Konzolista.cz

Jak nahrávat obraz z PS3? (16)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
filom3n
filom3n #Grip

tak pokud nekdo prez s-video ceka hd obraz, tak by se nejdriv mel o problematiku trosku zajimat... samozrejme ze ti analogovym kabelem navic jednou zilou neppotece 50MB/s aby jsi mel full hd rozliseni, tim tece maximalne nejaky 576 link

edit: mimochodem myslim ze ani obycejny levny DVD rekordery neumi nic lepsiho (pokud nemaji HDMI vstup, jeste neco podobnyho lze dosahnout prez composite video, ale to taky neni nic extra (je to HD analogem)

Wartryton

tak jsem to nakonec zkusil , trvalo mi nez jsem na ten system prisel a vyslo :) jen jsem cekal HD obraz což me mrzi :(

filom3n
filom3n #Grip

tak pokud toi stoji 200,- tak bych to neresil... :)

tekken90
tekken90 #MGS4 10/10

No tak já myslím, že 200 Kč za EasyCap není niajk závratná částka, aby sis to nemohl zkusit. Napiš kdyžtak PM uživateli GameEs . ten EasyCap má a dával z toho na Youtube pár videí ;-)

digishit
digishit #digishield

V PC nějakou TV kartu mám, ale je to hrozný, obraz je zrnitej a rozmazanej a ke všemu nevim jak nahrát zvuk. Takže tohle by se mi hodilo. DVD rekorder nemám a mít nebudu, připadá mi to zbytečný, když nemám ani TV - jako myslim kabelovku, nebo klasickou anténu na Novu atd.

filom3n
filom3n #Grip

jo, presne jak pises, stejny jako kdyby jsi mel DVD rekorder, nebo v PC tv kartu, pokud jednu z techhle veci mas nepotrebujes easycap... na stahuj.cz je nejakej software kterej umoznuje nahravat do pc z jakyhokoliv zdroje, kdybyste to chteli tak vam to tam najdu...

digishit
digishit #digishield

Já to pochopil tak, že vezmu EasyCap, píchnu ho do USB v PC, nainstaluju ten jejich program, ovladače atd. Pak vezmu PS3 a píchnu žlutej do žlutýho, červenej a bílej taky tak :D a pak hraješ na PC monitoru a zároveň nahráváš. Nemyslel jsem to tak, že bych musel hrát na TV a nahrávat přes PC.

filom3n
filom3n #Grip

:) tak to je ulet, easycap (je orezanej tv tuner kterej umi pouze cinch vstupy), tak jednoduse - cinch rozdvojka - potom jeden vede do TV s jeden do PC (easycap) (nebo hd rekorderu) v pc potrebujes mit tv tuner nebo nejakou kartu ktera dokaze zachytavat video... myslim ze rekorder je nejjednodusi zarizeni na zachytnuti toho co potrebuje...

tekken90
tekken90 #MGS4 10/10

digi jj prej se dá obraz přenášet na PC a pak tak hrát :-) doporučuju ti mrknout na tuhle stránku a forum link

filom3n
filom3n #Grip

nejjednodussi reseni je HDD rekordér kam zapojíš PS3 přez s video (kabel je v baleni u PS3), a normálně nahráváš stejně jako záznam z TV atd... nebo mít dobrou (HD, full HD kameru) postavit před tv a taky možnost...

digishit
digishit #digishield

tekku takže přes ten EasyCap jde i jen hrát na monitoru v PC, samozřejmě to neni v HD, když je to přes S video vstup že jo. Na starších kompech to asi moc nepošlape co?

Wartryton

matyfulda: nejak nechapu tvuj vyznam ... ja nahravam "vydeo" z netu do PS3 .. .na to jsem se ale bohuzel neptal

tekken90
tekken90 #MGS4 10/10

PS3 zapoj na vstup do rekordéru a je to. Nejlepší varianta ale bude nejspíš ten EasyCap.. to je skvělá věcička a můžeš s tím hrát na monitoru PC, ntb atd :D

Wartryton

a jak to spojim stim DVD rekorderem? jsem amater pres tyhle veci ... sry

tekken90
tekken90 #MGS4 10/10

PC s TV kartou, DVD rekordér... je hromada možností

nejlevnější a asi nejlepší je ale nahrávat obraz přes věcičku snázvem EasyCap - cena na eBay kolem 200 Kč

Wartryton

Chtel bych se zeptat jak to mam udelat? pres DVD-rekorder? potrebuju poradit ;)