Čau, mám doma ještě pár herních časáků které se mi válí doma. konkrétně Playtation2 magazíny a Tipstation magazíny. Jestli máš stále zájem o časáky, tak piš do zpráv nebo na Email: VeceraK77@gmail.com. Vypíši ti všechny čísla co mám.
Dalsi casopisy jsou Tipstation coz jsou navody a Cheaty pro Psone a PS2.Pak vychazel s Psone Score rocnik 1996 zari a konec rijen1997.Taky Level brezen 1995 a konec prisel v prosinci 2002.
Dale Doupe r.1999-2001.
Mezi PS2 se tenkrat roztrhl pytel a krom OPSM2 byl jeste PSM2.
Hledám tento časopis. (9)
Čau, mám doma ještě pár herních časáků které se mi válí doma. konkrétně Playtation2 magazíny a Tipstation magazíny. Jestli máš stále zájem o časáky, tak piš do zpráv nebo na Email: VeceraK77@gmail.com. Vypíši ti všechny čísla co mám.
Koukam,ze pres PS Vitu me zas neco predalo.
ZA CO DEKUJES.
Jo u OPSM jsou i UK verze ty vsak moc nemam,tenkrat staly pres 600 kc/ks.
Neboj, tentokrát uz dám vědět. Sliboval jsem to zr se po časopisech podívám asi před půl rokem ale nějak jsem se k naším nedostal :-)
Díky ANanas to budeš hodnej fakt dík a dej vědět ;-)
Jiridvorak jak za co jsem? Nick mam STRIKERcz89 :-D nebo co máš na mysli ? :D
Hele, myslím ze ho mám u rodičů. Zejtra tam pojedu tak se podívám
Cau za co jses na konzolistovi a ja krom konzoli nic neuznavam.
Rad pomuzu.
Díky za Info. [s6]
Cau poradim ti.Aukro.
Dalsi casopisy jsou Tipstation coz jsou navody a Cheaty pro Psone a PS2.Pak vychazel s Psone Score rocnik 1996 zari a konec rijen1997.Taky Level brezen 1995 a konec prisel v prosinci 2002.
Dale Doupe r.1999-2001.
Mezi PS2 se tenkrat roztrhl pytel a krom OPSM2 byl jeste PSM2.
Tipstation vysli 21.cisel.
Vic ti neporadim a samozrejme neprodam.
link
Jestli ho někdo má a nebo jiné časopisy co se týká Playstation 1 nebo Playstation 2 napište mi.
Moc děkuji.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.