Volné forum

hry u kterých "raplíte" :) (57)

• ADHONOREM
    ADHONOREM

Z novějších her jsem asi nejvíce dával průchod “citům“ u Gran Turisma 5 v závodech proti Sebastienu Loebovi a s Red Bull vozítkem, které jsem se snažil ukočírovat s pomocí Dualshocku. Jako další hry bych mohl jmenovat snad veškeré MP záležitosti, kde zábavnost ztroskotala na lidském faktoru. :) Ze starších si nejvíce vzpomínám na BlackThorne, jeho krytí ve stínu a následovné hrátky s nepřáteli, kdy ani jeden z vás nechtěl riskovat. :)

• kolikkk
    kolikkkAwesome

2fox171:

To samé, ale nakonec jsem to na veterána vyhrál, ale ta ruská mise, kde na ten opuštěný dům najíždí tanky, tak z ní jsem byl fakt vytočený. [s3][s3]

• fox171
    fox171fox171

Call of Duty Classic na veterána, opravdu velmi těžké, bohužel jsem se zasekl na lodi, kde jsem skončil a pustil hru na easy, abych to vůbec dohrál. [s13]

• czDante92KONDAR
    czDante92PSMR

Killzone 2, poslední souboj s desítkami helghastů na Elite obtížnost. Šílená obtížnost + příšerně odolní nepřátelé + dementní ovládání = víc sprostejch slov než řeknu za celej rok, a že rozhodně nejsem žádnej slušňák. BTW doteď jsem to neudělal.

• Tuxedoassassin
    Tuxedoassassin

Zase. O_O

• Tuxedoassassin
    Tuxedoassassin

Zase O_O :D

• Tuxedoassassin
    Tuxedoassassin

Jo na tu misi v CoD4 si vzpomínám, na Veterána jsem to radši nezkoušel, ale já to udelal tak že jsem si lehl vedle MacMiliana a s ním společne odstřeloval. :D Ale než jsem to zjistil, tak AGHHHHHHHHHH bylo hodne. :D

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

Když mě ve flashpointu po hodině hraní na hadrcore sundá nějaká zbloudilá a já to musim jí celý znova... nepotěší :D

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

Mě ten Wipeout nepříde zas tak těžkej.

• poutnik36
    poutnik36hádankář

Alias: Ja vim, musim trenovat, trenovat a trenovat az z toho nakonec zmagorim. [s6]

• Alias
    Alias

Poutnik: No u nekterych her tohle nejde, napr. ten Wipeout to musis trenovat, trenovat a zase trenovat. Protoze jak z toho jednou vypadnes tak muzes zacit znova. :))

• Offon
    OffonClose it.

poutnik16: Přesně tak! Už je to dýl, ale pamatuju, že ta mise prostě nešla udělat. :D

• poutnik36
    poutnik36hádankář

Vy jste psychousove [s6]. Kdyz mi neco nejde, tak se na to vykaslu a vratim se k tomu jindy. Jinak nejtezsi hra, kterou jsem hral, mi prisel CoD 4 MW na veterana. Nemohl jsem udelat usek, kdy nesete McMilana na stanoviste a pak cekate 10 minut na vrtulnik. Na te mape se nebylo kde schovat!!!

• tomaskalecky
    tomaskaleckyAC BH

Ale taky u F1 2011, jednou nabourám a první místo v tahu>restart

• isildur heir
    isildur heir

world of tanks na komplotu, jinak challenge u vsech konzolovych her

• WarNex
    WarNex

Já u žádných.. Ale byly doby, kdy ano... Naštěstí je ale mám za sebou. ^^

• Hellmut
    HellmutPS5

MK9 jednoznačně [s3]

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Obecně se u her nevztekám. Alespoň ne u SP. Ale u MP, to je něco jinýho. To mě teda dostává do varu, zvláště pak FPS :)

• Štěkna
    ŠtěknaPure Evil

"Proč ta kur.a neumí plavat, kur.a!" [s6] skoro bych zapomněl

• Kubackin
    KubackinLightning

jo v AC to někdy byly taky nervy [s3]

• tomaskalecky
    tomaskaleckyAC BH

Já jsem se na to vysral když mi umřel člen rodiny

Ale i AC1 kde jsem ho(Sibrand) honil po těch lodích. Sem furt křičel: Proč ten zmrd neumí plavat!? :D

• Kubackin
    KubackinLightning

Tomaskalecky: jo to je zahul Black ops na veterána taky jsem se s tím sr.l až jsem se na to vy..al [s6]

• tomaskalecky
    tomaskaleckyAC BH

Kubackin: To si mě měl vidět u poslední mise v CoD BO na veterána.

• Kubackin
    KubackinLightning

No nejčastěji jsem raplil z MW2 vždy poslední kill do Nuke a zabil mne Noobík co má sotva 1.PRSTG fakt jsem myslel pokaždý že mě odvezou někam do ustavu [s6]

• alex33cz
    alex33cz

aj na mě už bouchali sousedi [s6] [s6] [s6]

• Krammpy
    KrammpyPS

naposled jsem málem vystříkl u Mortala a to už i sousedi bouchali na zed [s4]

• the_edge
    the_edgedave3345

dalo by se rict ze u 90 procent soucasnych her co vytvorili japonci.

• shenmue
    shenmueshenmue

osobně jsem nejvíc chytl rapla u soul calibur IV - tower. Hrál jsem vždy každý díl za maxe ani tento díl nebyl vyjímkou,ale patro 52-55 nebylo možný udělat. nakonec jsem to zvládnul,ne proto že bych se to naučil,ale protože mě protivníci po několika hodinách "nechali"... prostě jsem je ukecal :-).... asi si si řekli že jsem chudák zoufalej ...

Dále DOA 4 ,ale i jiné bojovky. U DOA 4 na survival porazit 100 protivníků.... to mi příjde jak blbej vtip.

Hraji zásadně vše na nejtěžší obtížnost (kvůli achievemnetům/trofejím - obvykle se otevřou po dohrání 2,nebo 3 např. za normal,hard,insane) a u žádné hry mě vyloženě rapl nechytl (až na zmíněné bojovky - pro změnu je hraju na normal,žádný hard... to by mě mohlo :-) ).Je to tím,že je dnes vše tak nějak lehčí,než bývalo dřív. Když vás sejmou,tak kousek před smrtí je pravidelně checkpoint,takže to nebývá takovej "vopruz".Tím ale neříkám že člověk nenarazí občas na nějaký hooodně těžký úsek hry se kterým se dovede pěkně potrápit.

• Lamps
    LampsLamps

FIFA, Bad Company, nedávno u Crysis (pochroumanej monitor)

• Lee_NR
    Lee_NRFuri ❤️

A este som tak nervacil pri Sports Champions a Ed, Edd & Eddy :)

• Lee_NR
    Lee_NRFuri ❤️

A este som tak nervacil pri Sports Champions a Ed, Edd & Eddy :)

• Lee_NR
    Lee_NRFuri ❤️

KoKoT: pri tej misii som to tiez prestal hrat a uz sa k tomu nechcem vratit. Som mysle, ze CD aj XBOX vyhodim vom oknom :D

• LordikDevil
    LordikDevil

JENIK182 : Jestli mas na mysli SIXAXIS tak ten mi este taky drzi pohormade :) A MostorStormy vsecky sou zahul hlavne ty vyssi levely :)

• KoKoT
    KoKoTNečum!!!

GTA San Andreas (PS2) pri misi jak jste meli zestrelovat ovladaci letadla ze strechy budovy kulometem.Tenkrat jsem vyndal DVD z hrou,zlomil ho a zapalil.To ovladani na joypade bylo fakt na ho..o.

• JENIK182
    JENIK182VŠB-TUO

Největší raplení bylo asi při Batman AA challengoch [s6] Pak jednoznačně u Mirror's Edge a samozřejmě nemůžu vynechat Motora Pacific Rifta Mulťák [s3][s3][s3] To byly nervy! Ale celkem sám sebe obdivuji, že mi ještě vydržel ten ovladač co byl přibalený u PS3, už jsou to bezmála 3 roky a já s ním netřískl [s14]

• Styxx
    StyxxLikeABoss!

Tekken 5 ještě na PS2, u toho jsem rozpůlil ovladač, když jsem na něj dupnul. Od tý doby jsem klidnější, páč to za to nestojí. Jinak naposled jsem se rozčílil u Army Of Two, když jsem to hrál na single a druhá postava nebyla schopná reagovat na příkazy, stála na místě a nic nedělala, nemluvě o tom, kolikrát díky tomu jsem nebyl schopnej projít dál. Po dvou hodinách jsem to vypnul, mrsknul do krabky a už to hrát nehodlám. Jinak se normálně vztekám, když mi něco nejde, ale raplím méně často.

• LordikDevil
    LordikDevil

Hra ktera me nejvic dostala do varu : asi vsecky kde se mi neco nepodarilo na poprve, sem strasne netrpelivy clovek a rychle se naseru :) Ale nejvic sem nadaval Resistance: Fall of Man mise na te zakladne v Bristolu kde ste tam prijeli a propadl se ten strop a cele sem to musel projet sam a nakonci te mise v tom videu Hale zabil toho bosse v te kleci :)... Pamatuji si ze sem nemohl projet k checkpointu hned ten zacatek a jednou kdyz uz sem byl skoro u autosavu tak me zabili, to bylo ku*ev a pi*i :D Si pamatuju ze sem byl tak nasranej, ze sem to vypl a sel to ven vybehat :) Ale celkove ta mise pro me byla nejtezsi v zivote a kdybych tam byl realu tak se asi poseru strachy :D

• Mara988CZ
    Mara988CZ

Já jse moc nenervuju,ale když to příde,hrál jsem hokej NHL11 mám level 61 a porazí mě týpek z prvním levelem 2:1 mě porazí byl jsem stokrát lepší a ještě mě zničil 22 výher v řadě,ale prostě to nešlo mu dát víc golu(kdo hrál nhl tak ví),tak že jsem tak nadával to lítalo tolik pi.č a tolik kur.v ovladačem jsem taky třískl ozem ale od hifiny a ted abych si pustil radio aspo[s6]n tak musím ručně pač ovladač je napadrt [s3]

• Spontheplayer
    Spontheplayertvoje bába

Jednoznacne NHL znicil jsem u toho dva ovladace, uz nikdy si nekoupim hokej.

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

Já mám největší nervy u hry NINJA GAIDEN 2 na tu 2 nejtěžší obtížnost, jednou mě ta hra tak naštvala že jsem hodil tu krabičku od hry proti zdi. Od tý doby tu hru radši nehraju.

• alex33cz
    alex33cz

asi batl 2 když hrajem proti japoncům či rusům... nejvíc mám nervy v pr... když mě 4x za sebou dostane 1 a ten samej hráč [s3] [s3] [s3]

• Lee_NR
    Lee_NRFuri ❤️

xD to nasere[s6]

• kamilpetras
    kamilpetrasPS5+XsX

U me rozhodne Mass effect 2 insanity obtiznost nemohl sem se z jednoho levelu dostat a trvalo mi 4 hodky nez sem to konecne udelal no a behem te doby padlo tolik sprostych slov ze na me matka chtela poslat psychiatra...

• Štěkna
    ŠtěknaPure Evil

Wow, a já myslel, že Driv3r je nejhorší [s3]

• Alias
    Alias

Batman chaleges a Wipeou HD nekolik poslednich zavodu....hotovej Džihád. :D

• nomad-cz
    nomad-cz

ace combat AH kolo po bombardéru,první letku zníčim a druha vubec nejde zníčit,setřesu jednoho a než dorazim protívníkovi tak se na mě pověsí další zmrd takže nic jiného nedělám než že se jen vyhejbám raketám

• sailog
    sailog

Batman a bojové challenge!

• Lee_NR
    Lee_NRFuri ❤️

Ghostbusters the videogame na profesionalovy

• kajomonek
    kajomonekkajomonek

Já hodně kvetl u Time Trialů v Mirrors Edge a posledním cupu v Modnation Racers,ale dualshock jsem naštěstí nezlomil.Ale souhlasím s RacochCZ WaW je na veterána pěkný hardcore.

• zigi2846
    zigi2846.

jo split second je síla

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.