Nebude to tím,že zakoupením hry přes store ji můžete použít na dvou konzolích? Pokud se s někým domluvíte a na hru se složíte,vyjde cena rozhodně nižší,než krabicovka v obchodě.
Japonec: Hru si můžeš stáhnout třeba tisíckrát,na dva účty.......smazat,stáhnout kolikrát chceš.
Tak to jo, o digitálu bych začal trošičku uvažovat kdyby ceny nebyly jaký jsou teď na Store. Zaplatit za hru víc, plus žádná krabička/manuál je pro mě naprosto nepochopitelný.
já teda nikdy nenakupoval u macu atd. ale ceny jsou určitě levnější nebo stejné jako u placek. Bohužel na Playstation storu to mají hrozně předražené. Proto mě to odrazuje.
Nevíte kolikrát si můžu stáhnout jednu hru? Vím že dřív to bylo třikrát.
Tak kluci si už užili srandu a teď vážně. Na PS4 se vše instaluje na HDD automaticky při prvním vložení hry do mechaniky. Vše je na HDD z důvodu rychlosti. V mechanice ten Blu-ray ale mít musíš kvůli ochraně před pirátstvím/prodáváním. Představ si, že by to tam nebylo. Půjčil by sis hru, nainstaloval, a zase vrátil .. Z jedné kopii hry by mohlo hrát neomezeně lidí. Proto na ten tvůj problém nikdy nebude existovat oficiální řešení. Ano, je to hrozně otravné, proto kupuju většinu digitálně, nemusím přehazovat disky. U toho jsou ale další problémy ..
No ok takze to nejde. Ja se jen pro jistotu ptam jen preci jsem ocekaval ze i proto je tam to HDD. Pro uzivatele by bylo mnohem lepsi to tam z dvd nakopirovat a ne furt davat DVD.
Instal her z DVD (19)
Tak to je zase bomba pokud to jde takto. :) jen najít někoho kdo má PS4 a bude :)
aha já jsem myslel že jsou stahování omezený. Člověk se furt dozvídá nové věci [s6] [s6]
Nebude to tím,že zakoupením hry přes store ji můžete použít na dvou konzolích? Pokud se s někým domluvíte a na hru se složíte,vyjde cena rozhodně nižší,než krabicovka v obchodě.
Japonec: Hru si můžeš stáhnout třeba tisíckrát,na dva účty.......smazat,stáhnout kolikrát chceš.
Jako ok,ceny digitalu jsou trochu prestrelene,ale srovnavat je podle nejlevnejsich na Heurece je nesmysl.
Ale ok ať je cena jaká je, ale pokud platím to premium tak má bejt třeba cena lepší. Sony má co dohánět. Ale fakt cena her v digitálu je přemrštěná.
Já bych jel klidně jenom v digitálu ale jak píšete ceny jsou humus a hnus a to pořád bylo keců až to nepůjde přes obchod jak ta cena bude jiná
Tak to jo, o digitálu bych začal trošičku uvažovat kdyby ceny nebyly jaký jsou teď na Store. Zaplatit za hru víc, plus žádná krabička/manuál je pro mě naprosto nepochopitelný.
to je přesně to co jsem myslel. taky to nechápu
Já třeba teď teda koukám Battlefield 4 heureka od 1300kc a sony store 1600kc to fakt nechapu
Geny: dík
já teda nikdy nenakupoval u macu atd. ale ceny jsou určitě levnější nebo stejné jako u placek. Bohužel na Playstation storu to mají hrozně předražené. Proto mě to odrazuje.
Nevíte kolikrát si můžu stáhnout jednu hru? Vím že dřív to bylo třikrát.
Masanuff dik moc. Ja na mac kupuju veskere hry i programy digitalne a tim padem to tak budu asi i delat u PS4. Dik
Tak kluci si už užili srandu a teď vážně. Na PS4 se vše instaluje na HDD automaticky při prvním vložení hry do mechaniky. Vše je na HDD z důvodu rychlosti. V mechanice ten Blu-ray ale mít musíš kvůli ochraně před pirátstvím/prodáváním. Představ si, že by to tam nebylo. Půjčil by sis hru, nainstaloval, a zase vrátil .. Z jedné kopii hry by mohlo hrát neomezeně lidí. Proto na ten tvůj problém nikdy nebude existovat oficiální řešení. Ano, je to hrozně otravné, proto kupuju většinu digitálně, nemusím přehazovat disky. U toho jsou ale další problémy ..
Ok tak asi na blu-ray toto něják neřeším PS3 jsem ani neměl až teď po xxxxx letech mám čas na hry.
nechci dělat chytrého ale nevím odkdy hry na ps3,ps4 jsou na DVD [s6]
No ok takze to nejde. Ja se jen pro jistotu ptam jen preci jsem ocekaval ze i proto je tam to HDD. Pro uzivatele by bylo mnohem lepsi to tam z dvd nakopirovat a ne furt davat DVD.
Zamysli sa nad tym trochu z pohladu sony a odpovies si sam. :D
[s6]
Čau lidi je něják možné nainstalovat hry z DVD třeba killzone shadow fall
Nechce se mě tam dávat pokaždé to DVD :D
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.