Problémy, připomínky a rady

jaky sluchátka vybrat na ps4? (534)

• VítekŠ
    VítekŠNTW-20

Taky se jdu zeptat na nějaké doporučení, ale sháním nějaké špunty. Klasické nemohu používat.

• ChuligaN_cz
    ChuligaN_czFCB 1922

Taky se přidám s doporučením SteelSeries naprosto výborná sluchátka a hlavně konstrukce a pohodlí kdy i po hodinách hraní nevíte že je máte nasazené.Mám Arctis 7P zvuk úžasný a výdrž baterie je úplně jinde než u Goldu nebo Platinum HS.Nabíjím tak jednou týdně což u Sony sluchátek bylo denně.

• Gibsn
    Gibsn
    1

Bluetooth není na PS, PS mají radiofrekvenční přenos zvuku. Měl se na srovnání x sluchátek. A tyto mohu vřele doporučuji, navíc jsou v akci link

• arnoldKONDAR
    arnold

Bluetooth podpourují jen oficiální sluchátka od Sony, ne ? Platinum, či gold, nebo pulse.

• Fio
    Fio

Ahojte, poradite mi uzavreté bluetooth sluchátka,ktoré majú velké ušnice ? Mám velké uši plus okuliare a takmer všetky sluchátka mi pridu malé a tlačia ma. A na internetových obchodoch sa dá vyhladávať cez rozličné parametre ale velkosť uší tam nie je .Na dizajne mi nezáleží,budú hlavne na pozeranie TV a aby nestáli 200€+.

• DAYWAK
    DAYWAK

@MichaelV: ahoj,baterie stojí 300 Kč a vyměnit je jí snadné. Je připojena přes konektor.

• ChuligaN_cz
    ChuligaN_czFCB 1922
    2

@MichaelV: Jestli nepotřebuješ vyloženě Sony doporučil bych link Zvuk oproti platinum HS mnohem lepší a hlavně výdrž baterie a zpracování materiálu je úplně jiný level.Na plné nabití vydržím i pět dnů.

• MichaelV
    MichaelVŠumava

3d audio pouze na platinum a 3dpulse.Poradíte zkušenosti platinum mi odešla dobíjecí baterie maximální výdrž 40minut až 1 hodina. Mam čekat na Pulse 3d. Nebo vzít zase platinum. Každej večer musím být na sluchátkách zavřenej v pokojiku. Na PS5 a Ps4 mám teď špunty FiiO 9 v ovládači a zvuk spokojenost, krásně prokreslený detaily zvuku. Ale chci 3d zvuk se hodí.

• deadspace
    deadspacePS12345

Pojede mě 3d audio z ps5 i na starych goldech nebo musim koupit pulse 3d? Netušite někdo pls

• adamito11
    adamito11Zeus

Kolik nastavit Sidetone??? Nevim přesně k čemu je to dobry.

• yanek71
    yanek71A2 =IQ -20

@adamito11: každej má jinou potřebu. Já si to nastavil uchu svému. A rozhodně to defaultní nastavení není nejlepší. Na tomhle odkazu mi to stahne exe soubor na ten tvůj mac nebo co to je.link

• David Němeček
    David NěmečekPS5
    1

@adamito11: není třeba nic nastavovat, nech to jak to je a uděláš nejlíp :-)

• adamito11
    adamito11Zeus

Nebo se zeptám jinak, je vůbec potřeba něco nastavovat, je to znát když si zvednu třeba basy nebo něco, není lepší to nechat tak jak to je???

• adamito11
    adamito11Zeus

Mám na vyber 3 možnosti spojení, vyberu jednu a odkaze mě to na nějaký článek. Dělám to na Macu takže se ani nedostanu tam kam on jak ukazuje na videu

• vn25
    vn25

Co si myslíte o těhle 7.1 sluchátkách od czc. Jako za litr to vypadá zajímavě link

• adamito11
    adamito11Zeus

@yanek71: já jsem ani nenasel ten equalizer 🙈

• yanek71
    yanek71A2 =IQ -20

Normálně si to poladíš na tom equalizeru a dáš v pravo dole save. link

• hopa26
    hopa26
    1

tady to hoch s čapkou ukazuje link

• adamito11
    adamito11Zeus

můžete mi prosím někdo poradit jak přes tu app si pohrát s tím nastavením? zapojil jsem je do počítače a nikde jsem nic nenašel a to jsem stáhl i tu app, nějak se v tom ztrácím, předem díky.

• hopa26
    hopa26

bliká mi.jinak další recenze link

• ChuligaN_cz
    ChuligaN_czFCB 1922

Kdo má Steelseries 7p chci se jen zeptat na kontrolku u zapínání má blikat nebo svítit v kuse?

• BigJerryCZ
    BigJerryCZ

Co říkáte na Audeze Penrose?

• Gibsn
    Gibsn

@ChuligaN_cz: po odeslání komentáře sem si všiml že jsem mimo mísu. Díky a užívej lahodícímu zvuku

• ChuligaN_cz
    ChuligaN_czFCB 1922

@Gibsn: Pozor nemám Pulse ale Steelseries Arctis 7p 🙂 Vzal jsem právě kvůli nedostupnosti Pulse 3D

• Gibsn
    Gibsn

@ChuligaN_cz: a přitom Platinum mají 50mm měniče a zatím co Pulse 3D 40mm stejně jako Goldy... díky tak až někdy budou někde skladem tak je taky vemu

• ChuligaN_cz
    ChuligaN_czFCB 1922
    3

Odzkoušeno v Demon’s Souls a zvuk je famózní oproti Platinum HS o několik tříd.Krásný čistý zvuk není to přebassované a navíc mi přijde že slyším i daleko více zvuku než tomu bylo.Jako by sluchátka zvládli 3d zvuk lépe než ty Platiny.Zítra zkusím i jiné hry ale v Demon’s Souls je opravdu zvuk o několik tříd lepší.

Edit: @David Němeček: Díky 👍

• David Němeček
    David NěmečekPS5
    1

@ChuligaN_cz: link

• ChuligaN_cz
    ChuligaN_czFCB 1922
    1

Arctis 7p doma zpracování a konstrukce na výbornou akorát s nastavením velikosti jsem se chvílí trápil.Teď nabíjím a těším se až vyzkouším zvuk a mikrofon.Je nějaká appka na úpravu zvuku?

• Kakadouch
    KakadouchPS5-NSW

takze nie je to vina lacnejsich sluchadiel ale cyberpunku 2077. Mali by to vyriesit.

• yanek71
    yanek71A2 =IQ -20
    1

Jedna recenzička link

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.