Volné forum

GT5 pro Maggota - sbírka (68)

• A666tool
    A666tool

Musis holt taky neco koupit. Ulevi se ti:)

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Zhoolender: ja si nic myslet nepotrebuju. Ciny, respektive NEciny hovori za vse.

• Zhoolender
    ZhoolenderOVOXO

Pedro: nemysli si, ze maggot vsem "nadrzuje" co se tyce pravidel...Muzes si za to sam, ze jsi ****** a dal ti upominku :D..A to, ze ti nekdo nadava si muzes sam :D..Jinak fajn sbirka pro moggota, on si to urcite zaslouzi, jak se o tento web stara :)

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Aha, tak takhle to je.

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

Užij si to Kámo, zasloužil si to :)

• duxik
    duxikClint

No jupííí Olgo, fakt jsem byl nasraný, když jsme si psali a dals mi vědět, že na tebe nezbylo [s6] Ale když to teda fakt vyšlo a je to doma tak gratuluju k úspěšnému sehnání a přeju příjemné ježdění [s14]

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Nakonec to všechno dopadlo a krabice je doma.. je to skutečně hezký, hned po rozbalení jsem to zase zabalil a schovat, ať to vydrží co nejdýl.

Ještě jednou patří dík všem lidem, kteří se zúčastnili...

• play3man
    play3manYes, it is

Pekne povedané :)

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

SLOVA MISTRA.......... DÍKY APSI [s1]

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Je od vás pekné že ste mu kúpili hru, krajšie je však ešte to - že ste nato mali aj dôvod

• sten32
    sten32loading...

Ja tiež nemám peniaze na rozdavanie ale chcem podakovať Maggotovi za prácu ktoru spravil a za ochotu pri problemoch [s14]

• Smajdak
    Smajdak

zrovna sice nemám takový obnos, abych magůtkovi mohl přispět na hru, ale až se budete skládat na něco dalšího, velice rád taky něco "málo" přihodím

• Lamps
    LampsLamps

Až se o to zasloužíš.. proč ne

• play3man
    play3manYes, it is

Keby som bol z CZ tak by som prispel učite aj ja. A to že prispelo toľko ludí svečí o tom že ešte existujú aj dobrý ľudia.

EDIT: Prispel by som určite už len kvôli tomu že keď niečo potrebujem (napr. z AJ do CZ a naopak) tak maggot sa vždy bez problémov nájde a pomôže. Keď som potreboval niečo vysvetliť maggot pomohol... a najlepšie je na tom že pomohol takto viacerím...

• A666tool
    A666tool

Chtěl bych ještě jednou a naposled nesmírně poděkovat. Všichni kteří přispěli, dali maggorovi najevo co pro ně a konzolistu znamená, a ukázali že jeho pracovitost a nekonečná ochota maji taky odezvu. Vyrazili jste mi dech hoši, díky [s14] A Maggote jestli tady uvidim jezdit SLS rozechvely grindcorem, chci svézt aspon na kapotě, vole [s14]

• sten32
    sten32loading...

A odkial si to chceš objednat? UK?CZ?USA? [s14]

• jose79
    jose79

Koukám , že mi něco uniklo.... [s4] (Moč to neni [s6] )

No snad se Maggot spokojí jen s mým poděkováním , za jeho bohulibou činnost tady.

Díky Maggote [s14]

• Devilbringer
    Devilbringer

Jdes do banky a predlozis ucet na ktery chces hotove penize co prineses poslat.

• sotysnake
    sotysnakesnaaaaake

Jak mám zaslat nějaké ty zlaťáky když už nemám bankovní účet? (pořizoval jsem si ho ještě když nebyly PSN karty ale ted už nemám :) )

• Mira77
    Mira77...

...s tim konem bych to nevzdaval,nejake fotky z faze vyvoje by nebyly?:) Dirka zezadu by mohla byt problem,ale pokud jste treba dlouhodobi kamaradi,tak uz bys mohl tak nejak vedet:) Tato akce bude mit prinos nejen pro Maggyho,ale svym zpusobem to zarucuje skvelou recenzi a detailni info:) Vse skvele promysleno:)

• MALEJMORIS
    MALEJMORISMGS4 10/10

Posledni dobou jsem hodne casu travil vyrobou houpaciho kone pro Maggora, aby me mohl obcas navstivit. Bohuzel po dvou tydnech usilovne prace a 20ti basach se setkavam se stejnymi problemy, nedrzi ocas, nesviti leve oko a navic netusim jestli ta dirka co jsem do nej zezadu vyvrtal, je velka nebo mala. Vzdavam to. Dneska jsem zaslechl ze GT jsou auta a jako nahodou si vsiml tehle sbirky, urcite v tom hraje roli nejaka ta vyzsi moc. Takze se velmi rad zapojim a Maggor bude moci konecne prijet na nas cajovy dychanek, jelikoz bude mit auta.

• adam
    adam

taky bych prispel klidne nejakou tu korunou,ale nezivim jen sebe. na hovno doba.pockam par mesicu as si neco vydelam a taky si splnim sen :)

jo jinak si to zaslouzi asi

• duxik
    duxikClint

no tak sup sup, rychle to GT5 predobjednat :) a jestli zbyde tak si konecne sezen aspon naky levny headset at muzes pri nasich strilecich dychancich s nama nadavat :D a pak pri online GT pokud to pujde se hecovat :)

• Lamps
    LampsLamps

Maggor si to rozhodně zaslouží.. snad ti zbyde i na New Vegas :D

• Devilbringer
    Devilbringer

Tak snad nemluvim jenom za sebe kdyz reknu ze nejaky reci o vraceni stejnou minci vubec nejsou na miste. Ty rozhodne nikomu nic nedluzis, spis porad naopak, ono jedna hra tezko pokryje roky odpovidani na nase stupidity nehlede na denni dobu, tvoji naladu atp.) Je to proste podekovani za to jak vsem tady pomahas a za to jak to tu drzis pohromade.

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Teď čumim na banku a nestačim se divit, kolik peněz došlo. Došlo fakt hodně peněz, ale to neni co chci říct...

Za sebe můžu říct jen to, že děkuju z celý hloubky srdce, bohužel nedokážu slovama popsat takový poděkování. Mockrát se mi nestalo, že bych někomu stál za něco takovýho a že by si na mě někdo vzpomněl. O to víc si toho cenim, jelikož vím, jakej maj dneska lidi problém s penězma a pokud jsou schopný dát peníze úplně neznámýmu blbečkovi, tak to svědčí něco o jejich dobrotivosti.

Problém je ten a tíží mě daleko víc, že pravděpodobně nebudu schopnej v nejbližší době vrátit stejnou mincí... tohle jsem si nezasloužil a za sebe říkám, děkuji. Kdybych to mohl vyjádřit nějak líp, určitě bych to udělal. Prozatim můžu říct jen to, že v "nouzi" (tohle sice neni nouze, ale...) člověk opravdu pozná přítele a lidi kolem něj. Vážim si toho moc a pokud budu moct nějak pomoct, udělám co budu moct...

Díky

• Devilbringer
    Devilbringer

Takze jak to tedy vypada? cilova castka dosazena?

• A666tool
    A666tool

Díky všem, a hlavně on to byl sen předevšim náš. M samozřejmě dělá že GT nerad [s14]

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

samosebou rád přidám :) pošlete č. účtu :)) Mnauuuuuuuuu

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

Mě jako ne GT fandovi to moc neřiká ale je to pěkný :)

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.