jen nevím zda se vyplatí koupit gran turismo prolog nebo ne bojím se, že to jsou vyhozené prachy před GT 4 mě to tak přišlo ani jsem si nemohl ty zvládnuté licence dosadit do GT 4. Nevíte jak to bude teď zda se to dá nahrát potom do GT5 ?
mě potěšilo LBP,Infamous,GTA IV,star wars the force unleashed [s6] a u wheelmana mě naštvali ty nemožně težký vedlejší mise na rank S u toho bych snad rozmlátil ovladač
Překvapila mě nejvíce asi Killzone 2, Burnout Paradise a Motorstorm Pacific Rift. Naopak zklamali mě Far Cry 2 a Alone in The Dark. Ostatní hry splnili moje očekávání
největší potešení sem mel a to ve forme strachu z Dead space... asi nejlepší horovka s vybornym ozvučením v noci opravdu depresivní... [s6] [s6] a štvoucí pro me i nadále zustává Far cry 2 , hlavne kuli zasekum MP a chybama ve hre..... včetně zdlouhavého přemistování.....tak asi tak... [s14]
1 - Larry Leisure Suit - ta hra je spatny vtip, jak si neco takoveho mohou dovolit v dnesni dobe herni vyvojari vydat?
2 - Damnation - tezko rict, jestli je animace postav a dabing v teto hre spis k placi nebo k smichu.
3 - Need For Speed Underground - fyzikalni model trapny i na zavodni arkadu, neustaly, NEUSTALY loading, zasekavani a strasne doskakovani grafiky kvuli nacitani z Bluray disku v realnem case.
presne tak, gran turismo mne nastvalo az sem ho dal do policky, po trech mesicich sem to odjel ty sileny zavody ktery mi nesli... no a hry typu quake 1,2,4 doom 1,2,3 atd, ty cekam na PS3, snad se v Bethesde proberou a udelaji poradny konverze, kdyz jede paradni bioshock nevim proc by nemohli bezet vyse zminene, ty bych koupil hned...
Grand turisma jsou skvělý ba nejlepší závodní, NHLka jsou také skvělé, jen mě schází hratypu quake 2 ten byl mimořádně dobrej, dneska jsou to už kobercárny z kterých bolí oči. [s11]
Mě prakticky potěší každá hra kterou už se rozhodnu hrát. Ale hra která mě třeba překvapila aniž bych čekla že by byla tak dobrá je třeba Saints Row 2 nebo NBA 2K9, které na plné čáře rozstřílelo celou slavnou sérii NBA Live kterou jsem hrál předchozích 11 let. Také třeba Test Drive Unlimited, což byla jedna z prvních her na PSP a hrál jsem ji týdny. Hra která mě opravdu nasr..la? Většinou se dokážu dost přírodně vytočit u jakékoliv hry. Ale která mě opravdu vytočila extrémně byla hra Blazing Angels Secret missions of WW II. Hra mě totiž velice bavila, ale v jednom levelu na mě vyskočila obtížnost Veterán-ultra generál a nebylo možné ji udělat ani po dvou dnech. A to mě hodně vytočilo. V jedné chvíli jsem do pohovky prásknul tak, že můj pes který na ní spal, vyletěl téměř ke stropu. V té chvíli jsem hru vyndal z xboxu a už ji nezapnul. Jinak ale hraji z 90-ti procent sportovní hry a tam se moc vytočit člověk nedá.
RE 5 je pekná akčná hra .. to že sa stále volá Resident Evil je už samozrejme odpad vedlajšieho produktu .. lepšie sa to hold predáva keď niečo parazituje na známej značke .. inak proti hre nič nemám .. prešiel som ju, tak ako som prešiel všetky pôvodné RE hry ..
To by mně zajímalo, co je tak shitovýho na Resim5? Jasný, postrádá tu atmosféru předešlejch dílů, ale ve stejný kvalitativní hladině poskytuje zase odlišnej zážitek. Občas mám dojem, že nadávaj jen lidi, co neměli čest s tímto novým dílem a pouze se vezou s vlnou protestů proti odlišnýmu konceptu. Je to i tak skvělá hra a dle mně jedna z nejlepších.
Tak me ted potesilo a zaroven zklamalo black. Potesilo- krasna grafika, super efekty, destrukce a posledni mise byla skvela zklamalo- nektery mise jsou hrozny, AI se obcas chova uplne tupe a taky to bylo pomerne dost kratky celkove bych dal ale asi 9/10
mě ještě docela sklamalo NFS:undercover tak jsem se na to těšil a pak když už jsem to měl konečně doma tak začátek super ale pak mě to nebavylo protože úkoli dokola a dokola stejný a jak se pořád basnilo že tam bude přiběh tak se mě to ani nezdálo ale to je jenom můj názor ostatni na to maj třeba jiný názor
Maara: opravdu spickove zpracovani? [s1] [s6] a co multiplayer? cetl jsem si o tom nejake clanky, a strasne by me zajimala funkce saboutera, kde se muze dotycny prevtelit do jakehokoli nepritele ci sniper, ktery dokaze oznacit vsechny na mape. [s11]
co se tyce PSP tak urcite me nejvic potesila Crisis core,God of war a PES09 me dost potesil. A zklamani nevim zadnou vylozene spatnou hru sem na PSP zatim nehral
Jaká hra vás fakt naštvala a jaká naopak potěšila ? (92)
Tak nejvíc mě dostalo COD4,Condemned 2,LBP,Metal Gear Solid 4,Killzone a Uncharted
A hodně mě zklamalo Dead Space,Resident Evil 5,Smackdown vs Raw 2008,Viking a Stranglehold
dostali do kolen svoji atmosferou a celkovou mytologii:
METAL GEAR SOLID serie [s7]
RESIDENT EVIL serie [s7]
nadchli:
UNCHARTED [s7]
HOGS OF WAR
BATMAN ARKHAM ASYLUM [s7]
potesili:
GTA serie
SILENT HILL serie
FIFA serie
The THING
zklamali:
GTA IV
ASSASIN'S CREED
HAZE
nasrali:
IRON MAN
a plno dalsich [s6]
Pro me nejlepsi hry co jsem mel prozatim moznost hrat
rozhodne Dead Space
Resident evil 5
Dark Sector ( super rezba )
a sklamal me
NFS Undercover ( grafika )
The Darkness ( ani nevim proc , sem cekal neco jineho )
jen nevím zda se vyplatí koupit gran turismo prolog nebo ne bojím se, že to jsou vyhozené prachy před GT 4 mě to tak přišlo ani jsem si nemohl ty zvládnuté licence dosadit do GT 4. Nevíte jak to bude teď zda se to dá nahrát potom do GT5 ?
mě potěšila hra Uncharted ...prostě nádhera :o)) [s7] on je kus [s7] [s6]
mě potěšilo LBP,Infamous,GTA IV,star wars the force unleashed [s6] a u wheelmana mě naštvali ty nemožně težký vedlejší mise na rank S u toho bych snad rozmlátil ovladač
potěšilo
LBP - myslel jsem ze je to pro deti, ale zdani klame opravdu potesilo :)
GTA IV - gta serie me vzdycky potesi
Mirrors Edge - originalni hra :) po vyzkouseni dema jsem to musel mit
FIFA 09 - oproti 08 supr
Uncharted - super pribeh
Top Spin 3 - daleko lepsi jak VT 3, realnejsi a vic zabavy
Killzone 2 - supr grafika
Dead Space - atmosféra super
3vs3 NHL Arcade - sranda nejvic :D
Battlefield 1943 - jenom jsem cumel
zklamalo
Far Cry 2 - tak jsem se tesil , ale je to blbost prodal jsem to
Infamous - vsichni rikaj jaka je to pecka ale me se to moc nezda
Virtua tennis 3 - hruza , k tenisu to ma daleko
Mě překvapil LBP,Fallout 3 a Sants Row 2, a zklamal Haze a Gta 4.Jinak mě štve že u většiny her singl, dohraješ za 5 hodin.
Překvapila mě nejvíce asi Killzone 2, Burnout Paradise a Motorstorm Pacific Rift. Naopak zklamali mě Far Cry 2 a Alone in The Dark. Ostatní hry splnili moje očekávání
zklamal Overlord 2 potesila battefield 1943... the legenda of zelda phantom houtglass
největší potešení sem mel a to ve forme strachu z Dead space... asi nejlepší horovka s vybornym ozvučením v noci opravdu depresivní... [s6] [s6] a štvoucí pro me i nadále zustává Far cry 2 , hlavne kuli zasekum MP a chybama ve hre..... včetně zdlouhavého přemistování.....tak asi tak... [s14]
Muj soucasny zebricek TOP 3 her za rok 2009.
Nejlepsi:
1 - Killzone 2 - fantasticky zpracovane, vyborny MP.
2 - Infamous - vyborna hra s originalnimi ukoly a ruznymi konci.
3 - Xmen Origins Wolwerin - slusna krvava hack&slash chodicka.
Nejhorsi:
1 - Larry Leisure Suit - ta hra je spatny vtip, jak si neco takoveho mohou dovolit v dnesni dobe herni vyvojari vydat?
2 - Damnation - tezko rict, jestli je animace postav a dabing v teto hre spis k placi nebo k smichu.
3 - Need For Speed Underground - fyzikalni model trapny i na zavodni arkadu, neustaly, NEUSTALY loading, zasekavani a strasne doskakovani grafiky kvuli nacitani z Bluray disku v realnem case.
Komentář byl uzamčen
Příspěvek porušuje pravidla komunity.
kdo si pockal,ten se dockal,cestina je i ve verzi pro ps3
presne tak, gran turismo mne nastvalo az sem ho dal do policky, po trech mesicich sem to odjel ty sileny zavody ktery mi nesli... no a hry typu quake 1,2,4 doom 1,2,3 atd, ty cekam na PS3, snad se v Bethesde proberou a udelaji poradny konverze, kdyz jede paradni bioshock nevim proc by nemohli bezet vyse zminene, ty bych koupil hned...
---refresh---
Potěšilo: Guitar Hero/Rock Band
Zklamalo: Odložení spousty mnou očekávaných her, v čele se Splatterhousem
potesilo COD5, MGS4, KZ2, Demon's Souls
zklamalo LBP, RE5, SFIV
zklamalo Haze, hooodne me prekvapil Grid
nejvic me nastval cod5 dohral jsem celou hru na veteranu a nedostal jsem trofej za to takze nedostanu platinum a jinak me potesil burnout [s14]
Grand turisma jsou skvělý ba nejlepší závodní, NHLka jsou také skvělé, jen mě schází hratypu quake 2 ten byl mimořádně dobrej, dneska jsou to už kobercárny z kterých bolí oči. [s11]
Pro me je nejlepsi Resistance2, ma to nejlepsi coop i klasik MP co sem na konzoli hral, zadny kastraty kde je max. 20 lidi
Mě prakticky potěší každá hra kterou už se rozhodnu hrát. Ale hra která mě třeba překvapila aniž bych čekla že by byla tak dobrá je třeba Saints Row 2 nebo NBA 2K9, které na plné čáře rozstřílelo celou slavnou sérii NBA Live kterou jsem hrál předchozích 11 let. Také třeba Test Drive Unlimited, což byla jedna z prvních her na PSP a hrál jsem ji týdny. Hra která mě opravdu nasr..la? Většinou se dokážu dost přírodně vytočit u jakékoliv hry. Ale která mě opravdu vytočila extrémně byla hra Blazing Angels Secret missions of WW II. Hra mě totiž velice bavila, ale v jednom levelu na mě vyskočila obtížnost Veterán-ultra generál a nebylo možné ji udělat ani po dvou dnech. A to mě hodně vytočilo. V jedné chvíli jsem do pohovky prásknul tak, že můj pes který na ní spal, vyletěl téměř ke stropu. V té chvíli jsem hru vyndal z xboxu a už ji nezapnul. Jinak ale hraji z 90-ti procent sportovní hry a tam se moc vytočit člověk nedá.
nedá se říct, že by mě nějaká hra naštvala, ale vůůbec mě nebrala hra Burnout P....takže jsem odjela nějaké závody a šla do světa...
RE 5 je pekná akčná hra .. to že sa stále volá Resident Evil je už samozrejme odpad vedlajšieho produktu .. lepšie sa to hold predáva keď niečo parazituje na známej značke .. inak proti hre nič nemám .. prešiel som ju, tak ako som prešiel všetky pôvodné RE hry ..
To by mně zajímalo, co je tak shitovýho na Resim5? Jasný, postrádá tu atmosféru předešlejch dílů, ale ve stejný kvalitativní hladině poskytuje zase odlišnej zážitek. Občas mám dojem, že nadávaj jen lidi, co neměli čest s tímto novým dílem a pouze se vezou s vlnou protestů proti odlišnýmu konceptu. Je to i tak skvělá hra a dle mně jedna z nejlepších.
velmi potesil Rise of the Argonauts,zklamal BioShock kterej soupnu na Gamebazar.Do 2 tydnu prijde Demons Souls od toho cekam hodne
je cesky ale nesmis kupovat zahranicni verze
Red Faction neni na PS3 CESKY!!!!! Cestina je jen ve verzi pro XBOX .To se my snat jenom zda!!
zklamalo Fifa na psp a potesila guitar hero na ps3 :)
Tomb Raider:underworld, ten mě zklamal svoji jednoduchostí... a potěšilo asi na 100% resi 5,ale to spíš namlsalo... [s6]
Tak me tedka nejvic potesila nova TV kterou si rodice koupili link =) hral jsem na tom BLACK a je to uplne jina hra =)
Hatake: kachlo to před chvílí dohrál..řikal, že 6-7 hodin s pauzama na pokec s Macharem :D..ale na easy no :D
5825- tos zistil kde? psalo se tak o 11 hodinach navic je tam online i offline multak
....pro me je nejvetsi sklamani Fallout 3 :-(
Sklamal ma prístup k Falloutu na PS3. DLC, keďže na PS3 nemal nikdy výjsť tak to je v pohode, ale aby nevydali ani patch? to je hanba.
Potešilo ma MGS4 ktoré zavŕšilo ságu dokonale, LBP so svojou originalitou taktiež. Je toho hodne aj na jednej aj na druhej strane...
EDIT: Ako hra ma však Fallout strašne potešil.
Potešila ma rozhodne:
Valkyra Chronicles
Saints Row 2
Banjo Kazoo (Xbox360)
A sklamalo ma:
celé Square ..
Tak me ted potesilo a zaroven zklamalo black. Potesilo- krasna grafika, super efekty, destrukce a posledni mise byla skvela zklamalo- nektery mise jsou hrozny, AI se obcas chova uplne tupe a taky to bylo pomerne dost kratky celkove bych dal ale asi 9/10
mě ještě docela sklamalo NFS:undercover tak jsem se na to těšil a pak když už jsem to měl konečně doma tak začátek super ale pak mě to nebavylo protože úkoli dokola a dokola stejný a jak se pořád basnilo že tam bude přiběh tak se mě to ani nezdálo ale to je jenom můj názor ostatni na to maj třeba jiný názor
ellemenT - multak jsem bohuzel nezkousel neb jeste nejedou servery ...
Maara: opravdu spickove zpracovani? [s1] [s6] a co multiplayer? cetl jsem si o tom nejake clanky, a strasne by me zajimala funkce saboutera, kde se muze dotycny prevtelit do jakehokoli nepritele ci sniper, ktery dokaze oznacit vsechny na mape. [s11]
Potesila:
- LBP za vybornou hratelnost, zabavu, dlouhou trvanlivost
- Burnout Paradise za paradni delku a skvelou zabavu a neustale rozsirovani obsahu
- Dead Space za vybornou atmosferu, hudbu, technicke zpracovani
- Fallout 3 za pribeh, delku, kvalitni zpracovani, zabavu
- MGS4 za kvalitni zpracovani a pribeh, hudbu
- RockBand 2 za paradni dlouhotrvajici zabavu
- Killzone 2 za opravdu spickove zpracovani (zkousel jsem full final verzi)
Zklamala:
- GTA4 za tu odflaknutou konverzi z XBOXu na PS3
- FarCry 2 za repetitivni ukoly
Tomb Raider:underworld, stoho jsem smutny a potesilo? asi CoD4
sten: to ta sklamalo? :D ved je to lahke :D
POtešila ale zaroven sklamala Little Big Planet, tie trofeje... Napr. pozbieraj všetky prize bubbles alebo prejdi všetky levely bez umrtia...
Tak mě potěšilo MotorStor PR a GTA4... :) a asi menší zklamání je u Assassins Creed [s6]
potesila a zároven nastvala Dead Space.hra super ale po dohrání na hard mi ze trí slíbených vecí dala jen jednu.
co se tyce PSP tak urcite me nejvic potesila Crisis core,God of war a PES09 me dost potesil. A zklamani nevim zadnou vylozene spatnou hru sem na PSP zatim nehral
Souhlas Mercenaries 2 bylo jedno velké zklamání ..
Prekvapive poteseni: Dead Space
Zklamani: Mercenaries 2
Potesila nejvic asi loco roco 2 a zklamala ale jen malicko civilization pac jsem se tesil ze bude cesky :/(
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.