Akční TPS

hitman absolution (11)

• mattias-47
    mattias-47

Taky mám dohráno, ale mám problém s trofejí za získání všech "evidence"... dvakrát jsem zkontroloval každej level, všude to mám odfajfkovaný a trofej jsem přesto nedostal... sebral jsem i ten v tom levelu jak si jdete vyzvednout oblek i přesto že není mezi challenges uvedenej... plusko mi už vypršelo takže ji nezískám ale stejně by mě zajímalo v čem by mohl být problém... nevíte někdo?

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

no kua.... ta mise descent je na hard fakt brutalni... nakonec mi ruply nervy a pouzil sem rambo style[s14]

• czman123
    czman123SpoonyCz

ja to hraju pod psn SpoonyCz123,

kdyztak si me dejte do pratel,hraju a nekdy i vyrobim CONTRAKTY [s12]

• skandy26
    skandy26skandy26
    1

Už to hraju podruhé na profi a docela nuda.. Prolog mě totálně chytnul a potom už jenom stereotyp a nuda pořád dokola

• MarinakCz
    MarinakCz

s těma oblekama musíte pak rychle když vás tam někdo zahlédne je to docela makačka no :D

• ananas
    ananas

no ty chalenge only suit jsou občas pekelný... [s6]

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

jo jo po chvilkach hraju... rozhodne dustojny pokracovani a vedle far cry 3 asi nejlepsi lonska hra. zrovna delam level descent a tosku nervim, protoze se mi to jen s oblekem zatim nedari.

• ananas
    ananas

kdo by mi pomoh s trofejí partners in crime? psn: ananasovi

• ananas
    ananas

tak to gratuluju, já ho hraju až teď a musim říct že 6 hodin v kuse neni problem :-)

• Daemon666
    Daemon666Freedom

Nedávno dohráno na platinu a můžu s klidným srdcem říci, že to byla parádní jízda. Nemohl jsem se od toho odtrhnout. [s14]

• ananas
    ananas

hraje to vůbec někdo? asi už chápu že vyšel na ps+ zadara... [s8]

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.