Playstation 4

HDMI Kabel k PS4 (45)

• TheBigfoot
    TheBigfootMaringot

Já si svýho kabelu cením i na víc a to neumí ani 4K, propustnost dobrá.

• Zutra
    ZutraHovno

Tak. Nejsme tak bohatí, abychom mohli kupovat levné věci...

• Robitus
    Robitus$Jednu Rybu!!$

Kabel za 11k:D tvl kluci to je aspoň frajer:D prý je dražší :D mě to připadá naopak levné :-D:-D

• Zutra
    ZutraHovno

Můj Xim 4, ty trolle. Zkoušel jsi ho někdy?

• Zutra
    ZutraHovno
  • Zutra
    ZutraHovno

A kdo je to troll?

• BenjaminL
    BenjaminLFuck off

Je to troll.

• Zutra
    ZutraHovno

Taky doporučuju Xim 4. Gamepad je k prdu.

• Zutra
    ZutraHovno

Konzoli mám nataženou přes pokoj ke křeslu. Abych nemusel vstávat, když měním placku.

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Digital zrni. :D :D :D

• Acemax67
    Acemax67VYDIS
    1

Zutra to mas TV a konzoli v jinem byte, nebo proc mas kabel za 11k?:D

• BenjaminL
    BenjaminLFuck off
    2

Zutra: kabel za 300 korun bude mit obraz uplne stejný! Vážně věříš tomu,že to bude zrnit? LOL

• Zutra
    ZutraHovno
    1

Ahoj, kup si tenhle (Inakustik Exzellen II HDMI). Já ho mám a jsem moc spokojenej. Sice je dražší, na Alze stojí 11.490 Kč, ale vyplatí se. Obraz je jako brus! Jiným kabelům z čínské manufaktury nevěřím, protože často zrní.

• bf333
    bf333Ravens
    4
  • George
    George
    5

Suchac: vsiml sis, ze reagujes na 4 roky starej prispevek vid ?

• KAJOSAK
    KAJOSAK4K HDR PS5

Jaky doporucujete hdmi 2.0 kabel k Ps4 pro

• Deniiisek
    DeniiisekGHOSTS

[s6]

• adamito11
    adamito11Zeus

Deniiisek... [s6]

• Deniiisek
    DeniiisekGHOSTS
    1

Adamito já mam za 300,-!

• jeffoun
    jeffounbad.boyz.c

tady je lepší cena link

• romeno
    romeno
    1

Za 199,- link , prodano velke mnozstvi kusu a nikdo si nestezoval , v podstate kazdy si ho bere k PS3 . Ma pozlacene konce .

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ
    1

"Muj názor je že zaláží i na kabelu bratránek má kabel za 100 a prijde mi obraz jiný, nevim no. "

A ten tvuj bratranek ma zajiste tu samou TV s obrazem nastavenym uplne stejne jako ty, ze? :)

"říkal jsem si , že když už TV stála 32 000 kč , tak kabel za "pár" kaček už zvládnu.."

Nastesti pro prodejce, toto si rika zatim jeste velke procento kupujicich. Takove to: "preci si k TV za sto titisc nekoupim digitalni kabel za stovku!"

A nastesti pro prodejce, temto kupujicim chybi povetsinou vzdelani v elektrotechnickem oboru, no offense :)

• One
    One☯☯☯
    3

V obrazu rozdíl není.

• RobotCZ
    RobotCZ

Já mám HAMA hdmi kabel za 2 čenta a nemám žádnej problém.....Jináč já koketuju s kabelem s otočnou koncovkou. Co jsem tak početl o PS4, tak ten výstup bych nechtěl poškodit. Spousta kabelu není flexi a výstup napíná různě do stran. Já budu mít PS4 klasicky pod Tv a tam na hloubku ke zdi moc místa není...

Kdo chce kvalitní kabel, tak si kupte od firmy BELKIN.....jedny z nej hdmi kabelů vůbec....taky ta palba za něj, ale je to ten nej kabel ze všech link

• adamito11
    adamito11Zeus

Danik jsem na tom uplně stejně a s těma levnějšíma kabelama za pár korun nemám dobré skušenosti. Muj názor je že zaláží i na kabelu bratránek má kabel za 100 a prijde mi obraz jiný, nevim no.

• Banan
    Banan
    3

adamito11: kabel za litr může být provedením kvalitnější, než ten za 3 kila, ale obraz pro nás snmrtelníky bude u obou totožný. Tohle se už řešilo mockrát.

• adamito11
    adamito11Zeus

Nic lepšího není. je drahý ale stojí za to ten požitek fakt veřte link

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

vztahuje se na vybouchnutí záruka?

• One
    One☯☯☯

Kanive, vybouchne to!

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

hodim tam hdmi kabel, kterej jsem měl k xboxu 360, uvidíme co to udělá :D

• One
    One☯☯☯
    1

třetí

• idustercz
    idusterczPS4

Tak ten první nebo ten druhý:DD?

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA

vid :) je boží ale líbi se mi ten druhej [s7] je taky kvalitní

• japonec
    japonecCZ
    1

Lukasholak: ten prvni kabel mam. Je v pohode. Muzu doporucit

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA

no co bys chtěl Alza no :)

• idustercz
    idusterczPS4

Né že drahý na tu kvalitu je to dobrý (jak tady popisuješ) jen mně překvapuje jaký tam je cenový rozdíl..:D

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA

když to je pro tebe drahý tak ho kup tam ale tenhle HDMI je suprovej :) a kvalitní

• idustercz
    idusterczPS4
  • idustercz
    idusterczPS4

lukasholak: Zdá se mi na alzem celkem drahý když taky je stejný ale az 128 kč..

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA

Metr a 1,5m úplně stačí na kvalitu a přenos frekvencí...V 3m až 5m se kvlaita ztrácí..

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

Roline beru ja ale 2m ale uplne stejne je skvelej:)

• Deshien
    Deshien

cim kratsi tim lepsi pak uz to stoji ranec aby nedochazelo ke ztratam link ... pridej si dvestekorun a par let ti vydrzi

• VulcanR
    VulcanRTrogári
    1

Potrebujes ho tak dlhy? Lebo u kablov vseobecne plati cim kratsi tym lepsi. :D

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA
    1

Já osobně pujdu do tohodle link nebo ješte nehle uvažuji link jsou luxusní :)

• idustercz
    idusterczPS4

Dobrý den tak sem tady zase já:D Budu si kupovat PS4 ale co sem se od známých v zahraničí dozvěděl tak HDMI kabel který přibaluje Sony do balení stojí za *****. Tak si chci koupit nový HDMI:) Nemůžete mi nějaký do 300 kč doporučit?:) Uvažoval sem nad tímhle link

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.