...No koukám na ty postavy a si to budou docela jatka. Jsem zvědavej na singlplayerovej příběh....co koukám tak je tam BANE ....Ano ano je to ten, který zlomil netopýra!!!! toho zmetka ušatýho, tu okřídlenou opici ...dále tu máme DOOMSDAYE....no co dodat, je to ten co zabil Supermana..nic víc nic míň..njn.............dále koukám Salomon Grundy(nesmrtelný zombií), Ares, Black Adam, Deathstroke, Sinestro, Killer Frost, Harley Quinn a klasika Joker s Lex Luthorem.......nooo tak slušnej oddíl záporáků :-D
Injustice - mlátička (14)
Mel by nekdo zajem na boost 200online her a 100 vitezstvi ?
PS4 zde :)
Ma tu někdo Injustice na PS4??...
Najde se nekdo na online pratelaky?
Pavliček09 diky
diky za radu [s15]
Hublaz:některý arény to mají úplně vlevo,některý vpravo..Musíš soupeře nahnat do rohu a zmáčknout šipku dozadu a X...
taky mam a kdyžtak z něky\m dam ale potřebuju vědět jak se děla to vyhozeni z obrazovky:)
Ahoj, nemá někdo náhodou superman prison skin? Nabízím pomoc s online trofejemi za sdílení. Díky
nějaký parťák na 2 trofeje?
vysvetlil by mi nekdo, jak chodi to, kdyz se proti sobe rozbehnou ( myslim, ze kdyz oba najednou zmacknou R2??) jak to ovlivnim atd... díky
Já to zatím pařil tak 2-3 hodinky a jsem nadšenej..ty arény jsou naprosto úžasný,krutej výběr bojovníků a parádně vymyšlený komba..zatím spokojenost..
...No koukám na ty postavy a si to budou docela jatka. Jsem zvědavej na singlplayerovej příběh....co koukám tak je tam BANE ....Ano ano je to ten, který zlomil netopýra!!!! toho zmetka ušatýho, tu okřídlenou opici ...dále tu máme DOOMSDAYE....no co dodat, je to ten co zabil Supermana..nic víc nic míň..njn.............dále koukám Salomon Grundy(nesmrtelný zombií), Ares, Black Adam, Deathstroke, Sinestro, Killer Frost, Harley Quinn a klasika Joker s Lex Luthorem.......nooo tak slušnej oddíl záporáků :-D
Tak už to někdo paří? Šup sem s pocity. Zejtra ráno pro to běžim
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.