Konzolista.cz

IL2-Sturmovik: Birds of Prey - Il-2 Sturmovik Birds of Prey (26)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Markx
Markx #ACS

Zdravím,koupím tuto hru na ps3 ve 100% stavu za přijatelnou cenu nabídky do PM díky[s1]

Raiden_cz
Raiden_cz #Dovahkiin

To je ale zase jina pohadka nez srovnavat hratelnost :) BTW Je to krasa ritit se s utrhnutym kridlem vstric tvrde zemi :)

EcoManiac
EcoManiac #Demente!

...No jasně cháputě ale prostě mě bavily více než Kz2...

the_edge
the_edge #dave3345

EcoManiac.Cz-to uz rovnou muzes srovnat toto treba s little big planet ci s fifou

Raiden_cz
Raiden_cz #Dovahkiin

Tak teda jinak. Jak muzes srovnavat hratelnost FPS s leteckym simulatorem? Mimochodem ta hra me docela bavi i kdyz letadylka nemusim :)

EcoManiac
EcoManiac #Demente!

...Srovnávam Hratelnost...

the_edge
the_edge #dave3345

tak tahle hra mne opravdu hodne prekvapila. asi budu v zari kupovat

EcoManiac.Cz- nechapu jak muzes srovnavat killzone 2 s timto jak muzes srovnavat 3d akci s leteckym simulatorem?

EcoManiac
EcoManiac #Demente!

...Špatný je že si tu hru hrozně beru ale jinak je to lepší než Kz2...

jaccobino
jaccobino #ReBorn

IL 2 jsem hrával na PC jak blázen :) Miloval jsem tu hru, Ale IL 2 na PS3 asi omezím a budu doufat že snad někdy vyjde Ace Combat na PS3, [s14]

Dvorka20

A hral jsi vubec to na obtiznost realistic nebo simulator, protoze tahle hra je arkada jenom na arkade obtiznost ;)

HerrFlick
HerrFlick #JOZXYQK

arkáda? [s6]

Snou
Snou #lamka

nikdy by mě nenapadlo že budu hrát letadýlka a bude mě to bavit [s1] ...sice 1500 bych za to určitě nedal, ale pokud se hra objeví v nějaké edici za 500 tak proč ne

vonKrup73
vonKrup73 #ValMez

Je to graficky dobrá arkáda, na úrovni výše zmíněné BA2. Ale na zábavu určitě dobrý, nebo ni? [s14]

Mird@

ty voe sem nevedel [s6] [s5] musim hned stahnout pro me kazdopadne povinnost :-) dik za info

zbynda2000
zbynda2000 #zbynda2000

Mird@ jj [s14]

Mird@

ono je na PS store demicko ???

zbynda2000
zbynda2000 #zbynda2000

řeknu jenom jedno hře Blazing Angels 2 to nešahá ani po kotníky

Dvorka20

Podle toho dema co jsem hrál tak tahle hra je pro mě ještě větší překvapení než Batman AA [s14]

Homer
Homer #Hommeer

dobra hra sice sem ji nehral ale videl sem videa z jednicky

TumaPetr

Dá se to určitě v pohodě, uplně stejně jako se dá GT, ale hold se speciálnim vybavenim je to o dost zábavnější. Hlavně se těšim, jak budete nadávat na obtížnost. Když jsem Il-2 hrál poprvé, leťel jsem ve formaci stíhaček asi 10 minut na daný bod, kde mi velitel letky zahlásil mesouni na trojce a než jsem se otočil měl jsem rozpáraný křídlo a směrovku a šel k zemi. Výtečná hardcore, kterou si konzole určitě zaslouží, ale pro občasný hráče to vážně nebude.

Sheng

ja sem jednicku hral na sixaxisu a da se to :) sice par veci ktery nepotrebujes tak casto musis nechat na klavesnici ale ovlada se to na analogu perfektne :)

Sheng

ja sem jednicku hral na sixaxisu a da se to :) sice par veci ktery nepotrebujes tak casto musis nechat na klavesnici ale ovlada se to na analogu perfektne :)

KonigGaga
KonigGaga #Gamer 4fun

na to se tesim IL2 na pc jsem hral u kamose docela dost vyborna hra ale chce to poradnej knypl

TumaPetr

To sem hodně zvědavej, co předvedou tihle kluci na novym konzolovym území. Na pcčku tahle série i jejich odbočky byly vždycky vysoce ceněný. Hlavně teda chci vidět, jak se poperou s DS a PSP verzí.

Kachlo
Kachlo #BOSS

Vyjit by mela v prubehu tohoto roku

Sheng

Zdravím, neví někdo něco o týhle hře? Dočetl jsem se, že má vyjít na xbox360 a na PS3 ale zadny jiny info ne. Dělaj na tom nebo to zrušili?

naky videjko link