drobny prkotiny nekdy potesi, ale jsou vetsinou k nicemu. nizka cena je proste nejlepsi, coz ale u xzone nehrozi:-) steelbook nebo tricko (ale kvalitni) je proverena klasika. nuz neni spatny napad, ale neni to uplne levna zalezitost a davat nejaky sunt je ve vysledku zase k nicemu.
co treba nerezova placacka s peknym motivem hry na slivovicku[s16]
Určitě steelbook a češtinu [s12]. Pro mě je to vždy důvod předobjednat i hru, kterou jsem původně na den vydání nechtěl. Což samozřejmě není případ pecky, jako je The Last of Us.
Steelbook, plakát a nějakou drobnost třeba ve formě zmíněného nožíku, svítilny, nebo spacák s motivem hry :D to už je spíš šílenej nápad, ale bylo by to pěkný, netradiční [s14] Nicméně bych se spíš rád zeptal, jak to vidíte s jednotlivými edicemi této hry. Já osobně bych rád vzal Post-Pandemic edici, pokud bude link
Me spis zajima, jestli bude hra v cestine. Vy jako predstavitel nejvetsiho ceskeho obchodu urcite musite mit lepsi informace nez my ostatni. Tohle bude ten hlavni duvod to tady u nas koupit, jinak beru opet ze zahranici.
Co treba kybl s vodou a zubni kartacek, moc bych se smal kdybych potkaval hrace ve meste takhle vyzbrojeny jak si nesou hru dom :) Nebo maly svycarsky nuz a nebo link
Jaký dárek k The Last of Us od Xzone? (22)
Hlavně ne stupidní kalendář který je k hovnu! Proč nemůže být steelbook jako vždy?
flaška kubánského rumu potěší ;-)
steelbook, nějaka flashka s motivem třeba clickera, tričko :)
drobny prkotiny nekdy potesi, ale jsou vetsinou k nicemu. nizka cena je proste nejlepsi, coz ale u xzone nehrozi:-) steelbook nebo tricko (ale kvalitni) je proverena klasika. nuz neni spatny napad, ale neni to uplne levna zalezitost a davat nejaky sunt je ve vysledku zase k nicemu.
co treba nerezova placacka s peknym motivem hry na slivovicku[s16]
Určitě steelbook a češtinu [s12]. Pro mě je to vždy důvod předobjednat i hru, kterou jsem původně na den vydání nechtěl. Což samozřejmě není případ pecky, jako je The Last of Us.
steelbook, nejaky dlc voucher a plakat s motivem hry.
Čeština [s14] sic je to komplikované ale šlo by to udělat
me by stacila ta soska co je k pandemic edition :)
Mě bude stačit steelbook[s16]
up-er třeba já :D co je doma to se počítá
To je stejne k smichu ty limitky...kdo bychtel doma schovavat takovy harampadi za takovy sileny ceny :D
Asi to nikdy nepochopim proc to ty lidi kupujou :D
Jak uz tady bylo, radsi at ta cena je nejaka solidni tim myslim potesite vetsinu kupujicich.
Steelbook, plakát a nějakou drobnost třeba ve formě zmíněného nožíku, svítilny, nebo spacák s motivem hry :D to už je spíš šílenej nápad, ale bylo by to pěkný, netradiční [s14] Nicméně bych se spíš rád zeptal, jak to vidíte s jednotlivými edicemi této hry. Já osobně bych rád vzal Post-Pandemic edici, pokud bude link
To teda, tu češtinu by to chtělo. Tak nějak jsem doufal že by ji mohli dát do Tomb Raidera a nic, škoda.[s8]
No snad ji daj aspoň do GTA5, věřím že bude mít velký prodeje. Čeština by byla nejlepší dárek.
Me spis zajima, jestli bude hra v cestine. Vy jako predstavitel nejvetsiho ceskeho obchodu urcite musite mit lepsi informace nez my ostatni. Tohle bude ten hlavni duvod to tady u nas koupit, jinak beru opet ze zahranici.
Jako darek naboje nebo treba nuz.
Gmok4 checht pekne ty :)
A co třeba kladivo? Někteří si mužou ty PI... vymlátit z hlavy. [s6] Zamě určitě steelbook.
Co treba kybl s vodou a zubni kartacek, moc bych se smal kdybych potkaval hrace ve meste takhle vyzbrojeny jak si nesou hru dom :) Nebo maly svycarsky nuz a nebo link
-Otvírák na konzervy s plechovkou Lunch meetu.
-Harmonika
-Špinavý spacák
-Fiktivní noviny s články o nákaze.
[s14]
Pan T: To je geniální [s6]
Treba pul kila lisohlavek, nebo nejakou peknou pogumovanou diodovou mini svitilnu, pokud teda nechcete pogumovat hrace s lisohlavek :)
Radši vyšperkujte ty cenu trochu na normál a vykašlete se na dárky
Substrát na pěstování hub link [s6]
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.