Věř tomu že ani tehdy ne. Nemusíme mít ceny jako na západě. Stačilo by mít ceny jako o pár kilometrů dál na severu. Cena Heavy Rain v Polsku je zhruba 189 zlotých x 6.60 = necelých 1.250korun. A to je prosím pěkně hra lokalizovaná. Ukažte mi takovouhle cenu v jediném českém shopu.
Nevím co má společného tradiční česká zlodějna s nějakým patriotismem. A takhle je to se vším. Distributoři ci chtějí vydělat, prodejci si chtějí vydělat atd. Dražší škodovky než v Německu, nejdražší dálnice v evropě a takovýhle přkladů je hafo. Mohl bych takhle pokračovat dále, ale vysvětlení se vždy najde. Nejlépe je ale držet hubu a krok.
Pedro: Samozřejmě, že bude super, až tu budeme mít některé ceny jako na západě. Ale všechno nejde hned. Neříkám, že rád neušetřím a také si některé hry kupuji z Anglie.
Ale takovýmto způsobem řešit, že má některý obchodník hru o týden dříve a o něco dražší je dost uhozené.
Pokud se nemýlím tak doporučená cena této hry je u nás 1799 Kč. A téměř všichni čeští obchodníci jí mají stejně mnohem levněji.
Nevidím nic zas až tak špatného v tom, že někdo nabídne hru o několik dní dříve s o něco vyšší cenou. Každý obchodník chce vydělat, tak proč z toho dělat drama. Kdo chce ať si to koupí, kdo ne, ať si počká. I tak se mi nezdá, že by na tom Playcentrum vydělalo majlant. Na pizzu taky rád zajdu, ale občas něco rád oželím. A koupím si něco jiného. [s14]
HaHa, nemluvě o tom že porušují embargo. CZ SONY je to sice takříkajíc u "prdele", ale napsat někdo e-mail na centrálu, tak dostanou takovou pokutu, že by ten shop zkrachoval. A i kdyby ne, tak by je minimálně SONY přestala zásobovat. [s1]
Ty krávo, to je teda rozhazování. [s14] [s14] Připomínáte mi důchodce v Praze, který jedou pro mouku na druhou stranu města, protože je tam o korunu levnější. [s6]
Dyt je to jednoduche, proste nekupujte a je to.Nekdo podporovat tyhle prodejce chce, tak at si to koupi.A kdo ne, tak at pocka a koupi jinde, vyrazne levneji, moznost vyberu to je, tak o co jde?:)
Tohle není cena, ale rovnou vyděračství. Pak ať se čeští prodejci nediví, že lidi nakupují z UK. Kdo by tu ku*va kupoval hru za skoro 2 tisíce?? Skoro to vypadá, že chtějí vytřískat prachy z těch nejočekávanějších her - Killzone 2, ted Heavy Rain, nedokážu si představit jaká bude cena GT5.
pracuju v jrc tak jsem se ti tam kouknul, zatim je to jen na centrálnim skladu v praze (e-shop) ....ale odtamtud se bude nejspíš co nevidět rozesílat na prodejny. [s1]
Právě jsem navštívil stránky JRC a všimnul jsem si v kolonce "právě vyšlo" právě hry Heavy Rain, kliknul jsem tedy a píší tam 19.2. a v seznamu her to mají opravdu zaškrtnuté jako skladem. Takže kdo má volno může se tam skočit kouknout co je na tom pravdy.
Heavy Rain - Heavy Rain v JRC skladem? (29)
Opravdu tomu nerozumím, ovšem kdyby bylo Heavy Rain lokalizované...tak jako v Polsku, klidně bych zaplatil !
Presne!Kazdej chce vydelat, tak proc nevydelat se 100% marzi :D
Věř tomu že ani tehdy ne. Nemusíme mít ceny jako na západě. Stačilo by mít ceny jako o pár kilometrů dál na severu. Cena Heavy Rain v Polsku je zhruba 189 zlotých x 6.60 = necelých 1.250korun. A to je prosím pěkně hra lokalizovaná. Ukažte mi takovouhle cenu v jediném českém shopu.
Nevím co má společného tradiční česká zlodějna s nějakým patriotismem. A takhle je to se vším. Distributoři ci chtějí vydělat, prodejci si chtějí vydělat atd. Dražší škodovky než v Německu, nejdražší dálnice v evropě a takovýhle přkladů je hafo. Mohl bych takhle pokračovat dále, ale vysvětlení se vždy najde. Nejlépe je ale držet hubu a krok.
Jordi: s timhle teda souhlasim.
Jinak nikdo vas nenuti hru kupovat za takovy penize, muzete si ji s klidem vypalit a zahrat zadarmo:))))
Na Slovensku sú ceny tiež otrasné link
Platit 1800kc za hru by se melo dit akorat tehdy,kdyz ta hra bude komplet lokalizovana i s ceskym popisem na krabici [s6]
Pedro: Samozřejmě, že bude super, až tu budeme mít některé ceny jako na západě. Ale všechno nejde hned. Neříkám, že rád neušetřím a také si některé hry kupuji z Anglie.
Ale takovýmto způsobem řešit, že má některý obchodník hru o týden dříve a o něco dražší je dost uhozené.
Pokud se nemýlím tak doporučená cena této hry je u nás 1799 Kč. A téměř všichni čeští obchodníci jí mají stejně mnohem levněji.
Nevidím nic zas až tak špatného v tom, že někdo nabídne hru o několik dní dříve s o něco vyšší cenou. Každý obchodník chce vydělat, tak proč z toho dělat drama. Kdo chce ať si to koupí, kdo ne, ať si počká. I tak se mi nezdá, že by na tom Playcentrum vydělalo majlant. Na pizzu taky rád zajdu, ale občas něco rád oželím. A koupím si něco jiného. [s14]
"A vy byste to chtěli pořád levněji a levněji, nebo rovnou zadarmo?"
Bude bohate stacit, az se to srovna se zapadem.
Mimochodem, ja si radeji zajdu 5x na pizzu, nez abych sponzoroval nejmenovane obchody.
VonKrup: Nezbláznil jsem se. Dělej si co chceš a nakupuj si kde chceš. Každej má svobodu volby.
Pořád mi nedochází jak dlouho většina z Vás hraje na konzolích.
Kolik stály hry před lety, a ještě na PS2 byla úplně normální cena hry 1800-2000 Kč.
Když přicházel PS3 na trh, tak výrobci her se dušovali, že vývoj na next-gen platformy je hrozně drahý a budou zvyšovat ceny.
Opak je v podstatě pravdou. Cena většiny her 1200-1500. A vy byste to chtěli pořád levněji a levněji, nebo rovnou zadarmo?
Člověk si koupí hru, a místo toho aby se ho někdo zeptal jaký má z toho pocity, tak prudíte, že je to o nějakou stovku dražší.
Kam jsme to došli????
HaHa, nemluvě o tom že porušují embargo. CZ SONY je to sice takříkajíc u "prdele", ale napsat někdo e-mail na centrálu, tak dostanou takovou pokutu, že by ten shop zkrachoval. A i kdyby ne, tak by je minimálně SONY přestala zásobovat. [s1]
Tak já jsem taky přišel o rozum když jsem si koupil všechny konzole, každý mi to říká. [s6]
Takže mi chceš naznačit, že mám držet hubu a platit? Myslím, že jsi o ten rozum přišel.
To neni o rozumu, to je o tom, že žijeme v Čechách. Všichni hrozný patrioti, ale akorát si pořád stěžujete.
Platit za stejnou věc 10 - 40% navíc už není otázka podpory trhu, rychlosti dodání nebo toho zda je rozdíl v řádu stokorun, ale zdravého rozumu.
Chápu, tak si na to holt počkáš o týden dýl, pokud to teda rozjedeš na Xku nebo Wiičku. My co dvacku sem, tam neřešíme si to zahrajeme dneska. [s6]
Ber v potaz, že já jsem student bez nějakýho přijmu.. šetřim každou dvacku.
Jo, ale důchodci mají trošku nižší důchody než je průměrná mzda v ČR, když už. [s14]
Přijde mi to, jako když si koupíte Hummera a pak se divíte, že žere 20 litrů na sto kiláků.
A další no.. ono je rozdíl koruna a nějaký 300, že jo.
Ty krávo, to je teda rozhazování. [s14] [s14] Připomínáte mi důchodce v Praze, který jedou pro mouku na druhou stranu města, protože je tam o korunu levnější. [s6]
To se někdo má, když může rozhazovat prachy.
To je blázen [s14] [s14] [s14] [s14]
platí aby to měli dřív...tomu přece sám nevěříš :D
Dyt je to jednoduche, proste nekupujte a je to.Nekdo podporovat tyhle prodejce chce, tak at si to koupi.A kdo ne, tak at pocka a koupi jinde, vyrazne levneji, moznost vyberu to je, tak o co jde?:)
Dobré ceny. [s6] V Emérice koukám třeba za 53$. Našinec prodává takřka za dvojnásobek. [s6]
Tohle není cena, ale rovnou vyděračství. Pak ať se čeští prodejci nediví, že lidi nakupují z UK. Kdo by tu ku*va kupoval hru za skoro 2 tisíce?? Skoro to vypadá, že chtějí vytřískat prachy z těch nejočekávanějších her - Killzone 2, ted Heavy Rain, nedokážu si představit jaká bude cena GT5.
to je teda cena [s15] [s10] [s15] [s10]
Playcentrum prodává už od včera, ale za 1800.
čau,
pracuju v jrc tak jsem se ti tam kouknul, zatim je to jen na centrálnim skladu v praze (e-shop) ....ale odtamtud se bude nejspíš co nevidět rozesílat na prodejny. [s1]
Právě jsem navštívil stránky JRC a všimnul jsem si v kolonce "právě vyšlo" právě hry Heavy Rain, kliknul jsem tedy a píší tam 19.2. a v seznamu her to mají opravdu zaškrtnuté jako skladem. Takže kdo má volno může se tam skočit kouknout co je na tom pravdy.
>br<link
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.