Volné forum

herní rituál (33)

• ArrozoKONDAR
    ArrozoPS5
    11

Tak proto se vám ty vaše konzole tak líbí, když hrajete zfetovaný a namol:D

• Hromotluk
    Hromotluknezávislý

IMHeS : já to mám uplně stejně :-) i s filmama (těma dobrýma).

• IMHeS
    IMHeSS.O.A.D.
    5

Vzpomněl sem si na jeden svůj rituál. Vždycky když hru projedu tak se dívám na úúúúúplně celé titulky a nesmí mi uniknout jediná sekunda znich .... asi jako vítězoslavné poslední sbohem nebo možná proto že když už sem za to dal prachy tak chci uplně všechno za co sem si zaplatil :D .... každopádně Titulky si prostě nikdy nenechám ujít ( a musím říct že třeba u MGS4 sem myslel že zešílím z toho jak to bylo na dlouho nebo například u posledního hitmana mi ty titulky projely před ksichtem třikrát než sem si uvědomil že jedou furt dokola :D )

• sweat55
    sweat55Gojira

Zapnu TV, PS3 a ... hraju. :D

• sisaCZE
    sisaCZEUps...
    1

Ja pred hranim nic neberu :D

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava
    41

pejtrix: to slovo nezfetovanej bych si odpustil. co jsem si precetl, tak tady skoro vsichni kouri marihuanu a vic nez vetsina chlasta. ani v jednom nevidim duvod pouzit slovo : zfetovanej. od toho jsou tvrdsi drogy...

jinak ja uz taky u hrani lemcam jenom pifko, trava uz me presla...

• messie
    messieNeutrální
    1

ta modlitba je bezkonkurenční !

• dez1nd
    dez1nd
    91

sklenička whiskey s ledem, sem tam nějaká flákota masa. před 102" TV s 7.1 sluchátka + moje modlitba.. dualshocku můj, jenž jsi připojený, buď baterie nabita tvá a tlačítka nevyčvachtaná, sluchátka ať hrají tak abych byl v ráji a TV tak veliká, že pixelama skoro přetéká, tyto 3 elementy spojte se v jeden ať cítím se na místě jménem EDEN....

• FatyCZ
    FatyCZ
    3

Nova hra, cca 3dny cumim na obal porad zepředu zezadu. Když du na záchod tak si beru manuál nebo přílohu co je v krabičce :D

Jinak pravidelne NHL leti ovladač (nekteré góly nechápu :D ) zapálim cigáro a hraju další match.

Battlefield skončí kolo hraju vecinou na serverech se 400/500 ticketu takže někdy i po 90 minutách to cigo bodne a jedu zase od znova :)

Přesto ze hulim teď už jenom rekreačne :D tak me nikdy nenapadlo se zhulit a hrát, vlastně jednou u kamose sme se zmastily a hrály sme nakou 2d mlaticku na pc vůbec sem nechapal co sem mackal ale dával sem komba jak prase ani kámoš to nechapal :D

• mmaatteess
    mmaatteessZ.M.R.D.I
    3

tak vylozene zadnej ritual nemam hraju kdykoliv kdyz mam vic jak hodinu volna [ pokud nemakam nekalim nejsem na fotbale nebo s kamikama na akci] ale kava a jointiky jsou idealni doplnky ke hram peace all :) :) :) :)

• BadExHuman22
    BadExHuman22XSX💚/PS5💙
    2

Pití po levé ruce, popelník po pravé ruce, na večer krabička cigár a hraje se do rána[s14] když si přinesu novou hru domů tak obětuji krávu herním bohům a hodinu se modlím[s6][s6][s6]

• gtarules
    gtarulesGTA
    64

Teď už více rozumim tomu, co sem píše za lidi :D

• vlasta mastil
    vlasta mastilRE
    9

hulim kdyz hraju...kdyz tak premyslim tak mi huleni zachranilo dost ovladacu

• messie
    messieNeutrální
    8

to by člověk ani nevěřil kolik lidí paří zhulených jak papuče [s3]

• Lhikan905
    Lhikan905Raksi
    4

zhulim se a jdu hrat [s6]

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko😉
    5

To já koupím bigshock své drahé 2dny dopředu nahlasim ze dnes je ten den, stáhnu ji nějaký film,uložím ji, uložím kočku, du se psem dam cigaretu, skočím na WC, pohodlně se usadim tak abych měl vše po ruce.... A jde se na to:-D

• Seth123
    Seth123
    1

Tož dojdu z práce, pojim, jdu se vyprázdnit ať mě nic neruší při hraní, vezmu headset, uvelebím se na gauči, zapnu ps3 a pařím 2-3 hodiny denně a tak to přes týden jde každý den už 2 roky

• AK-47
    AK-47mejdzr81
    31

Jo po brku to jde,pivko je dobry taky. Koukam ze co Cech, tak pivar. A PS3 hrac a zadnej srac. Cus

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin
    1

sephiroth_-77 : Já to tak mám taky ale většinou proto že sem línej jí uklízet a chci hned hrát :D

• sephiroth_-77
    sephiroth_-77swag
    9

Já když si koupim novou hru a poprví ji hraju, tak musim mít obal položenej vedle sebe. Ani nevim proč. :D

• japonec
    japonecCZ
    12

mám takovou úchylku, když mi má přijít nová gamesa tak si musim uklidit pokoj aby přišla hra do čistého [s6]

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️
    3

čongo bongo , zaženu mladou spát (nebo jí dám z bonga - to jí do hodiny bezpečně uspí :D) a jede se. Alkohol nepiju u hraní snad vůbec :)

• WanMigo8
    WanMigo8WanMigo8
    1

Zaženu mladou spát ubalim si brk otevřu si pivo a jdu na to

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife
    1

I já,nefetuju,jen chlastám...[s14],ale často hraju i střízlivej,třeba většinou v práci na Vitě...Pokud někdo nedonese flašku.

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST
    6

jo já

• Lordkarl
    LordkarlLineage2
    3

Většinu prochlastam u bf3 jak pise readdy i když tedy ted moc nehraju:-):-):-) ale pivo nebo vino a jedeme do rana a byla doba kdy jsme s readdy dobyli vlastni base Uplne na kasi vozrali v tanku a palili to tam na vsechny strany a po pul hodine tvl my jsme na nasi zakladne:-):-):-):-):-) takže parby s klukama co jsem hrával uz bf bc2 vedi jak se kali pri hrani........:-):-):-):-)

• messie
    messieNeutrální
    3

tak musím konstatovat že readdy to má zmáknutý víc než všichni tady dohromady [s6]

• Readdy_B
    Readdy_BGAME OVER
    9

min 3 špeky, zaženu ženu a děti, pak pustim PS3, o víkendu 2 litry vína k tomu a 5 brk, do 4 do rána jedu bomby, další den mrknu na battlelog, jak to včera dopadlo[s14] asi takhle link

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife
    2

Žádný rituály,prostě otevřu lahváč,pokud mám a hraju,pak další a další.... Když mám hladinku,jde mi většinou všechno líp. [s16]

• IMHeS
    IMHeSS.O.A.D.
    13

Vždycky Obejdu dům dokola přičemž po každém druhém kroku si lehnu na zem a pronesu krátkou modlitbu, potom se opláchnu vodou z kalichu čistoty a nasadím obřadní roucho. Zapálím svíce a vonné tyčinky a potom si nasadím brýle, posadím se do tureckého sedu před dřevěný oltář třikrát tlesknu a hraju.

• Buša
    Buša
    4

Dám si bongo, otevřu pivo a sem připraven na hraní. :D

• Pan T
    Pan TDrifter
    18

Obvykle se svleču do půlky pasu, masážním olejem promasíruji svaly, a dám si deset minut s Powerballem. Pak jdu do koupelny kde se dívám do zrcadla a hecuji se slovy: " Ty jsi ale chlapák a velký kluk, atd..."

Pak se jde na věc. Zapínám TLOU MP, kde se celou hru krčím v koutě, protože mám strach, že mě desetileté děti upálí molotovem. [s6][s6][s6]

• messie
    messieNeutrální
    1

ahoj,

zajímá mě jak kdo hraje hry a jestli se na ně nějak připravujete. já moc času nemám a když už si ho najdu, tak si chci pořádně zahrát, tak si koupím nějakou kolu,čaj a něco k snědku (hlavně at je to při paření po ruce), ustelu si v křesle a třeba jednou za 3 týdny hraju skoro celou noc......

má to někdo podobně zmáknutý? třeba s lepší přípravou ? [s4]

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.