Playstation 3

Jaký dárek k The Last of Us od Xzone? (22)

• Gmok4
    Gmok4PS+indiáni
    2

Hlavně ne stupidní kalendář který je k hovnu! Proč nemůže být steelbook jako vždy?

• tommyschot
    tommyschot

flaška kubánského rumu potěší ;-)

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE
    1

steelbook, nějaka flashka s motivem třeba clickera, tričko :)

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ
    4

drobny prkotiny nekdy potesi, ale jsou vetsinou k nicemu. nizka cena je proste nejlepsi, coz ale u xzone nehrozi:-) steelbook nebo tricko (ale kvalitni) je proverena klasika. nuz neni spatny napad, ale neni to uplne levna zalezitost a davat nejaky sunt je ve vysledku zase k nicemu.

co treba nerezova placacka s peknym motivem hry na slivovicku[s16]

• miky20
    miky20One& only
    22

Určitě steelbook a češtinu [s12]. Pro mě je to vždy důvod předobjednat i hru, kterou jsem původně na den vydání nechtěl. Což samozřejmě není případ pecky, jako je The Last of Us.

• Chris Redfield
    Chris RedfieldBSAA

steelbook, nejaky dlc voucher a plakat s motivem hry.

• SmallFood95
    SmallFood95
    11

Čeština [s14] sic je to komplikované ale šlo by to udělat

• .Raew.
    .Raew.tv/RAEW_CZ

me by stacila ta soska co je k pandemic edition :)

• Pavlicek09
    Pavlicek09B.O.R.E.C.
    1

Mě bude stačit steelbook[s16]

• Jarin
    Jarin
    1

up-er třeba já :D co je doma to se počítá

• up_er
    up_er
    32

To je stejne k smichu ty limitky...kdo bychtel doma schovavat takovy harampadi za takovy sileny ceny :D

Asi to nikdy nepochopim proc to ty lidi kupujou :D

Jak uz tady bylo, radsi at ta cena je nejaka solidni tim myslim potesite vetsinu kupujicich.

• geobbu
    geobbuWHO CARES
    2

Steelbook, plakát a nějakou drobnost třeba ve formě zmíněného nožíku, svítilny, nebo spacák s motivem hry :D to už je spíš šílenej nápad, ale bylo by to pěkný, netradiční [s14] Nicméně bych se spíš rád zeptal, jak to vidíte s jednotlivými edicemi této hry. Já osobně bych rád vzal Post-Pandemic edici, pokud bude link

• senator
    senator
    21

To teda, tu češtinu by to chtělo. Tak nějak jsem doufal že by ji mohli dát do Tomb Raidera a nic, škoda.[s8]

No snad ji daj aspoň do GTA5, věřím že bude mít velký prodeje. Čeština by byla nejlepší dárek.

• Capelli
    Capelli
    21

Me spis zajima, jestli bude hra v cestine. Vy jako predstavitel nejvetsiho ceskeho obchodu urcite musite mit lepsi informace nez my ostatni. Tohle bude ten hlavni duvod to tady u nas koupit, jinak beru opet ze zahranici.

Jako darek naboje nebo treba nuz.

• evox
    evox

Gmok4 checht pekne ty :)

• Gmok4
    Gmok4PS+indiáni
    2

A co třeba kladivo? Někteří si mužou ty PI... vymlátit z hlavy. [s6] Zamě určitě steelbook.

• evox
    evox
    1

Co treba kybl s vodou a zubni kartacek, moc bych se smal kdybych potkaval hrace ve meste takhle vyzbrojeny jak si nesou hru dom :) Nebo maly svycarsky nuz a nebo link

• Pan T
    Pan TDrifter
    4

-Otvírák na konzervy s plechovkou Lunch meetu.

-Harmonika

-Špinavý spacák

-Fiktivní noviny s články o nákaze.

[s14]

• InvalidDante
    InvalidDantePPPPPPP
    2

Pan T: To je geniální [s6]

• evox
    evox
    11

Treba pul kila lisohlavek, nebo nejakou peknou pogumovanou diodovou mini svitilnu, pokud teda nechcete pogumovat hrace s lisohlavek :)

• Coloradak
    ColoradakColoradak
    61

Radši vyšperkujte ty cenu trochu na normál a vykašlete se na dárky

• Pan T
    Pan TDrifter
    8

Substrát na pěstování hub link [s6]

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.