Konzolista.cz

horory (filmy) (72)

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Zirafcatko
Zirafcatko #⸸Ave Satanas⸸

rozhodně REC1-2 asi nejlepší horor s nejvíc originalním námětem,ktery mícha vědu a naboženství dohromady![s7][s7][s7][s7][s7]

zbynda2000
zbynda2000 #zbynda2000

Resident Evil se mi líbyl tak možná první díl druhej taky nebyl špatnej ale ten třetí totální pí.ovina by mě zajímal rozpočet toho filmu 200 dolarů [s6]

miroajax
miroajax #WAKE

[q][b]Rick Deckard: [/b]Resident Evil: Zánik. Nic moc. [s6] Rozhodně to bylo lepší než druhý díl, ale zase tomu chyběl nějaký lepší příběh. Celý děj uběhl jako voda a konec zase naschvál natahnutý pro čtvrtý díl.[/q][b]miroajax: [/b]

jo filmovy zpracovani resi neni nic extra, ale za to animovanej Resident Evil: Degeneration to je vo necem jinym na to se da koukat. Jinak me se libi horory Usvit mrtvych a Nenávist

Rick Deckard

Resident Evil: Zánik. Nic moc. [s6] Rozhodně to bylo lepší než druhý díl, ale zase tomu chyběl nějaký lepší příběh. Celý děj uběhl jako voda a konec zase naschvál natahnutý pro čtvrtý díl.

jaarrda

Taky miluju horory,ale jeste vic psycho.Tech filmu je plno.At uz ty japonsky,nebo us.Hlavne musi bejt clovek stale napnutej,a po celem tele husi kuzi [s14] .....(saw,sesty smysl,kruh,oko,..a nejvic na me nechala dojem-NENAVIST!)...(a jeste z meho mladi [s14] klasicke psycho psychopat ze San Franciska)

sky
sky #BLUSKYLINE

jj a blair witch ... fuj a já po zhlídnutí jela sjíždět vodu... no řeknu vám, že jsem chodila čurat jen přes den a v noci nevylézala ze stanu....

a to jsem již byla u pár pitev, kde to se mnou ani nehlo,ale ta tamto... ještě ted se mi to vrací

Reznik_cR
Reznik_cR #Game over

link výborný japonský horor ve stylu blair witch natočený stejnou technikou , rádoby jako dokument

Sheng

to sme mozna videli ve stejnou dobu :D taky sem to driv nevidel pac to nikdo nemel koho sem znal, nebo sem nemel PS kde bych to mohl prehrat ale pak kdyz sem to videl v tv.. no poznamenalo me to :)

Maggot
Maggot #PAN JATKÁČ

Přesně jak řiká Sheng. U žádnýho hororu jsem nebyl tak vystrašenej. Pamatuju že ho dávali v TV a já ho do tý doby nějak neviděl. Tak jsem neměl co dělat a koukl se na to. Jsem se potom bál jít na záchod. Fakt perfektní.

Sheng

genialni horro je kultovni Blair Witch, tady sem se snad bal nejvic, ne kvuli nejakym efektum nebo necemu podobnymu ale hlavne kvuli tomu ze to bylo uveritelny a zdalo se to tak realny.

sky
sky #BLUSKYLINE

nejlepší horory byli ty starý "béčkový" sice dnes se u toho už nebojím ale tenkrát jsem viděla český černobílý film o upírech ... no bylo to hrůza ahlavně minimum krve [s6]

ale z dnešních nevím jak vy ale mě se líbilo saw1-2 a silent hill

Reznik_cR
Reznik_cR #Game over

asi tak no [s6] žumpa je to

Maggot
Maggot #PAN JATKÁČ

O moc jsi nepřišel... to nemá s hororem nic společnýho.

Rick Deckard

Hostel jsem třeba vůbec neviděl.

Reznik_cR
Reznik_cR #Game over

[q][b]Rick Deckard: [/b]Stejný režisér Ichiho natočil yakuza horor jménem Gozu. A to je psycho. Je tam majitelka hostince, která zákazníkům nabízí mléko. Ale není jen tak obyčejné, je totiž přímo z jejich prsou. [s6] [/q]

Takashi Mike si taky zahrál v hostelu

Rick Deckard

Stejný režisér Ichiho natočil yakuza horor jménem Gozu. A to je psycho. Je tam majitelka hostince, která zákazníkům nabízí mléko. Ale není jen tak obyčejné, je totiž přímo z jejich prsou. [s6]

ConanVJ
ConanVJ #P3D BEST!!

Ishi je sice brutus, ale jako horor mi to moc nepřijde. Hubu má ale pěkně prořízlou :D

Reznik_cR
Reznik_cR #Game over

jj itchy je brutus [s6]

mmaatteess
mmaatteess #Z.M.R.D.I

vetsinu mych oblibenych vypsal lison (aspon me usetril) a pridam jeste filmy roba zombieho dum tisice mrtvol a vyvrzenci pekla dasi je itchi the killer od japoncu = zajimava podivana

Rick Deckard

Zkus End of the Line. link Ale nedívej se na trailery, ty jsou o ničem a nezachycují ten nadupaný nápad.

Reznik_cR
Reznik_cR #Game over

nic novýho? dlouho sem neviděl nic u čeho bych se fakt bál neví někdo o něčem ?

MALEJMORIS
MALEJMORIS #MGS4 10/10

Mozna jsem neco prehlidnul,ale nevidel jsem tady legendu Smrtelne zlo 2

Reznik_cR
Reznik_cR #Game over

[q][b]Rick Deckard: [/b]Jo mluvil jsem tady už o tom. Je to krvavé, ale je to více spooky detektivka s Kitamurovským koncem.[/q]

tak sem to skouknul celkem to nebyl špatnej film :-) některý scény fakt byly pro otrlejší povahy

Rick Deckard

Jo mluvil jsem tady už o tom. Je to krvavé, ale je to více spooky detektivka s Kitamurovským koncem.

Reznik_cR
Reznik_cR #Game over

právě sem objevil toto link podle obrázků co sem viděl je to dost až možná příliš krvavé [s3] nemuselo by to bejt špatný je to od ňákýho japan režiséra + je to podle předlohy Cliva Barkera [s14] tak to asi sosnu [s14]

maro16
maro16 #ϟƘƦƖןןΣx

ja to teprve stahuju tak jsem zvedav,ale kousek jsem videl u kamose a nebylo to spatne:)

ConanVJ
ConanVJ #P3D BEST!!

maro16: Hory mají očí 2 sem viděl pěkný vojandy tam sou [s14]

Reznik_cR
Reznik_cR #Game over

[q][b]Rick Deckard: [/b]Zajímavé. Mě se zase líbí jp verze Kruhu víc než remake. V US už jsem necítil ten nedostatek času, které postavy mají a bylo to míň detektivka. Samozejmě jde taky o to, co člověk vidí dřív a to se mu pak i víc líbi. Ale je to nejlepší remake od amíků.\r\nReznik_cz> zkus se podívat tady link jsou tam titulky na tv a kino verze ju-onů[/q]

tak sem to skouknul maj tam akorát na dvojku ale i ty je dobrý :-)

Rick Deckard

Zajímavé. Mě se zase líbí jp verze Kruhu víc než remake. V US už jsem necítil ten nedostatek času, které postavy mají a bylo to míň detektivka. Samozejmě jde taky o to, co člověk vidí dřív a to se mu pak i víc líbi. Ale je to nejlepší remake od amíků.

Reznik_cz> zkus se podívat tady link jsou tam titulky na tv a kino verze ju-onů

Reznik_cR
Reznik_cR #Game over

[q][q][b]BERKANO: [/b]ono taky zalezi jakou ver. US ci JAP od NENAVISTI vidis drive .. ale me se libila prekvapive US verze .. [/q][b]MALEJMORIS: [/b]\nJa vedel ze se nekdo najde...[/q]

ja mám v compu ripy i těch původních verzí Ju-on ale bohužel sem k tomu nemoh ňak sehnat titulky