Volné forum

iPhone 4g (15)

• Cao Cao
    Cao Cao

iPhone 4 je perfektní a hlavně si myslím ,že cele Apple STORE a jak jsou hry levné - zachvíli vytlačí prenosne konzole z cesty! [s1] Už jen to ze za hru zaplatite 1.000Kč na PSP a na iPhone či iPod TOUCH ji mají za 150Kč tu samou !!! [s14]

• Gabrieluss
    GabrielussBF4@PS4

iPhone 4 jsem si po 3G pořídil taky a doporučuji. Pro majitele 3G skoro povinnost. 3GSkaři tolik spěchat nemusí. Pokrok je ale opravdu velikej.

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

ice-p: no nič moc, ako píše típek hore, ak by išlo o posielanie súboru na iný než Iphone telefón, tak to nejde, ak však posielaš z Iphone na Iphone, sú tu aplikácie bez hacku, ktoré to umožňujú ..

• sten32
    sten32loading...

Subory sa nedaju posielať (iba ak maš jailbreak) ale headset a v hrách to funguje...

• ice-p
    ice-p

ApsidalTill

mužeš písnout,jak je to s bluetoothem?

• Paradise
    ParadiseMGO <3

Trošku mě mrzí, že jsou problémy s bílým desaignem. Četl jsem, že první bílé iPhony se dostanou k prodeji až v LEDNU 2011. [s13]

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Mám tam jeden škrabanec ale jeho lesklí dizajn je asi náchylnejší na poškodenie, preto je púzdro nutné

• Paradise
    ParadiseMGO <3

Mám HTC Rhodium, ale jak říkám, pokazil se mi tam software a to už po druhé. Naporvé jsem si zašel na přehrání, zaplatil jsem opravu a myslel si, že vše už bude OK.

sten32: iPhone 4G existuje, je to 4 generace :)

Apsi: Někde jsem slyšel, že se zadní kryt poškrábe daleko rychleji než u 3G modelu, je to pravda?

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

4 generáciu mám už pár mesiacov, dizajn - bezkonkurenčný (oproti 3-jke konečne masívne prevedenie v kovovom obale) dobre sa drží až na neduh kedy sa mi pri telefonovaní stane že uchom stlačím hlasný odposluch. Rozlíšenie obrazu je od 3-jky ako z iného vesmíru, to je HD obraz ktorý sa dá konečne nahrávať na video, foťák má blesk, ale to najpodstatnejšie je rýchlosť - tento telefón využívam na cestách hlavne na internet a oproti 3-jke je to neskutočný pokrok, to čo chceš tak stlačíš a máš to okamžite na stole .-.-. cena je možno vysoká ale to je proste Apple, tu sa za kvalitu platí ..

• sten32
    sten32loading...

iPhone 4G neexistuje, existuje iPhone 4 [s1] rozhodne odporučam iPhone, najnovší nemám, ale doma mame cela rodina od 2G po 3GS a čoskoro aj 4, nikto sa nestažuje a u iPhone 4 sa už naozaj nieje na čo stažovať, okrem ceny, ale aj to zaležy podla toho aky maš paušal...Tie veci okolo signalu su z časty pravda a z časty nie... Signal sa straca najme v USA ale to aj na inych mobiloch, tu na slovensku a v čechah myslim že problem zo signalom nieje...

• hurtakcz
    hurtakczSONY

Paradise: páč nechci spamovat

• JardaBoss
    JardaBoss

Jaký máš teďka HTC? Každou recenzi kterou si přečteš o nakouslém jablíčku zjistíš samá chvála teda kromě signálu a hlavně ta cena je příšerná.Myslim si že iPhone si koupí lidi kteří mají rádi takovou tu kvalitu,desing a hlavně lidi který chtějí mít nakouslé jablko.Koukni se na HTC Desire HD myslim si že tento mobil nabízí všechno co iPhone a i dokonce něco víc a to za menší peníze

• Paradise
    ParadiseMGO <3

Kde je napsané, že je pro majitele či nemajitele? Mě by jen zajímalo, jestli se ten telefon za ty prachy co stojí v ČR vyplatí. Proč si nezaložíš vlastní topic? iPhone 4g a iPod touch toho moc společného nemají.

• hurtakcz
    hurtakczSONY

a nemohl by tenhle topic bejt i pro nemajitele i pro ty co maj třebas iPod touch 3G ?? (já)

• Paradise
    ParadiseMGO <3

Zakládám tento topic proto, jelikož už mi zase nefunguje software na telefonu a koukám se po nějakém novém kousku. Měl jsem iPhone 3G a byl jsem s ním spokojen do té doby, než mi ho někdo ukradl, tak jsem koupil HTC, ale to už je vedlejší. Hlavně by mě zajímalo, jestli někdo z vás má tento telefon, popřípadě jestli by byl tak ochotný a napsal by sem nějaký ten dojem. Předem děkuji.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.