Volné forum

Hraje s vámi vaše přítelkyně/manželka? (82)

• zuzzara
    zuzzara
    4

Hraju už asi 12 let a s přítelem jsme se poznali přes ps3,ale byl přes půl republiky,takže jsme spolu hráli online třeba COD MW2,GTA IV a Residenta 5 no a po pár návštěvách jsem si ho i s druhou ps3 nastěhovala k sobě :D takže teď máme každej svůj herní koutek jeden v obejváku a druhej v ložnici :D jak říkám já hraju ráda,takže pařit může kdy chce a když vím,že po nějaké hře touží, tak mu udělám radost :) zrovna teď se přetahujeme o ovladač u GTA V :D

• Magnus
    MagnusTLOU

No tak moja furt držkuje, bere mi ovladač, vyhazuje pojstky a myslím že jednou PS3 viselo z balkonu. Ale jinak spolu hrajem Diablo 3 [s3]

• jaccobino
    jaccobinoReBorn

Hraje... Když ji na PC přestanou bavit The Sims 2, tak se vrhne na NFS: MW a The Cave a mam po hraní. [s6]

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA
    1

No moje přítelkyně by si ráda zahralá ale bojim se že pak budu na ní koukat a ona že bude hrát pač pařmenka kdysi byla :D Tím pádem si to hlídám a radši jí joyped nepujčuji ale co,ona si hlavu neděla na facebooku a ty sračky jí zajímají momentalně asi víc :D Jinak si myslim že by si ráda zahrala ikdyž fifu nemá ráda respektive fotbalisty tak mě by udajně chtela ve fife natřít bobek prý moc machruju :D :D

• BigFood79
    BigFood79Ovw / Ttf2
    21

Já jsem na holky a není moc lidí co by o mě řeklo že jsem normální.

• Deshien
    Deshien
    31

Zil jem u zirafy ve sklepe tri mesice a ten clovek vi o cem mluvi

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko⸸Ave Satanas⸸
    11

nicméne jack jelikož je pražak muže byt v klidu je ve meste kde je jeho orientace 94procent lidí....:D:D:D

A sailogovi bych klidně mámu Dělal[s7][s7][s7]

BTW: je snad jedno kdo jaky je,na co je,co poslouchá,kde,nebo jak žije...duležité je (tady) co hraje)

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko⸸Ave Satanas⸸
    1

néé je dement protože se tak vyjadřuje..stejně jako ty,ale ty nejsi dement,jen nazorově omezeny...třeba to dělá špatná zkušenost..? nicméne take je tu Formu pro PS3 a baví se tam lidi o xbox360 takže :-P

• Gmok4
    Gmok4PS+indiáni
    61

Asi jsem mimo protože jsem na holky. Koukám že je tady hodně zastánců buzerantů.Založte nějaké gay fórum a tam můžete řešit kdo komu bude dělat mámu.[s6] Zirafcatko maro je dement protože je na holky? To že jsi na žirafy mě nezajímá,název fóra je napsán dost jasně.

• Hromotluk
    Hromotluknezávislý
    32

divim se že ještě existují zabedněnci a omezenci co si mysleji že ''správný'' vztah je kluk + holka.

Nevim co by mělo být špatnýho na tom že je někdo gay nebo lesba

• Offon
    OffonClose it.
    1

Gmok: A jaká je podle tebe definice "normálního" člověka?

Pokud jsi na holky a myslíš si že jsi normální, jseš asi mimo.

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko⸸Ave Satanas⸸
    1

Gmok: ja jsem na žirafy? no a?:D

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko⸸Ave Satanas⸸
    1

ty vole dement no to me poser.....:/ (myšleno na maria:D)

• Gmok4
    Gmok4PS+indiáni
    61

Jack radcliffe normální kluk je na holky!!! Nazdar.

• BigFood79
    BigFood79Ovw / Ttf2
    1

Off:třeba je maro taky a bojí si to přiznat.

• Offon
    OffonClose it.
    41

Musíš si zvykat, páč lidi jsou prostě dementní. Furt si říkám že nemůžou bejt "až tak" debilní, ale očividně ano.

maro: Vůbec netuším, co je na tom tak vtipnýho [s1]

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer
    82

Vždycky mě pobaví, jaký má mínění dost lidí o buzerantech. Mě baví hry a vše kolem, přítel se zase věnuje fotbalu na profesionální úrovni. Z mého pohledu jsme "normální kluci", ale proti gustu žádný dišputát [s6]

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx
    52

ty vole bukvy! To me poser nene :D :D :D

• Phlips
    PhlipsK

xDante1986: Tak u Sailoga to vím, u toho se stačí jen podívat na jeho avatar :D

U Jacka to je pro mě novinka, ne že by mě to nějak zvlášť zajímalo (stejně ho neznám :D ), ale chtěl jsem mít jasno v tom, co tím komentářem myslel. :-)

• RonalF
    RonalF

Ta moje je taky pařmenka, ale těch sraček na fejsbuku.[s15][s15][s15]

• Gmok4
    Gmok4PS+indiáni

Jack Radcliffe to je jasný že hrajete Buzze.[s6] Nesnáším buzze.

• Phlips
    PhlipsK

Jack Radcliffe: To myslíš vážně, že jsi gay, nebo to je nějakej zvláštní druh humoru?

• IMHeS
    IMHeSS.O.A.D.
    2

Já si s přítelkyní zahrál jenom jednou... byl to mortal kombat, dostala čočku a od té doby sem ji neviděl..... nezvládla prohru mrcha jedna :D

• IMHeS
    IMHeSS.O.A.D.

do těch JRPG bys ho měl dostat protože o hodně přichází :D

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer
    21

Než jsme spolu s přítelem začali chodit, tak hrál jen nárazově jednou za sto let něco na PC. Od té doby co jsme spolu, jsem můj koníček přenesl i na něj.

I když nemá moc čas kvůli práci, tak na hraní si čas najde.

Jeho nej hry jsou God of War, Ninja Gaiden a všechny ty Hack n Slash. Hitmana s GTA a Uncharted miluje. Dá se říct, že hraje skoro všechno až na JRPG (ty nenávidí) a FPS (prý se v nich není schopen zorientovat). Spolu hrajeme snad jen Buzze. Jinak se spíš hádáme o PS3, Xbox, kdo zrovna bude hrát.[s6]

• ArrozoKONDAR
    ArrozoPS5

Aspoň, že ti dá najíst kaktusáku...

• Seth123
    Seth123

Já si zahraju s mati LBP2 a modnation racers občas si zahraje burnout paradise a to jí je 60 ale nikdo jinej se mnou hrát nechce :(

• scaryjirka
    scaryjirka

Kaktusaku tak ty jsi dopadl [s6]

• kaktusak_cz
    kaktusak_cz^^
    3

ja to mam ted asi tak ..pritelkyne prijede...tady mas jidlo...po 10 minutach ...muzu si jit zahrat? moje odpoved ,ale jo... o pul jedny to vypne a jdem spat,to byl patek ,sobota ..uvari ..padne 3hodina..muzu si jit hrat? ja ..no ja bych si taky zahral...ona vzdyt hrajes celej tejden ..ja no tak jo...opakuje se patek o pul jedne se jde spat...nedele najist ...padne jedna ...muzu si jit hrat nez odjedu? ja a kdy se budeme sobe venovat ...ona neboj vsak ja to vcas vypnu ...1 hodina pred odjezdem ..ona tvle musim se pripravit zachvilku jedu ..ja a co to venovani? ona ..neboj pristi tyden...( zivot je krutej vam rikam ) [s6]

• Paulie
    Paulie
    21

Moje žena se spíš dívá jak hraju a někdy se snaží poradit,když řeším nějakou hádanku(třeba v Silent Hillu). Heavy Rain ji bavil. Ale když už si zahraje tak buď Zen Pinball nebo Lego Harry Potter a Lego Pán Prstenů(ten teda hrajeme i spolu).A co se týče her,je velmi tolerantní(i když někdy dostanu vynadáno,že se nemůže kvůli mě dívat na televizi [s6])Ale i tak je to nejlepší ženská,jakou jsem si mohl v životě přát [s7]

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.