Volné forum

Jaká hra vás fakt naštvala a jaká naopak potěšila ? (92)

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Tak nejvíc mě dostalo COD4,Condemned 2,LBP,Metal Gear Solid 4,Killzone a Uncharted

A hodně mě zklamalo Dead Space,Resident Evil 5,Smackdown vs Raw 2008,Viking a Stranglehold

• Chris Redfield
    Chris RedfieldBSAA

dostali do kolen svoji atmosferou a celkovou mytologii:

METAL GEAR SOLID serie [s7]

RESIDENT EVIL serie [s7]

nadchli:

UNCHARTED [s7]

HOGS OF WAR

BATMAN ARKHAM ASYLUM [s7]

potesili:

GTA serie

SILENT HILL serie

FIFA serie

The THING

zklamali:

GTA IV

ASSASIN'S CREED

HAZE

nasrali:

IRON MAN

a plno dalsich [s6]

• manicek
    manicek

Pro me nejlepsi hry co jsem mel prozatim moznost hrat

rozhodne Dead Space

Resident evil 5

Dark Sector ( super rezba )

a sklamal me

NFS Undercover ( grafika )

The Darkness ( ani nevim proc , sem cekal neco jineho )

• bolek
    bolek

jen nevím zda se vyplatí koupit gran turismo prolog nebo ne bojím se, že to jsou vyhozené prachy před GT 4 mě to tak přišlo ani jsem si nemohl ty zvládnuté licence dosadit do GT 4. Nevíte jak to bude teď zda se to dá nahrát potom do GT5 ?

• MichalkaCZ
    MichalkaCZ

mě potěšila hra Uncharted ...prostě nádhera :o)) [s7] on je kus [s7] [s6]

• rider_CZ
    rider_CZ

mě potěšilo LBP,Infamous,GTA IV,star wars the force unleashed [s6] a u wheelmana mě naštvali ty nemožně težký vedlejší mise na rank S u toho bych snad rozmlátil ovladač

• Wartryton
    Wartryton

potěšilo

LBP - myslel jsem ze je to pro deti, ale zdani klame opravdu potesilo :)

GTA IV - gta serie me vzdycky potesi

Mirrors Edge - originalni hra :) po vyzkouseni dema jsem to musel mit

FIFA 09 - oproti 08 supr

Uncharted - super pribeh

Top Spin 3 - daleko lepsi jak VT 3, realnejsi a vic zabavy

Killzone 2 - supr grafika

Dead Space - atmosféra super

3vs3 NHL Arcade - sranda nejvic :D

Battlefield 1943 - jenom jsem cumel

zklamalo

Far Cry 2 - tak jsem se tesil , ale je to blbost prodal jsem to

Infamous - vsichni rikaj jaka je to pecka ale me se to moc nezda

Virtua tennis 3 - hruza , k tenisu to ma daleko

• Tuxedoassassin
    Tuxedoassassin

Mě překvapil LBP,Fallout 3 a Sants Row 2, a zklamal Haze a Gta 4.Jinak mě štve že u většiny her singl, dohraješ za 5 hodin.

• roly30
    roly30

Překvapila mě nejvíce asi Killzone 2, Burnout Paradise a Motorstorm Pacific Rift. Naopak zklamali mě Far Cry 2 a Alone in The Dark. Ostatní hry splnili moje očekávání

• Gemaniak
    Gemaniak

zklamal Overlord 2 potesila battefield 1943... the legenda of zelda phantom houtglass

• TIGERCZ
    TIGERCZ

největší potešení sem mel a to ve forme strachu z Dead space... asi nejlepší horovka s vybornym ozvučením v noci opravdu depresivní... [s6] [s6] a štvoucí pro me i nadále zustává Far cry 2 , hlavne kuli zasekum MP a chybama ve hre..... včetně zdlouhavého přemistování.....tak asi tak... [s14]

• REK-CZ
    REK-CZ

Muj soucasny zebricek TOP 3 her za rok 2009.

Nejlepsi:

1 - Killzone 2 - fantasticky zpracovane, vyborny MP.

2 - Infamous - vyborna hra s originalnimi ukoly a ruznymi konci.

3 - Xmen Origins Wolwerin - slusna krvava hack&slash chodicka.

Nejhorsi:

1 - Larry Leisure Suit - ta hra je spatny vtip, jak si neco takoveho mohou dovolit v dnesni dobe herni vyvojari vydat?

2 - Damnation - tezko rict, jestli je animace postav a dabing v teto hre spis k placi nebo k smichu.

3 - Need For Speed Underground - fyzikalni model trapny i na zavodni arkadu, neustaly, NEUSTALY loading, zasekavani a strasne doskakovani grafiky kvuli nacitani z Bluray disku v realnem case.

• smindek
    smindekcollector

Komentář byl uzamčen

Příspěvek porušuje pravidla komunity.

• petar99
    petar99

kdo si pockal,ten se dockal,cestina je i ve verzi pro ps3

• filom3n
    filom3nGrip

presne tak, gran turismo mne nastvalo az sem ho dal do policky, po trech mesicich sem to odjel ty sileny zavody ktery mi nesli... no a hry typu quake 1,2,4 doom 1,2,3 atd, ty cekam na PS3, snad se v Bethesde proberou a udelaji poradny konverze, kdyz jede paradni bioshock nevim proc by nemohli bezet vyse zminene, ty bych koupil hned...

• Lamps
    LampsLamps

---refresh---

Potěšilo: Guitar Hero/Rock Band

Zklamalo: Odložení spousty mnou očekávaných her, v čele se Splatterhousem

• razi
    raziPs4

potesilo COD5, MGS4, KZ2, Demon's Souls

zklamalo LBP, RE5, SFIV

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

zklamalo Haze, hooodne me prekvapil Grid

• venca091
    venca091

nejvic me nastval cod5 dohral jsem celou hru na veteranu a nedostal jsem trofej za to takze nedostanu platinum a jinak me potesil burnout [s14]

• bolek
    bolek

Grand turisma jsou skvělý ba nejlepší závodní, NHLka jsou také skvělé, jen mě schází hratypu quake 2 ten byl mimořádně dobrej, dneska jsou to už kobercárny z kterých bolí oči. [s11]

• isildur heir
    isildur heir

Pro me je nejlepsi Resistance2, ma to nejlepsi coop i klasik MP co sem na konzoli hral, zadny kastraty kde je max. 20 lidi

• TonyRocky
    TonyRocky

Mě prakticky potěší každá hra kterou už se rozhodnu hrát. Ale hra která mě třeba překvapila aniž bych čekla že by byla tak dobrá je třeba Saints Row 2 nebo NBA 2K9, které na plné čáře rozstřílelo celou slavnou sérii NBA Live kterou jsem hrál předchozích 11 let. Také třeba Test Drive Unlimited, což byla jedna z prvních her na PSP a hrál jsem ji týdny. Hra která mě opravdu nasr..la? Většinou se dokážu dost přírodně vytočit u jakékoliv hry. Ale která mě opravdu vytočila extrémně byla hra Blazing Angels Secret missions of WW II. Hra mě totiž velice bavila, ale v jednom levelu na mě vyskočila obtížnost Veterán-ultra generál a nebylo možné ji udělat ani po dvou dnech. A to mě hodně vytočilo. V jedné chvíli jsem do pohovky prásknul tak, že můj pes který na ní spal, vyletěl téměř ke stropu. V té chvíli jsem hru vyndal z xboxu a už ji nezapnul. Jinak ale hraji z 90-ti procent sportovní hry a tam se moc vytočit člověk nedá.

• MichalkaCZ
    MichalkaCZ

nedá se říct, že by mě nějaká hra naštvala, ale vůůbec mě nebrala hra Burnout P....takže jsem odjela nějaké závody a šla do světa...

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

RE 5 je pekná akčná hra .. to že sa stále volá Resident Evil je už samozrejme odpad vedlajšieho produktu .. lepšie sa to hold predáva keď niečo parazituje na známej značke .. inak proti hre nič nemám .. prešiel som ju, tak ako som prešiel všetky pôvodné RE hry ..

• TumaPetr
    TumaPetr

To by mně zajímalo, co je tak shitovýho na Resim5? Jasný, postrádá tu atmosféru předešlejch dílů, ale ve stejný kvalitativní hladině poskytuje zase odlišnej zážitek. Občas mám dojem, že nadávaj jen lidi, co neměli čest s tímto novým dílem a pouze se vezou s vlnou protestů proti odlišnýmu konceptu. Je to i tak skvělá hra a dle mně jedna z nejlepších.

• Anze11-cze
    Anze11-cze

velmi potesil Rise of the Argonauts,zklamal BioShock kterej soupnu na Gamebazar.Do 2 tydnu prijde Demons Souls od toho cekam hodne

• isildur heir
    isildur heir

je cesky ale nesmis kupovat zahranicni verze

• Hunk
    HunkUmbrella

Red Faction neni na PS3 CESKY!!!!! Cestina je jen ve verzi pro XBOX .To se my snat jenom zda!!

• Homer
    HomerHommeer

zklamalo Fifa na psp a potesila guitar hero na ps3 :)

• sky
    skyBLUSKYLINE

Tomb Raider:underworld, ten mě zklamal svoji jednoduchostí... a potěšilo asi na 100% resi 5,ale to spíš namlsalo... [s6]

• Hatake
    HatakeSUIT UP!

Tak me tedka nejvic potesila nova TV kterou si rodice koupili link =) hral jsem na tom BLACK a je to uplne jina hra =)

• tekken90
    tekken90MGS4 10/10

Hatake: kachlo to před chvílí dohrál..řikal, že 6-7 hodin s pauzama na pokec s Macharem :D..ale na easy no :D

• Hatake
    HatakeSUIT UP!

5825- tos zistil kde? psalo se tak o 11 hodinach navic je tam online i offline multak

• Hunk
    HunkUmbrella

....pro me je nejvetsi sklamani Fallout 3 :-(

• Swat
    Swat

Sklamal ma prístup k Falloutu na PS3. DLC, keďže na PS3 nemal nikdy výjsť tak to je v pohode, ale aby nevydali ani patch? to je hanba.

Potešilo ma MGS4 ktoré zavŕšilo ságu dokonale, LBP so svojou originalitou taktiež. Je toho hodne aj na jednej aj na druhej strane...

EDIT: Ako hra ma však Fallout strašne potešil.

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Potešila ma rozhodne:

Valkyra Chronicles

Saints Row 2

Banjo Kazoo (Xbox360)

A sklamalo ma:

celé Square ..

• Hatake
    HatakeSUIT UP!

Tak me ted potesilo a zaroven zklamalo black. Potesilo- krasna grafika, super efekty, destrukce a posledni mise byla skvela zklamalo- nektery mise jsou hrozny, AI se obcas chova uplne tupe a taky to bylo pomerne dost kratky celkove bych dal ale asi 9/10

• jaroslav24player
    jaroslav24playerPS4

mě ještě docela sklamalo NFS:undercover tak jsem se na to těšil a pak když už jsem to měl konečně doma tak začátek super ale pak mě to nebavylo protože úkoli dokola a dokola stejný a jak se pořád basnilo že tam bude přiběh tak se mě to ani nezdálo ale to je jenom můj názor ostatni na to maj třeba jiný názor

• Maaara
    MaaaraGamerock

ellemenT - multak jsem bohuzel nezkousel neb jeste nejedou servery ...

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Maara: opravdu spickove zpracovani? [s1] [s6] a co multiplayer? cetl jsem si o tom nejake clanky, a strasne by me zajimala funkce saboutera, kde se muze dotycny prevtelit do jakehokoli nepritele ci sniper, ktery dokaze oznacit vsechny na mape. [s11]

• Maaara
    MaaaraGamerock

Potesila:

- LBP za vybornou hratelnost, zabavu, dlouhou trvanlivost

- Burnout Paradise za paradni delku a skvelou zabavu a neustale rozsirovani obsahu

- Dead Space za vybornou atmosferu, hudbu, technicke zpracovani

- Fallout 3 za pribeh, delku, kvalitni zpracovani, zabavu

- MGS4 za kvalitni zpracovani a pribeh, hudbu

- RockBand 2 za paradni dlouhotrvajici zabavu

- Killzone 2 za opravdu spickove zpracovani (zkousel jsem full final verzi)

Zklamala:

- GTA4 za tu odflaknutou konverzi z XBOXu na PS3

- FarCry 2 za repetitivni ukoly

• kony
    konyVhk vsetín

Tomb Raider:underworld, stoho jsem smutny a potesilo? asi CoD4

• DrakeSVK
    DrakeSVK

sten: to ta sklamalo? :D ved je to lahke :D

• sten32
    sten32loading...

POtešila ale zaroven sklamala Little Big Planet, tie trofeje... Napr. pozbieraj všetky prize bubbles alebo prejdi všetky levely bez umrtia...

• jaccobino
    jaccobinoReBorn

Tak mě potěšilo MotorStor PR a GTA4... :) a asi menší zklamání je u Assassins Creed [s6]

• MILOS-53cz
    MILOS-53czRUN OR DIE

potesila a zároven nastvala Dead Space.hra super ale po dohrání na hard mi ze trí slíbených vecí dala jen jednu.

• Hatake
    HatakeSUIT UP!

co se tyce PSP tak urcite me nejvic potesila Crisis core,God of war a PES09 me dost potesil. A zklamani nevim zadnou vylozene spatnou hru sem na PSP zatim nehral

• Lisien
    Lisien

Souhlas Mercenaries 2 bylo jedno velké zklamání ..

• smash
    smashSmashCZ

Prekvapive poteseni: Dead Space

Zklamani: Mercenaries 2

• djeisman
    djeismanDMC

Potesila nejvic asi loco roco 2 a zklamala ale jen malicko civilization pac jsem se tesil ze bude cesky :/(

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.