Problémy, připomínky a rady

Help:): Nastaveni netu pro online hrani (8)

• jack210
    jack210PS5

Mam to ted pres wifi,pac pres kabel to zaclo pred mesicem padat (mam pul roku new ps3) Ted sem zkousel s kamose chat a najednou to funguje,tak bud s tim neco jeste delal poskytovatel,nebo pomohlo to manaulni nastaveni DNS,pac vse ostatni v ps3 mam stejne nastavene jak predtim ...takze snad uz budou fungovat i hry ...zatim vsem diky:)

• romeno
    romeno

A jak to mas napojeny ? Naprimo nebo mas nejaky router ?

Pokud mas pokazenou sitovku v PS3 pak se muzes pripojit pres wifi .

• jack210
    jack210PS5

romeno . dik,...Ja teda mam v ps3 vse nastavene jako driv kdy me vse fungovalo bez problemu,bohuzel se hybalo s nastavenim u poskytovatele (nakonec se zjistilo ze je rozbita sitova pripojka v ps3 na net) a ted to nemuzem dat uz dokupy zpet jak to bylo driv

• romeno
    romeno

Vse v ps3 nastav na automatiku a dns zadej rucne co mas od poskytovatele . Taky mi to kdysi delalo problemy a odpojovalo se mi to , tohle to vyresilo a je to stabilni .

• jack210
    jack210PS5

Diky moc za rady, vyzkousim :) ... Tusim ze to pise estabilished connection a nake chybove.cislo (nevim z hlavy) .. A pri hre napr.Dead Island ani nejsem u kamarada videt ze jsem online (myslim primo ve hre)

(Taky sem zkousel zapojit doma 2 ps3,na kazde se prihlasit na jiny ucet (wifi pripojeni)a zkusit XBM chat a to funguje bez problemu,coz me prekvapilo

EDIT:UpNp povoleno,ale pri testu pise UpNp Not avalaible

DMZ ? ..to se nastavuje v routeru? a kde zjistiim IP Ps3?

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ
    1

Pár základních rad, který dávám snad všem, je to dobrá prevence. :) Jinak ten pojem "nejde" znamená co? Vyhodí to nějakou chybu nebo to jenom stojí a nic nedělá? :)

Povol Upnp - router si budete automaticky otevírat porty podle potřeby

DMZ (Demilitarizovaná zóna) - do pole vložit IP adresu PS3, zbavíš ji tím všech firewallů

• Algeroth
    Algeroth

Předpokládám, že máš tedy v PS3 nastavenu pevnou IP, pokud máš porty povoleny. Mě osobně v těchto problémech pomáhá nastavení IP na automatickou. Zrovna včera jsme měli tento problém s kámošem u Dead Island a RDR, stále se mi hra odpojovala nebo jsme se ani nespojili ale po nastavení na automatickou vše krásně fungovalo.

• jack210
    jack210PS5

Mam mensi problem u sveho internetu: na PSN me nejde v zadne hre pripojeni pres pozvanku +nejde klasicky XBM chat a pritom online hrani me funguje,ale pouze s cizejma (quick match aj) ..Porty z ofiko stranek Sony mam povolene,Nat typ2)

Kdyby nekdo vedel cim to muze byt dejte vedet,dik

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.