Lukasneo pokud je Tvá angličtina špatná nebo nějaké ty základní věci víš, tak bych rozhodně do toho nešel. Můžeš si to, ale nainstalovat na PC (nebo co vlastně máš) a měl bys to v pohodě rozběhnout, protože jsou tam opravdu malé hardwarové nároky, pokud nemáš doma vyloženě nějaký vergl.:D
herlock Holmes: Crimes & Punishments (10)
Pokud to je stejne jak na pc tak můžeš hrát oba ve stejnou chvíly a budeš vědět o co gou.
Je to prostě na tobě. Já si to zahraji pohodlně na PC s českými titulky a nic nemusím řešit.
Na PC jsem nehral od te doby co vyslo PS1 :))))) AJ je celkem na prumerne urovni, domluvim se a kdyz nevim tak vezmu holku a odtahnu ji na postu:))))
Lukasneo pokud je Tvá angličtina špatná nebo nějaké ty základní věci víš, tak bych rozhodně do toho nešel. Můžeš si to, ale nainstalovat na PC (nebo co vlastně máš) a měl bys to v pohodě rozběhnout, protože jsou tam opravdu malé hardwarové nároky, pokud nemáš doma vyloženě nějaký vergl.:D
nevim zda bez CZ lokalizace do toho mam jit...
Hrajem, mám PS4 verziu ale stiahol som PC a hrajem s CZ titulkami.. Zatiaľ best časť
jejda:(
Lukasneo není to v češtině na konzole jako ostatně všechny předešlé díly. Česká podpora se vyskytuje jen a jen na PC.
\Apsíku hraješ ještě? :) Chci si ho koupit, hodně mě to zaujalo:) je to v CZ titulkách?
nový PS gameplay, ktorý ukazuje umenie vyšetrovania a nové prvky v hľadaní dôkazov... hodne podarené prvky link
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.