Bojovky

Injustice - mlátička (14)

• zdeny bacon
    zdeny baconzdenybacon

Mel by nekdo zajem na boost 200online her a 100 vitezstvi ?

• TIGERCZ
    TIGERCZ

PS4 zde :)

• Kimi
    KimiZ.M.R.D.I

Ma tu někdo Injustice na PS4??...

• MALEJMORIS
    MALEJMORISMGS4 10/10

Najde se nekdo na online pratelaky?

• 👑☠️HUDLAZ☠️👑
    👑☠️HUDLAZ☠️👑Thug Life

Pavliček09 diky

• Hellmut
    HellmutPS5

diky za radu [s15]

• Pavlicek09
    Pavlicek09B.O.R.E.C.

Hublaz:některý arény to mají úplně vlevo,některý vpravo..Musíš soupeře nahnat do rohu a zmáčknout šipku dozadu a X...

• 👑☠️HUDLAZ☠️👑
    👑☠️HUDLAZ☠️👑Thug Life

taky mam a kdyžtak z něky\m dam ale potřebuju vědět jak se děla to vyhozeni z obrazovky:)

• Lu_Gi
    Lu_Gi

Ahoj, nemá někdo náhodou superman prison skin? Nabízím pomoc s online trofejemi za sdílení. Díky

• Pavlicek09
    Pavlicek09B.O.R.E.C.

nějaký parťák na 2 trofeje?

• Hellmut
    HellmutPS5

vysvetlil by mi nekdo, jak chodi to, kdyz se proti sobe rozbehnou ( myslim, ze kdyz oba najednou zmacknou R2??) jak to ovlivnim atd... díky

• Pavlicek09
    Pavlicek09B.O.R.E.C.

Já to zatím pařil tak 2-3 hodinky a jsem nadšenej..ty arény jsou naprosto úžasný,krutej výběr bojovníků a parádně vymyšlený komba..zatím spokojenost..

• RobotCZ
    RobotCZ
    1

...No koukám na ty postavy a si to budou docela jatka. Jsem zvědavej na singlplayerovej příběh....co koukám tak je tam BANE ....Ano ano je to ten, který zlomil netopýra!!!! toho zmetka ušatýho, tu okřídlenou opici ...dále tu máme DOOMSDAYE....no co dodat, je to ten co zabil Supermana..nic víc nic míň..njn.............dále koukám Salomon Grundy(nesmrtelný zombií), Ares, Black Adam, Deathstroke, Sinestro, Killer Frost, Harley Quinn a klasika Joker s Lex Luthorem.......nooo tak slušnej oddíl záporáků :-D

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Tak už to někdo paří? Šup sem s pocity. Zejtra ráno pro to běžim

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.