Adventury

herlock Holmes: Crimes & Punishments (10)

• WolF_MaX_
    WolF_MaX_

Pokud to je stejne jak na pc tak můžeš hrát oba ve stejnou chvíly a budeš vědět o co gou.

• Predator
    Predator

Je to prostě na tobě. Já si to zahraji pohodlně na PC s českými titulky a nic nemusím řešit.

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

Na PC jsem nehral od te doby co vyslo PS1 :))))) AJ je celkem na prumerne urovni, domluvim se a kdyz nevim tak vezmu holku a odtahnu ji na postu:))))

• Predator
    Predator

Lukasneo pokud je Tvá angličtina špatná nebo nějaké ty základní věci víš, tak bych rozhodně do toho nešel. Můžeš si to, ale nainstalovat na PC (nebo co vlastně máš) a měl bys to v pohodě rozběhnout, protože jsou tam opravdu malé hardwarové nároky, pokud nemáš doma vyloženě nějaký vergl.:D

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

nevim zda bez CZ lokalizace do toho mam jit...

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Hrajem, mám PS4 verziu ale stiahol som PC a hrajem s CZ titulkami.. Zatiaľ best časť

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

jejda:(

• Predator
    Predator
    1

Lukasneo není to v češtině na konzole jako ostatně všechny předešlé díly. Česká podpora se vyskytuje jen a jen na PC.

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

\Apsíku hraješ ještě? :) Chci si ho koupit, hodně mě to zaujalo:) je to v CZ titulkách?

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

nový PS gameplay, ktorý ukazuje umenie vyšetrovania a nové prvky v hľadaní dôkazov... hodne podarené prvky link

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.