Problémy, připomínky a rady

Jakou TV k hraní. (88)

• FreeGoro
    FreeGoroM1TV ytube
    2

Vam vsem radim tyhle stranky viz.reviews link jsou tam kompletni testy tv a hlavne,jak si spravne nastavit barvy a dalsi veci,aby ste dostali z ni,tu nejlepsi cernou,nejlepsi kontrast,proste perfektni obraz.Mam takhle samsung plasmu nastelovanou a bomba obraz,kdyz to dam treba do standart rezimu,kde to nemam nastelovany,rozdil je primo obrovsky.Tady jeste link pro ty,co tam nenajdou svoji tv,coz bude vetsina z vas :) takove obecni rady link

Jinak pokud to z hranim myslite vazne,ultimatni tv ze super vlastnostmi,ikdyz je to lcd,tak doporucuji tuhle kouit tak v 4,5mesici ,pak bude tak za 45tacu link po kalibraci,ma cernou 0.3 a kontrast 3850:1 coz je o 100procent lespi nez moje plasma,je vyborna i pri rychlych pohybech,hodi se na hry a 3D ma dobry ikdyz ne dokonaly jako panasonic plasmy,tady je tv z minuleho rocnika,takze ta nova bude jeste krapet lepsi link

Tento rok plasmy panasonic konci,lcd ze stejnou uhloprickou dostanete za podobne penize a po spravne kalibraci.dostane i z lcd naprosto nadherny obraz,rovnajici se plasme,uroven cerne a kontrastu je podobna,ikdyz u tech drazsich panasonic plasem jsou ty vlastnosti prece jen o neco lepsi ale lcd uz neni vubec spatny..samozrejme treba vybrat to dobre lcd

Tady je zas tabulka,kde si zadate svou uhlopricku azjistite jak daleko mate sedet link treba u fullh tv a fullhd obsahu,muzete mit i 2metrovou sharp tv,ktera se prodava.....pokud sedite 3metry a nejaky drobny,...od ni :)

152cm Sharp za 28tacu,dost dobry :) link

127cm Sharp za 21tacu link

Do haje :D lcd z 8miliony pixely uz za 35tisic a uhlopricka 140cm !! link

Jinak kdo chce plasmu,pockam do 4mesice pak by melo jit koupit panasonic ST60 ve 165cm uhlopricce ,neco mezi 35az40tisic anebo pak mensi...ST rady,ted jsou ceny takove...127cm za 24tisic,140cm za 32 nebo ta 165cm za 49tacu :) akorat rada ST60 ma vyssi input lag..35-45,takze neni taky dokonala

Posledni vec jestli muzu :) pac muzete mit i 2metrovou tv na 3metry,pri fullhd obsahu...coz u Ps4 her je standart...doporucuji nedivat se na to,jestli to je plasma nebo lcd,ani na samotnou znacku.......ale brat co nejvetsi uhlopricku a radne si to pak nastavit,pro co nejlepsi cernou,kontrast,barvy....pak i z prumerne tv dostanete dost dobry obraz...cim vetsi obraz,tim uchvatnejsi zazitek z her bude :)

• RobotCZ
    RobotCZ
    1

chasmi....už první špatná věc. Ten monitor je 21:9, tudíž budeš mít čený pruhy z boku. Hry jsou v 16:9.....kup si 32" TV a budeš mít klid link , link ,

• chasmi
    chasmichasmi

Cus hraje nekdo na 29 monitoru?Mam v planu si sehnat a tak bych potreboval vedet jestli to s konzoli dobre slape atd...DOcela se mi libi link

• Andress
    Andress

Sakuya: To já taky link

• Kira_Sakuya
    Kira_SakuyaKnack

mike: jediný rozdíl je v digitálním vysílání...

• Kira_Sakuya
    Kira_SakuyaKnack

včera jsem se znovu zamiloval link :D

• mike007
    mike007

tak jsem se take rozhodl koupit novou TV k PS4 asi pujdu do Sony KDL-42W653

link

nevíte jaky je rozdíl mezi tou KDL-42W653 a KDL-42W655?

• Andress
    Andress

Tak to rád slyším, protože přemýšlím že po 5letech LCD půjdu do Panasonic plazmy (neoPDP) má někdo zkušenosti s těma new plazmama? Na OLED TV se mi čekat nechce...díky

• adamito11
    adamito11Zeus

Muj nový přírustek bude ale SONY[s6]

• adamito11
    adamito11Zeus
    1

Já osobně mám ted Panasonic VIERA a mám jí docela dlouho je to plazma a musím říct že jsem s ní moc spokojen a kdybych nebyl vybíravej a nechtěl dát PS4 pořádnou TV,[s6] tak bych si jí nechal protože za 5 let jediný problém nebyl... Takže abych to shrnul zkušenost s panasonic velmi dobrá a myslím že to se týče kvality tak je taky nahoře. muj názor.

• deepthr04t
    deepthr04t

Kluci, koupil sem si před tejdnem LED LCD Sony link naprostá spokojenost, ale vrátil sem jí kvůli dvoum vadnejm pixelům. Chtěl sem koupit znova tu samou, nicméně po zjištění že by se mi domu vešla TV ještě o kousek větší (42") sem začal koukat po Panasonicu link

Někdo zkušenosti s touto TV nebo obecně s panely od Panasonicu? Díky [s9]

• adamito11
    adamito11Zeus

Asi tak nák[s14]

• Gibsn
    Gibsn
    1

když ti vyhovuje tak nic neřeš :)

• GAME MANIAC
    GAME MANIACSkully_CZ

Mam televizi od LG - 32LD550. Myslíte že je dobrá na hry ? link (mam jí už tak 3 roky a spokojenost ,ale přece jenom bych chtěl vědět váš názor) [s14]

• marek25
    marek25marek25

potřeboval bych poradit

mám sony w805 a konečně se mi podařilo sdílet data do tv

ale mám problém že jsou vidět filmy v mp4 a mkv nejsou ale když ten mkv soubor dám na flasku tak to maká normálně co stim

• adamito11
    adamito11Zeus

Proč zrovna ledku? Já jsem teda osobně zastánce cím větší tím lepší?

• jeffoun
    jeffounbad.boyz.c

na hraně?ledku můžeš sledovat třeba s 1 metru,čím větší tím lepší[s14]

• marek25
    marek25marek25

Tak dneska vyzkoušeno a paráda ale opravdu jsem se přesvědčil že 55 by byla moc velká

47 je na hraně ze 2,5 až 3 metrů

• marek25
    marek25marek25

Jj fakt super zítra vyzkouším ps3

• Gibsn
    Gibsn

marek25- je nádherna!!! udělal si dobře :)

• marek25
    marek25marek25

Tak tv je doma a maka super obraz jak víno ted zkouším film z flasky a úplná paráda a jeste ze jsem nevzal 55 obraz je jak břitva

• Gibsn
    Gibsn

vzal sem tu bez 3D za 21tisic

• Tunings
    TuningsPS5+Switch+SD

adamito11 : tak jsem tu Sonku objednal : link Věřím, že bude supr, mě teda osobně bude stačit[s6] Díky moc za rady[s14]

• marek25
    marek25marek25

Jj je to stejný akorad menší

Ještě musím mít peníze na ps4

Jo a první film který chci vidět ve 3d je art of fly

• adamito11
    adamito11Zeus

Tak dej pak schválně vědět jaká je... já pujdu do 55" Sony Bravia KDL-55W805 černá. myslím že to je ta samá akorát je větší

• marek25
    marek25marek25

tak po dlouhé noční objednáno beru SONY KDL-47W805[s16]

• adamito11
    adamito11Zeus

gibsn: jakou že más? Tu jak jsme si psali tu sony akorát bez 3D???? cena 20.000?

• Gibsn
    Gibsn

ja uz ji mam doma, parim na ni a cumim jako puk, ta cerna je nejcernesi a nejkrasnejsi... je to nadhera kontrast proste vse, ramecek je z kovu pusoby hrozne luxusne a hightech

• adamito11
    adamito11Zeus

Myslím, že tu budu hodně v poho a kort na hraní si myslím že lepší než SONY nebude... Myslím že když se rozhodneš pro to SONY uděláš dobře v téhle cenové relaci, pokavad by jsi si vybral dražší už pujdeš jen s kvalitou obrazu a hraním nahoru...[s14]

• Tunings
    TuningsPS5+Switch+SD

Tak to jsi mi udělal obrovskou radost [s6] tet čtu komentáře na Heurece a někdo tam píše : S propojením PS3 nemá chybu!! [s6]Lidi si ji tam dost chválí obraz, zvuk...Ten Samsung právě moc nechci, pokud je dokonce SONY s imputlagem nej, tak to není co řešit. Tak podle tabulky jsou ty SONKY nej, dokonce i Panasonic nic moc, tak ta co se mi líbí je sice asi o dost nižší třída, ale přesto by na tom měla být nej ze všech výrobců.

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.