Akční TPS

InFamous 2 - InFamous 2 - trofeje diskuse (16)

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

Jó no bohužel... uvítal bych mnohem težší

• marek25
    marek25marek25

hodně lehká platina na 2 dohrání úplně bez problémů

• CJfree17
    CJfree17

cus hele nevite proc jsem mi neotevrela trofej kdyz jsem hru dohral na hard?od uplnyho zacatku to tak hraju a ani se mi neukazalo ze jsem hru dohral z dobrym koncem nehcapu to!?jo a jeste nevite jak nacist nejakou ulozenou pozici?kdyz ze hry dam savegame=loadgame=vyberu neco=a premaze se mi ta ulozena hra na hru co prave hraju. dik za rady

• adusa
    adusa

Marinak DAKUJEEEM, boze ze ma toto nenapadlo. Si moj zachranca :-)

• MarinakCz
    MarinakCz

jak budeš na tom vagonu a strčíš tam tu zbran do toho tak musíš mačkat R1 nesmíš držet,ale mačkat

• adusa
    adusa

ahojte, potrebujem poradit. Hrajem teraz infamous2 a som v zaplavenej casti New Marais a teraz som bojovala v zeleznicnom depe kde som musela najprv fotit vagony so zajatcami a potom ich zachranit, a teraz moj problem. Vagony sa daju otvarat elektrickym hakom co ma Cole k dispozicii po s tlaceni R1 by sa vrata na vagonoch mali otvorit, lenze on ho len tam strci na streche a dalej s nim nepohne. Uz som zufala lebo cely level so musela zacat hrat znova a stale to nefunguje, pozerala som na youtube ale tam by to podla toho malo fungovat. Moze mi niekto poradit ze co robim zle? Dakujem

• senator
    senator

Mám to lidi, dík za pomoc, bylo to lehký, nechápu jak jsem si toho mohl nevsimnout :-)

• KoKoT
    KoKoTNečum!!!

senator-Přesně jak píše milhaus.Dej filtr na ,,Newest mission's" a udělej jich 5.

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

senator - v menu mas polozku uzivatelsky mise. tam si nastav, aby ti to filtrovalo jen nejnovejsi mise.

• senator
    senator

KoKoT - to jsem odehrál těch 10 a pak 25 misí a dostal trofeje, ale tady u týhle musím odehrát 5 misí v nějakým filtru Newes, co to je? Poraď mi prosím podroběji. Dík.

• KoKoT
    KoKoTNečum!!!

senator-Odehrej 5 novych misi vytvorenych jinejma hracama.

• senator
    senator

Chlapy, jak mám chápat tu trofej Trail Blazer, poraďte mi prosím, je to jedna z posledních. Díky.

• KoKoT
    KoKoTNečum!!!

Platina.

• Homer91
    Homer91

Souhlasím s kolegy... hra za dobro je lepší, ačkoliv jsem to poprvé dohrál za zlo (miluju exploze ajsem též raději záporňák) ... mam všechny trofeje kromně dohrát za hard, a znovu to hrát nechci...takže doporučuji hrát za hard ihned ať máte platinu , protože ostatní trofeje jsou v poho....

jen dodatek...všimli jste si odkazů na Sly Coopera? 1.Cole má na zádech Slyovo logo

2.Na jednom kině běží : Now playing The Sly 4 ... Yes, we can ... :-D Provokatéři xD

• tomasmachr
    tomasmachr

Já jsem vždycky radši svině, takže dohráno za zlo a rozjeté dobro :) Musim říct že schopnosti jsou opravdu lepší [s11]

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

Doporučuju hrát za hodnýho to mě bavilo víc máte lepší schopnosti a hardu se nebojte je to dost lehký [s1]

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.