Xbox 360

hlučný x360 (14)

• vn25
    vn25

vyčištěno-po 4letech provozu trochu zaprášená zakl. deska,chladiče byly čistý větráky a výstupní otvory totálně oblepené prachem a hučí to furt stejně no aspoň budu chodit do práce vyspanej[s14]

• REK-CZ
    REK-CZ

>>vn25: to budes kuchat Xko kvuli hlucnosti nebo mladou, protoze ji to vadi? :)

• Offon
    OffonClose it.

Odpustím komukoliv, kromě tebe. Fakt sis to u mě posral. [s1][s6]

• Starky
    StarkyNaughtyGod

Lykan je 100% jeho pribuznej, takze ho tam urcite nekde maj. :-D

• Offon
    OffonClose it.

Vole že nedržím hubu. :D :D Lykana tam někde nemáte? :D

• Offon
    OffonClose it.

Koukám že Desh tu tajně pozoruje debatu, hází smutný smajly a ani se nepřidá. [s1]

• Offon
    OffonClose it.
    2

Až tak strašný to je jo? ... :D

• vn25
    vn25
    1

Tak rozhodnuto.Bude se kuchat.Ono to vadí mojí [s9] prej při tom hučení nemože usnout a já musim chodit v 23:00 spat- no na hovno to tak nejde

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ
    1

Pokud je fakt starej 4 roky, tak je to docela normální hele. :) Bude zanesenej prachem, hromadí se tam teplo a stroj toho musí vyfoukat mnohem víc. Ani ty mechanický části už asi nepojedou úplně na pevno, takže je to z největší části důsledek stáří.

• 👑☠️HUDLAZ☠️👑
    👑☠️HUDLAZ☠️👑Thug Life

žirafa [s6][s6][s6][s6]

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

kuchni ho, treba je plny prachu.

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko😉
    141

Já si vzpomínam na muj první xbox:D když jsem do nej strčil DVD s hrou tak sem myslel že uleti:D v noci se nedalo hrat:D sousedi mi bouchali na dvere jestli tu party nechci rozpustit:D

• Offon
    OffonClose it.
    11

¨Mě to teda dělá furt, ale to bude asi tím, že už mám ten starší model, takže jestli máš starší, nejspíš to bude tím.

• vn25
    vn25

Mám takovej doufám že malej problém se svým strojem-po zapnutí(tak do 5minut)začne hučet a přitom nemusim hrát žádnou hru stačí úvodní menu a větráky se rozjedou o 106.Není zavřenej někde ve skříní vzduchu má dost-i při hraní z neho de jen vlažný vzduch.Hry hraju z hdd a přesto hučí.Je starej 4 roky.Dělá to tak 3měsíce. Je možný že v něm chcíplo nějaký teplotní čidlo?

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.