Playstation 4

HDD k PS4 (22)

• N3G0L4cz
    N3G0L4czPS4

tekken90: Takže to znamená, že u PS4 je zbytečná duplikace disků?

• Syllers_cz
    Syllers_czSyllers_cz

Myslíte že je šance,aby nějaký update přidal i možnost externího HDD ?

• tekken90
    tekken90MGS4 10/10
    2

Protože se jednalo o jinou konzoli, PS3 si šifruje disk pro určitej kus, ve který je a v jiné nejde načíst. Je ale fakt, že u PS3 byl problém někdy i s vrácením do původní konzole...

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

jak to? 3x se mi rozbila ps3 a vzdycky jsem musel vratit puvodni hdd a kdyz jsem dal svuj vetsi hdd do novyho, tak tam nic nebylo a musel jsem vsechno znova. tak to mi vysvetli

• N3G0L4cz
    N3G0L4czPS4

Aha. Dobrý důvod. No já jsem ho vytáhl a vrátil a nic se nestalo.

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

N3G0L4cz: protoze kdyz jsem to udelal u ps3, tak mi tam nic nezbylo

• N3G0L4cz
    N3G0L4czPS4

Albert: Řekni mi jediný důvod, proč by se mělo něco mazat? Jasně, že tam zůstane všechno.

K výměně disku už taky pomalu kráčím a zajímá mě jediná věc.

Ty disky se nedají duplikovat/překopírovat na počítači?

• BarkaBudejce
    BarkaBudejce

Dobrý večer, jak je to prosím vás s externím HDD?[s16]

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

Zdar. Kdyz odeberu hdd z ps4 ven a pak ho tam zase vlozim, zustane na nem neco nebo bude vsechno smazany? Diky za radu

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

RobotCZ, Kr4tos: strasne moc dekuju za info. uz mi vsechno vali jak ma. jsem stastnej, jak kdybych se znova narodil [s16]

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

Ja ten update stahnul z US pac jsem ho nikde nenasel v plne velikosti..Nemusis stahovat oba dva stahni jen ten vetsi a pouze ten dej do te slozky..A melo by to jit..

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

Kr4tos:proc nekdo locknul uzitecnou vec?

RobotCZ:dik moc, snad to pujde. Jen jsem ted prisel z prace domu a nevali mi net. Pisu z telefonu. Bych se na to nejradsi vys...

• RobotCZ
    RobotCZ

Tady je origo návod od Sony a je to česky + odkaz na update o velikosti 859MB

link

link

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

Alberta: Uz jsem tu psal postup, jak to udelat,aby to fungovalo, jen tto nekdo locknul :D..Znova se me to vypisovat nechce..Reknu ti jen to, ze si musis stahnout Update co neni pro evropu a ma pres 800MB pak ti to preinstalovat pujde..

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

Tak a jsem v pip. Mam update na flesce. Napise mi to: the following version of the system software is available:version 1.52. Dam next. Copying update file. Nabehne mi 0% a hned 100% a napise mi to: A serious error has occurred. Contact technical support for assistance. (CE-30785-3). A co ted?

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

Vymena disku je sice jednoducha, ale az budete nahravat firmware tak s tim si uzijete, pac 1.52 uz vam to s flashky nebude brat k reinitializaci systemu..Pac jsem si ho menil za SSHD 1TB, nastesti jsem to dal do kupy, takze to frci jak ma :)..

• RobotCZ
    RobotCZ

Jéé tak to sry :-D .....tady to mají všechno pěkně česky link

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

navod peknej, ale moc anglicky neumim. takze musim neco namackat v ps4, nez vyndam HDD? sejvy muzu klidne stratit, mam tam prd. az ted se dostanu k intenzivnejsimu hrani

• RobotCZ
    RobotCZ

Alberta....s tim 2TB diskem máš určitě smůlu. 500GB má tloušťku 6.8mm, 1TB má 9,5mm, 2TB má 15mm.....Maximální tloušťka disku co jde do PS4 strčit je 9,5mm. Takže 2,5"HDD nad 1TB jsou pro PS4 pasé

link

Jináč co se značky týče, tak já bych šel taky radši do WD

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

tak co, uz nekdo koupil a vymenil za vetsi? jakej mate? taky v tom nejak tápu a byl bych rad za odkazy. ale on i ten 1TB je malo ne? ja nasel tenhle 2TB: link -teda jestli se vleze do ps4

a tenhle 1TB: link

• Earl
    Earl

Doporučuju sledovat tohle vlákno na neogaf: link kde lidi co už mají PS4 testují různé disky.

• kuba7iceman
    kuba7iceman
    1

Ahoj vsichni, jelikoz puvodni velikost HDD 500 GB je celkem smesna, tak uz pomalu patram po nejakem vetsim...nejsem zadny odbornik na hardware, proto bych byl rad, kdyby se tu nasel nekdo, kdo by mi neco doporucil. Zatim jsem nasel treba tenhle kousek link

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.