Playstation 3

HELP - padání připojení k PSN (24)

• KoLi-xVx
    KoLi-xVx[cZ]

mam z modemu kabel do vlastniho routeru a vse slapalo vic jak pres pul roku bez problemu... JO A POZOR ZKOUSEL JSEM I WIFI A PRIPOJIL SE NA NEKOHO Z DOMU :) bezelo to 5mbs tzn jako muj 10mb net a behem chvilky to melo ty same vypadky LOOOL a zacalo takto masivne padat po haknuti psn myslim ze jsem o tom psal na zacatku

• romeno
    romeno

Zkousel si za ten modem od UPC hodit treba jeste router ? To bych zkusil , mam tak O2 internet , protoze ten jejich modem je ... no ani nemuzu rict co , musel bych byt sprostej . Normalne z WAN portu modemu to hod do wan portu routeru , , z lan1 si zapoj kompa , pres wifi a nebo z lan2 si zapoj ps3 , to uz je na tobe , router nastav tak aby ti wan portu prideloval ip dhcp server a lan porty aby rozdelovaly zas dhcp serverem ostatnim zarizenim IP , wifi to je u kazdyho individualni :-)

• bf333
    bf333Ravens

psn asi tezko,tvoje problemy jsem mel taky,zkousel jsem je resit a za par dnu zase vse ok... a precti si nektere fora 3,70 , ja a dalsi vse rychlejsi,nekteri problemy... chce to klid a dat si pust,i kdyz to sere...

• KoLi-xVx
    KoLi-xVx[cZ]

no tak mi to vypdava stale kazdy den nekolikrat narazove treba behem 10minut napise 8krat ze kabel byl odpojen... hh zkousel jsem uz vsechno mozny co jsem vygooglil a nic hafo lidi ma stejny problem ktery taky nemuzou vyresit -_- sony podpora jim pry rekne at se obrati na poskytovatel internetu a ten zase odkazuje na sony atd... zkousel jsem pres prikazovy radek mit pingly seznam.cz a kdyz padlo tak sem koukal a na pc ani jeden vypadek [s15] jeste zkusit zavolat na upc jestli u me vidi vypadky (ikdyz nevim jelikoz oni to uvidi do routru a dal asi ne a jelikoz na pc zadny vypadky nejsou tak je to bud mrda routeru a nebo neco s ps3 nebo psn... vir?[s6] )

• adohef
    adohefpachatel §

Dexter.J jeden tyzdem mi to tiez v kuse padalo par hodin sami vobec nedalo pripojit ,,,,pak znice to prestalo a do teraz nic,,,,,,uz viacery to popisovali malo to same prestat ,,,inak nevim,,,ja nedelal zadne upravy a opravy

• Dexter.J
    Dexter.JYakuzaLord

Taky mi to dělá, myslel jsem, že to mám moc daleko od routeru, ale zase notebook mám v úplně stejné vzdálenosti a nikdy mi to nevypadlo, tak nevim[s13]

• xxteryxx
    xxteryxxPaintball

njn...

• JohnDoe82CzKONDAR
    JohnDoe82CzMy name is Neo.

Přes wifi určitě nejedu a myslím že změna passwordu asi nepomůže našel jsem na chatu telefoní číslo přímo na technickou podporu sony.cz tak mi snad poradí, ale díky za snahu [s14]

• xxteryxx
    xxteryxxPaintball

KoLi-xVx / Nepodelil si se s nekym o svuj ucet?? (e-mail & password = gameshare) protoze pokud jsi online a nekdo ti vleze na ucet tak te to automaticky kickne. No nejsem si uplne jistej jestli to tak funguje, ale jen me to napadlo :) jinak pokud uz nevis co by, zkus si zmenit password...

• xxteryxx
    xxteryxxPaintball

nemik/ a nemas zapnuto "wireless connection" (wi-fi) misto "wired connection"???

• JohnDoe82CzKONDAR

jo chlape to jsem dělal pokud je IP ADRESA to co mám ve smlouvě od internetove společnosti uživatelské jméno a heslo tak to mi nepomohlo nechápu to z ničeho nic. Vždy když dam internet connection test tak hned u prvního jak je obtain ip adress se oběvi failed a vždy když dám signing in tak mě to pošle ať si nastavim nějake PPPoe do toho vypíšu ty udaje a nic ty číslice v tom manuálním nastavení jak je třeba 12.475.156.46 jsem vypsal taky podle smlouvy a stále nic

[s13]

• balino95
    balino95PS3 PLAYER

nemik 96: v network setting daj custom a ručne si tam napíš IP adresu ... [s14] možno pomôže

• JohnDoe82CzKONDAR

Můžete mi někdo poradit nemužu internet spojit s PS3 mám 2 kabely s modemu jeden jde do noťasu ten šlape v klidu a 2 do ps3 a tam když se chci připojit napíše mi to že nelze najít IP ADRESU přitom 2 roky mi to šlapalo bez problému měl jsem to nastavené ať mi to všechno připojí a vyhledá automaticky a poslední 3 dny nic zkoušel jsem vypnout a zapnout PS3 i modem z elektřiny jestli se to znova nenačte a nic už jsem zoufalý a přes počítače nejsem žádný expert tak za každou radu budu opravdu vděčný [s13]

• pitrs
    pitrs

tak že by kouzlem, nebo čim asi woe. Asi jak se stejšny vyspěj

• bf333
    bf333Ravens

ti co pisou: zadny problem,je to bourkou,driv nebo pozdeji budou mit stejny problem... a zadny firmware toto neresi....

• Ethiq_CZE
    Ethiq_CZE

kamilpetras: to se mi stava taky no nevim co s tim je :(

• WarNex
    WarNex

U mě žádný problém není. Ani u kámoše.

• kamilpetras
    kamilpetrasPS5+XsX

JJ to samé, z ničeho nic se vypne net a zase to hned naskočí už se mi to stalo nejméně třikrát docela to nasere...[s8]

• Ethiq_CZE
    Ethiq_CZE

taky sem mel vcera stejny problem.... jj asi je to tim pocasim :(

• tokkyo25
    tokkyo25

,, ja bych neresil zadny PSN ,tam chyba neni . Spis je to tema bourkama atd.[s1]

• poutnik36
    poutnik36hádankář

Mě to vůbec nepadá, za což jsem velmi rád.

• KoLi-xVx
    KoLi-xVx[cZ]

dneska byl update a nespadlo mi to ani 1 treba to fixly uvidim o vejkendu a dam pak info

• 👑☠️HUDLAZ☠️👑
    👑☠️HUDLAZ☠️👑Thug Life

potkal sem se už s tim stejnym problemem 2x a nejsem sam komu se to stalo i ještě dvoum lidem z frendlistu

• KoLi-xVx
    KoLi-xVx[cZ]

zdravim nema nekdo radu? co bylo znovu nahozene psn se mi nekolikrat denne narazove stane ze parkrat zasebou mi napise ze connection bylo preruseny a vzapeti je to je hned sing in schvalne jsem zkousel mit zaplou onlinovku na pc a na pc zadne vypadky internu nemam takze netusim proc to dela -_- mam to pres router a nastavenou dmz na ip ps3 (bez toho mi bbc2 vyhazovalo ze hry) jelo to tak 3/4 roku bez jedineho problemu a po tom znovu nahozeni psn mi to dela tyhle vypadky :( napada nekoho cim by to mohlo bejt? dik

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.