Playstation 4

Instal her z DVD (19)

• CruzerCZ
    CruzerCZCruzerCZ

Tak to je zase bomba pokud to jde takto. :) jen najít někoho kdo má PS4 a bude :)

• japonec
    japonecCZ
    1

aha já jsem myslel že jsou stahování omezený. Člověk se furt dozvídá nové věci [s6] [s6]

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife
    3

Nebude to tím,že zakoupením hry přes store ji můžete použít na dvou konzolích? Pokud se s někým domluvíte a na hru se složíte,vyjde cena rozhodně nižší,než krabicovka v obchodě.

Japonec: Hru si můžeš stáhnout třeba tisíckrát,na dva účty.......smazat,stáhnout kolikrát chceš.

• bf333
    bf333Ravens
    2

Jako ok,ceny digitalu jsou trochu prestrelene,ale srovnavat je podle nejlevnejsich na Heurece je nesmysl.

• CruzerCZ
    CruzerCZCruzerCZ
    1

Ale ok ať je cena jaká je, ale pokud platím to premium tak má bejt třeba cena lepší. Sony má co dohánět. Ale fakt cena her v digitálu je přemrštěná.

• marek25
    marek25marek25
    1

Já bych jel klidně jenom v digitálu ale jak píšete ceny jsou humus a hnus a to pořád bylo keců až to nepůjde přes obchod jak ta cena bude jiná

• Offon
    OffonClose it.
    1

Tak to jo, o digitálu bych začal trošičku uvažovat kdyby ceny nebyly jaký jsou teď na Store. Zaplatit za hru víc, plus žádná krabička/manuál je pro mě naprosto nepochopitelný.

• japonec
    japonecCZ

to je přesně to co jsem myslel. taky to nechápu

• CruzerCZ
    CruzerCZCruzerCZ

Já třeba teď teda koukám Battlefield 4 heureka od 1300kc a sony store 1600kc to fakt nechapu

• japonec
    japonecCZ

Geny: dík

• japonec
    japonecCZ

já teda nikdy nenakupoval u macu atd. ale ceny jsou určitě levnější nebo stejné jako u placek. Bohužel na Playstation storu to mají hrozně předražené. Proto mě to odrazuje.

Nevíte kolikrát si můžu stáhnout jednu hru? Vím že dřív to bylo třikrát.

• CruzerCZ
    CruzerCZCruzerCZ

Masanuff dik moc. Ja na mac kupuju veskere hry i programy digitalne a tim padem to tak budu asi i delat u PS4. Dik

• misanuff
    misanuff
    6

Tak kluci si už užili srandu a teď vážně. Na PS4 se vše instaluje na HDD automaticky při prvním vložení hry do mechaniky. Vše je na HDD z důvodu rychlosti. V mechanice ten Blu-ray ale mít musíš kvůli ochraně před pirátstvím/prodáváním. Představ si, že by to tam nebylo. Půjčil by sis hru, nainstaloval, a zase vrátil .. Z jedné kopii hry by mohlo hrát neomezeně lidí. Proto na ten tvůj problém nikdy nebude existovat oficiální řešení. Ano, je to hrozně otravné, proto kupuju většinu digitálně, nemusím přehazovat disky. U toho jsou ale další problémy ..

• CruzerCZ
    CruzerCZCruzerCZ

Ok tak asi na blu-ray toto něják neřeším PS3 jsem ani neměl až teď po xxxxx letech mám čas na hry.

• japonec
    japonecCZ
    3

nechci dělat chytrého ale nevím odkdy hry na ps3,ps4 jsou na DVD [s6]

• CruzerCZ
    CruzerCZCruzerCZ

No ok takze to nejde. Ja se jen pro jistotu ptam jen preci jsem ocekaval ze i proto je tam to HDD. Pro uzivatele by bylo mnohem lepsi to tam z dvd nakopirovat a ne furt davat DVD.

• VulcanR
    VulcanRTrogári
    11

Zamysli sa nad tym trochu z pohladu sony a odpovies si sam. :D

• Phoenix_CZ
    Phoenix_CZ
    11

[s6]

• CruzerCZ
    CruzerCZCruzerCZ

Čau lidi je něják možné nainstalovat hry z DVD třeba killzone shadow fall

Nechce se mě tam dávat pokaždé to DVD :D