Pro pobavení

Hrozí stávka důchodců...co vy na to? (66)

• Gunfire
    Gunfire

LordikDevil:naprosty souhlas

• Gunfire
    Gunfire

LordikDevil:naprosty souhlas

• LordikDevil
    LordikDevil

nejhorsi sou ti blbecci pod zakonem, tem kdyz clovek zmaluje tlamu tak jeste ma z toho pruser a je popotahovan ppo cajtech za diskriminaci, rasisismus a kdesi-cosi... Proste stve me, ze ja se musim poctive ucit abych se mel v budoucnu dobre a pomohl rodicum splatit dluhy, zatimco oni maj max. 6 tridu s petkama, 2 roky vyuceni malir ci cosi, od patnacti to mrda cikanky v osumnacti se s nema ozeni a pak parazitujou system... Proste dneska nepotkate ciganskou rodinu ktera ma min jak 4 decka. Ani se jim nedivim kdyz nas stat jim to toleruje a jeste jim ten "byznys" plati na ukor pracujich lidi... Kdyby se toto vymytilo tak sme do 5-ti let jako stat bez dluhu i s tunelovanim od politiku. Z toho je mi nabliti... Proto volim DSSS a nebojim se to otevrene priznat, protoze Vandas mi prijde jako spravny patriot, kdyz vedle neho dam ospaleho, uhuhnaneho a uslimtaneho Swarczemcosi tak si rikam jaktoze neni Vandas min. Ministr Vnitra

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

zaostala? dyt je to jejich mesto. o vikendu prez noc uz na namesti radsi ani nejdu. a kdyz prez den vidim, jak se tam na lavickach opalujou, tak se mi otevira kudla v kapse. jenom projdes 10 metru od nich a uz maji blbi kecy. a nejen na me, jde kolem maminka s kocarkem a uz hlasi i na ni. a nejhorsi jsou ti, kterym je 15 a min. bych blil

• k.u.k.i
    k.u.k.iou jééé

fanda: jiny kraj, jiny mrav, to u nas v Usti se s nima uz neparou, revizori jdou po nich jak slepice po flusu, kdo nemaka, dostane vestu a musi zametat a kdyz to ne tak se hrabou v popelnici, zbiraji vajgly a ti mladsi loupi a na socce dostanou misto penez karticku s kreditem, sice tady u nas v mhd ne ale v teplicich se nastupuje prednimi dvermi. Tim chci rict, ze pokud to jde, tak i zde existuje reseni a divil by ses ale nedavno si tak stojim na zastavce, bavi se dva cigani a ten jeden mu nadava jak je blbej, ze nepracuje.

• Gmok4
    Gmok4PS+indiáni

Naco stavka?!? Nikam to nevede,muzete nadavat a volit jak chcete. Nikam to nevede. Chce to radikalni reseni a ne porad becet jak ovce.

• LordikDevil
    LordikDevil

fanda : neco podobneho se stalo u nas v Havirove... Je to hnus a nejhorsi na tom je, ze tem svinim to beztrestne prochazi

• LordikDevil
    LordikDevil

Ja vam to reknu takhle... s dnesni socialni situaci to zkonci tak, ze nekomu rupne v bedne a vystrili celej nas vladni system... S dnesni rasovou disriminaci bilych obcanu na ukor tech cigosu uz to jde ted do haje, jenom za jeden rok se na jejich socialni davky a ruzne pitominy vyplejtva pres 400 miliard rocne ! Komu to logicky dojde v hlave + bude ho romska populace srat tak veme samopal a postrili vsecko jak ten borec z Devinske Vsi. Jenomze to bude o to horsi, ze s sebou strhne cely narod :) Takze "nejjednodussi" lek pro poslance je konecne si uvedomit ze lidi nejsou tupe stado ovci a oni nejsou zadni nedotknutelni bastardi...

• Janinka
    Janinka

Děkuji příspěvku z 00.40 za krásný začátek dne, není nad to se takhle brzy po ránu od srdce zasmát [s6]. Jen mi to nedělejte moc často, jestli si ještě jednou naprskám kafe do klávesnice, tak to můj noťas dlouho nevydrží.

• isildur heir
    isildur heir

to sou hrozny slinty

• milan76
    milan76

Svoboda projevu [s6] velmi vtipné . Tady je svoboda projevu taková že můžes svobodně říkat jen to co je " korektní " pokud ne jsi automaticky nácek nebo komunista. A ti se museji demokraticky zrasit aby neohrozili tuto "demokracii" [s1]

• robokop88
    robokop88A.C.A.B.

Tady není svoboda projevu Pane T.

• Pan T
    Pan TDrifter

Všichni komunisté by měli podporovat a propagovat demokracii, protože jen díky ní můžou veřejně a otevřeně žvanit svoje blbiny! Jsou to největší konzumenti svobody slova. Najednou se jim to moc hodí, být svobodní. Kdo má rád komunismus, ten ať mlčí, protože to je to, co měl kdysi tak rád!

• Devilbringer
    Devilbringer

Škoda, že "PRAVDA" se aktualizuje ob týden.

• Styxx
    StyxxLikeABoss!

A tu pravdu velkou a největší nám tu přednesl náš nejoblíbenější, nejznámější a, k tomuto úkonu, ze všech nejvíc povolaný "jaccomo takzvaný Pravdomluvný".

• Devilbringer
    Devilbringer

Casu dost, takhle to vypada, ze to tvoje zhmotneni slova boziho z minuleho tydne byla snuzka podvodniku, stejne tak jako vsichni ostatni. Presne jak jsem ti rikal, kdyz si jejich jmenem shazoval vladu a dosazoval je na hrad.)

• Devilbringer
    Devilbringer

Nestál si ty náhodou ještě nedávno skálopevně za Holešovskou Výzvou?

• milan76
    milan76

V Komunismu nežil nikdo jelikož to je jen hezká pohádka. Nicméně na tu dobu mám jen dobré vzpomínky což se o dnešní době říct nedá. Ano byl jsem pionýr a popravdě zcela dobrovolně a nikdo nikoho nikdy nenutil aby tam byl. Do průvodu jsem taky chodil a opět bylo hodně co nešlo a nic se z toho nedělalo. Můj názor je, že schopnej člověk má možnosti v každém režimu vyniknout. Stačí se podívat na bývalé JRC to začalo podnikat v roce 1988 už za komančů a to zcela legálně. Každopádně já a moje rodina se měla dobře ( neříkám luxusně ale dobře.)

• Moments hunter
    Moments hunterXL>All

Takže hlavní argumenty tady jsou, že kdo nezažil komunismus, nemůže tady o tom mluvit a to, že se máme buď hůř, nebo prostě stejně...

Aha, takže pochybuju, že někdo tady zažil "zlatá" padesátá; stejně tak nejspíš všechny ty knížky o pravěku, antice, středověku, atd. budou nejspíš blbost, když je napsali lidé, kteří v té době nežili.

• ice-p
    ice-p

je to tak,jak říká Fanda

• WarNex
    WarNex

Koukám, že se to tu začíná rozjíždět. Už si moc nepřipadám jako na herrním webu. :D A to by mne zajímalo, kde je jaccomo. Toto je vyloženě jeho tématem.

• Styxx
    StyxxLikeABoss!

Vole, neserte se do Fandy, ten se za svou tvář nestydí. Teda přibližně od 31. března a 23:53 hodin.

• k.u.k.i
    k.u.k.iou jééé

Tady link video pro nektere jedince, je potreba otevrit oci, protoze to co je zde receno jsou fakta a dnes se to deje a prosim dokoukat ale je mi jasne, ze si ti jedinci stejne budou mlit tu svoji pravdu. bohuzel a nebo ze by bohu dik [s6]

• A666tool
    A666tool

Fanda se přestal bavit s blbcema....tím zabil dvě mouchy jednou ranou, zaprvý hodně ,,blbcům,, se uleví, a hlavně do smrti má po starostech se samomluvou. Jen mě mrzí že už se nedozvím, jak podle nicku a avatara, poznám prudkého inteligenta jako on od nás ostatních. Vím jen že mimino a strejda s půlitrem, jsou důkazem inteligence tak pronikavé až je ji pro nás škoda. Stějně tak se bohužel nedozvím, co ho sere na Davidově hvězdě...i když tuším. Každopádně pokud jsem za to pro Františka idiotem, beru to jako vyznamenání, a škoda že se také nedozvím jestli to má podobně i s dlouhým vlasem:). Holt ted už se bude bavit jen s další prudkou inteligencí na novinkách. Mrzí mě to, a doufám že se vrátí aspon mi vysvětlit jak je možné že člověk který podepsal Chartu 77, Několik vět, a byl vyslýchán kontrarozvědkou a dozajista bolševikem i jinak perzekuován, při své inteligenci, na bolševika vzpomíná v dobrém, jak se za něj mohl mít lépe než dnes, proč je mu fuk co páchal na ostatních, jaktože mu jsou umučení a popravení za bolševika šumák zatímco nás dnes všechny lituje, jak se máme špatně, v kolika půjdeme do důchodu atd, ...z obdivovatele a spokojenýho občana, je obkoment disident....... Amnesie? Schizofrenie? Nebo sám sobě a nám něco nalhává......EDIT: nosili ji na příkaz Heydricha, od 6 zari 1941, ale o to nejde...s tvou inteligenci bych predpokladal ze budes u nacka cekat svastiku nebo nejakou tu 88micku v nicku...nekdo je tady hodne vedle to kazdopadne:) Kdyz bude mit nekdo trnovou korunu jako avatara budes predpokladat ze je to obdivovatel rimske rise, neverici, zid? ja bych cekal krestana i pres to ze trnova koruna mela pusobit jako cejch...mam ji aby srala lidi jako ty a nacky, abych je sral ja pokud chces

• k.u.k.i
    k.u.k.iou jééé

Taky mam pujcku na byt splacenou a jsem za to jen rad a pisu to proto, ze jsem ztratil praci a ne diky mnou ale diky zamestnavateli, ktery musel ukoncit cinnost.

Chtel jsem pomoc od banky, ktera mi ji pri podpisu garantovala a ona mi skutecne pomohla, pozastavila splaceni dokud si nenajdu praci ale pozor, uroky jeli dal na plny plyn, plus uroky za nesplaceni v radnem mesicnim terminu a cim dele bez prace tim hure, to jsem byl pul roku a pak jsem se prohnul, jelikoz oni ty mesicni uroky chteli hned, potom co tu praci si najdes a jak pises, zacal jsem u sebe, proto si uz pujcku zadnou nevezmu ale hezky penizky nasetrim a jde to.

Ted jsem v pohode ale lituju ty, co si berou hypoteky, ikdyz to bez nich mit to svoje teoreticky nejde ale zadny strach, az bude nejhur, tak prijde spasitel Goldman Sachs a spasi nas vsechny na dalsich 20let.

• k.u.k.i
    k.u.k.iou jééé

Ja si myslim, ze to drahe neni a da se na to nasetrit ale beda pokud nebudu setrit v bance, to potom prijde stat pekne na buben, tak proto pujdu a jako spravny demokrat si vezmu pujcku a budu to mit hned a mozna i zadarmo[s14]

• Styxx
    StyxxLikeABoss!

Nemyslím si, že je to tak drahý, aby sis na to jinde za chvilku nevydělal, ať už by si tam zůstával nebo ne. Mimo to, o tom to ani nebylo, co jsem říkal. Jde a šlo už jen o tu možnost.

• WarNex
    WarNex

Jasné, ale příklad dvou jedinců není na místě... V takovém ohledu se to musí brát celkově. Když si to nemyslíš, OK, neberu ti to.

• Styxx
    StyxxLikeABoss!

Jo, to je dobrej argument.

• WarNex
    WarNex

kuki: Neboj, to se nestane. :D A když ano, tím lépe. Stejně je tato diskuze prostě endless.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.