Akční FPS

Gta V (28)

• Mameluk
    MamelukTedéť

A můžeš si pohled posléze přenastavit dle svých preferencí?

• Buladog
    BuladogPS

Lucie- to se jedná určitě o nějakou herní chybu nic podobného jsem od nikoho ještě neslyšel. Máš aktivní organizaci ? tyhle chyby vetšinou opravují velmi rychle.

Aktivně to hraje pořád velká spousta lidí, teď běží nové stunt race na styl the crew 2, rozhodě doporučuji je to zábava a docela únik od běžných činností.

• Mameluk
    MamelukTedéť

Hraje ještě někdo aktivně online?

• Lucie Usměvavá
    Lucie Usměvavá

Ahoj. Nevíte někdo proč hra na ps4 vykopává při hraní CEO? Koupila se společnost, sklad a včera garáž. Jenže jakmile vjedu ukradým autem do této garáže (předpokládám, že auto bude potřebovat upravit), tak to vyhodí do offline modu. A pak už se nedá normálně vstoupit do online. Je nutné se odhlásit a znovu hru rozjet. Je možné, že je to malou hotovostí a tudíž není na opravu toho daného auta? A proto se hra takto ukončuje?Díky za každou pomoc.

• michalos
    michalos
  • michalos
    michalos

nenašel jsem to nevím kde to mám napsat

• Buladog
    BuladogPS

Napiš na ten support, nikdo z nás u R* nepracuje aby ti mohl nějak jinak krom rady pomoci.

• michalos
    michalos

já chápu že rockstar vydělává miliardy na těchto hrách ale já ne a proto mě to dost štve pomozte prosím

• michalos
    michalos

co mám dělat pro to aby mi to zůstalo jelikož jsem do toho vrazil dos reálných peněz ?

• michalos
    michalos

ahoj děkuji za odpovědi na emailu jsem se dočetl že mam pozastavenej učet a že bude resetován kvůli tomu že nemám update je to nechápu

• Buladog
    BuladogPS

Běž na social club , přihlaš se (pokud nemáš acc dej link up with PSN) potom dáš záložku support a napiš ticket - to je přímý kontakt ze support R*.

Když se přihlašuješ do online píše ti to nějakou hlášku ? Ban na účet totiž nedostávají ani moddeři kteří mají třeba level 5999 a podobně. Nedělal jsi nějaké glitch pokusy na public session ?

• panzpohadky
    panzpohadky808

Dostal si od nich určitě nějaký mail,nám pravdu ? Tam si myslím že by mělo být vše,na co se ptáš ;) .jinak myslím, že jen tak z plezíru ti ho nedali . Zkus napsat víc informací

• michalos
    michalos

ahoj lidi dostal jsem ban a chtějí mi resetovat učet ale nic jsem neudělal hraji poctivě a nevím proč a jak s toho ven poradte prosím jestli nekdo vi tel číslo na podporu tak napište budu rád za každou odpoved dik moc

• Giusepe
    Giusepe

Ahojte,sháním na dnešek večer dva hráče kteří se mnou a kámošem zvládnou setupy na jeden zátah bez úmrtí. Alespoň rank 60+ Moje PSN je giusepe79

• pishin
    pishinPikhoved!

jsem se chtěl zeptat hrajete někdo GTA5 na Xone....ted byla serie updatu, která hru orezala..pak v 1.09 něco vratili zpet...v 1.10 to vratili na puvodni hodnoty pry u PS4.... jak to dopadlo u Xka...chci vedet jestli se to vratilo...??

• joui11
    joui11

aaaaaaaa zlaté gta5[s7][s7]

• adusa
    adusa

Ok ďakujem

• KoubeXus
    KoubeXuskoubecx
    2

Zaparkuješ jakékoliv auto na odlehlejší místo, vytáhneš telefon, dáš seznam a tam zavoláš Lesterovi

• adusa
    adusa

Ahojte mam otazku. Hram teraz jeden level kde sa vstci traja pripravuju na jednu akciu kde podla vsetkeho maju vykradnut pancierove auto. Trever mal zabespecit masky a zbrane a teraz mi teba zohnat auta. A ja neviem kde ich mam hladat a kde ich skryt. Stale my v rohu obrazovky vypisuje ze mam pouzit Mark Getaway Location pri telefonovani. Lenze tu funkciu neviem najst, vie mi niekto poradit ze ako na to? Dakujem.

• Wencator_CZ
    Wencator_CZ

Žádnej z kámošů tu hru nehraje a ani jí nemá takže klídek jo. Děkuji předem.

• RonalF
    RonalF
    1

Wencator a Sm00ky, zahrajte si radši Lego nebo Racheta. ..😂

• wolf28
    wolf28WLM
    1

opatrně Predátore to bude nákej vetřelec

• Predator
    Predator
    1

S tebou puberta začala tedy brzo lomcovat, tak mlád a už si vyskakuje.

• Wencator_CZ
    Wencator_CZ

Nějakej problém???

• Pajda1985
    Pajda1985Jesenik
    1

haaaaaaaaaaaa ... dobre ty ... :):):)

• Starky
    StarkyNaughtyGod
    151

Neni ta hra nahodou od 18 let? :-)

• Wencator_CZ
    Wencator_CZ

Čau mě je 13 a rád bych si s tebou zahrál.

• Sm00kyCZ
    Sm00kyCZSm00kyCZ

Zdravím lidi.Potřebuju někoho na hraní heistů. bohužel nemám ps3 mikrák ale snažím se shánět.PSN : ONYXCZ

ps : Je mi 16 a jmenuju se Dominik :) [s14]

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.