@Koichi Ten Direct v tvem seznamu show ani neni, navic jsi tam nenapsal ani summer game fest, takze lidi co vypsali napriklad veronicu remake, jsou mimo tema.
Gears E - Day, Onimusha, RE Verča😆 a docela i ten Magicians: The Devils Deal by mohl prekvapit. Prvni 3 zminovane Day One. Demo Onimushi me bavilo dost.
Hra ktorá vás najviac zaujala z "E3" (letných prezentácií) 2026 (19)
Jo tak to sorry, spatne jsem to pochopil, ja myslel, ze chces jen z tech akci co jsi vypsal, ale je fakt, ze z toho "E3" mi to mohlo dojit.
@Evžen Detox Nieje v tom zozname, pretože ho oznámili až v pondelok a toto fórum som zakladal v nedeľu.
Summer game fest som zabudol veru. Ja to tam doplním, keďže mám edit práva.
@Koichi Ten Direct v tvem seznamu show ani neni, navic jsi tam nenapsal ani summer game fest, takze lidi co vypsali napriklad veronicu remake, jsou mimo tema.
Po tom, ako sa dnes pridala prezentácia Nintenda musím jednoznačne povedať OOT Remake :)
Je toho hodně. Až moc. Jedna napsat nejde. Ale určitě D1 beru Laru, Resi, Wolverine, Halo, God of War i Gears of War a asi dost dalších.
Rayman Legends Retold a Wo Long 2.
Edit: Vlastne jeste Spyro.
Guild Wars 3
Jo, Lara bude vlastne taky asi docela fajn.
No mně se právě nejvíc líbil estrogenem napumpovaný trailer lady Croft. 😀
RE Veronica, E-Day, Onimusha. 👌
GEARS OF WAR a komu se to nelibi je estrogenem napumpovane uzivatel rohove zidle.
Nuda, vubec nic....
Gears E - Day, Onimusha, RE Verča😆 a docela i ten Magicians: The Devils Deal by mohl prekvapit. Prvni 3 zminovane Day One. Demo Onimushi me bavilo dost.
RE CV, E-Day, Clockwork, Onimusha. Jsem nenáročný konzument.
Gears
Resident cv
Halo
Final fantasy
Fable
Wolwerine
Zdar
Star Trek
Exodus
RE: Veronica
TMNT: The last Robin
Atlas
Stuntman
GOW
E day, Senua, Magician, Atlas.
gen ATLAS (ne ATLUS 😁) - Uedovy hry jsou srdcovky
Jinak:
Spyro
P6
E-Day
Stellar Blade: BR
End of Abyss
Alien Isolation 2
Ahojte,
podeľte sa o hru ktorá vás najviac zaujala, alebo sa na ňu najviac tešíte a prečo :)
Pod E3 myslím:
State Of Play Od Playstationu
Day Of The Devs
Wholesome Direct
Story-rich Showcase
Future Games Show
Xbox Games Showcase
Summer Game Fest
Nintendo Direct
(ešte by tam správne mala patriť aj PC Gaming Show, ale sme na Konzolistovi :), ale ak chcete môžte pridať aj z toho )