Playstation 3

HDD do SuperSlim (23)

• Mirex
    Mirex

Diky za informace nikieres,ted uz jsem zase o neco chytrejsi.

• Mirex
    Mirex

Jenom takovy rychly dotaz.Kolega ma PS3 super slim 12GB a chce si koupit novy HDD.Prijde o trofeje,ktere mel na te 12 GB flashce,nebo ne?

• BorryCZ
    BorryCZDeck #PS5 #XSX

Jo, a co se tyce toho hadru, nez kladivo, tak jsem radsi za 2 kila koupil na Alze suplik :)

• BorryCZ
    BorryCZDeck #PS5 #XSX

Deaktivovat to jde, sam jsem byl pred tydnem v uplne stejne situaci jako ty... Jak vlezes do toho nastaveni PS v prohlizeci, dej Manage devices nebo tak nejak, pak to tam dohledas. Ale mas pravdu z toho hlavniho menu to nejde :)

• Pampaliny
    Pampaliny

Kuncik1: ale já vím ..tak to prostě ber jako FAKT, že to tak je :)

• kuncik1
    kuncik1hráč

toz to nevim

• Pampaliny
    Pampaliny

Kuncik1: to jsem právě už tak zkoušel a nejde to. piše to:

"You can only deactivate your PlayStation®3 system from PlayStation®Network using your PS3™ system. You cannot deactivate it using a PSP® (PlayStation®Portable) system or PC."

takže to bohužel nejde :(

• kuncik1
    kuncik1hráč
    11

nemusis nikde volat muzes to deaktivovat pres pc

link

• Pampaliny
    Pampaliny

tak už to mám :D HDD jsem uspesne zakotvil - použil jsem šuplík z PC a zaaretoval, mylím si celkem na výbornou, že se ani nehne :)

Dneska už jen zavolám na podporu ať mi deaktivujou starou PS, ať mě to dovolí stahovat z PSN a můžu zase vesele pokračovat :)

..děkuji všem co mi pomohli v mém snažení svými tipy!! ..snad se tahle diskuze bude hodit i jiným, který potká stejný problém..

• NathanDrake123
    NathanDrake123UNCHARTED

Vsak v pohode,jen se ptam.

• Pampaliny
    Pampaliny

NathanDrake123: ..proč vyhazovat 500,- Kč za HDD, když už jeden 500GB HDD doma mám.. kdyby mi tady někdo řekl, že u 12GB není šuplík, určitě bych po 500 GB sáhl, ale neřekl, tak bohužel musím něco vymyslet - vrátit to již nemohu..

• NathanDrake123
    NathanDrake123UNCHARTED

A proc sis nekoupil rovnou verzi s 500GB?:D vzdyt to vyjde cenove skoro stejne..

• Pampaliny
    Pampaliny

FatyCZ: .. no tak to vypadá, že si budu muset poradit jak je to v tom videu co je ve tvém linku. Díky za užitečný odkaz :) ..jdu si pro kladivo :D

• FatyCZ
    FatyCZ
    1

Hdd tam jde ale musiš sehnat ten šuplík nebo si upravit ten puvodní jak tomu je tady link

• Pampaliny
    Pampaliny

..šuplík do superSlimu stále není k sehnání - kdo ví nebo kdo má - nabídněte prosím cenu. předem díky

• Pampaliny
    Pampaliny

Ten ve FATce je na ležato a ten ve SuperSlim je na stojáka. Pokoukám se tedy někde po bazoších jestli někdo nemá.. každopádně je to výjeb! Většina kdo koupí 12GB si přeci musí dřív nebo později dokoupit HDD, vždyť s 12GB se přeci nedá vyžít - teď chci instalovat Assasins Creed 3 a chce to skoro 5 GB! ..se zbláznim, doufám, že ten šuplík seženu rychle - kdyby někdo věděl kde sehnat - budu rád za tipy :)

• LordikDevil
    LordikDevil

Tak pokud tam ten suplik neni tak ho asi musis dokoupit ci cosik nebo pouzij ten co si mel ve FAT verzi. No pokud tam neni tak je to problem a treba koupit...

• Pampaliny
    Pampaliny

Ale misto na HDD tam je a tak stačí sehnat šuplík a šoupnout tam 500GB HDD co již mám, nebo je to blbost?? Podle mě by takto mělo fungovat ne? Přeci tam ten slot na HDD není jen pro strandu králíkům.. ??

• LordikDevil
    LordikDevil

Tak to si jim naletel priteli. Jelikoz 12GB je pamet Flash, cili to znamena ze je implatovana na zakladni desce jako ve smartphone. Bohuzel sis mel koupit druhou verzi s HDD 500GB. Nicmene Sony k te konzoli vydala i periferii k doplneni o HDD o velikosti 250GB, ale nejspis do nej pujde pichnout i ten tvuj hadr. Neni viditelny, je ta periferie dobre schovana, ale rid se timhle navodem : link Doufam, ze jsem pomohl

• Pampaliny
    Pampaliny

Tak jsem tedy koupil SuperSlim 12GB, že vyměnim z mé milované FAT PS3 500GB HDD a hádejte co, ve 12GB SuperSlim není šuplík na HDD ?? WTF!? To jsem fakt nečekal. Nějaké rady kde se dá šuplík sehnat? Nebo mě prachsprostě ošidili ??? Díky za posřehy :)

• Pampaliny
    Pampaliny

jéé, děkuji za link - koukám, že je to stejně jednoduché jako jsem to před lety dělal u FAT :)

• kuncik1
    kuncik1hráč
  • Pampaliny
    Pampaliny

Tak dnes jsem dostal svůj první YLOD ještě na původní FAT PS3 - koupené hned v prvním týdnu kdy byla k dostaní v CZ :( ..málem mě z toho švihlo..

Teď si tedy budu pořizovat ten SuperSlim, ale mám z původní FAT HDD a chci se zeptat, jestli někdo nemáte povědomí o tom, zda je v SuperSlim taky tak bezproblémový přístup k HDD jako ve FAT verzi a hlavně zda tím neporuším záruku jako u FAT verze. Mám totiž 500 GB disk, který bych chtěl použít do 12GB Superslim - jestli to tedy půjde :) P.S. Vím, že nastane formátování - se ztrátou dat počítám :)

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.