Volné forum

Jaka je pro vas nejtezsi hra na next-gen (51)

• Unholyu
    Unholyu;)
    1

Tezky hry znam ale rozhodne jeste ne na next-gen

• Deshien
    Deshien
    21

do doby nez bude next gen tak se pouzivat bude... pokud neznate tezke hry jdete domu

• Roseux
    Roseux
    31

Lloyd.Irving a Unhlyu: Taky nechápu, proč se tady tenhle výraz používá...a ještě v takovym rozsahu.

• Unholyu
    Unholyu;)
    32

Next-gen to jsou blbci snad current-gen

• Lloyd.Irving
    Lloyd.Irving1-2 Sniff
    21

Jak můžete hrát nejtěžší hru na next gen, když jste na next gen ještě žádnou hru nehráli [s8] úplně zmatení tady ti lidi

• Hromotluk
    Hromotluknezávislý

Nedavno jsem zacal hrat ''legendarne'' obtiznou hru Demon's Souls a musim uznat ze mi to dava docela zabrat. Hned v prvnich minutach v treninkove lokaci jsem padnul :D Po nekolika prvnich hodinach hrani a asi 50ti smrti jsem se do toho dostal a konecne mi to jde. Myslim si ze to je opravdu obtizna hra, ale nesmite se nechat odradit tezkym zacatkem............a to si myslim ze nejsem zadnej casual hrac, vsechny hry hraju od zacatku minimalne na HARD a nejradsi mam japonsky hry protoze ty si jako jediny zachovali svoji originalitu a obtiznost

• Coloradak
    ColoradakColoradak
    1

Nečetl jsem předchozí komentáře takže nevím jestli to tu už někdo nezmínil, takže na současné generaci ( zatím ) nejtěžší hra Dead Space 2 a to jen na obtížnost Hardcore, ono samostatně ta obtížnost až tak strašně těžká by nebila ale uložit si hru jen třikrát za celou hru to chce opravdu hodně času a hlavně pevné nervy, stokrát opakování ale nakonec jsem to dal nebyla to ale sranda... zatím jsem na nic obtížnějšího nenarazil...

• Deshien
    Deshien
    1

protoze to neni tezke ale oldschool a naprosto fer.. + je tam strasne berlicek jak hru obelstit takze to dohrajou i lamy

• xboy cz
    xboy czX® / S®

nejtěžší u mě jednoznačně Ninja Gaiden 2,už první obtížnost je doslova hardcore,nemluvě o dalších dvou které tam jsou po tom[s1]

• blondjoker
    blondjoker
    1

The House of the Dead: OVERKILL™ Extended Cut hra lehka ale trofeje silenyyy obtiznost 9/10 na platinu

• Deshien
    Deshien

ta pani je ve dvacatem patre.

Pedro ma na platinu oba dily WKCH a u kazdeho rikal 600-700 hodin.MMO hry jsou ale jinej priklad ty sem sem tahat nechtel, v tom pripade by vyhralo FF11 ktere ma bezkonkurencne nejsilenejsi ajchy ze vsech i lide kteri hraji treba 4 roky v kuse je jeste nemaji .staci kouknout na navod a zde pisou - Approximate amount of time to 1250: 2+ years [s14] + samo velice dobra parta lidi kteri tu dobu udou hrat s tebou

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Vyzva tam myslim ze stale je, nie je to nejako extremne tazke v ramci hlavneho pribehu, ale nepovinne veci, ktore od serie cakas (tajne oblasti summony a dungeony, ultimatne zbrane, ktore sa ziskavaju asi najtazsie v ramci offline serie daju dost zabrat, ci uz na orientaciu (great crystal :D ) alebo taktiku boja.

Inak suhlas s deshim, Resonance je tazke iba zo zaciatku na pochopenie, ak si clovek poctivo odohra ten nepovinny dvojhodinovy tutorial, nema problem. Dokonca aj neverland bol dost lahky, co ma prekvapilo, lebo tri-ace mava tieto post game dungeony obvykle dost tazke...

• Deshien
    Deshien

Resonance of Fate byla s tou obtiznosti precenovana.. i kdyz je pravda ze ma 10 stupnu obtiznosti a to je fakt neco.. dojel jsem to jen na hard .. Nejtezsi RPG bude patrne Star Ocean 4. super bossove jsou tam fakt brutal.. ten posledni je v nahodne generovanem dungeonu ktery trva tak 2-4 hodiny bez save a pokazde kdyz ho porazis narostou mu dalsi kridla a ma dvojnasob zivotu a take parametry.nehlede na trofeje ktere vyzaduji abys ho dal s nejslabsi postavou pod 10 minut.SO4 na platinu ma Nejtezsi obtiznost souboju z JRPG co v tehle generaci znam,spoustu slozitych trofeji ktere musite resit nejlepe v kombinaci s desitkou papiru pro poznamky,nutnost dojet hru nekolikrat kolem dokola a pak take silenej grind za zbytecnostma zhruba na 700hodin.I takovej Dark souls je proti tomu hricka na 150 hodin.

PS to me pripomina ze bych se mel konecne premoct a venovat tomu jeste tak 40 hodin na dovylepseni postav a konecne ji pod tech deset minut sejmout alespon na obtiznost normal

• Pan T
    Pan TDrifter
    2

Poslední boss v Heavenly Sword mi dal taky pořádně zabrat, ale nakonec dostal na frak. Už jsem se ale taky pomalu chystal hodit ručník do ringu. Nejvíc jsem ale trpěl v Raymanovi Origins, v té poslední kapitole nazvané Land of the Livid Dead.

Po zdárném dohrání jsem se normálně klepal adrenalinem. Uff! link

• VulcanR
    VulcanRTrogári
    1

mnaca: XII je bezkonkurencne najlepsi diel a urcite by som ju zaradil aj do mojich top 3 RPG-cok vsetkych cias - za zahratie stoji. [s6]

Neviem ci z nej ale budes natolko nadseny - je to diametralne odlisna zalezitost vo vsetkych ohladoch od X (ktoru az takej v oblube nemam, aj ked je to vyborna hra).

Ak by si na ps2 chcel miesto FFXII nejake tradicnejsie, tahove RPG, urcite si zahraj nieco z tohto (neviem, mozno si hral vsetky :D ) Dragon Quest VIII (absolutny vrchol klasickeho JRPG s tahovym systemom) Shadow Hearts 2 (krasne temna atmosfera sveta na zaciatku 20 storocia) alebo Personu 4 .

• Deshien
    Deshien

FF13 na 1000g trva tak dlouho jen diky debilnimu systemu ziskavani penez a zbytecne trofeji Treasure Hunter .. Omega je jeste dost lehka.. Ted jeste take nezapomen ze Easy dohrani bossu se nepocita.. FF13 nemela obtiznost a to se pocita,nesnasim ebtiznosti v rpg

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ
    1

mnaca: Pokud budu mluvit za sebe, FF 12 za to rozhodně stojí. Toho systému jsem se taky obával, ale ve výsledku je živej a díky řetězení i motivující. Zároveň tam narazíš na desítky unikátních a nepovinných monster. Z pohledu příběhu to není uplně klasický FF, je tam hodně politiky. Je to ale stejně poctivá hra.

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Potom je Yiazmat z XII-ky so svojimi 50 000 000+HP najtazsi? Aj ked nanho stacilo len nastavit gambity a na 4 hodky si odbehnut? [s6]

• Deshien
    Deshien

je to zhovadilost protoze kazda hra ma uplne jinej system i system vylepsovani a nemuzez brat kdyz ma prisera v FF13 milion zivotu tak v FF13-2 pul mega ze je teda o dost tezsi.. v kazde hre jsou jine damage a jine vlastnosti.. Arena je pak o dost tezsi nez vsichno bossaci z FF13 no a paradigma 1 vs 1 proti calsiovi nebo Raspatin jsou take horsi nez Vercinogeterix

• Deshien
    Deshien

2Maggot:to uz se nikdy nedozvime protoze Absolute Virtue byl po dvou letech kdy ho nikdo nedokazal sejmout patchem stahnut do prijatelnych mezi pro ty nejlepsi Guildy

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Deshien: Absolute Virtue byl podle některých nahrazenej Pandemonium Wardenem. Spousta guild se s nima jebala skoro i 20 hodin. FF XI jsem osobně nehrál, ale tipuju, že podobných pikantérií tam bude víc než dost.

• Deshien
    Deshien

Nejsilnejsi boss ze vsech FF se jmenuje Absolute virtue a je tak desetkrat tezsi nez Penance link

ps srovnavat zivoty a silu z FF13 a FF13-2 je naprosta zhovadilost.. v FF13 jsou tri postavy a zivoty maji pres 20000 stejne tak silu mnohonasobne vetsi nez ty dva chudackove z FF13-2 kteri maji max 9999 zivotu

PS v arene u FFXIII-2 jsou tezsi bossove nez v FF13

• REK-CZ
    REK-CZ

Protoze i Square podlehlo casual trendu :)

Nebo jsi je v ty trinactce proste nenasel :)

Hrat znova cely FFX bych uz nedal, ta trpelivost treba pri sbirani dark matteru na vyrobu ribbonu uz mi chybi :)

• REK-CZ
    REK-CZ

Jo Kingdom Hearts. Pekna vec, ale to samy jak ve FF, nepovinni bossove, proti kterym byli ti pribehovi uplne primitivni. Tezky bylo uz je jen najit. Vzpominam si na jednoho v pousti, ke kterymu jsi musel doletet na koberci a v Londyne u Big Benu, tam jsi musel nejak specialne nastavit vezni hodiny... pozdejc mi kamos ukazal dalsi, ale to uz jsem byl v jiny hre a nechtelo se mi vracet... tusim, ze v ty dobe zacinala online era a ja se mucil u multaku v Amplitude na tehdy fantastickych 60 kb/s :)

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Já se s rukama taky dostal do fáze, kdy jsem bušil jenom do nich a nakonec mě oddělal pomalu bokem. Pamatuju, že ten boj mi zabral snad 2 hodiny, ale nakonec se to podařilo. Myslíš Kingdom Hearts? Hrál jsem jen jedničku a mlhavě si pamatuju bossáka, kterýho jsem nemohl sejmout.

• REK-CZ
    REK-CZ

Kouzla Protect a Shell pomohly pri standartnim boji, ale proti Judgement Day byly k nicemu. Tu terminatorskou svinarnu kouzlil Penance vzdycky, kdyz mel obe ruce asi 3 tahy za sebou, ale zase to nebylo pravidlem, proste ta doba nesla presne zjistit. Dokazal jsem mu ty ruce oddelavat, ale tim padem jsem nemohl mlatit do nej, takze bych tam klidne mohl valcit celej den, ale co z toho.

Ti nepovinni extratuzi bossove byli specialitou Squaresoftu. Nacpali je i do te jejich RPG Disneyovky, na jejiz nazev si nemuzu vzpomenout, ale urcite vis, jakou myslim.

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

REK-CZ: Přesně tak, Judgement Day jsem se bránil vyvoláním aeona, nicméně hodněkrát se mi stalo, že mi aeoni prostě došli. :D Naštěstí to Penance vyvolávala po určitým počtu tahů a snad dokonce i v reakci na nějakej konkrétní tah hráče, jakej konkrétně, to bohužel neřeknu. Nicméně v týhle fázi jsou kouzla jako Protect a Shell základ, i když moc nepomůžou. Nicméně měl jsem u postav lehce přes 60k HP a stejně to bylo k ničemu. Takže jsem to utřískal takhle přes summony. Když si to vybavuju, tak dneska už bych na to asi neměl trpělivost.

• REK-CZ
    REK-CZ

>>Maggot: mel jsem partu po asi 290 hodinach hrani vycvicenou na maximalni myslitelne maximum, vsechny dark aeony a ultima weapony jsem si daval k veceri, mohl jsem diky Riku a jeji jedne abilite pouzit overdrive kazdej druhej tah, ale na Penance to proste nestacilo, Judgement Day byla ultimatni smrt pro celou moji partu a nedalo se s tim nic delat (nebo existovala obrana? Neprisel jsem na ni), jedine zhruba odhadnout, kdy ho zakouzli a nastrcit tam aeona, jenze to nevyslo pokazdy. Pokud jsi ji porazil poctivou metodou, klobouk dolu fakt.

• poutnik36
    poutnik36hádankář

Nejtěžší pro mě jsou všechny závodní hry, proto se omezuji jen na ten ''zbytek''. [s6]

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Ty byly taky zlý, ale neměl jsem problém je urubat během několika vteřin. Jakmile má člověk silnou skupinu, tak se daj. Anima byla asi fakt nejhorší. Obecně mám na FF 10 nejlepší vzpomínky. Hlavně kvůli počtu libovolných bossů a podobně, aréna byla parádní.

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Nemesis je podle mýho slabší jak Penance. Pravda, je to nespíš druhá nejsilnější potvorba ve hře, ale je vcelku pomalá a nemá tak zákeřný útoky jako Penance. Řekl bych, že i některý temný Aeoni jsou silnější. Taková Anima bylo taky dost hnusný peklo.

• VulcanR
    VulcanRTrogári

mnaca: ale naco su ti veci po smrti ultimatneho bossa, na porazenie... koho? [s6] Nie vazne, chapem ze je to pre osobne zadostucinenie a islo to, ale bolo to tazke. V minulosti som si myslel ze na to tiez pojdem poctivo, ale FFX ma nikdy nechytilo natolko, aby som sa pustal do vsetkych tajnych bossov.

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

S Penance byl problém i když měl člověk kompletně vycvičený postavy s tim nejlepším vybavením. Kdysi, když jsem rozehrával první save, jsem ho poctivě porazil. Pak už se mi to nějak nepovedlo. Respektive nebylo dost času. Pamatuju, jak jsem se v osmičce trápil s Omegou v domnění, že to je to nejsilnější, co může FF nabídnout. :)

• alienufon
    alienufonalienufon

mafia 2 mě někdy přivádělo k šílenstvý

• VulcanR
    VulcanRTrogári

A stacilo mu zaplatit aj menej, len to vtedy chcelo viackrat save/load. [s6]

Rovnako to bolo v VIII, weapony sa dali robit poctivo, alebo jednoducho transformovat karty a uzivat si nekonecnu nesmrtelnost. :D

• REK-CZ
    REK-CZ

Jo Penance, znam. Dark Aeoni jeste sli, no do Penance jsem Overdrivama mydlil pul hodiny a nic, nakonec me vzdycky sejmula tou jeji Judgement Day specialkou. A vis co je nejhorsi? Prisel ke me kamos a sejmul ji aeonem Yojimbem. Kdyz mu zaplatil 111111 creditu, tak ji rozseknul jednou ranou. Chapes? Ja se snazim jak trotl a on si nekde na netu precte tenhle figl... dodnes se hadame, jestli to jde povazovat za cheat nebo ne.

• razi
    raziPs4
    1

jo na GoW 3 bych zapomněl. obtížnost Chaos a slavnej cerberus na konci hry. nedal jsem to ani po několika hodinách

• EMILE
    EMILEMGS5:TPP
    3

No v dnešní době jsou hry lehký,ale pokud bych měl vybrat,tak jasně dám hlas God of War 3!To když jsem hrál poprvý,tak jsem měl pocit,že mně odvezou do blázince[s6]Ted už je to v pohodě,ale na poprvý to bylo fakt těžký,a málem jsem u toho zešílel.

• isildur heir
    isildur heir

Ninja Gaiden Sigma je nejvetsi HC v jake jine hre se u vyssich obtiznosti pridavaji k bossum "obyc." enemaci co stejne jako boss jsou schopni hrace zabit na jednu ranu

• razi
    raziPs4

normálně bych napsal bojovky, ale to bude spíš tím že na ně nemám buňky a chuť učit se komba plus se u nich šíleně nervuju. u mě byl hodně těžkej Wipeout HD, všechny traťe na zlato s Elite obtížností je fakt šílenost, nedal jsem ani polovinu. taky začátky v Demon Souls nebyly lehké

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Ninja Gaiden 2 je oproti jednotke na najtazsej obtiaznosti brnkacka, takze za mna urcite NG(S)1 alebo Sin and Punishment 2 (asi jedina hra, ktoru som tuto generaciu musel prvy krat prejst na easy, skutocne hardcore zalezitost, ktora vyzaduje ako bleskurychle reflexy, tak aj perfektnu znalost kazdeho levelu).

• REK-CZ
    REK-CZ
    21

Diky za reakce. Kazdej mame nejakou tu svoji srdcovku :)

Raketka ritici se vesmirem a uhybajici miliardam strel od milionu protivniku navzdy zustane tou moji :)

• adusa
    adusa
    4

Styxx presne ako pises, aj ja som mala s tym problem a preto hru nikdy nedohrala. S cim teraz problemy to su niektore specialne eventy v GT5. Inac REK-CZ pekne napisany prispevok a tiez pri niektorych hrach som toto prezivala :-)

• Styxx
    StyxxLikeABoss!
    4

Jediný, na co si vzpomenu, co mi dělalo nějakej problém byl závěrečnej boss ve hře Heavenly Sword, kterej mě na nějakou dobu donutil se na hru vykašlat a ani ji nedohrávat.

• Unholyu
    Unholyu;)
    21

Reku dekuji za prispevek hru jsem neznal a verim ze to muselo byt neco kdyz ani tobe se to nepovedlo pamatuju si jeste tve game score z xboxu hned ze zacatku a musel jsem smekat klobouk

• REK-CZ
    REK-CZ
    8

Zajimava otazka. Ja si ji s dovolenim rozsirim na cely svy herni obdobi. Jsem uz v tzv. hernim duchodu, to znamena, ze si uz jen tak obcas lazo plazo neco zlehka zahraju, ale uz bez nejakych ambici nebo nedej boze nejakych online turnaju. Ovsem byly doby, kdy jsem byl dost dravej a snad i celkem radil :)

No a tak vzpominam a z toho kvanta tezkych her mi v mysli utkvela jedna hra. Snad je to tim, ze patri do druhu sidescroll raketkovejch strilecek, ktery mam asi nejradsi, snad tim, ze mela perfektni zpracovani a vynikajici level design. Byla extremne tezka, prakticky zplozenec samotneho pekla a pritom v clovekovi nechavala pocit, ze ono by se to snad i dalo... a to na ni bylo nejhorsi. Jeji obtiznost nebyla k smichu, jako je tomu casto u vetsiny japonskych strilecek, ktere zaplacaji obrazovku strelami tak, ze to cloveka spis pobavi nez vyprudi. Tahle hra nechavala v mysli hrace otevrena takova malicka zadni vratka, ze kdyz bude trpelivej, da se to proletet.

No nebudu to dal okecavat, jedna se o paty dil zname strileckove serie Gradius, ktery pred nejakymi plus minus deseti lety vysel na PS2 a byl nadhernej. Hitech vesmirna strilecka, ktera ve svem zanru dodnes v podstate nema konkurenci at se jedna o hratelnost nebo o zpracovani. Tahle hra mi zkratila zivot o peknych par mesicu, stravil jsem u ni snad pul roku, jel ji proste furt a co? S vypetim vsech mych hernich dovednosti a v potu tvare jsem se dostal ani ne do pulky (pro zasvecene do toho levelu se zelenym plynem) a pak jsem proste totalne vyzdimanej odpadnul a uznal, ze zkratka na tohle nemam. Me herni sebevedomi dostalo poradne na frak.

No a co je nejhorsi, pri tom vzpominani me napadlo kouknout se na youtubko, jestli tam neni video z dohrani cele hry. A ono jo. Jsou proste mezi nami androidi, jinak si to nedokazu vysvetlit. Pro inspiraci sem davam odkaz link

Tak tenhle chlapek to cely dohral na jeden zivot a co tam predvadi, to presahuje hranice myho chapani. V me domence, ze je to android, me utvrzuje i jeho nick. Pokud se vydrzite kouknout na cele hodinu+ dlouhe video, uvidite veci nevidane :)

• sladpa
    sladpa
    1

Ninja Gaiden - Pro mě zatím nejtěžší co jsem hrál.

• deepthr04t
    deepthr04t

Bloodrayne Betrayal

Catherine byla celkem v pohodě, nicméně platinu bych u toho dělat nechtěl :)

• Till
    TillPonies

jakákoliv bojovka, či hra kde jsou složitější komba

• max cavalera
    max cavalera

Rayman-Dohrat na 100%

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.