Adventury

Heavy Rain (276)

• Wbcko
    Wbcko

Hraju cca dve hodiny a prvni dojmy? Zkurvene pohybive ovladani!! Deset minutvse snazim udelat scenu na nadrazi kde se porad dokola dusi protoze neumim spravne klepat ovladacem.

• Wickett
    WickettSorted
    1

Vyjde, spolu s Beyond Two Souls.

• Wbcko
    Wbcko

AHoj, nemáte někdo tucha, zda vyjde tahle hra na PS4?

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

hmm... já měl pocit, že to je klasický info o novým patchi, který je možno stornovat. schválně někdy vyzkouším. takže sorry za mystifikaci...

Carljack

celkem bezvýznamná epizoda za medison, je to ta část, která byla, pokud se zase nepletu, ukazována při prvních prezentacích hry.

• drako83cz
    drako83czGAMER

jj dela to automaticky po stahnuti verze 2.0 ,ktera ma kolem 1,4 Giga .

• Gunan
    GunanPS3+XBOX

ano normál verze hry se automaticky aktualizuje na move edici a nemusíte mít PSN plus. Mám odzkoušeno

• InvalidDante
    InvalidDantePPPPPPP

milhaus: No já PS+ nemám a přesto se mi Heavy Rain updatoval na Move Edici. Stejně tak i mým dvěma kámošům kteří nemají ani Move. Ale na tom DLC asi něco bude...

• PICEKcz
    PICEKcz

No jediny rozdil je, ze v te Move Edici je kod ke stahnuti na DLC Taxidermist nebo jak ...

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

InvalidDante - blbost že automaticky, to myslím jen v případě služby PLUS

• InvalidDante
    InvalidDantePPPPPPP

vonKrup73: No i kdyby sis koupil normální edici tak se automaticky updatuje na Move edici, takže jediný rozdíl je vlastně v krabičce hry. [s6]

• vonKrup73
    vonKrup73ValMez

Já ji ještě nemám, ale abych věděl jestli musím mít obyčejnou nebo ne. Díky.

• drako83cz
    drako83czGAMER

Jo dá se to v hlavním menu to prepni na wireles controler.

• PICEKcz
    PICEKcz

Ide to prepnut, s move se to neda skoro hrat...

• vonKrup73
    vonKrup73ValMez

Sry, nechce se mi to pročítat, tak kdyby to tu už letělo , tak soráč. Mám dotaz, zda se Move Edice dá v menu přepnout na obyč hraní, tj. bez move ovladačů, nebo je to natvrdo jen s move ovladači. Dík.

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

hra uzasna konec sem cekal spravne a zaver je fakt haluz me sere ze kdyz zacnu hrat ci sledovat film uz na zacatku tusim jak to dopadne a jaky bude konec a vzdy spravne [s5]

• InvalidDante
    InvalidDantePPPPPPP

No nepamatuji si to úplně přesně, ale je to nějak okolo 40. Ale hlavně ke konci můžeš některé i přeskočit aniž by jsi chtěl.

• balino95
    balino95PS3 PLAYER

Kolko ma kapitol ? aby som priblizne vedel, kde sa nachadzam [s6]

• Dawwer
    DawwerTOBELL

Ano, než jsem pořídil MOVE, hrál jsem to na DS3 ;).

• Dizzassta
    Dizzassta

balino95: myslim si že na 100% ano.

• balino95
    balino95PS3 PLAYER

mam otazku: HEAVY RAIN MOVE EDITION ide ovladat aj DUALSHOCKOM ?? alebo cisto iba Move ? potreboval by som to vediet co najskor, dik [s6]

• hogy.m
    hogy.m

Tak jsem se konečně dostal k téhle gamese a nestačím se divit. Ta atmosféra mě naprosto pohltila. Setsakra dobrý příběh a opravdu dospělá hra. S chůzí občas bojuji ale ty sekvence mačkání tlačítek ve vypjatých situacích, fantazie. Člověk se bojí co bude následovat po každé chybě...doporučuji

• InvalidDante
    InvalidDantePPPPPPP

Přesně, ve hře si můžeš nezávisle na sobě zvolit jazyk dabingu, titulků a textů ve hře (nápovědy). Ostatně jako snad u všech her co vycházejí pod záštitou Sony (Uncharted, GoW apod.) [s14] Problémem může být spíše sehnání verze která polštinu podporuje.

• Starky
    StarkyNaughtyGod

Munky: Mozne to je a muzes to udelat i presne naopak, coz me osobne vyhovovalo nejvic, ale musis sehnat polskou verzi hry.

• Munky
    Munky

zdravim chtel bych se zeptat jestli je vehre mozny zvolit kombinaci anglickyho dabingu a polskych titulku.hru bych si rad zahral ale neumim tak dobre anglicky abych pobral vsechny ty rozhovory takze by to byla spis jenom hra na nahodu a polsky bych snad mohl neco pochytit

• Dako74
    Dako74

klip dobrej, ale čekal sem trochu dojemnější hudbu...

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

dosť dobrý strih link

• play3man
    play3manYes, it is

Já to riešim tak že skôr kúpim to čo je kvalitnejšie. Teda u mňa to bolo tak že som si chcel kúpiť AC2. No len prišiel HR a kúpil som ho skôr. A akurát teraz sa chystám na AC2.

Len teraz záleží na tebe čo pokladáš za kvalitnejšiu hru.

• SmartinS
    SmartinSHelloworld

Vyzkoušej dema, mám JC 2 a spokojenost.

• satan666
    satan666MW3

přemejšlim jestli si ho koupit nebo jestli si mam radši koupit just cauce 2

• Banan
    Banan

hodně rozumný článek se dnes objevil tady link

Myslím si že Heavy Rain odstartoval slibnou budoucnost interaktivních filmů. A hrám doufám toto cizí nebude a dočkáme se opět něčeho podobného.

• filom3n
    filom3nGrip

myslim si ze to meli tvúrci na mysli... a ze se jim to hjodne povedlo

• ghost_cz
    ghost_cz

mě to heavy rain nepřijde jako hra.. je to jako ovládanej film...

• robokop88
    robokop88A.C.A.B.

Vynikající!Jedna z mála her která má duši.Opravdu umělecký kousek.Jen nevím proč tam nemám jako řeč polštinu oproti demu:-((

• stewkooo
    stewkoooblá bláá

:) pohoda,ziaden stres

• TonyRocky
    TonyRocky

Ale vždyť se nikdo nevojnuje.... Normální klábosení....

• stewkooo
    stewkoooblá bláá

.....nekonecna vojna slov :D nech si kazdy hraje to co ho bavi....ja napr uz nehram radsej nic :D vonka nadherne uz tak co...za chvilu leto a to potom asi ani nepojde byt zapeceny pred telkou doma,aj ked minule leto to tak bolo....aaa Heavy rain?....pecka podla mna

• TonyRocky
    TonyRocky

Alberte klidně piš kam chceš co tě baví a co ne. Já nejsem bůh ani nic podobného. Já spíše reagoval na to, že pokud jsi zamilovaný do her,které nemají příběh a jen se to tam mastí, tak je kritika hry kde se jen posouváš příběhem za pomocí občasného zmáčknutí tlačítka taková prvoplánová. Rozhodně ti nechci určovat co kde můžeš říkat. Konstruktivní kritika dá do fóra mnohem více než nekonečné vychvalování, ale v podání v jakém jsi to napsal mi to přijde jak o hrušce a jablku. Víš co mě taky děsně nebaví třeba GOW. Ale vím že mě tenhle typ her s monstrama prostě nebaví a nikdy bavit nebude. Ale vím že mě to nebaví jen proto, že mě ten daný žánr nebaví a ne proto že by to byla blbá hra, protože hra jako taková je dobrá a pak nemám důvod to kritizovat. [s7] A rozhodně tě nijak nebuzeruju. Jen debatuju o podstatě chrousta....

• TumaPetr
    TumaPetr

Alberte ono tak ani nejde o to to ignorovat, jako spíš vidět i plusy daný hry.

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

tonyRocky - neboj, uz se mi v mechanice neobjevi. jeste jsi zapomel dodat : a NEpsat to sem...kdyz se mi neco nelibi, ignoruju to, ale u takovidleho trhaku jsem musel zareagovat. jeste horsi je, ze byl u me kamos a hral to i on, a ja jsem se jenom dival a ani to se nejak nedalo... takze ja lzu jo?

• TonyRocky
    TonyRocky

Albert víš co nejlepší dělat s hrou, která tě nebaví? Rada nad zlato - nehrát tu hru....

• Dako74
    Dako74

pokud tě nazajímá příběh, tak tohle opravdu neni hra pro tebe...

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

RBV: grafika - pekna, ale musis brat, ze je to vesmes video. napeti -jaky, vzdyt jsem usinal? pribeh - me pribehy nezajimaji, ja si chci hrat, na pribehy jsou filmy. dospelost titulu - to je zase co za hodnocujici nesmysl? proste mi to nikdo nevyvrati, a uz urcite ne body minus...

• TumaPetr
    TumaPetr

Alberte a co takhle atmosféru, grafiku, napětí, příběh, dospělost titulu, která se v současnosti moc nevidí, to si tam nenašel? Jako sám si dělám z týhle hry taky srandu, ale i slepej vidí, že ve vážný řeči se jedná fakt o super titul a hlavní věc, která se mi zde naprosto líbí je právě ta vyspělost kam zapadá právě i třeba právě to pomalý tempo hry. Teď jen nevim, jestli si to myslel tvojí kritiku ve stylu, kdy si z toho třeba já dělam srandu nebo to myslíš vážně a nedokážeš vidět fakt solidní kvality jen proto, že dáváš přednost frenetický akci?

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

co je na tomhle tom hra????????????????????? mackani tlacitek porad dokola???????? strasny, nezabavny, nudny, pomali, absolutne o nicem. zlaty casy v dobe, kdy televiznim hram vladl Pegasus - takova Contra - zadnej pribeh a mastilo se to porad dokola. ale co s timhle???? furt to neco povida, akce nikde. boze muj, jeste ze mam "hru" pouze pujcenou... nemam slov. ted jsem to "hral" 3 hodiny v kuse, a muzu s cistym svedomim rict, ze takhle ztracenej cas mi dlouho pod rukama neutekl... sorry, ale musel jsem s pravdou na povrch...

• IMHeS
    IMHeSS.O.A.D.

tyhle videa se vám odemikají ve hře v bonusech

• Gabrieluss
    GabrielussBF4@PS4

Suprové video Raidene. Díky. Nejvíc mě pobavil ten agent v reálu:) Jo a Madison není krátkovlasá černovláska:/

• TonyRocky
    TonyRocky

Raiden za sebe díky za link! To je perfektní video. Nikdy bych neřekl že ty postavy, jsou dělané tak dopodrobna podle skutečných lidí. Vypadá to strašně zajímavě když se teď na ty lidi dívám a vlastně nevím co si mám myslet, když jsou úplně stejní.

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Divali ste se nekdo na to video s tema hercema? link Madison je v realu jeste vetsi kocka :)

• Starky
    StarkyNaughtyGod

Kdo chce polskou verzi HR volejte 603 238 289 a chtejte Hynka Kobzu.Mel by byt schopen ji sehnat.Ma herni obchod v Ostrave.

• olaf
    olaf

sova655:to jsem zjistoval,ale diky velkym poplatkum bance za prevod na soukromy ucet do polska by se cena vcetne postovneho vysplhala v lepsim pripade na 2000 kc

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.