Volné forum

Hry u kterých vám běhá mráz po zádech (100)

• scaryjirka
    scaryjirka

Ja jsem byl zesranej u prvniho Silent Hill na PS1,pak uz jen Dead Space 1a2.Nejlepsi je kdyz jsem to hral v noci a najednou me nekdo honil kdyz jsem mel malo naboju a zivotu(na hard),to jsem pred nim zdrhal a mel jsem husinu jako prase!!! [s6]

• CFC94Czech
    CFC94CzechChelsea FC

Co se týče PS3 tak mi po zádech běhal mráz při hraní Mafia2, CoD4 MW, Heavy Rain :-))

• Krammpy
    KrammpyPS

určitě některé sekvence z Dead Space + k tomu vibrující ovladač, SH 2 taky hustý no a samozřejmě RE a Vetřelec [s4]

• Jimbo
    JimboJimbo

já musim vyzdvihnout jednu misi z F.E.A.R. 2, která se odehrává ve školní budově! Okamžiky jako projít půlku mise ve tmě a bez baterky, nebo krásně udělaná ulička mezi školními skřínkami byla fakt dobráá [s1][s3]

• Deshien
    Deshien

Tomb Raider3,fakt sem se bal v Londyne... navic bez memory karty ...

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Alien Trilogy, rok tusim 1996. Stavil se u me navecer kamos, tak to hrajem sedic na zemi nalepeny kousek od TV obrazovky, radar zacina zrychlovat typicke pipani...atmosfera by se dala krajet...aniz bychom si toho vsimli, prisel do pokoje muj pes a sedl si vedle kamose. Ja hraju...zklanim se nad lihni s vajickama, v ten okamzik vyskoci zespodu prisavka, prvni ulek...kamos sebou cukl tak, ze se pohnul dozadu, v ten okamzik zaregistroval obrys hlavy sediciho psa...nasledoval druhy, jeste vetsi ulek!

Uzasne lekaci kombicko, ktere jsem uz vickrat nezazil :)

• MichalkaCZ
    MichalkaCZ

mráz po zádech to já ráda [s14]

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko😉

No a kdo hrál SH2 a vspomene si právě na hotel,první setkáni s konhead mě jěště dlouho nechávala mokré kolečko na prostěradle:D

• Štěkna
    ŠtěknaPure Evil

Silent Hill, Resident Evil.

Pamatuju scénu, kde zombík ťukal na okno a když se vzali náboje z římsy, tak tím oknem propadl :) Tehdy mi bylo 10 a skoro jsem se pochcal :D Jinak souhlas, o těch sestřičkách z SH se mi pak zdálo. Brrrr.

Temná verze SH taky neměla chybu.

Nejdrsnější ale je, když vám je 5 a díváte se na "Věřte-nevěřte". Dodnes si pamatuju scénu, kde svítil alarm a měl to být údajně démon. Prý pravdivá.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Kdyz jsem sel v Doomu 3 za takovej hodne tmavej roh a tam me plesknul po palici zombik s hasakem v ruce. Na tenhle sok nikdy nezapomenu

• xxteryxx
    xxteryxxPaintball

Tak kazdopadne DEAD SPACE 1 & 2. SILENT HILL ale tam tomu napomahala hudba. jinak ja zase nechapu co bylo strasidelnyho u CONDEMNED? kazdej mame jinej vkus....

• Škorpion
    ŠkorpionPS5,PC

Bez debat SILENT HILL 1 (na PS1).To byl nářez...a těch dní s jedním otevřeným okem při spánku[s16].Ani si pořádně nepamatuju v jakým díle byli napoprvý ty "zdravolní sestřičky"...ty mě tehdá dostali skoro do cvokárny[s16]...a hlavně "záhada kláves" na piánu[s14].To byl hotovej horor[s16]

• mutalisk79cz
    mutalisk79czB3 RULEZ

Můj nejděsivější zážitek se týká Battlestation:Pacific.Zapnu ho a RRoD.Málem mě z toho trefil šlak.

• vonKrup73
    vonKrup73ValMez

Když už svěrač, tak jedině "Jen počkej". Jestli to vajíčko stihnu chytit nebo ne, to bylo napětí. [s6]

• Hicas
    HicasNečum!

to me behal mraz po zadech i v Resistance 3, vzdy kdyz na me utikalo tisice zombiku (grims)...

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko😉

Silent Hill 1-2

Hry jako jsou traktor zetor nebo bus simulátor toho se bojím:D

• poutnik36
    poutnik36hádankář

Manhunt, to je jedina hra, ktera me napada...

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

Tony máš pravdu to je dost debilní a krutá scénka ale zase se mi na te hře líbí(nehrál jsem ji ale:D) že takhle nějak to hold chodí i v realu hold hodně lidí jsou svině :(

• Alexxx
    AlexxxLong

Piggsy link

• TonyRocky
    TonyRocky

Když jsem jel v Homefront autobusem, díval se z okýnka a na ulici klečeli rodiče malého děcka. Korejci je odstřelili a to děcko začalo šíleně řvát a běželo k mrtvým rodičům... Debilní scéna... link

• bjelda
    bjelda

Siren 3.Shibita lezoucí po čtyřech s hlavou otočenou o 180 stupňů.Brrrrrrrr

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

God of War 3 Hlavně u bossu když je Kratos ničí... Hades, Hercules, Cronos, všichni jsou tak epičtí že i ted se třepu

• KoKoT
    KoKoTNečum!!!

Silent Hill 1,Heavy Rain (nektere pasaze byli fakt psycho),Farenhait,AvP 1,2 za marinaka.

• Johny353
    Johny353HIMYM

Dead Space 2 pro mě bylo nejhorší hlavně ten začátek v blazinci jak zdrham a pak ten konec s tou jeho pritelkyni. Potom asi Call of Cthulhu: Dark of the Earth to byla stašná utíkačka a hutná atmosféra [s6]

• LordikDevil
    LordikDevil

VRB : Na SIXAXISU ? Ze by ?

• TumaPetr
    TumaPetr

Cimbu: S Dualshockem? A na čem bys to chtěl asi hrát? :D Teda radši si nebudu domejšlet :D

• Cimbu
    Cimbu

Dead Space v noci na sluchatka a s Dualshockem3, samozrejme na nejtezsi obtiznost. tato kombinace je brutalni

• vonKrup73
    vonKrup73ValMez

Tak já jsem občas pěkně smrděl u Alana Wakea.

• Smajdak
    Smajdak

dead space mi teda vůbec strašidelné nepřijde, ale je to přeci jen otázka vkusu :) osobně jsem se nejhůř cítil u Condemned 1 (z toho co jsem zatím odehrál) a plánuju si koupit všechny díly Project Zero, když to tady tak vychvalujete :)

• tomaskalecky
    tomaskaleckyAC BH

Alone In The Dark 4

• adelindros
    adelindros

... tak dead space mám za sebou ... ale hrál jsem to jen ve dne ... v noci se to nedalo - málem jsem vyletěl z kalhot ... [s6]

• flipper
    flipper

je mi přes třicet a Dead Space hraju už asi tak rok. Horory mám rád ale nesnáším ty lekavý pasáže. Takže to znamená , že si pustím Dead Space jednou do týdne do prvního leknutí , cca 5 minut a hned Quit Game [s6]

• blacklama
    blacklamakuki_cz

Dobrý na strach je taky Projekt Zero, taky JP gameska.

Docela dost psycho hra [s15]

• skandy26
    skandy26skandy26

Určitě Dead Space...jako bejt sám doma a hrát to o pulnoci, tak to je něco na mě [ [s6] pak sem mel strach se jit vychcat [s6]

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

link

ta hudba to je nezapomenutelny doporucuju pustit od 2:10 pro pamatecniky [s6]

link

S.T.A.R.S :)

a Alone in the Dark

• DarkWindScorpion
    DarkWindScorpion

u mě jednoznačně Dead Space

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Call of Cthulhu Dark Corners of the Earth - utek z hotela, najhororovejsia scena aku som kedy hral. Ziadna zbran, uprostred noci sa hlavny hrdina zobudi na sekeru pretinajucu jeho dvere, musi sa rychlo pozbierat, zabarikadovat dvere a proste utekat. Treba si k tomu pridat audivizualne halucinacie hlavneho hrdinu, dynamicky system zranenia (utekat s prestrelenou nohou nie je nic moc :-) ) a situacie kde jedno nespravne odbocenie alebo zabudnutie na odomknute dvere, ktore bolo treba zabarikadovat sa rovna smrti alebo spominanemu vaznemu zraneniu, ktore dalej komplikuje utek .Absolutny teror, uzkost a strach o holy zivot - v hre je tyhto momentov nespocet ale tato cast je podla mna najlepsia.

• pitrs
    pitrs

já jsem teď objevil výbornou věc na PC. Jmenuje se to Penubra. Má to dva díly + datadisk a je to paráda. Něco jako horrorovej half-life ale lepší:) Jinak na PS3 jednoznačně Siren. To je moje srdcovka (a tak trochu i kalhotovka-plínovka) Dohrál jsem ji. Pokud to srovnám se Sirenem jedničkou z PS2 (taky jsem dohrál) tak to není až tolik surový ale i tak je to velmi zneklidňující hra:)

Teď plánuju že si seženu Condemned 2 :) bylo by škoda takovou hru minout [s1]

• 11chorche
    11chorche

Ti co tady píšou SBC, tak musím jenom souhlasit. Hlavně, když jsem hrál za tu malou holku. Kapitola v nemocnici mi dodnes nedá spát...;) Japonci umí pocuchat nervy!

• Gippal
    Gippal

50 Cent: Blood on the sand, tak špatnou hru sem snad ani nehrál, sem ji nemohl ani dohrát. Sem ji musel vypnou po cca necelé hodině, protože se to fakt nedalo. Děsí mě, když vychází takové hry.

• Anze11-cze
    Anze11-cze

tak sem u skopika premyslel nad hrama z ps1 a vzpomel sem si jeste na Dino Crysis 1 . Ne ze bych mel strach u toho ale kdyz nebyly naboje , trosku stresy byly =) hlavne ti raptori z dvouma nohama me sraly , pred tema vzdycky utek ... Jak ted v paraku moc nehravam ani nemam naladu , tohle bych si dal ted hned :/

• sotysnake
    sotysnakesnaaaaake

SH1 a ted jsem si vzpomněl na hru Siren.......brrrrrr

• tomaskalecky
    tomaskaleckyAC BH

Tvurci FEARU se asi inspirovaly Samarou

• Louli
    Louli

Fear jak sem lezl po žebřiku a vylekala me ta hnusna baba alma nebo co to ma za dementni jmeno za to sem tu hru vymazal :D

• Slim_Shady
    Slim_Shady

Resident evil 3 u toho sem se tenkrát málem posral i když sem to hrál ve dne.

• kuki164
    kuki164Play3Day

SIlent Hill 2 scéna z hotela keď som bol v nejakej izbe a počul som Piramid Heada ťahať za sebou meč. To som sa skoro posral a vypol.

• blacklama
    blacklamakuki_cz

Nejvíc jsem se bál u Siren Blood Curse, dostal jsem se do třetí kapitoly a potom jsem neměl sílu to hrát, při harní jsem pocitoval nefalšovanou hrůzu a děs. Něco takovýho, skutečně nikdy více :D Silent Hill je proti tomu čajíček :)

• tomaskalecky
    tomaskaleckyAC BH

Ja u jedny hry na PS1. Bylo mi asi 6 let a v ty hre sem moch hrat za chlapka nebo za nejakou zenskou. Za toho chlapka sem byl u zavreny brany , vedle vchod do nejaky boudy bo co, tam chlapek vod krve bez ruky myslim, pokecal jsem s nim a sel ven, pak sem slysel krik nebo strileni nebo co a Quit game! Brrrrr

• the_edge
    the_edgedave3345

mne ten chernobyl a okoli tak nejak fascinuje nebo jak to rict a fascinuje mne to do te miri ze bych se tam do toho mesta duchu do pripyati(bylo i v COD4) i chtel podivat. a prave proto mne tato hra padla jak usita.

• J.T.honza
    J.T.honzaGuitarHero

the_edge: Stalkera jsem nehrál, jen jsem na něho četl recenzi a moc mě to nezaujalo...tak či onak by to můj komp neutáhl, takže bohužel... U Sirenu jsem ale byl fakt posranej...jak se normálně na hororové filmy nedívám nebo se u nich i směju, protože mi to přijde jako pitomost, tak u Sirenu nebo Shattered Memories - jak jsem to hrál na koleji sám, v noci, v pokoji, potmě....fakt jsem se bál jak sviňa...když Ti do toho v Sirenu ještě ten ovladač bije podle tlukotu srdce....no fakt jde z toho mráz po zádech [s14]

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.