Ahoj, kup si tenhle (Inakustik Exzellen II HDMI). Já ho mám a jsem moc spokojenej. Sice je dražší, na Alze stojí 11.490 Kč, ale vyplatí se. Obraz je jako brus! Jiným kabelům z čínské manufaktury nevěřím, protože často zrní.
"Muj názor je že zaláží i na kabelu bratránek má kabel za 100 a prijde mi obraz jiný, nevim no. "
A ten tvuj bratranek ma zajiste tu samou TV s obrazem nastavenym uplne stejne jako ty, ze? :)
"říkal jsem si , že když už TV stála 32 000 kč , tak kabel za "pár" kaček už zvládnu.."
Nastesti pro prodejce, toto si rika zatim jeste velke procento kupujicich. Takove to: "preci si k TV za sto titisc nekoupim digitalni kabel za stovku!"
A nastesti pro prodejce, temto kupujicim chybi povetsinou vzdelani v elektrotechnickem oboru, no offense :)
Já mám HAMA hdmi kabel za 2 čenta a nemám žádnej problém.....Jináč já koketuju s kabelem s otočnou koncovkou. Co jsem tak početl o PS4, tak ten výstup bych nechtěl poškodit. Spousta kabelu není flexi a výstup napíná různě do stran. Já budu mít PS4 klasicky pod Tv a tam na hloubku ke zdi moc místa není...
Kdo chce kvalitní kabel, tak si kupte od firmy BELKIN.....jedny z nej hdmi kabelů vůbec....taky ta palba za něj, ale je to ten nej kabel ze všech link
Danik jsem na tom uplně stejně a s těma levnějšíma kabelama za pár korun nemám dobré skušenosti. Muj názor je že zaláží i na kabelu bratránek má kabel za 100 a prijde mi obraz jiný, nevim no.
adamito11: kabel za litr může být provedením kvalitnější, než ten za 3 kila, ale obraz pro nás snmrtelníky bude u obou totožný. Tohle se už řešilo mockrát.
Dobrý den tak sem tady zase já:D Budu si kupovat PS4 ale co sem se od známých v zahraničí dozvěděl tak HDMI kabel který přibaluje Sony do balení stojí za *****. Tak si chci koupit nový HDMI:) Nemůžete mi nějaký do 300 kč doporučit?:) Uvažoval sem nad tímhle link
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
HDMI Kabel k PS4 (45)
Já si svýho kabelu cením i na víc a to neumí ani 4K, propustnost dobrá.
Tak. Nejsme tak bohatí, abychom mohli kupovat levné věci...
Kabel za 11k:D tvl kluci to je aspoň frajer:D prý je dražší :D mě to připadá naopak levné :-D:-D
Můj Xim 4, ty trolle. Zkoušel jsi ho někdy?
A kdo je to troll?
Je to troll.
Taky doporučuju Xim 4. Gamepad je k prdu.
Konzoli mám nataženou přes pokoj ke křeslu. Abych nemusel vstávat, když měním placku.
Digital zrni. :D :D :D
Zutra to mas TV a konzoli v jinem byte, nebo proc mas kabel za 11k?:D
Zutra: kabel za 300 korun bude mit obraz uplne stejný! Vážně věříš tomu,že to bude zrnit? LOL
Ahoj, kup si tenhle (Inakustik Exzellen II HDMI). Já ho mám a jsem moc spokojenej. Sice je dražší, na Alze stojí 11.490 Kč, ale vyplatí se. Obraz je jako brus! Jiným kabelům z čínské manufaktury nevěřím, protože často zrní.
Suchac: vsiml sis, ze reagujes na 4 roky starej prispevek vid ?
Jaky doporucujete hdmi 2.0 kabel k Ps4 pro
[s6]
Deniiisek... [s6]
Adamito já mam za 300,-!
tady je lepší cena link
Za 199,- link , prodano velke mnozstvi kusu a nikdo si nestezoval , v podstate kazdy si ho bere k PS3 . Ma pozlacene konce .
"Muj názor je že zaláží i na kabelu bratránek má kabel za 100 a prijde mi obraz jiný, nevim no. "
A ten tvuj bratranek ma zajiste tu samou TV s obrazem nastavenym uplne stejne jako ty, ze? :)
"říkal jsem si , že když už TV stála 32 000 kč , tak kabel za "pár" kaček už zvládnu.."
Nastesti pro prodejce, toto si rika zatim jeste velke procento kupujicich. Takove to: "preci si k TV za sto titisc nekoupim digitalni kabel za stovku!"
A nastesti pro prodejce, temto kupujicim chybi povetsinou vzdelani v elektrotechnickem oboru, no offense :)
V obrazu rozdíl není.
Já mám HAMA hdmi kabel za 2 čenta a nemám žádnej problém.....Jináč já koketuju s kabelem s otočnou koncovkou. Co jsem tak početl o PS4, tak ten výstup bych nechtěl poškodit. Spousta kabelu není flexi a výstup napíná různě do stran. Já budu mít PS4 klasicky pod Tv a tam na hloubku ke zdi moc místa není...
Kdo chce kvalitní kabel, tak si kupte od firmy BELKIN.....jedny z nej hdmi kabelů vůbec....taky ta palba za něj, ale je to ten nej kabel ze všech link
Danik jsem na tom uplně stejně a s těma levnějšíma kabelama za pár korun nemám dobré skušenosti. Muj názor je že zaláží i na kabelu bratránek má kabel za 100 a prijde mi obraz jiný, nevim no.
adamito11: kabel za litr může být provedením kvalitnější, než ten za 3 kila, ale obraz pro nás snmrtelníky bude u obou totožný. Tohle se už řešilo mockrát.
Nic lepšího není. je drahý ale stojí za to ten požitek fakt veřte link
vztahuje se na vybouchnutí záruka?
Kanive, vybouchne to!
hodim tam hdmi kabel, kterej jsem měl k xboxu 360, uvidíme co to udělá :D
třetí
Tak ten první nebo ten druhý:DD?
vid :) je boží ale líbi se mi ten druhej [s7] je taky kvalitní
Lukasholak: ten prvni kabel mam. Je v pohode. Muzu doporucit
no co bys chtěl Alza no :)
Né že drahý na tu kvalitu je to dobrý (jak tady popisuješ) jen mně překvapuje jaký tam je cenový rozdíl..:D
když to je pro tebe drahý tak ho kup tam ale tenhle HDMI je suprovej :) a kvalitní
link
lukasholak: Zdá se mi na alzem celkem drahý když taky je stejný ale az 128 kč..
Metr a 1,5m úplně stačí na kvalitu a přenos frekvencí...V 3m až 5m se kvlaita ztrácí..
Roline beru ja ale 2m ale uplne stejne je skvelej:)
cim kratsi tim lepsi pak uz to stoji ranec aby nedochazelo ke ztratam link ... pridej si dvestekorun a par let ti vydrzi
Potrebujes ho tak dlhy? Lebo u kablov vseobecne plati cim kratsi tym lepsi. :D
Já osobně pujdu do tohodle link nebo ješte nehle uvažuji link jsou luxusní :)
Dobrý den tak sem tady zase já:D Budu si kupovat PS4 ale co sem se od známých v zahraničí dozvěděl tak HDMI kabel který přibaluje Sony do balení stojí za *****. Tak si chci koupit nový HDMI:) Nemůžete mi nějaký do 300 kč doporučit?:) Uvažoval sem nad tímhle link
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.