Okey díky Lidr13 :)
AndyCzech jop, mělo by
Me sere to ze druhy ucet vyzaduje plusko kdxz chces hrat neco online
Chci se zeptat mám ps4 slim a brácha ten základní normální ps4 bude to fungovat stejně jako na tom videu.? Díky za odpověď
Tak třeba když hraješ s příbuzným coop a on si připojí ovladač pod svým účtem tak získává všechny trofeje co dostane hráč na hlavním účtu :)
stejně nechápu proč to dělat takhle neprakticky a neudělali to jako na ps3 nechápu ale tak hlavně že to jde aspoň takhle
V pohodě :-)
díky,jsi k nezaplacení.Děkuji ti moc[s3]
A vlastně po odhlášení se ten účet co byl vytvořen jako host smaže.
Podle videa to asi pochopíš nejlíp. link
ok,dobře,ale kde to najdu? v tom je ten háček.
Questa :-D myslel guest=host :-) máš tam vždy možnost,vytvořit novy účet a nebo se přihlásit jako host/guest :-)
akorat netusim co je questa a ani kde to najdu.Menší rada by se hodila kde to najdu nebo jak to udelam.
Druhy ovladac prihlas na questa. Nemusis zakladat druhej ucet.
aha,takže když zpustím Fifu,tak jestli dobře chápu,přihlásím každý ovladač k uctu a muzeme hrat společné?
předem děkuji
Ano, tak to je.. taky mám založený druhý účet. jinak jsem nepřišel na to.. jak jinak.
Dobrý den,
můžu se zeptat,jak to mám udělat?Musím si na ten druhy založit nový učet,protoze,jakmile prihlasim jeden,tak ten druhy se mi vypne.
Předem děkuji za jakoukoliv radu.
Jak připojit druhý ovladač k PS4 (17)
Okey díky Lidr13 :)
AndyCzech jop, mělo by
Me sere to ze druhy ucet vyzaduje plusko kdxz chces hrat neco online
Chci se zeptat mám ps4 slim a brácha ten základní normální ps4 bude to fungovat stejně jako na tom videu.? Díky za odpověď
Tak třeba když hraješ s příbuzným coop a on si připojí ovladač pod svým účtem tak získává všechny trofeje co dostane hráč na hlavním účtu :)
stejně nechápu proč to dělat takhle neprakticky a neudělali to jako na ps3 nechápu ale tak hlavně že to jde aspoň takhle
V pohodě :-)
díky,jsi k nezaplacení.Děkuji ti moc[s3]
A vlastně po odhlášení se ten účet co byl vytvořen jako host smaže.
Podle videa to asi pochopíš nejlíp. link
ok,dobře,ale kde to najdu? v tom je ten háček.
Questa :-D myslel guest=host :-) máš tam vždy možnost,vytvořit novy účet a nebo se přihlásit jako host/guest :-)
akorat netusim co je questa a ani kde to najdu.Menší rada by se hodila kde to najdu nebo jak to udelam.
Druhy ovladac prihlas na questa. Nemusis zakladat druhej ucet.
aha,takže když zpustím Fifu,tak jestli dobře chápu,přihlásím každý ovladač k uctu a muzeme hrat společné?
předem děkuji
Ano, tak to je.. taky mám založený druhý účet. jinak jsem nepřišel na to.. jak jinak.
Dobrý den,
můžu se zeptat,jak to mám udělat?Musím si na ten druhy založit nový učet,protoze,jakmile prihlasim jeden,tak ten druhy se mi vypne.
Předem děkuji za jakoukoliv radu.