

• jeffoun
    jeffounbad.boyz.c
    11

přesně,originálky anebo surtep.

• saurus
    saurus
    1

Myslim,ze to pomuze urcite..samozrejmne ze nas muai byt vic a ne tri :-) minimalne urcite nejni v jejich zajmu aby verni zakaznici na protest presli ke konkurenci ;-) na trzbach by nasi nespokojenost pocitili nejlepe!

• senator
    senator
    21

saurus: ty jsi členem 2 roky, já 17 (od jeho založení) a taky mě to nehorázně sere, kapitalisti už nevěděj jak z lidí tahat peníze.[s3] S těma stížnostma s tebou souhlasím, ale nevím jestli to nějak pomůže![s4] Je to fakt těžkej podraz na věrný zákazníky, ať se jdou bodnout!!!!

• saurus
    saurus
    2

Kdyz jsem tam nechal hru na protiucet minus 15% tak se tam dalo poridit slusne.ted uz je to bida a jde mi hlavne o princip..kazdopadne kdyz mi poradis budu rad [s1]

• Wickett
    WickettSorted
    3

Udelej lip, nekupuj tam. Jsou levnejsi obchody.

• saurus
    saurus
    21

Zdravím ,jsem clenem JRC klubu cca dva roky ,vsechny hry co jsem kdy měl jsem nakupoval v JRC.Po dvou letech co jsem v JRC utratil přímo nehoráznou sumu peněz se JRC rozhodlo ,mne a spoustu ostatních hráčú "odměnit" tím ,že zrušilo slevu 15% pro předobjednané hry.Takže ted mám horší ceny než,lidi s 5ti a 10%kartou.Určitě nejsem sám komu se takové chovaní nelíb,takže bych navrhoval začít rozesílat (hromadně) stížnosti na vedení JRC.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.